En sång om sommarn

Min bror är allt fin ibland, jag hade glömt att jag hade den videon på min mobil ens. Haha jag kanske borde lägga ut den här så att alla får se min söta broder, lite som en videoblogg eller nått ;) Det skulle va! :P

Men nu ska jag dra mig mot sängen så jag är utvilad inför morgondagens skoldag, 8.20-18.10 och sen börjar dansen typ tio minuter senare så jag får springa! Så det är fullspäckat schema imorrn, skola som sagt från 8.20-18.10 sen balett från 18.20-19.50, men jag ska försöka smyga mig in på baletten som börjar 20.00 också och dansa tills bussen går hem, dvs. 20.25.

Woho vad jag kommer att bli punktlig från och med nu.
Nej, nu har jag suttit här onödigt länge, godnatt!


För jag har myror i brallan

Är det bildörrar som slås igen jag hör här utanför? I så fall betyder det att mamma och Petra har kommit hem och denna ensamma helg leder mot sitt slut.
Är förövrigt riktigt rastlös just nu, och får inte tag på någon som vill ut och gå, om jag inte gör det inom snar framtid heller så tar jag nog saken i egna händer och drar med mig doggisarna ut. Då blir dom nog glada, mamma också för den delen.

Dagens ämne, att söka jobb:
Idag tog jag ett stort steg. Det är nämligen så att jag har fått nys om ett ställe som behöver extra-personal lite då och då. Toppen tänkte jag, men då kommer man ju till det värsta! Man måste ju söka jobbet också, ni fattar inte hur fruktansvärt nervös jag blir bara av tanken. Egentligen så ska det ju inte vara så hemskt, det värsta som kan hända är ju att man får ett nej, men det är inte därför jag är nervös. Jag vet inte ens vad jag är nervös för, men jag hatar, HATAR att prata i telefon med främlingar. Orden bara fastnar i halsen och så blir det bara bajs av det hela. Man vill ju inte sumpa sin chans till jobb på grund av att man blir stum i telefonen precis, men jag antar att man måste börja träna på det, och man måste ju börja någonstans.
Så jag tog tag i telefonen, och med bultande hjärta slog jag numret och ringde.. det gick fram en signal... två signaler... tre signaler. Inget svar och paniken började bubbla upp ännu mer inom en. Efter fem-sex signaler (som kändes som kanske tjugo) gav jag upp. Jag får nog tänka på saken lite till och sen ta tag i det på tisdag.
Men om ni tänker be till han däruppe så kan ni gärna slänga in ett ord som "hjälp sandra att bli bättre på att prata i telefon" så skulle jag bli hjärtligt tacksam.

Nu spritter det i benen på mig.
Måste ut.

Bring it on

Ni har väl inte missat att det är bring it on all or nothing på trean nu? Ja, som ett stort bring it on fan så sitter jag såklart bänkad framför tv:n. Dock så är ju alltid ettan bäst, ingenting klår den. Kanske därför den går i bakgrunden på min tv varje kväll när jag ska sova :)

Nej nu börjar den igen, ska dra mig mot soffan igen - vilken softardag jag har haft idag! Men snart ska jag nog ta mig i kragen och gå ut på promenad med Hanna, ja, så får det nog bli.
Hejs så länge

Bokmal?

Har just slitit mig från den spännande boken Änglar och demoner för att skriva ett litet inlägg här.. Dock ångrar jag nu mitt val och ska nog springa tillbaka till mys-soffan och fortsätta läsa boken. För andra gången ;)

förresten, haha hoppas det går bra för Hanna och alla emos på deras första balett-lektion :D

I brist på fantasi

Klockan är nu 02.12 och jag känner att det är dags att gå och lägga mig... Det kände jag i och för sig för några timmar sedan också, men vad gör man inte när hunden och paddan kommer förbi och bjuder med en på promenad?

En sak har jag undrat länge, varför har aldrig fulla människor på sig skor?

Godnatt.

Because I'm cooler then a coconut!

Luring, det blev ingen dans för min del! Jag såg lite senare att bussarna inte matchade, så jag orkade inte. Det är ju inte värt att åka in och dansa bara en halvtimme.

