Köttigt

Tamefan!
Jimmy har präntat in ett nytt uttryck i min hjärna, köttigt, kötta, köttish (gärna ska alla andra ord sluta på -ish också). Ni som brukar umgås med mig vet hur lätt jag har för att ta efter uttryck, det är nästan helt sjukt, ni måste alla tro att jag är wannabe - men  svääär, det bara blir så. Jag är inte som vissa andra som anstränger sig för att prata som en viss person osv, det kommer naturligt, vare sig jag vill eller inte.
Det jag ville komma fram till att det här uttrycket fastnade som fan, så bli inte fundersamma om jag helt plötsligt säger "men kötta ba".. och så vet ni att det kommer från Scandic också.
Det är chef är också ett annat vanligt uttryck som pågår på syd - Tess kanske minns? Vår kära Puttes favorituttryck, och även sampe. Själv föredrar jag Juden.
Nej, haha, jag är inte lika taskig som alla andra.

JAG ÄR HELT FLIPPAD FÖR TILLFÄLLET.

Och vill ni veta varför?
Jo, nu ska ni få en riktigt bra förklaring.

För det första så har jag ju jobbat på scandic idag (gud vad jag tjatar om scandic, men vafan - stå ut eller sluta läs). Och alla som vart där och jobbat på den senaste tiden vet nog hur det är, man blir galen, man vill bara busa, skoja och göra tokigheter. Idag var det fan värre än vanligt också. Tänk er detta scenario, jag står och hackar lite gurkish sen så ser jag en kock, Magnus, stå och tvätta steamern - och då kommer Samuel go och gla - men inte gla så länge, Magnus siktar vattenstrålen så den går tvärs genom hela köket så Samuel inte kan komma förbi för att gå till omklädningsrummet. "Gå raaaa, gå raaaa, gå raaaa, gåragåragåraågraågraågragåragåragåragåragåragåragåra"
Det hela slutade med att Samuel blir blöt så att säga. han är ganska utsatt på vårt jobb, det skulle nog nästan kunna kallas mobbing. He he.

Sen, det andra. Efter flera timmar på scandic så är man ju ganska tokig i grunden - och ja, det blir inte bättre av att Evelina brottar ner en mitt i Ica-gourmet och sen misshandlar mina träningsvärksfyllda lår. Inte coolt.

Förövrigt är det över nu, Evelina drar imorrn och vi har sagt hejdå osv osv. Jag säger bara, bäst att det blev ett snabbt hejdå, för jag hade inte kunnat hålla mig många sekunder till - det blir ännu värre när man får höra "inte gråtaaaaaaaa". Men det är sån jag är, lite känslig sådär.

Sen undrar jag bara, vad hände med min besökarstatistik igår?
Nån måste eggat min blogg som fan, svääär.


Nej, jag känner att jag måste avrunda det här inlägget innan jag går för långt (vilket jag redan gjort), en applåd till er som har orkat kämpa er genom hela inlägget!
klappKLAPPklaPPKKLAFDPPKLAPPKLAklaappklaappl
(Det skulle föreställa en applåd)

jalla hejdA
-- Sandra --

Yummy

Jag är alldeles blå i käften, för gissa vad?
Vi åt pannkakor med blåbärssylt till middag - MUMS.

Blåbärssylt är utan tvekan den godaste sylten som finns. Hjortronsylten ligger nästan lika högt upp på listan, men klår fortfarande inte blåbären.



Jag och Tess såg en film idag, the girl next door heter den. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den, det stod att det skulle vara en skräckis, men den var väl inte direkt läskig, bara jävla jävla hemsk!
Tydligen så är den  baserad på en sann historia också, och det gör ju det hela värre, det är inte någon sjuk person som har hittat på det här, utan det har hänt på riktigt! Nej, ni borde se den, den var lite seg i början men sen.. shiiet. Jag får ont i magen när jag tänker på det.
Den påminner nästan lite om pojken som kallades det.









Nej, nu ska jag fortsätta läsa lite twilight, låta mig sugas in i den fantastiska fantasivärlden och bara njuta.

-- Sandra --

Stelopererad

Träningsvärken är maximal!
Jag kan inte göra några större graciösa rörelser, för då kruppar kroppen ihop totalt. Jag hade nästan glömt bort den här känslan, det var huuur länge sedan som jag hade sån här fruktansvärd träningsvärk - men me like!
Dock är det kanske lite pinsamt att bara sådär lite dans ger mig såhär mycket träningsvärk, det visar verkligen hur otränad man blivit. Förut dansade jag seriöst hur mycket som helst men fick typ aldrig någon träningsvärk. Men ja, det kanske inte är så konstigt så lite man har rört på sig denna sommar, inte motionerat en enda gång. Det skulle typ vara de gånger man vart ute och dansat (vilket är ganska många)  - och dom gånger man fått gå hem som har hållit min kropp i "trim".
Men roligt var det iaf, O körde en gammal koreografi som jag tyckte om jättemycket, men stora delar hade fallit bort ur minnet. Tur att vi kompenserade varann iaf, de delar jag hade glömt bort kom han ihåg, de delar han hade glömt kom jag ihåg. Så det var naaaaajzzz. Sjukt kul.

Men nu till en helt annan sak, jag såg att Tess hade gjort en fin illustration av en tjej som vi stötte på häromkvällen på stan.

