Watch out...

..Hörnefors för här kommer jag på vägarna! Det går framåt med min övningskörning nu, sakta men säkert, både bokstavligt och bildligt talat. Andra gången jag körde i samhället nu, och det gick mucho bättre än förra gången, men jag antar att jag var rätt nervös då! Var det nu också men det lugnade sig efter ett tag.

När jag kom hem så tänkte jag fortsätta i min "duktiga" anda och städa lite... ja, jag har hållt på i kanske 1½ timme nu, och mitt rum var inte ens såå stökigt. Men det är så det blir när man startar musik, man börjar typ dansa istället. Jag har alldeles för bra musik för mitt eget bästa, men erkänn, städningen blir faktiskt mycket roligare med musiken pumpandes ur högtalarna, och lite dancehall sitter aldrig fel!

Till skillnad från igår så blev jag helt plötsligt supertaggad på allt och ingenting, men det kanske beror på att jag har bara massa roligheter inbokade resten av veckan, för lyssna på det här:

Onsdag: Ledig från skolan, DANS (hur nice är inte det på en skala?)

Torsdag: Skola, DANS

Fredag: Hanna fyller 18, fira på krogen! Jag är på världens party-humör, så jag vet inte hur jag ska kunna hålla ut tills på fredag, men då kom jag på att jag har ju dans imorrn och på torsdag, så det ska gå :)

Lördag: Mys-middag med mys-gänget. Kommer dock gråta floder, varför ska alla lämna oss? (men inte tänka på det nu)

Söndag: Fika hos hanna, ängla-grejset i kyrkan, gymnastik.

Måndag: DENNA DAG KAN STRYKAS FRÅN ALMENACKAN. Kommer troligen spenderas på flygplatsen. Har nämligen två(!) som ska lämna oss forever denna dag. Fuck you all.

Men den glömmer vi så länge, nu laggar skivan sönder på mitt rum. Borde nog springa dit och dra snabeldraken ett varv så det är klart för idag.

P.s. Glöm inte desperate housewifes ikväll :] D.s


.. och just det!

Nu medans jag ändå sitter här och väntar på maten (tacopaj - kan man tagga mer? :O ) så vill jag passa på att göra lite reklam till Karros och Robins veganprojekt. Ska bli intressant att se hur det här slutar, ja lider med dom när vi får äta god köttfärssås medans dom får äta quornfärssås! Hihi, men checka in den ---> http://ovp.blogg.se/

Medans jag ändå är inne på det här med reklam så undrar jag, är det ingen som är sugen på att beställa nya underkläder från newbody? :] Dom har typ sockar, trosor, kalsonger, t-shirts m.m i olika modeller! Riktigt sköna och bra kvalitet måste jag erkänna! Jaja, hör av er i såna fall, måste nämligen sälja ;D

Peace.

Det är ju bara hitte på!

Baletten igår var underbart kul, det gick bra för en gångs skull, och jag kände verkligen hur flera saker bara klickade, som jag har gått och klurat på hur länge som helst! (nu snackar jag tekniska saker alltså). Haha ändå mest otippade kommentaren som jag tror är både första och sista gången jag kommer att få höra:

Katja: Väldigt fina pikeér sandra, men du är som för snäll... du måste tänka.... mer HIP HOP!

Men det blev väl bra det också tillslut, lite snurrigt oh sådär men :)

Förövrigt såg jag snyggaste killen någonsin igår, jag skojar inte. Tänk dig han som blir hög på svampar i "allt om min buske"  blandat med "Herkules" (hanna vet vem jag menar, kanske madde också ;D ). Bara det är ju en bra kombination men sen pricken över i:et, han hade dreads! Typ aslånga härliga dreads! ;D

Har även hittat en till blondizz nu, så nu har jag några på lager åt dig ;)

Beware of the Gnoms!

Sitter här i en blå äcklig fåtölj på skolan. Har projektarbete nu, men som jag har känt enda sen början så kommer hela den här tiden gå till spillo och jag kommer inte få någonting gjort. Är inte peppad alls. Annars har skoldagen vart riktigt trevligt, började med bästa humöret på bussen imorse, det är verkligen det härligaste när man får börja morgonen med 45 mniuters konstant skrattande - Då kan det ju inte bli annat än succé denna dag.

Har även träffat på Evelina lite titt som tätt idag, jag börjar starkt fundera på om hon stalkar mig, eller är det tvärt om? Haha, men hur som helst har det fått mig att bli ännu mer taggad festen, det komemr bli asnice! Jag vill också köpa kläder snart!! Men måste spara pengar, måste ju som sagt betala studentmössan som vi provade ut idag! Det blir asnice det där, 922 spänn gick det på! Men vafan, man tar bara studenten en gång! ;D

Haha jag förstår dina frustrationer till O också, men vi drar "fest" på onsdag med rådissen på honom, då får han känna hur det känns! ;) Och om det nu lyckas och det bir så att dom kommer den där gången också så är jag lätt på att du ska dissa.. haha, klurig mening det där xD

Nej nu kissar jag ner mig snart.
Pussheeeeej.