Men stan blev det ändå, med Hanna. Det var skönt att vi äntligen fick prata ut, det känns som att detta har hängt i luften ett tag, och jag föstår precis hur du tänker, jag kan bara inte fatta själv egentligen hur trög jag har varit... Så, jag kommer göra det bättre! Hoppas bara att andra parten går med på det, vill inte att ni ska behöva bråka något mer.

Annars kan jag bara säga att det var en blöt dag på stan idag, Hanna införskaffade sig en riktigt snygg jacka, och jag slog på stort och köpte hårsnoddar. En korv blev det också, jag hoppas bara att jag inte dör av någon slags bakteriehärd nu.

Dagens ämne, vindruvor:
Vindruvor är verkligen hur goda som helst! Ja, så goda att jag har ätit upp en hel klase själv, bara känslan när man biter sönder den gör ju så att man vill ha en till. Däremot finns det en dålig sak med det hela, ruttna vindruvor. Jag förstår inte hur en vindruva kan se helt perfekt, fräsch och extra god ut på ena sidan och sen vara brun och äcklig på andra sidan. Besvikelsen är enorm när man verkligen har siktat in sig på en druva och så visar det sig att den är helt möglig och äcklig.
Men tacka gud vettja, för vindruvor.


Mums.

Godmorgon



Jag har inte så mycket vettigt att säga just nu, förutom att dansen börjar idag. Det känns superkul, men supertungt, jag känner att jag har helt tappat formen... och balett är väl kanske inte bästa dansen att börja allt med, det kommer bli suuuuuuuupertungt. Har ju inte dansat balett på hela sommaren, man har ju dansat lite annat i alla fall.
Nej så idag blir det tillbaks till stången, wohoo.


Jag är snäll och bjuder på en liten gullig låt såhär på morgonskvisten ocskå.


Skrik och panik men mycket skratt

Det är nog vad denna fredagskväll har haft att erbjuda. Hanna, Kelly och Johanna var här och vi spelade det omtalade spelet fatal frame 3! Det är så läskigt, och det som jag ska berätta nu hände faktiskt på riktigt, i panik. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Det var så här att det kom ett spöke, en jävla tatuerad kvinna som alltid stalkar oss och vill döda oss, och så blev vi typ så nervösa för hon var huuuuuuuuur nära som helst på att ta oss, så alla skrek i panik och jag hoppade upp från stolen, hann head-banga typ tusen gånger innan jag ramlade ihop på golvet och kröp ihop till en boll... allt detta inom loppet av typ två sekunder. Fatta paniken.

Dagens ämne, long lost friends:
Okej, nu har jag kanske inte riktigt förlorat min kompis som jag ska prata om nu, men vi har haft våra "pauser" när vi inte har umgåtts eller så. Nu har jag vart med henne både förra fredagen och den här fredagen, och jag hade glömt hur roligt vi har det tillsammans! Helt sjukt, vi bara skrattar och skrattar medans ingen annan fattar vad vi skrattar åt... Haha shit, men roligt är det!

Riktigt heta.



Nu ska jag nog dra mig mot sängen så man inte sover bort hela dagen imorrn!
Godnatt :)

Pancakes

Wanna do them.

Godmorgon

Om jag glömde nämna det igår så är jag i alla fall ledig idag, gu se skönt! Så nu ligger jag här i soffan med täcket och tittar på Ellen De Generes Show eller vad det nu heter, och man blir verkligen sugen på jul! Det är typ ett julavsnitt xD

Den stora frågan idag är om man ska orka hitta på något vettigt. Det känns inte som det nu, men vi får väl se vars dagen leder!
Ha det bra så länge!
Piiz.

Dansen - here I come!

Nu är det gjort, JAG HAR ANMÄLT MIG :D

Fan vad skönt det känns, men det är ändå med lite samvete. Jag ska göra mitt bästa, mitt bästa med allt så ska nog alla parter bli nöjda!

Haha jag känner att jag har gjort många väldigt onödiga inlägg ikväll. Men ibland blir det så.
Hej och hå!

Lingonrensning och tårar - Till mamma!

Blandade känslor i detta hus ikväll.
Lite tårar, lite skratt, mycket trötthet.

