1 år..



För ett år sedan låg jag lite halvseg i sängen, ville inget förutom att bara sova lite till. Sen hör jag min syster ropa "Sandra, Niclas är död"

Va? Vadå död, han kan ju inte vara död? Du måste skoja med mig. Det är inte ens ett roligt skämt!

Fast det var inget skämt, det var sant.

Och tårarna började rinna nerför kinderna.

Nu har det gått 1 år och saknaden är lika stor. Jag tänker på dig ibland, tänker tillbaka på alla minnen med dig. När vi var små och cyklade till skolan, guud vad vi retades med varandra. Jag tänker på alla tokiga saker som hände på skäret, och hur mycket du trasslade till det för mig och Hanna. Jag minns speciellt hur du vägrade att lämna in mobilen, vilka knep du hade.

Men trots att saknaden är stor så är det alltid med glädje jag tänker tillbaka på alla minnen. Det var så du var, en stor glädjespridare, och det är otroligt hur du sprider glädje än idag.

Ha det bra i himlen Niclas!

Vila i Frid.



-- Sandra --

En tanke sådär..

Jag gillar inte när man känner sig otillräcklig. Det gjorde jag idag.

Det var en konstig dag, eller ja. Konstig arbetsdag. Men mer ska vi inte gå in på det.

Jag gillar inte när man känner sig otillräcklig.

-- Sandra --

Idag har jag..

Gjort Petter-magövningar. Vet inte om dom direkt funkade, har inte lika många rutor som han iaf.. än.

Har även haft rullmassage, mycket effektivt.

-- Sandra --

huvvaaaaa

Hej hej alla vänner.

I helgen har jag gjort något jobbigt, ett tag fick jag lite dödsångest. Ja, jag trodde jag skulle dö, jag lovar att en mördare och en våldtäcksman satt och lurade säkert bara någon meter bakom mig.

Jag har jobbat.  Ja, kan ni tänka er, vi har haft mörkerstig på UG i helgen. Det var hemskt.

Men samtidigt jävligt roligt. Men huvudsaken, jag överlevde (dock med nöd och näppe, fick ju nån smäll här och nån ficklampa där - och mörkret, det dödade mig)

-- Sandra --

Living the dream

Alltså, åååh. Jag kan nästan inte ens fatta det. Min pappa är B Ä S T i hela vida världen. No more Nissan Sunny - 88, tack vare min underbara far har jag fått en heeeelt ny, jättefin och jättebäst bil och jag bara älskar den! Och pappa såklart, han älskar jag också. Så numera glider jag runt i en Kia Picanto - 10. HUR UNDERBART??!?!?! TACK.

Ja, TAAAAAAAAAAAAACK. Jag kan nog inte säga det nog många gånger. TACK TACK TACK TACK TACK. Jag känner mig lite som dom i my sweet sixteen. Japp, det gör jag - bortskämd känner jag mig. Men tack :)


Sen ville jag bara klämma in att jag gillar när personer i ens arbetslag vinner VM-brons också. Smörgåstårta i massor, MM GOTT. Nä, tårta i all ära, men hur duktig var inte Jossan och hennes lag då? Kom trea av typ 50 lag i VM i multisport. Inser ni vilken sjuk sport det är?
Jag är inte direkt insatt, men bara det faktum att Jossan typ tappar alla sina tånaglar pga detta säger ju bara en del. Sen får dom ju simma, cykla, klättra, orientera, paddla, ja gud vet vad dom får göra. Tävlingen håller även på i flera dar i sträck, jag hörde att vinnarlaget hade sovit sammanlagt 3 timmar under hela tävlingen, och de gick i mål efter sex dagar. SEX DAGAR!!!! Då hoppas jag Jossan och dom fick sova liiite mer iaf. SJUKT. Ingen sport för mig skulle jag tro.

I A F. Grattis Jossan och till hennes lag.
TACK pappa <3

-- Sandra --

101011

Jag såg norrsken idag, det är som mysigt och vackert. Dock betyder det ju att vintern är nära, vilket inte är lika kul.

Jag tittade även ut genom fönstret för en stund sen, det såg ut som att det snöade! Jag hoppas att det bara var väääldigt stora regndroppar!

SEN måste jag bara säga att jag är förbannat JÄVLA LESS på allt fönster-fucking-folk. Jag trodde det var klart. Men ICKET. Efter en skön stund i duschen kommer jag upp med hissen och ser till min förtvivlan att min dörr står vidöppen. Har jag glömt stänga dörren eller vad fan är det frågan om? Jag går in och undersöker saken närmare, jo, då står en kille och putsar fönstret.

JAHAAAA, hej hej på dig, här kommer jag i handduk och ska byta om, äta frukost osv medans du står där och putsar för glatta livet. Nä tacka vettja när detta fönstertjaffset är ÖVER. Då ska jag fira med en öl.

Fast, nä. Öl är inte ens gott, det får bli något annat gott. Jag skiter i om det är mitt i veckan, det är en sak att fira - I tell ya that!

Imorron blir det bil-äventyr med min far, spännande!

-- Sandra --

Inte så fagert kanske

Men ack så klockren bild! Måste bara lägga upp den, båda två med mobilerna i högsta hugg.


Notera att vi har likadana mobiler, likadana väskor (bara olika färg) och båda har kavaj.