Vad tänkte hon med?
Det var verkligen inte snyggt, en "träningströja" såndär man brukar få köpa med fotbollslag eller innebandylag osv, ett skärp i midjan och pumps. Inget mer, eller jo hennes handväska och cigg såklart.... GAAAAH, vars är "modet" på väg egentligen? Ta på dig byxor för tusan, och om man ska ha en såndär tröja kan man väl matcha med mjukisbyxor - och sen gå på sin fotbollsträning!
Nej, jag började garva när jag såg henne, hon tyckte säkert att hon var assnygg och cool.

jahaja, jag ska iaf fortsätta mitt tappra försök till att städa nu, men det är så tråkigt! Dock måste det ju göras, så vi hörs..
-- Sandra --

Trötter

Egentligen är jag så trött att ögonen kommer trilla ut ur mina ögonhålor snart om jag inte ger upp och stänger ögonlocken för natten... Meeeeen, jag har hittat massa bra ny musik som jag bara måste lyssna på lite innan jag går och lägger mig.
Egentligen kan det där vara ganska onödigt, för jag vet att inom loppet av en vecka kommer dom här låtarna säkerligen vara sönderlyssnade bara för att jag fastnat för dom så hårt som jag gjort. Jag lyssnar på samma låt om och om och om igen, så ofta jag kan. När man inte sitter vid datorn och lyssnar på dom så har jag ju min kära iPod där samma låtar går på högvarv - det vill säga ca 10 låtar av ungefär 14 GB musik.
Men det är så det är, jag får njuta av dom så länge jag kan, innan dom är helt sönderlyssnade och fucked up, men den här gången har jag iofs ganska många nya så det löser sig nog ska ni få se.

Bara för att jag är snäll såhär på kvällskvisten (och för att jag ska hinna lyssna på lite mer musik innan jag slår mig ner i sängen) så ska jag bjussa på två klara favoriter:

Never believe you mix - Mavado & Baby Tash


Listen - Demarco & Chris Martin


Nu blir det stupa i säng
-- Sandra --

ZombieZandra

Igårkväll var nog den tröttaste kvällen i mitt liv. Jag och Tess hade bunkrat upp med lite götta för att se scary movie 3 på TV. I väntan på att filmen ska börja ligger vi bara och degar och jag blir tröttare och tröttare.
Sammanlagt hinner jag se till första reklamen, sen är det dött. Båda däckar HÅRT. Jag tror Tess höll i sig lite längre än mig dock. En stund efter filmen så vaknar båda och ba... eh, är den slut eller?
Jaja, men inte nog med att jag sov igenom hela filmen, jag var så jävla trött att jag låg kvar i Tess säng och däckade var och varannan sekund, samtidigt som jag gör allt för att vara lite social i alla fall, vilket betyder att jag låg och svarade typ ja, mm, ne, haha på allt Tess sa. Jag tror dock jag hann få ur mig en vettig sak i all den där dimman. Det var att jag tipsade henne om det här youtube-klippet som jag sett:


Så klockren, iaf om man har sett den riktiga amandas videobloggar.

Nej jag ska nog ta tag i mitt liv nu,
sleepyhead is signing out!
-- Sandra --

Mina fingrar luktar lök

Men inte är jag ledsen för det inte, för det var så himla roligt att vara tillbaka på scandic igen. Det känns nästan som att jag aldrig lämnat stället, allt var som förut - förutom att Tess inte kom invandrandes runt kvart i ett för att fritera lite pommes och sätta upp en skål med hamburgerdressing.
Och så var det ju en kock mindre, men det är ju ganska självklart, så det var jag och samuel, aka Juden (ni anar inte hur komiskt jag tycker det är) som styrde upp köket idag.
Men nog pratat om scandic, det var och förblir bästa stället - eller jag måste bara få säga en sak till. Bara det faktum att dom har bjällerklang som ringsignal på telefonen säger väl ganska mycket - nivån på humorn är LÅG, men jävla rolig. Kasta potatisar på varandra, bowla med meloner (dock var det tess som fick vara med om den upplevelsen), tvinga en utsatt servitör käka fem år gamla fiskbullar osv osv... Aldrig en tråkig stund.

Men nu, det jag skulle komma fram till, kommer ni ihåg mitt inlägg för två dagar sedan? Om att det är vissa personer man träffar jämt och överallt. Tro inte på faan att en av dom där personerna, som jag brukar stöta på allra oftast, också var på vägverket!?!
Och just hanvägverket av alla ställen, ja, universum slutar då aldrig chocka mig.

-- Sandra --

körkort

maddafakkaaaaas--
ville bara säga det. Känns bra!

Förutom att ta körkortet har dagen spenderats med min .. fan! skulle ju komma på något bra ord där, men homie får väl räcka. Käraste käraste Evelina. Hur ska jag klara mig utan dig i en månad?? :O Säg mig hur, HUR?
Iaf så var vi väldigt effektiva, men dock lite långsamma kanske... Evelina köpte en massa grejer, och jag var mentalt stöd så att säga. Träffade även Ghanen idag, och det var roligt, du är så rolig Sara! Känner att vi måste styra lite oftare kanske, och vad hände med prinsessan?

Sen drog vi iaf till kraftskivan eller vad det nu heter och kollade på massa band, bl.a. starpilots som gjorde alla småbarn heltokiga. Dom typ stormade scenen men vi var inte mycket sämre och klättrade upp dit också. Men det var trevligt, hade även en liten kort "reunion" med Otto och Akira. (inte för att jag har träffat Akira förut, men han får vara med i vår reunion ändå).



Jag vill bara upplysa er om att jag kommer sova i soffan inatt, för min säng är packad med kläder!! Jag orkade inte ta tag i det (det är faktiskt inte mina kläder), såååå... soffan it is!

ÅHHHHHH, nu fick jag goda nyheter - jag kanske kommer få jobba på scandic plaza nästa vecka, med Magnus åå allt :D

Sååååååååå nice! Allt går som jag vill just nu :)

Även sean paul på sytycd - my maaan! 


Fett flum inlägg kan jag känna, men så blir det när man skriver medans man pratar telefon..

iaf, börjar jobba klockan sju imorrn så ska sussaaaa nuuuu

jalla gonatt

-- Sandra --


...

Lite dancehall såhär på kvällskvisten.



Dock tror jag det är dags för mig att säga hejdå för den här dagen
godnatt
-- Sandra --

Är det ödet?

Är det bara för mig som det är såhär att det finns ett fåtal par personer som man alltid lyckas stöta på stan, eller på andra, lite mer otippade ställen?
Svääär, det är vissa personer, som jag inte ens känner, ännu värre, aldrig ens har hälsat på eller vet vad dom heter - dom är överallt!
Det måste typ vara något magnetiskt fält som för oss samman då och då, eller är det ödet?