Som jag sa i förra inlägget så skulle jag ju gå och prata med mami om dansen, sagt och gjort - så nu är det löst! Tack mamma, ibland är du faktiskt bäst, vet du om det? <3


Mamma och Jocke... och hundarna såklart, Rocky och Dixon.

En familj!

Åh, andra gången jag har tittat igenom konfafilmen 2008, det var tider det! Jag gillar nog slutet bäst, och "en kväll ****" - Mer säger jag inte för man vet ju aldrig vilka som tittar in här! ;D Man kan inte hålla sig för skratt i alla fall.


Nu luktar det popcorn i hela huset, och med det sagt så ska jag försöka gå och tjata till mig lite danspengar.

Coffee and Cigarettes

Det är alltid roligt med ny musik.

Hösten är på ingång, vilket är lika bra, jag hatar när det är något mitt emellan som det är nu, varken varmt eller kallt, sommar eller höst. Men nu kommer den, jag har sett hur det har börjat gulna i träden, åh det är så vackert på hösten!
Hela dagen har jag gått omkring och vart förvirrad, och det kanske märktes, speciellt på vårt bröd Karro? Men gott blev det i alla fall, och det löste sig ju till slut!
Jag älskar verkligen köks-dagarna, även om dom är dryga ibland så är det ändå jävligt kul. Speciellt när man har gäster, man blir så glad när man får beröm och när man känner att det faktiskt är vi elever som har gjort allting. Gjort menyn, beställt grejer, lagat det osv. Bra jobbat alla! ;)

Dagens ämne, regn:
Idag öppnade sig himlen,
Jag gillar regn.




Skulle ni någonsin kunna tro att jag lyssnar på sån här musik? ;)

K-k-k-kaallt!



Det är askallt här. Men i och för sig kan det ha något med att jag är trött att göra, har sovit från typ klockan sex till nio! Och än sitter tröttheten i, så det blir nog en tidig kväll ikväll.

Vi tog skolfoto idag också, wohoo. Karro och Linus var ändå snyggast, näst efter dom kommer nog Malin och Micke med stor-bicepsN. Det värsta är att jag tittade knappt på mig själv, så jag vet inte hur jag blev.. blev jag lika snygg som på den här bilden så är det ju chill...

Dagens ämne, nervositet:
Alla har vi varit nervösa någon gång, jag kan själv erkänna att jag är nervös lite då och då. Ibland är det bra nervositet, ibland dålig, och denna hör till kategorin dålig. Men det känns ändå bra på något sätt, för jag har väl mina rättigheter jag också?

Snart so you think you can daaaaaaaaaaaaaance

Egentligen har jag inget vettigt i tankarna, men jag kände för att skriva av mig. Det känns som att det är tusen tankar som snurrar runt just nu, hur ska det gå?
Varför är du sur på mig? Och varför säger du det inte i såna fall, jag vill hellre höra vad det är än att du dissar mig totalt.
Varför har just du så dåliga tankar om dig själv, du som är en sån fin person? Jag vill inte höra sådant trams, jag blev faktiskt lite fundersam... hur har du det egentligen?

Haha, det här blev lite flum, men jag ska sluta negga nu, jag vill inte ha någon emo-blogg.
Plus att jag tycker inte att det känns så fel att sitta bredvid dig.
Hejs.


Det ser mörkt ut

Du gör verkligen allt för att hålla mig borta från dansen eller hur?
FAN FAN FAN, hur ska det här gå?

Nej, jag ska inte låta detta påverka mig. Jag ska dansa, vare sig du vill eller inte.
Jag ska, jag måste.




The Rock

Ja, det jag sa förut om att lova att skriva massa roligt som har hänt idag var kanschee lite till en överdrift. Det enda som har hänt sen jag kommit hem är att jag har tittat på film (=sova) och pratat med "The Rock". Haha jag nämner inga riktiga namn, men du vet vem du är.. Om du ens läser detta, inte så troligt ;D

Dagens ämne, Leif
Leif, Leif, Leif.
Jag tror han må vara den coolaste läraren på skolan, så synd alla andra, eftersom att han bara jobbar typ 25% eller nått så har han bara två grupper. Jaja, hur ska jag beskriva denna Leif på bästa möjliga sätt? Jag säger bara att denna mannen har mycket klokt att säga, han får en att tänka - och är inte det meningen med skolan? Nej jag tror att religion kan bli ett mycket trevligt ämne, med många disskussioner.
Och det faktum att han är 50+ och har en NY-keps gör allt ännu roligare.