Men alltså nu när jag tänker tillbaka, vilken jävla kväll det där var alltså, det syns ju på bilderna och filmerna, dock är det inget lämpligt material för bloggen, så TYVÄRR :)
Eller okej, jag kan bjuda på en bild till.


*rOzA fLicKoR*

-- Sandra --

101010

Jag måste ju bara knåpa ihop ett inlägg för att få ha denna rubrik. Har ni ens tänkt på dagens datum?
tio-tio-tio.

...... lite onödig information. Det luktade MmmmMMmm, GRRRRR, DÖDENS GOTTTTTT i hissen när jag kom hem från dansen. Nån i mitt trapphus luktar jävligt gott vill säga. Vem är du? Kan jag få ta med dig hem och lukta på dig hela dagen? POSS POSS.

Jag är lite i ett rastlöst mood, jag vill göra något. Men jag vet inte vad. Funderar på att stretcha lite nu såhär efter dans och allt.. Men det kändes lite jobbigt då jag typ redan blivit kall. Hmm, svårt val.

Äh, vi ser väl vad som häändish, men ni får inte veta! ;D

-- Sandra --

Har du en cigg? Nää. jaha... Men vad heter du då?

Det där med kallprat i rökrummet är verkligen inte min grej. Det är alltid samma konversation fast med nya människor.

- Hej
- Hej
- Har du kul ikväll?
- aa, du då?
- Jo...
*pinsam tystnad*
- Kommer du från umeå?
- Ja
- Studerar du eller?
- Nä, jobb.
- JahaaaaaaaaaAAAaaaAaaa.

Nä, snälla, kan vi bara skippa allt sånt där, det är inte ens kul för sen går man in, och sen ser man aldrig varann igen.. (okej, lögn, man hinner säkert stöta på varann sisådär 5-10 ggr till innan kvällen är slut, men ändå)

ZERR

Jag och Tess är ändå ganska duktiga på det där med att leka sambos/par.

Vi gör typ alltid såna grejer med varandra, storhandlar, kollar på nya bilar, bygger ihop ikea-möbler etc etc.
Det sistnämnda gjorde vi idag, ni kan kalla oss händiga. Resultatet blev smashing! Med denna bokhylla och min tvättkorg börjar jag ju få ordning på placet (och ja, det är pinsamt - jag har ju bott här sen april/maj).

Annars måste jag bara skryta med att jag är BUZZ-mästaren för evigt och evigt! Inte en enda gång blev jag besegrad. Är man smart så är man, det kan jag inte rå för liksom. Sorry till alla er andra. Thug life.

Annars då. Utgång. Dans. Efterfest. Glass. Vattenpipa. Trötthet.

Nu ska jag somna in till de underbaraste av de underbaraste, COLDPLAY. De kommer alltid och förevigt ha en plats i mitt hjärta, inget kan ändra på det, that's for sure! Så nu sätter jag igång min 3,9 timmar långa playlist med dom, läser några sidor ur hyptnotisören och däckar.

Bara så ni vet.
Godnatt

-- Sandra --

Värt inlägg.

tototototototooo toot too.

Snart är det dags för dans, tjihoo! Bästa.

Förövrigt så är det några ylande hundar i lägenheten bredvid min, mysigt.
Fast de klår ju aldrig Legos ylande.

-- Sandra --

Vill ni ha en kram?

Jag ställer upp. Idag är en mysig dag, jag är på myshumör. Helst skulle jag vilja krypa upp i en soffa med ett stort duntäcke och en kopp te och lyssna på mysig musik och läsa............ Men, nä. Man har ju ett visst ansvar som kallas jobb. Men sen ikväll.

Eller kramas.

-- Sandra --

Mode in my ASS.

Vill bara säga att jag är nådigt less på alla jävla kamelfärgade/stickiga/konstigt passformade kläder. Vilket förövrigt verkar vara nästan det enda som finns nuförtiden.

Och varför kom jag att tänka på det här nu? Ja, jag vet inte.. men min irritation blossade bara upp sådär helt plötsligt, så därför tänkte jag dela med mig den till världen. Varsågoda.

-- Sandra --

Tips till alla mina hemliga beundrare därute

Det är alltid lika roligt när ämnet killar kommer upp på jobbet med de yngre barnen. Småtjejerna blir så himla fnissiga och hemlighetsfulla, men man kommer ju ihåg själv hur det var när man var liten.

"Har inte ni några pojkvänner då?"
"Men näää, *fniss fniss* vad tror du? Det finns ju inga snygga här i hörnefors!"
"Men jaså, gör det inte? Men vars ska man fara för att hitta några snygga killar då?"
"Långt bort!! Typ.. stockholm! MÄRSTA!"
"Jaha.. ja, jag var faktiskt i stockholm nu i helgen"
"OCH DU HITTADE INGEN KILLE?!?! Vad dålig du är *fnissssss*"


Men nu för att knyta an till min rubrik. Till alla killar därute, om ni vill bli min man så måste ni i alla fall uppfylla dessa kriterier.

Ni får inte röka.
Ni får inte vara rutten. Som en ost.
Alltså, inte lukta mögelost.
Ni måste vara snygg.
Ni får inte bestämma över mig, det klarar jag av själv.
Sen så måste ni ju såklart bli godkända av mina guuurlzz på ÖG.


Tack och hej leverpastej!

-- Sandra --

RSS 2.0