Jag har tänkt dela med mig av min "relation" med en speciell person, Zacke heter han. Han jobbade som diskare på stället där jag praoade i tvåan, men efter jag avslutat min praktik där har jag inte tänkt så mycket mer på honom.. eller hur jag ska säga. Iaf, för några veckor sedan så fyllde min kompis år och hade födelsedagsfest, och vem var där då om inte Zacke? Japp han var där, och sen den där festen har jag träffat honom överallt, på fester, på stan, på tc, på olles, på droskan - och alltid sådär med jämna mellanrum, börjar nästa misstänka att han stalkar mig. Nej, nu ska vi inte bli så grova - men observera att detta är bara en person. Det är många fler som det är såhär med. T.ex. en helt random, lite eljest kille som jag la märke till första gången en sen kväll på vasaplan. (Kanske inte så konstigt eftersom att han hade väldigt lustiga kläder och satt och spelade mandolin).
Nu hinner det högst gå en vecka mellan varje gång jag ser honom.. Sen har vi alla andra, t.ex. bröderna - från två klaner.. och ja, några till.

Jaja, allt jag har skrivit låter säkert som bara massa ordbajseri, vilket det egentligen är, men det makes sence i mitt huvud iaf, för jag vet vad jag menar :P

Sen måste jag bara säga att jag tittar på Linas kvällsbok - och den filmen är bara så underbart bra och pinsam.
"Jag har nyss nuddat en mänsklig batong"

hahaha jag dööör.
-- Sandra --

Back to Scandic

Idag blev jag väckt med goda nyheter, eller hur man nu ska kalla det.
Jimmy från scandic ringde och frågade om jag kunde jobba i veckan, ni anar inte hur glad jag blev! Jag har saknat scandic sjuuuukt jävla mycket. Varje gång man har åkt förbi med bussen har man slängt en sorgsen blick mot det huset med känslan att det var över, jag och Tess kommer aldrig vara där igen och mobbas, fika gofika, dricka chokladmjölk och bara ha sjukt kul i köket.
Men det kommer vi visst!

åååh, så sjukt.

Nu kommer det bli ett kärt återseende hoppas jag, alla personer - super! De asigt sköna kläderna - super! Chokladmjölken - super! Bra musik i köket - mycket super!
Allt som jag saknat med scandic, och som TC intehar kunnat utfylla. Okej, TC visade sig bli okej till sist, men det kan aldrig bli bättre än scandic... ååååhåhåhåhå. Jag är typ hyper, jag blev så glad att jag klev uppoch började städa mitt rum?? Vad hände där kan man undra. Men ja, jag kanske inte borde bli föör glad, det är inte som att jag har fått en fast tjänst eller något, bara typ nån dag extra, men jag har bara saknat det så sjukt mycket, så det ska bli så roligt.
Vi ses på scandic klockan 07:00 då.


TC i all ära            - Men scandic for life!

Nu blire staden
jalla hejdå
-- Sandra --

zzZZZzzZzzZzz

... Jag säger då bara det - powernaps är överskattat!
Det slutar alltid med att man sover flera timmar, och sen när man väl kliver upp är man nästan tröttare än vad man var när man somnade. Till råga på allt så är man helt förvirrad också.

Men ja.. här sitter jag och lyssnar på reggaeton, en musikstil som jag har kommit att utveckla kärlek för redan i tidiga tonåren - men då visste jag inte ens vad det var för nåt. Jag tyckte bara att det var sjukt bra.
Sen jag träffade latino-pöjkarna har jag verkligen börjat gilla det ännu mer så jag tänkte dela med mig lite utav mina favoriter, både nya och lite äldre, lyssna, tagga och njuuut!









Okej, jag orkar inte lägga upp fler, svääär det är ingen som lyssnar ändå.
Måste bara säga att det sista låten har jag en sjuuukt stark koppling till en speciell kväll så att säga.Det var iaf nice :)

Jag älskar att dela med mig av musik, speciellt när det är låtar som person aldrig annars skulle lyssna på, men sen inser att det faktiskt är bra. Jag tror jag ska bli musik-medlare, finns det något som heter så?
Iaf
jalla peace
-- Sandra --

Mafakkaaas

Jag måste bara få fråga, vad tycker ni om enäggstvillingar som klär sig precis likadant?

Ja, jag blev drabbad av en smärre chock när jag vandrade runt på stan idag, jag trodde jag hade fått dubbelseende eller något, men nej, det var bara två tvillingar - runt 50 år kanske, och dom hade EXAKT likadana kläder på sig.
Seriöst? Okej, det kan vara gulligt när man är liten, men när man gammal?
jag höll på säga, är det inte illa nog att man ser prick likadana ut - men det är taskigt.
visst, det skulle säkert vara hur roligt som helst att ha en tvilling, en riktig själsfrände - men jag skulle i alla fall inte bara vilja förknippas med min tvilling hela tiden, jag skulle vilja ha en egen stil så att folk ser mig som mig och inte bara "en av tvillingarna". För erkänn, det är ju så man tänker om tvillingar klär sig prick likadant osv..

Iaf.. jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här, blev fett virrigt och flummigt - men snälla, sluta bete er som småbarn, ni behöver inte se exakt likadana ut, ni kommer ändå ha ert speciella (själsliga) band.

Nu ringer timern och det är dags för mig att ta ut kakan ur ugnen.
jag tycker tess borde komma snart så vi kan ha piknick! :D
jalla hejs
-- Sandra --

I ur och skur..

Igår var det jag och Tess mot världen. Eller, man kanske snarare ska säga världen mot mig och Tess?

Så här gick det till, vi hade planerat att chilla i bjännsjö med några randoms (för mig iaf) - och det är ju en bit att köra, iaf om man tar moppen som vi hade planerat. Precis när vi klätt oss, packat färdigt och ska fara så får vi helt plötsligt inte ta moppen? Nähe? Taggen försvann snabbt som tusan. Sen helt plötsligt så får vi ta moppen ändå, men då är det tydligen för sent, då tänkte folket dra. Jaha, då blir det väl en kväll med chirre och mjölk istället då. Men NEJ, då ångrade dom sig, och efter många om och men så åker vi iväg.
Tro inte på fan att vi kör fel? Haha, iofs, det kan vi inte skylla på någon - men ändå lite smådrygt, det var inte liiite fel heller. Till slut så kom vi fram i alla fall.
Roade oss med att titta på scary movie och trampa trampbåt fram och tillbaka tusen gånger kändes det som - allt för lite karraa.