Fine!

... okej jag kände nu att det helt plötsligt blev asjobbigt att blogga, för jag är väääldigt trött. Men om ni kikar in lite senare så kommer jag att ha skrivit om massa roliga saker som hänt idag.

... Tur att någon tyckte att jag hade fint hår i alla fall.

Jamaica

wohoo, det här går ju framåt! Arbetet som ska vara ungefär fem sidor är nu uppe i en tredjedels sida! Men det är bra inledningen.

Haha nu slutar vi, så med det säger jag hejdå för en stund.
Hejs!

Varför kan du inte bara säga det till mig på en gång?


Min mage sprängs

Eftersom att vi slutade så sent, och vi hade två timmar att döda innan bussen gick så gick jag, Karro och Micke till Nattöppet och åt taco-buffé. Det var riktigt gott, och nu sitter man här och ångrar, eller nästan ångrar sig att man åt så mycket. Vi kan se det som en middag för att fira att Micke fick körkort idag, JIHA, grattis Micke!

Nu däremot bär det av mot sängen, jag är trött som ett svin...
Skämt åsido, haha.
Grisar är inte fräscha, har ni känt deras hud? Nej, men det har jag gjort idag.
Godnatt.


CHARLIIIEEEEEEEE

Förtrollade Leenden

Jag sitter i biblan på skolan nu och vad hör jag?
jo soulja boy - crank that i SMURFVERSION? :O HAHAH jag tror jag dör. Nu har dom bytt till smack that... Get low.

Bara för att jag har fått klagomål idag på att jag skriver på bloggen för sällan så tänkte jag klämma in ett litet blogginlägg nu under min hektiska skoldag. NAAT. Jag har hål. Till 16.20, sug på den! Slutar gör jag 18.10, så wohoo jag kommer hem klockan nio ikväll! Asnice.

Dagens ämne, LEENDEN :D
Att gå med ett leende på läpparna gör så himla mycket. Har ni inte någon gång märkt det själv att om man ser någon person som ler jättestort (eller lite mindre, whatever) så börjar man le själv. I alla fall jag, i alla fall nyss.
Jag gick genom skolan och stötte på, som Madde skulle säga, choklad, och jag har lagt märke till att en av dessa praliner har börjat le väldigt stort och ofta till mig... Jaja, men i alla fall, när man ser någon le sådär mycket, då kan man ju bara inte hålla sig från att le själv!
Det är nästan som pesten höll jag på säga, det är en dålig jämförelse, eftersom det är något dåligt med leenden är någonting bra. Men det smittar av sig i alla fall.
Så borsta tänderna och LE gott folk, man blir bara glad :)

...

Söndag är en fin dag.. Men inte lika fin som fredag & lördag.
Nu blir det sängen för fulla muggar, och imorgon ska jag vakna upp till denna underbara låt.
Ah, ah ah AH!
 

Helg

Helgen är nu över  (nästan), och jag har haft två underbara kvällar.
Fredag- film och mys.. med Hanna, Kelly och Johanna. Även lite bus - Kamasutra ninjas - "we can only move in the shadows" Asnice! :D

Lördag- Hörneforsdagen - Stora dagen D här i hörnefors, det är då allt händer. Det är väldigt roligt, för man träffar på massa folk som man inte sett på länge. Det vill säga, man träffar vääldigt många konfirmander, både den nyare årgång, och den äldre. Alltid lika trevligt.
Kvällen fortsatte med lite sumobrottning mot Martin (Andreas - Jag är lite besviken att du övergav mig ;) ), eldshow, sen TAMTADAAAAAAM - Chokladfondue! :D Hur gott är inte det på en skala? Hur gått som helst kan jag tala om för er.
Sen fick vi ju finbesöke så vi trängde in oss i friggarn och "såg på film" - Med andra ord sov.

Godnatt.

Nej jag skojar bara, nu jag ska fixa till mig och sen ska jag moppa till the big sörmjöle för att göra lite konfafilm! Hoppas ni får en fin dag. Hejs!