Sleep tight!

Med en blåsa som sprängs snart och en nyanlitad flirt-spanare säger jag godnatt.

You wanna tap(å) my ass?

Mina fingrar luktar gymnastik-golv -  inte fräscht.

Söndagen blev i princip lika sliten som lördagen, vaknade tolv, klev upp och lade mig i soffan (med täcket) och "tittade på film", med andra ord sov. Jag förstår egentligen varför man ens orkar kliva upp eftersom att man fortsätter ju ändå att sova i soffan, det är ju egentligen samma sak. Men jag antar att det är för att det lindrar väl ångesten, man har ju i alla fall åstadkommit någonting under dagen, en kort tripp till soffan.

Dåligt gick det på gympan också, kom typ inte på någonting.. eller lite, men skulle egentligen ha behövt komma på mycket mer - men det får vi ta på fredag istället!



Känner mig inte så pepp på någonting för tillfället. En sak skulle göra mig glad, men det kommer troligen aldrig hända, men drömma kan man ju alltid. - WooW, det hände!

Fårskär

För trött för att skriva någonting vettigt här just nu dårå, men jag gör det ändå - för det har vart så sjukt kul att alla andra måste få veta det också! Däremot orkar jag itne gå in på några detaljer, när man bara fått sisådär en timmas sömn på morgonkvisten så blir hjärnar lite seg och flummig, så man orkar inte tänka så mycket.

Jag kanske berättar mer sen, om ni vill veta vill säga.

Jag tror bubble trouble ska få bota min trötthet nu.

Onsdag?

Haha jag trodde det var onsdag idag för en sekund, men sen kom jag ju på att det är FREDAG :) Fast jag vet inte, kanske skulle jag hellre ha haft onsdag? ;)

Idag var det i alla fall väldigt skönt med sovmorgon, och jag tror att det här måste vara första gången jag inte fått dåligt samvete för att jag sov längre än till elva. Men kanske det är för att jag vet att jag kommer göra någonting vettigt ikväll, fårskär baby, fårskär.

Jocke har bakat äppelkaka, jihaa för det.

Förresten, lycka till idag, verkligen. Skulle vara hur kul som helst om du fick det! "Så jävla coolt.."

Nej jag kanske ska göra något vettigt. Typ klä på mig eller nått skulle nog vara bra.


Santogold - Gudomligt!

Whats poppin'?

Jag kan inte säga så mycket annat än att de här två senaste dagarna har varit sjukt slitna, men det har vart sjukt kul. Speciellt idag, skola, dans och pump up the jam!

Men en sak måste jag bara säga, jag förstår inte vad som händer, men det är något så underbart roligt som sker i stämningen när vi är vi fyra, ja ni vet nog vilka ni är. Jag tror aldrig jag skrattar så mycket som när jag är med er, ja, det är helt sjukt. Men jaja, den där beatboxen tycker jag vi måste öva på lite mer.. eller i alla fall jag HEHE.

Och till sist vill jag bara tillägga att det gjorde min dag när dom dansade dancehall på pump up the jam, blev helt speedad, och ja, ni kan ju fråga Daniel och Hanna ;)

Det var allt för mig denna gång, puss och godnatt!

Whats your addicition?

Ojoj så himla beroendeframkallande spel!
http://www.rebubbled.com - try it!

Köpte nya kläder idag för mina kära födelsedagspengar, det känns bra! Nu saknas det bara skor och jacka, men skorna har jag i alla fall redan hittat!

Kan petra bara komma hem så vi kan se klart Wall-E? Så himla söt.
Men så länge, bubbletrubble!



Halelu-Jah!

Gud vad skönt att äntligen ha gjort bort engelska-arbetet! Intressant må jag lova, men ack så drygt på slutet.

Dans idag, det var riktigt tungt. Får tagga till bättre tills på onsdag, men det ska inte bli några problem, eller hur girrrls!

Dagens ämne, andning:
Idag fick vi lära oss att det ska kännas som att man andas genom könet, annars kan man få inflammation i typ.. ja bröstkorgen.
Pfft.

Godnatt.

18 september

Jag kanske måste skriva någoning idag, det är ju trots allt min födelsedag, till och med Otto visste att jag fyllde år.. Kanske pga tidningen? :)

Jaja, nu kommer jag somna snart, godnatt!

aaaahh...

Jag säger bara en sak, skäret.


Bästaste helgen på länge, sa flickan!

Jag finner inga ord. Trevligt, mysigt, varmt, kallt, läskigt, roligt, mörkt, godsaker - ja, listan kan göras lång om denna helg!
Det började med dans på fredagskvällen - mys.
Fortsatte med ett jättetrevligt 50-årskalas hos pappa på lördagen - mys.
Sen kom nog det som toppade helgen mest av allt, Skäret - dubbelmys!