Hittade även världens monsterknöl i Tess rygg, inte okej!

Sen så regnade det när vi skulle hem. Toppen, allt var emot oss - fast jag hade mitt tüüünga regnställ så det var O K.
Hemvägen tog iaf bara 33 minuter, vi flög fram som värsta ligisterna där i regnet, men mysigt var det iaf - blöt som ett sär när vi var hemma.

Jag hade tänkt chilla lite med en film nu, wolverine my maaan!
Hare hejs
-- Sandra --

Hörneforsdagen

Ja ni alla stadsbor, ni har i alla fall ingen egen dag för er stad.. Eller?

Hörneforsdagen är i alla fall en tradition, man måste alltid köpa antingen billi-godiset eller billi-chirren från kiosken, man måste alltid kolla på gymnastikuppvisningen och från och med förra året har det tillkommit en ny tradition - man måste fika gratis fika, och sen måste man även måla en tavla.
Det är i alla fall hörneforsdagen i ett nötskal för mig. Förut brukade man även alltid åka det där lilla tåget, och även köpa vattenmelon på konsum som typ kostade 1 kr/kg eller nåt sånt där sjukt. Men dom gamla goda tiderna är över.

Sen måste jag bara tipsa om en sak. Om ni vill bli lite hyper, drick monster - det får fart på en kan jag lova!

Jag har även fått höra massa chockande saker idag. Nr 1, kladdikladdiparet 24/7 har gjort slut!! Omg, trodde aldrig dom skulle klara en dag utan varandra, men tydligen är det över.
Nr 2, vet inte om jag ska nämna det här - det blir som att bryta mitt löfte jag gav, men jag gillar det inte!
Nr 3, den mest chockande. Rymt? WTF! När, var, hur? Utomlands? J, hör av dig om du läser det här, du kan ju inte bara sticka och inte säga till någon?!

-- Sandra --

Det är över..

TC alltså. Det märks att sommaren börjar lida mot sitt slut, TC har inte längre "nattklubb" på torsdagar. Bara fredagar och lördagar, sämst, jag som ville göra något roligt idag. Inte imorrn, inte på lördag, idag. Men jag antar att gud inte ville.

Jag har inte tänkt mummla på så mycket, jag vill bara uppmärksamma er om en låt. Alla ni som har dansat för Dawid, eller iaf ni som dansade för honom i höstas kommer kanske fatta.
Om ni lyssnar på den här låten, och sen typ runt 20-40 nånstans där låter det som att han säger shurfur murfur.. osv osv.
eller är det bara jag som hör det?
Iaf, låten.



-- Sandra --

Sväääär

Jag har nyss upplevt den läskigaste bilfärden ever. Och det var jag som körde. Typ högst 500 meter.
Bilen var fett läskig, varvade sönder även fast man inte tryckte på någon annan pedal än kopplingen. Alltså jag lovar, den kom typ upp i 4000 varv - och jag gjorde ingenting!!! Sen tvingade pappa mig att köra den korta biten hem också, stolen var heeeeeeeeeeelt åt helvete inställd för mina korta ben så fick typ halvt ställa mig upp för att kunna koppla. Men som tur var hände inget i alla fall. Det var bara läskigt.

Iaf, jag måste kila nu, ska jobba lite på TC som vanligt, sen är jag sugen på att hitta på något, är ni på?
Får väl se om det är värt att stanna kvar på TC efteråt, men jag hoppas jag kommer ha lite kul iaf. Det kanske är nu jag ska passa på att använda uttrycket inschallah för första gången. Så, inschallah.



jalla hejdå
-- Sandra --

Frusna fötter

Varför ska man alltid frysa om fötterna?
Det här är inte hållbart, jag ska seriöst uppfinna sockar med inbyggda värmare eller något, de skulle sälja som smör tror jag!

Iaf. Jag har träningsvärk.
Och.
Det här är lite pinsamt.
Jag vet varför.
Jag och Tess lekte i en lekpark.
Är man otränad eller vaaaaaad?

Jag har även kommit fram till varför jag och Tess har betett oss som vi gjort de senaste veckorna (pallat, busat jävel och nu lekt i lekparken?). Jag tror vi har något utav en 19-års kris. Det är nog enda förklaringen, vi håller på att växa upp, börjar måsta ta massa ansvar, jobb, bil, boende(?) osv osv, vi har inte hunnit vara barn tillräckligt länge än.
Det är egentligen lite utav en hatkärlek att vara i den här åldern, folk börjar lämna umeå - drar iväg på helt olika ställen, flyttar, drar utomlands i hundra år och shit. Men samtidigt är det spännande, om alla andra kan flytta till andra städer och upptäcka nya äventyr där så kan väl jag?
Men jag vet inte. Det känns som att det här första steget är läskigt att ta, det är jobbigt att lämna sin trygghetszon. Men nu när allt håller på att ändras ändå är det egentligen inte så mycket kvar av den? Det är ens familj, de är, och kommer alltid förbli kvar här känns det som. Bäst för dom.

Nej shit, det var tänkt att det här skulle vara ett snabbt och lättsamt inlägg - istället går jag och blir alldeles sentimental, men det är inte så lätt när man får veta massa ouppskattade saker på msn! :O Inte skrämmas sådär, tsss. bort nu i höst, skulle inte tro det va?
nu andas vi Sandra och så lägger vi in några fina bilder från lekparken istället.

Detta är då vad som framkallade min träningsvärk..

Jalla peace
-- Sandra --

Ibland..

.. Så orkar man bara inte blogga.
Jag känner såhär, det är bättre att skriva ingenting än att bara skriva massa skit typ; idag har jag vart på stan med Tess.
Okej, vi lekte lite i en lekpark också, sneaka in oss på skolan och fick korv med bröd + glass.

Så tills vidare får ni hitta någon annan tråkig blogg att läsa.. jag måste hitta inspirationen först innan jag kan börja skriva igen!