Fredag

Fredagen är snart över - fast för vissa har den nog nyss börjat!
Men man orkar inte fara på fest när man är halvt sjuk, så jag står över! Ska dra ihop något med gamla goa gänget istället, jag tippar på att det blir film och mys... Trots att det är lite spänt mellan vissa, men vafan, dom får lösa det!

Förutom att jag höll på att bli påkörd idag (mitt eget fel xD) har dagen varit lugn, hade bara en lektion, som var typ 30 minuter lång.. Hoppas bara att jag kan få min vilja igenom och få forska om Jamaica - reggae & rastafari istället för nya zeeland och dom andra alternativen som fanns. Skulle vara riktigt kul!

Dagens ämne, bra musik:
Jag älskar bra musik. Jag kan egentligen inte klassificiera min musiksmak, utan det spelar ingen roll om det är en hip hop låt, rock-låt, krump-låt, reggaeton låt, techno, smörpop eller klassisk! När man hör en bra låt så känner man hur det börjar spritta i kroppen och man vill bara dansa.. Eller ja, någonting i alla fall. Känslan är bara fantastisk! Så därför hade jag tänkt dela med mig av en låt som jag har vetat om länge, men aldrig riktigt lyssnat på. Men nu gör jag det, och den är asbra (även fast jag inte fattar så mycket, antar att den handlar om musik och jaa.. det som alla andra reggaetonlåtar brukar handla om ;) ). Så lyssna och njut!


Citat

"Men ni ser så undransvärda ut"

"Man blir ju lite undransvärd" - Petra

Nu, 10 orsaker att hata dig :)

Torsdag - Mjukisbyxor

Torsdagen har bara regnat förbi, inte för att det gör mig någonting, man är ju ändå bara inomhus när det är skola.
Hur har dagen varit då?
Jo, rätt så intressant. Jag och Karro gick igenom hela skolan i vår snygga kock-utstyrsel för att hitta creme fraiche, men det fanns inte någonstans. Så vi gick tillbaka till paj-köket (vi gjorde sjukt måna pajer), utan creme fraiche - Dock med massa undrande blickar i ryggen. HEHE man är så het i mössan speciellt.

Dagens ämne, mjukisbyxor:
Det första min syrra sa till mig idag när jag kom hem från skolan var någonting i liknelse med- Har du dansat eller?
Vadå tänkte jag? Jag har inte dansat någonting - för en gångs skull, men anledningen till att hon frågade var för att jag hade mjukisbyxor på mig. Hon trodde seriöst inte att jag vågade ha mjukisbyxor i skolan, men tji fick hon!
Då tänker jag såhär, vad är det för fel med att ha mjukisbyxor i skolan?
Varför ska man försumma dessa underbart sköna, fria, rörliga byxor? Okej, jag kan hålla med om att dom inte är så snygga - Men ibland föredrar jag faktiskt att kunna röra mig helt fritt - inte pressa in mig i minimala jeans och behöva gå omkring och oroa mig för att jag ska visa halva baken nästa gång jag sätter mig ner.
Nej tacka vet jag mjukisbyxor... Speciellt när man är sjuk.

Godnatt

Ska snart hoppa i säng, men tänkte bara dela med mig av en kansche smått pinsam fakta om mig.
Jag TÅL inte sorgliga filmer... Det går ju inte att hålla sig ifrån att böla.
Nej nu ska jag trösta mig med ett stort glas oboy, till slutet av SYTYCD, och sen sova!
Godnatt!

Jag bjuder på en bölbild från skäret (kul att det bara syns på mig också)

Snart spräcker jag förkylningsbubblan!

