Julbord

Jobbar, lever och drömmer julbord just nu.

Det känns lite jobbigt, kan jag inte åtminstone få vara ledig från julbord när jag sover? Nää, jag drömmer istället att jag är på jobbet, gör i ordning allt, går igenom så att allt är framme och som det ska vara. Jag tar emot gästerna, tar dryckesbetällning, jag serverar de och plockar disk. I MINA DRÖMMAR.

Roligt liv.

Men ja, nu är det dags att göra sig i ordning för ännu en dag fylld med julbord, GOD JUL.

-- Sandra --

Vissa människor skrämmer mig.

Ja, ni vet sånadär som har en konstig ond blick. Speciellt när man inte har förtjänat den.

Personer som kommer klockan sju på kvällen askalas och ska äta julbord skrämmer mig lite också. I alla fall om dom spyr ner hela stället. Jag menar, var det värt?
P I N S A M T.

What to do, what to do.

Dag 5 av mitt 11-dagars jobbmaraton är nu iaf avklarad. Fötterna värker lite, men annars känns det bra. Bara 6 dagar kvar nu. Jag ser ljuset.

Hoppas det går bra för pappa <3

-- Sandra --

Alltså.

Ungen har T A L A N G ! ! ! ! ! !

Helt amazing, styrkan, tekniken, rytmen, känslan. RYSNINGAR.



-- Sandra --

Min lediga dag

Fyfan vad skönt det var. Tog en sovmorgon till tio imorse, jag sov som en gud. Efter det blev det stads-fläng. Fick mycket köpt, alla kläder till föreställningen är iaf fixade, även nån julklapp hit och dit. Fick mig ett par vinterskor, nån kofta, en julstjärna och annat smått och gott. TREVLIGT!

Sen spelade vi Zelda, är det ovanligt? Njaaaee, men kul är det fortfarande, vi har ju kommit värsta långt nu.. typ halva spelet hehehe. Tess invigdes förövrigt i Zeldas underbara värld idag också, jag tror hon älskar det, hon vågar bara inte erkänna.

Nu bränner det i ögonlocken, dags att sovaaaaa, NATTZZZ

-- Sandra --

Back on the stage

Pippi långstrump a la jazz-version. Det är melodin som spelas i mitt huvud för tillfället. Den finns förövrigt på spotify, så om ni är nyfikna på den så har ni den här.

Anders Widmark Trio – Här Kommer Pippi Långstrump

1.57 min av SVETT. Alltså, det här är nog i särklass den jobbigaste dansen jag vart med om i världshistorien. Men det är roligt. Nu är nästa steg bara att hitta pippi-kläder sen är jag klar och redo för dansföreställning. Shit, det är över ett år sedan jag stod på scenen på idun, men snart är  jag där igen. Härligt! Jag måste erkänna att jag saknat det.

Ja, för att klargöra det hela. Lördag den 4 december visar umeå dansskola upp föreställningen 'Pippi firar jul'. Alla som vill komma är varmt välkomna och det kostar 60 riksdaler. Tiderna för föreställningarna är 11.00, 14.30 och 18.00. Så om ni inte har något bättre för er tycker jag verkligen att ni ska komma och få er en dos av kultur!

Själv ska jag börja tagga sängen, och njuta av en sovmorgon imorron innan all jäkt börjar! Mycket som ska fixas och trixas nuförtiden.

-- Sandra --

Melankoli

Trött. Mör. Lite knutig. Grå. Snuvig.

Ja, några små ord som beskriver mig i denna stund. Egentligen skulle jag hellre vara lite fnissig. Pigg. Varm. Sparkling. Inspirerad. Glad.

Men.. såna dagar kommer väl också. Det känns iaf skönt att vara ledig imorron, även om jag har massa saker jag måste fixa då. Men det blir morgondagens problem!

Längre än såhär orkar jag inte ens skriva just nu.

-- Sandra --

RSS 2.0