-- Sandra --

Äntligen

Idag har jag äntligen fått mitt regn som jag önskat, det är bara så himla mysigt.
Så idag har jag bara gått omkring och myst, läst, lyssnat på mys-musik och lekt med barbies. Ja - ni läste rätt.
Men mer om det imorrn, jag ska gå och mysa ner mig i sängen med min bok ännu en gång.
Mys, love and understanding.
Peace broh'
-- Sandra --

Sen vill jag bara säga...

att regnet det bara öser ner!

Lördagsgodis

Idag orkar jag heller inte med någon deep shit, jag pallar inte tänka.
Istället tänkte jag bara berätta att jag och Evelina har fan haft lite flyt ändå ikväll. Först komma in på droskish med för gamla pengar - katchiiiing!
Dock var det dött på droskan så vi tänkte bara ta en promenad förbi TC och chilla lite med vår home-boy (som förövrigt inte ens var där när vi kom dit, han var inne och gömde sig). dock krigar vi och står kvar, och då hör jag någon säga "nämen".. Det var minsann två arbetskamrater till mig som jobbar i serveringen - och tydligen så var det dom som höll hand om listan ikväll - sååååå, stek som vi är så kommer vi in, fast det var fullt redan, fast klockan var fett mycket, fast vi inte är gamla nog och fast vi inte ens hade leg! - Katchiiiiing!

.. Och TC var värt, de få minutrarna vi hann vara där!
Nu ska jag krypa ner under täcket så jag får lite värme.
Jalla peace
-- Sandra --

...

Ikväll blir det ett tomt inlägg så ni får komma på egna sjuka tankar istället för att bara läsa mina.
Jag ska dra mig till sängen

-- Sandra --

Is-armar

Japp, riktigt skönt att cykla hem klockan två på natten och det är iskallt.. NAAAT. Jag trodde det skulle vara varmare än såhär, men jag får väl börja inse att sommaren är över snart. Helst skulle jag vilja ha en hel sommar till nu på direkten. Eller, det skulle kunna få vara höst, när den är sådär fin och färgglad, men sen att istället för vinter så kommer det sommar igen!

.. Det var i alla fall mysigt med en kopp te på TC såhär en kall torsdagskväll..

Men nu till the real deal. Jag snuddade faktiskt vid ämnet lite i mitt förra inlägg.
Jag, musikälskare som jag är, älskar att lyssna på musik. Jag lyssnar alltid på musik, när jag sitter vid datorn, såklart, när jag klär på mig på morgonen, när jag gör mig redo för utgång, när jag ska gå den tre minuter långa vägen till affären, jämt. Om man glömmer hörlurarna när man ska åka buss till exempel så dör man ju långsamt innifrån, det är typ som att, vad vet jag, flyga utan vingar?
Jag utan musiken är som en pizza utan ost. Eller nåt.
Det jag vill komma fram till i alla fall är att det är ganska krånligt för mig just nu. Min iPod är long lost and gone och min mobil som jag har haft som ersättare är helt fucked up och går i princip inte att göra något annat med än att just, lyssna på musik. Så därför bär jag alltid med mig två mobiler för tillfället, en gamm gamm going som jag gör i princip allt med, det vill säga ringer och smsar. Sen har vi den andra där all go musik ligger. Mitt sim-kort går på högvarv kan jag lova, hoppas det inte dör eller nåt.
Men oj, där gled jag av ämnet. Jag hade egentligen tänkt prata om hur mycket man kopplar låtar till minnen. Fast ja, vad finns det egentligen att säga om det?
Jag undrar väl mest om det bara är jag, eller får ni andra också så? Jag har sjukt många låtar/artister/stilar överhvudtaget som jag kopplar väldigt starkt till kanske en person, eller just ett speciellt minne, men ibland även en längre tidsperiod. Det är det som är det underbara med musik, om man håller på glömma något kan man bara starta den där låten så känns det som att man är tillbaka igen. Eller så kan man bli glatt överraskad om man inte hört en låt på länge - och så får man tillbaka alla goda minnen som gömt sig långt bak i hjärnan.

Nu ska jag dricka upp mitt feta glas med o'boy och sen krypa ner i sängen
-- Sandra --

Burn baby burn

Aj på armen.
Den bästa kommentaren som sades på TC idag var i alla fall "Det kändes som att man bajsade eld". Det måste ju ha vart väldigt.. otrevligt?

Idag så spelades en gammal going inne i köket på TC, nämligen denna underbara sommarplåga (eller var det sommar?)

I alla fall, den fick mig att tänka. fan vad tragiskt om det vore så? Liksom, man har massa som man umgås med, men det är egentligen ingen som bryr sig om dig. Du är bara där som utfyllnad i princip. Ingen bryr sig egentligen om hur du mår, vad du har hållt på med den senaste tiden - ja, dom skulle inte ens sakna dig om du dog. Haha, hoppas för allas bästa att det inte är någon som har det så!

I alla fall, det var inte det jag tänkte hela mitt inlägg till, utan jag ska babbla på om något mycket viktigare (säger vi som).
Är det bara jag som är en såndär kvälls-läsare? Jag måste läsa innan jag ska somna, om det så bara är två, tre rader så måste jag göra det. Undantag kan hända om jag sover hos någon kompis, eller någon kompis sover hos mig, då pratar man istället tills man däckar. Annars, alltid alltid läsa innan man somnar.
Hur som haver, om ni är  som jag - har ni då upptäckt att om man är väldigt trött, eller kanske bara tankspridd så kan det bli som att ögonen fortsätter läsa, fast man fattar inte vad man läser. Det är ganska coolt tycker jag, för man kommer på sig själv efter typ en sida att, oj, vad var det jag läste egentligen?
Det blev i alla fall så för mig nyss när jag läste lite bloggar. Hann typ gå igenom tre, fyra olika bloggar och jag kom verkligen inte ihåg vad det stod. Bara att börja om, samla tankarna och fokusera på vad jag läser och inte på mina andra virriga tankar som flyger runt i huvudet.