Ja, för nu är jag less på det här. Det är inte så roligt att gå omkring och inte kunna andas, höra eller leva som normalt. Som idag efter skolan så var det "dansträning" (jag vet inte om man riktigt kan kalla det det egentligen.. eller jo, för alla tränar ju... men inte som i grupp xD Jaja jag blir bara förvirrad av mig själv).. Ja hur som helst så var det dansträning och självklart smyger jag dit. Men hur tråkigt ärdet inte på en skala om man inte ens kan ta två steg utan att halsen krumpnar ihop och dödar en.
Svar: Inte roligt. Så jag la mig och sov på en liten blåmadrass istället, wihoo! Haha inte för att jag fick sova ifred där heller, nej då ska alla helt plötsligt ha mig att dansa. Först blev jag typ halvt battlad av Cheeky, sen skulle jag tydligen gå upp och dansa krump för Daniel och Eriq(?) - Ja, och Jose håller ju på som han alltid brukar.
Men det var trevligt - Jag måste ha vart väldigt rolig(t) idag....NOT!
Däremot taggar jag skolan imorrn - Har ni hört?
Nanting se oschlögt!
Piiiz

Östra

Ja nu sitter man här igen då. Och jag måste ändå medge att det känns bra. Man känner taggen mycket mer när man väl är på plats, för östra är ändå härligt... Och nu när schemat kommer lösa sig lite i alla fall så blir det prima!
Jaja, nu ska jag gå till syv och få mitt schema fixat!
Hejs

Godmorgon

Jag har nästan lte dåligt samvete för att ha klivit upp såhär sent, men det blir så när man är sjuk, man måste sova i massor!
Kul att sista sommarlovsdan kommer att spenderas liggandes i soffan och kolla på OTH? Eller okej, OTH-delen är ju inte så hemsk, men man skulle ju hellre göra något roligare, typ som att gå ut i solen som verkar ha försvunnit förevigt.

Pessimist-Sandra.

Jag vill inte börja skolan än. Det är läskigt, sista året, vad ska man göra efter det liksom? Plus att det kommer inte bli samma sak det här året heller, Micke och Hermes har ju slutat. Allt kommer kännas så tomt då. Plus att jag har världens sugigaste schema gör ju inte saken bättre.
Nej nu ska jag lägga mig och deppa lite till..
Vi ses... kanschee.


Barnasinne

... Bara för att jag är seg på att lägga ut bilder från skäret betyder inte att dom är mindre snygga.




Asnice - Nu duschen!

En månad kvar

...Tills jag blir ARTON! Jag känner att jag ligger lite efter i mina körkorts-planer, men det ska det bli ändring på snart kan jag lova!

Förresten så tror jag att jag håller på att bli sjuk såhär lagom till skolstarten och allt. Jag har ont i halsen, är allmänt yr och mår illa. Men jag ska försöka dra med mig Hanna ut och få lite friskluft så blir det kanschee bättre. Vi får se!

Edge

Det var inte så grymt som jag trodde att det skulle vara - Det var sällskapet som gjorde det hela trevligt... Även fast man bara fattade typ 1/3 av det som sades.

Mitt nyårslöfte inför 2009 ska vara att lära mig spanska! That's for sure!

Vi blev filmade igår också, till någon film.. Vet inte vad den hette, men den var tydligen baserad på boken syskonkärlek, om det är någon som läst den? Om inte - Gör det, den är asbra. Nämen det var lite hemskt faktiskt, jag hade ju tänkt hålla mig undan det där (ja, jag kom ju typ en timma senare o allt) - Men sen så skulle vi vara kompisar med huvudrollen helt plötsligt! Asniiice - NOT

Inget mer att tillägga. Piiz.

Don't worry, be happy

Kanschee den bästaste, skönaste låten i alla tider.
Sen så gör det ju inget att Bob Marley är snygg heller..


Destination Unknown

Mina tankar är fortfarande kvar på skäret, jag tror jag lämnade en bit av mig kvar där, men jag åker ju snart tillbaka för att hämta den. Det är ett stort PLUS.

Annars har jag inte så mycket att säga förutom att jag diggar reagge-chaffisen! Det är så himla mycket roligare att åka med honom - speciellt när man glömt sin iPod hemma, så tack så mycket! :)
... Haha och stämmnigen när han startade Don't worry, be happy - Alla sjöng med!

Ett tips!
Bada inte utomhus på kvällen, det är jävligt kallt.
Peeeeeeeeeeaceeeee Ouuuuuuuuuuut!

Norrbyskär

Jag vet inte vad jag ska skriva. Det har vart underbart - Mer kan jag inte säga. Jag länkar istället till Maddes blogg, där hon har lyckats beskriva allting perfekt. Så kika in där om ni vill veta mera.

Vi är en familj, en familj, vi är en...


RSS 2.0