Det var hur trevligt som helst med mörkerkurragömma, största elden i världshistorien (Jonas överträffade verkligen sig själv den här gången) - Vilket också ledde till en smart uppfinning! Siamesisk burka tycker jag att vi borde kalla den!
Spökspel, nattlig promenad till fiskeboden, ja det var trevligt även fast jag höll på dö där ett tag, och massagetåg till klockan sex på morgonen säger väl det mesta. Det var hur trevligt som helst! :)

tur att man ska dit nästa helg också!! :D

P.s Jag fick en ny mobil igår :] D.s

Trötta fötter

Sitter här och lyssnar på den nya braiga danslåten, miss independent med Ne-Yo! Efter andra dagen med intensivt dansade med Otto Blücker känner man sig lite.. sliten? Men ack så nöjd. Har bara inte världens fräschaste fötter för tillfället, det är nästan så att jag förstår varför Hanna och Madde har fotfobi.

Nä men seriöst, jag är fortfarande inne i dansen, det är så underbart!

Dagens ämne, utstirrad:
Jag kan bara inte lämna dansämnet riktigt än. En sak som jag, och säkert många andra tycker också är att det är väldigt svårt att koncentrera sig när man har någon framför som råstirrar på en - och man vet om det.
Ännu jobbigare när man får ögonkontakt, riktigt läskigt.
Men jag säger bara DREGEL.





Dagens danslåt (streetjazz), Miss independent - Ne-Yo

Tell me how I'm supposed to breath without no LUFT

Åh jag sitter här, råtaggad på morgondagen, kök hela dagen, sen dans med Otto!
Hade hip hop + lyrisk hip hop med honom idag och det var FETT JÄVLA KUL!! Jag hade nästan glömt hur kul det var med dans (sad but true).
Roligt att gänget blev samlat, med några "nya" ansikten... inte direkt nya, men har inte pratat lika mycket med vissa. Shit jag sitter bara och ler för mig själv nu.

Dagens ämne, lycka:
Dans är lycka.
Dansen får en att gå omkring med ett leende på läpparna dagarna i ända, och ni som inte förstår hur mycket dans kan göra för en, hur glad man blir av det och hur skönt det är i kroppen, ni har missat något underbart!
Dans är min drog, jag är dansoholic.
Dans är lycka.





Dansade till den här väldigt omtalade låten på lyriska hip hopen. Riktigt nice.

Med kramp i både ben och armar..

.. Hade jag tänkt säga godnatt, men kom först på en sak som jag var tvungen att dela med mig.. Men eftersom att jag inte haft någon "dagens ämne" så får det bli där.. så här kommer det!

Dagens ämne, Hanna och Sandra gör bort sig?:
Ja, det var kanscheee det mest pinsammaste, eller kunde ha blivit om det hade gått riktigt illa. Det var i alla fall såhär att jag och Hanna skulle göra en grej på skolan, så vi behövde "hjälp" från en lärare. När vi då stod där utanför deras kontor och hade knackat på, i tron om att ingen var där, så såg vi en bild på en lärare som båda tycker ser hyfsat bra ut.. Med andra ord är ritkigt het faktiskt.
H: Han är min lärare.
S: Åh, han är jävligt snygg.
H: Jag vet han är ASHET!

   - Just då öppnas dörren, och vem är det inte utom snygg-lärarn? Men jag tror inte att han fattade att vi pratade om honom, men det var lite komiskt. Typiskt oss. Sen att vi var tvungen att springa dit typ 40.000 gånger gjorde ju inte det hela bättre heller. Pinsamt, oja.

Tack och hej leverpastej!

Baby

Nu ska jag gå ut med hundarna baby, vi ses sen baby!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH BABY BABY BABY, kan ordet lämna min skalle? Jag håller på att skriva det till alla möjliga olika personer, några mer passande och några mindre passande.

Nej men vad säger du, hänga på UG baby?
Hejdå baby.

Biblan

Sitter inne i biblan på skolan just nu och skriver än en gång på engelska-projektet! Tur att det inte lutkar gammdator unk-snusk svett färinne som det brukar, nej det luktar ganska gott faktiskt. Haha CP jag är.

Dubbla balettlektioner igår känns i kroppen idag vill jag lova! Eller i alla fall i benen!

Jaja, måste kanske koncentrera mig på projektet nu, och lägga av med spvenskan ;) (Johanna fattar.. kanscheee)
Hejs.



Update; det gick inget bra att göra arbetet, speciellt inte när man blir mobbad av två små bajsbarn.
Piiiiiz

Fett létt på!

Polski... Haha jag känner saknaden, det blir alltid så när man träffar Evelina (inget illa menat, det är ju fortfarande lika roligt att träffa dig varje gång ;) ) .. Då kommer man alltid in på dom tankarna, den kvällen alltså! Oslagbar! Kom just på att jag kommer också sakna Adena as hell! Men yeye, thats life!

Förresten så ville jag bara passa på att gratta min pappa på 50-årsdagen! Så grattis.. gammgubbe han blir xD
Piiiz

Måndag

Ja nu sitter man här igen och knapprar på engelska-projektet. Det går väl ändå hyfsat framåt, har fått ihop ungefär en sida nu, två om man räknar med alla mellanrum :)

Haha.. inget vettigt att säga... Förutom att Evelina måste bli frisk!
Tack och hej leverpastej.

RSS 2.0