Nu tänkte jag tipsa er om en sak också, vill bli lika cool som Sara. Nej, men om ni är intresserade av dans och så, så tycker jag att ni borde checka in complete's hemsida. Om ni inte orkar läsa kan ni ju alltid kolla på grymma bilder.
I alla fall så är adressen häääääär: http://www.completedancecompany.com



Nu tänkte jag lämna er med en skön myslåt. Lars Winnerbäck fungerar nästan alltid, men mest när man är i samma sinnesstämning som jag är i just nu.

Jag tänker även bara på baby_boy_92 och paddan. Det är ni som har fått mig att lyssna på honom överhuvudtaget!

Nu ska jag ... sluta blogga iaf.
Godnatt
-- Sandra --

Busigheter

Gårkvällen var nog en av dom roligaste på länge, det var lite nostalgikänsla över det hela. Det kändes som att man var back in the days, runt femtonårs-åldern.
Jag vet inte om jag riktigt ska säga allt som hände, men låt säga att det hade lite att göra med körsbär, jordgubbar, "morötter" - cykla cykla cykla, klättra lite på "förbjudna platser", rulla ner för kullar och ligga på kullen under stjärnhimlen, filosofera och föra djupa samtal.
Om ni vill veta lite mer ingående kan ni ju ta en titt på min kompanjon Tess blogg.


I alla fall, nu till the subject of the day!
Som vanligt så tittade jag på Tyra Banks show idag och ämnet var rasism.
Jag blir bara arg! Jag förstår inte hur vissa personer resonerar och tänker, det enda dom ser är en hudfärg och sen tror dom att dom har rätt att tycka och tänka massa dåliga saker om den personen - bara för att den inte är vit. Det är helt sjukt, och jag fattar inte att folk kan vara så konservativa och tröga i sin uppfattning, alla personer är olika. Det är personligheterna som man måste se, man måste titta förbi det yttre. Visst om vi tar en vit och en svart person som exempel - de kanske inte är likadana i sitt sätt att vara, de har kanske olika prioriteringar och värderingar i livet osv, men det är ju inte så konstigt, speciellt inte om man är uppvuxna med olika kulturer osv, men det behöver inte betyda att den ena är mer värd än den andra och vice versa.
Mest arg blir jag nästan på dom som skyller ifrån sig med att säga "det är vad jag är uppvuxen med". Okej, deras föräldrar kanske också är rasister och dom har "lärt" barnen att också bli det, det är normalt - barn tar efter sina föräldrar. Men det är fortfarande ingen ursäkt, när man blir äldre så måste man ju bilda sin egna uppfattning om saker och ting, men det känns som att de inte ens vill försöka ändra sin syn gentemot andra människor.
... Alltså, det känns som att det är så mycket jag skulle vilja säga om det här, men jag är typ hög av värmen, upprörd och helt borta. Men i alla fall så tycker jag att rasism är bara en dålig sak och jag tycker att folk borde vara mer öppen mot allt och alla, och inte bara se en hudfärg.
Fuck that shit, nu ska jag gå och ta en kalldusch och bli normal igen.


And although it seems heaven sent
We ain't ready, to see a black President
It ain't a secret don't conceal the fact
- Glad that is changed, huh?
Världen kanske är på väg åt rätt håll i alla fall

Jalla hejdå
-- Sandra --

Bite me

Enligt facebook ska jag bli gravid i maj 2013. Tur, det är i alla fall 4 år tills dess.

Nu är jag i alla fall hemma i vårt stora(?) röda hus på Östermalmsgatan. Jag har även tänkt på en sak, när man har vart borta länge och sen kommer hem så känner man ju som en doft, lite instängt, men ändå luktar det som hemma. När folk kommer hit och hälsar på, luktar det likadant då? Jag själv är ju van vid den här lukten så jag känner ju inte, men jag vet att det brukar ju lukta helt olika beronde på vem man är hos, men hos vissa luktar det ingenting, och hos vissa luktar det mycket. Undra om vårt hus är ett "doft-hus" eller om det inte luktar alls...
Lite höga filosoferingar jag har för mig själv såhär när jag undviker solen.

I alla fall så fick jag höra för några dagar sen att en.. bekant? Gammal konfirmand och gymnast iaf har brutit nacken - på två ställen!! :O Jag säger bara AJ. Iaf, det jag vill ha sagt med detta är i alla fall att jag beundrar honom. Istället för att sitta och tycka synd om sig själv (han hade jävla tur, är inte förlamad eller nåt sånt - men ändå) så ställer han till med fest, kööörv-fest! Alla som vill får typ komma dit, se hur han mår osv osv. Hoppas han har kul i alla fall.
Krya på dig Tollo, och för allas bästa, ta det lite lugnt framöver - aiiit? ;)

På tal om olyckor och sånt så måste jag bara säga att jag har haft ganska tur. Det värsta som har hänt mig skulle nog vara att jag fått en spricka i min stortå (studsmattor är farliga) - vilket även resulterat i att den inte vill göra som jag vill alltid, det vill säga böja på sig. Sen får vi ju inte glömma det allra värsta BRISTNING I MUSKELFÄSTET. Oh my, det var inte bekvämt någonstans, eller, just när det hände var det faktiskt inte så farligt, blev bara helt svimfärdig, men kände ingen smärta. Dagarna/veckorna efter däremot. Helvete vilken pina. Var tvungen att stanna hemma från skolan i typ flera dagar för att det gjorde så ont, jag kunde inte röra mig. Det värsta var också att en vanlig sträckning brukar ju som bara göra ont när man använder just den muskeln, men för mig gjorde det lika ont hela tiden. Om jag satt, om jag låg, om jag stod eller om jag gick. Konstant smärta. Att jag såg ut som en nykn*llad jag vet inte vad när jag gick gjorde ju inte hela saken bättre heller... haha, tider det. NAAT.
Men, förutom det har jag haft väldigt tur.

Här kommer förresten lite bilder från vår tripp till stugan


Speglisshshshs


Målar outfits


Rocky - the maaan


kärlek - han rymmer typ


Stek




Sweet


Muntert..


Domedagshålet - Där lyckades min mobil lägga sig.
(ser ni regnbågen i bakgrunden? ;P )


Mamma myser med kantarell-rensning, evighetsgöra!


Badtime!


Överlyckliga hundar


Avslutar med kantareller och korsord. Ungefär det som stugan går ut på på sommaren ;D
(Jag tycker ändå att jag och mamma lyckades jävla bra, svamp-plockning kanske är min grej?)

jalla peace
-- Sandra --

Orka sol?

Okej, jag ska inte klaga nu när vi äntligen har fått sol igen, men idag hade jag verkligen velat ha regn. Tänk vad mysigt, en promenad i regnet, sen komma hem, starta en bra film och bara mysa ner sig i soffan.

.. Jag får även lite dåligt samvete att det här är andra riktigt fina och soliga dagen som jag inte pallat gå ut, det är för varmt helt enkelt! Man måste typ vara på stranden för att man ska klara sig, där brukar det iaf blåsa lite och så kan man svalka sig i havet..

I alla fall, nu släpper vi allt väderprat, jag får ju bara dåligt samvete för att jag inte tar reda på de här fina dagarna. Nu hade jag istället tänkt prata om något helt annat, speciellt med tanke på förra helgens galna upplevelser färskt i minnet. Dock vet jag inte riktigt vad jag ska kalla detta ämne, men ni har säkert alla vart med om det. Växlande.. utstrålning?
Eller nåt sånt i alla fall, för har ni tänkt på det, vissa dagar är det som att man är luft. Ingen tittar på en, ingen hejar, folk som man till och med känner ser en inte, det känns som att man är osynlig. Medans andra dagar kan man inte gå tio meter utan att någon ger en respons på något sätt, hälsar, tittar på en sådär extra mycket, eller rent utav kommer fram och börjar snacka om vad som helst fast man aldrig sett personen förut ens. Det är riktigt klurigt det där, för, i alla fall för mig, så anstränger man sig ju inte extra för att det ska bli så, det bara kommer av sig självt. Ena dagen är man superpoppis, nästa dag är man en nobody i främlingars ögon.

Det tål att kluras på, hur kommer det sig?
Ingen som vet, ingen bry.
jalla peace
-- Sandra --

Ni kan kalla mig händig

Japp, jag har nyss lagt ifrån mig verktygslådan, jag har meckat idag!!
Med pappas cykel... haha, där blev ni allt lurade va? Sandra, en meckar-tjej, skulle inte tro det, men justera höjden på en cykelsadel kan jag allt!

Det var ju någon smart person som hade tagit med sig kameran till droskan och fotat jävel, och jag kunde inte undgå att se den här bilden...

(I know, det är inte min bild, snodde den från birthday-booooys face, hoppas det är okej - grattis förresten)
Men ser ni min min eller?
hahahaha, jag dog av garv när jag såg den! Hoppas det inte är sådär jag ser ut hela tiden in real life vill säga... Men det fanns många.. "smickrande" bilder där, det är typ dimmigt på alla bilder för att det var så varmt.

Nu måste jag i alla fall hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, för att sen cykla ner till staden och äckla ner mig lite i köket på TC. Sen får vi se vart kvällen leder..
Lämnar efter mig en låt bara, jag har blivit helt inne i merengue-remixar bara för att dom är så speedade.



Och på tal om speedade, här är en jävla bra up-tempo version av birthday sex som jag och Evelina hittade igår, lyssna och njuuuut mafakkaaas



Och Evelina, min mobil har fortfarande såndär damp, så vi får nog ta och ringa om vi vill få något uträttat! ;D

jalla hejdå
-- Sandra --

oh yeeeees

Guess what people!
I'm back, det blev inte stugan ända till på söndag idag satte jag mig på bussen från hemavan till umeå. Fucking 6 jävla timmar i en STEKANDE buss. Det var seriöst bastu. Dock så hasslade jag systemet, istället för att sitta upp på ett säte så låg jag ner över tre - bojakatjaaaaa!

Sen kan jag även känna att hela den här dagen har faktiskt gått i värmens tecken. Kvällen på droskan var bara sinnessjukt jävla varm. Jag fattar inte varför dom inte bara har dansgolvet utomhus? Man hade typ ändå svettats.
I alla fall så var det nice och det blev dans, dans och ännu mer dans, precis som det ska vara. Det blev ändå lite mer okej när någon smart jävel (vem var det?) kom på att man kan ju ta servetter och ha i fickan för att torka av sig all svett emellanåt! Ja, där hör ni hur varmt det var. Svetten bara rann.. groooovt!
Hur som helst så är jag jävla trött och jävla hungrig (och jävla hög - evelina måste ha lagt något i min drink, jag svär) så jag ska länsa köket och sen däcka i sängen..
Jalla peace
-- Sandra --

Hela dan varje dag

Idag hinner jag inte skriva så mycket, jag måste nämligen gå och lägga mig nu för jag har körlektion klockan 8.15 imorrn, taggat!!! Noooot. Kommer typ somna bakom ratten. Hej jag är en "ansvarsfull" 18-åring som kommer hit på körlektion och somnar när jag kör. Inget körkort på den inte.
Iaf, jag har typ vart med Tess hela dagen, på stan och typ träffat i princip alla jag känner. Nej, men många som jag inte träffat på länge, och det var bara trevligt!
I all min hast så kommer jag inte hinna skriva så mycket, jag tänkte istället bjussa på en fin bild.

Vi tänkte gå lite wild and crazy sådär med lack och läder. Det här ska bli vårat första inköp.
Den lyckades verkligen trolla bort brösten i alla fall!



Nu till alla mina stalkers!
Imorrn kommer jag förmodligen dra till vår stuga, om inte något drastiskt händer. Där ska jag bara vara, äckla mig, måla, chilla, åka båt - ja allt som man gör i sin stuga helt enkelt!
Om ni vill så får ni gärna höra av er, annars... äh - fuck it! ;)
Men kommer nog hem på söndag igen i alla fall, så om inte annars kanske vi träffas då!
Nu ska jag omedelbums i säng
natti natti
-- Sandra --

Sunny day

Idag har solen välsignat oss med dess närvaro - riktigt skönt faktiskt!

I alla fall så såg jag minst sagt ett intressant tv-program idag. Det är typ som det där programmet där två tanter kommer hem och städar hos dom som bor förjävla skitit, men i det här programmet var det inte lägenheten som var smutsig - utan PERSONEN!!!
Det var bara vidrigt, han som det handlade om idag brukade inte duscha, raka sig, tvätta händerna efter han vart på toa osv. När de där tanterna kom hem till honom hade han inte duschat på TRE FUCKIN' VECKOR!
Det värsta i det hela var att han gillade det, och han trodde att alla andra också gillade det, lite kroppslukt var bara sexigt enligt honom. Jag svär, när jag såg det där programmet blev jag superduperäcklad och min lilla bakterie-fobi börjar komma tillbaks. Jag visste inte ens att det fanns sådär vidriga människor, men tydligen så gör det det, och vem vet vars dom har vart och pillat? På handtag, på stop-knappen på bussen, på min tjuga som jag får tillbaka i affären?
Nej ursch och fy på alla såna människor, ta och tvätta er bara.
.. Även var han så extrem att när han skulle få gå till en frisör för att klippa och raka sig så rymde han och kom aldrig tillbaka!

På tal om att bli äcklad av saker, jag har, till min bedrövelse, börjat bli äcklad av mat?
Jag förstår inte vad som är felet, jag älskar ju mat i alla dess former. Eller okej, alla former förutom pulvermos, pytt i panna och skivad- och stekt denniskorv. Jag har vart med om att man kan känna att man verkligen inte är sugen på någonting alls - men det har hållt i sig högst en kväll och sen är man normal igen. Men icket. Detta börjar bli ganska jobbigt, för äta bör man annars dör man - men så fort jag äter börjar jag må illa. Jag låter som värsta anorexi-offret nu, gud vad hemskt! Nej nu får det ta och gå över i alla fall tycker jag, jag vill vara hungrig & sugen på mat. Inte bara hungrig, det är ju jättejobbigt att äta mat utan att njuta av den, känns bara feeeeeeeel fel fel!
Blir helt dizzy också om jag ställer mig för fort, kanske borde ta en mackish eller nåt iaf.

Jaja, vad patetiskt det känns att skriva om mina matvanor, men vad gör man om man inte har något annat att skriva om?
Iaf, dagens mest spelade låt:




Min pappa ringde nyss och sa att han köpt en IPHONE - jävla fusk, men han tyckte typ inte om den, han förstår sig inte på den helt enkelt, så maybeeeeeee :]
jaja, jalla hejdå
-- Sandra --

CHAOS

Man brukar säga tredje gången gilt.. men jag vet inte om jag kan hålla med om det i det här fallet!
Jag vet inte ens vart jag ska börja, men det blev i alla fall en väldigt.. hmmm.. knäpp/knasig kväll för mig ute igår?

Det hela börjar oskydligt och normalt hemma hos karro. Vi sitter bara och chillar, snackar, de drack osv osv, riktigt mysigt var det i alla fall. Sen känner vi att vi vill dra ut och dansa, men TC var ett dött lopp - vi är fortfarande för små :( så det slutade i alla fall på olles. Jag kan inte riktigt säga att det var det roligaste stället jag vart på, de som var där var typ lika gammal som min mamma - det vill säga runt 40, och säkert flera som var äldre.
Vi står i alla fall ut, bara för att det var varmt under värmelampan, och vi hade dom bästa platserna. Höjdpunkten var nog oxN och att vi kammade ett nummer av någon som jobbade på nolia - så nu kommer vi få komma in gratis - ooooh yeees ;)

Till slut blir vi less på den stackars trubaduren som försökte få med sig publiken - men utan framgång. Vi går upp till taket, där det dock var mycket kallare, men iaf lite yngre folk, och lite bättre musik. Väl där är det någon kille som bara "måste få veta vad jag heter" osv osv... jag tycker i alla fall att jag kan få kalla honom lite desperat eller nåt - eller hur åsa?

Men nu till det värsta
.
Jag hade kört min "coola" moppe till stan, så jag tänkte att det var hur lugnt för mig att ta mig hem, kunde ju fara i princip när jag ville, inga problem. TRODDE JAG.
Jag hade min hjälm uppe hos Karro på 5:e våningen, portkoden funkar inte så jag börjar ringa henne.. inget svar. Ringer henne igen, och igen, och igen, och igen, och igen.. ja. Många jävla gånger i alla fall. Sen ger jag upp, ringer tess och hustlar Linus nummer och ringer honom. Han svarar inte heller. Hur som helst så står jag utanför karros port i typ en halvtimma och bara försöker ringa - dom måste ju vakna nån gång i alla fall! Frågade även Tess om hon visste någon som kunde skjutsa, men på den fronten såg det dött ut. Jag fortsätter ringa. Sen sista jävla gången jag ringde - DÅ SVARADE KARRO. Wohooooooooooooooooo tänkte jag, vilken lättnad! Hon kommer och öppnar, jag hämtar min hjälm och kofta och gör mig redo för start.
Tro inte på fulla faan att moppen vägrar starta?
Jag är typ redo att lägga mig ner på marken och börja gråta. Jag skulle kunna dö där på fläcken typ, så i min desperation ringer jag en sista person som skulle kunnas tänka ha någon som kan köra. Men icket, det är över tänker jag.
Så jävla less, FUCK IT, jag GÅR!
Så jaa.. jag börjar gå, träffade på några sköna snubbar som påstod sig att om jag tog en av deras lappar (garderobslappar från umeå folkets hus) så skulle jag kunna gå till inter sport och hämta ut en jacka.
"Du får en såndär varm och skön vinterjacka, med dun du vet"
Jag tackar och tar emot, spelar bara med, sånt kan vara jävligt roligt ibland.
I alla fall, till slut kom jag hem, tjugo över fyra, och jag är inte ens trött eftersom att promenaden var så uppfriskande. Det var faktiskt rätt trevligt att gå hem trots allt, med den här låten i öronen kan man inte vara butter.


(dock är det inte bob marley som alla tror - hallå, man hör ju att det inte är han ;D )

Nej för att knyta samman det hela vill jag bara säga.... ja vad vill jag säga?
Gårkvällen blev fan rolig ändå bara för att den var så jääävla random och knasig.
-- Sandra --

RSS 2.0