HAHAHA

Haha, japanerna på sing a long var så roliga att jag var bara tvungen att skriva det! xD
/ S

Lördag

Idag har jag bloggtorka, så... det blir inte mycket till inlägg här!

Dagens:
Dom bjöd på glass på OBS. Det var gott.
/ S

Fikakoma

Jag har nyss kommit hem från Emelie. Vi hade mycket trevligt med massa fika, jag tror jag talar för oss alla när jag säger att vi fick fikakoma :) Grattis än en gång!

Ja nu har jag då bara tråkigt, är det ingen som har lust att komma till Hörnefors? xD Skulle inte tro det.. Haha. Men det känns så tråkigt att höra allas planer typ.. Alla ska till Umeå Open, men inte jag inte. Jag har ingen biljett för jag trodde ju att vi skulle vara ute på vischan tills imorrn.. Och nu är dom väl slut! Och om dom inte är det så är det enda ingen idé för jag har inga pengar. Eller jag har pengar men jag måste spara :) Vem kunde ana att det är så tråkigt att spara pengar?

388177-42
  Imorrn så ska jag i alla fall fara till pappa, jag har saknat honom och Oskar! Jag har inte vart där på länge känns det som, men imorrn så!




/ S


Fredag

Tjenixen!

Är det bara jag som känner vårkänslorna? Det är ju varmt ute! Eller ja, kanske inte så jättevarmt, men om man har vart van med ca 12 minusgrader och blåst så är det ju jättevarmt :)
I alla fall så ska jag fara till Emelie om ca 1 timma, för hon fyller år idag! Grattis Emelie :D
Ja, jag hade tänkt gå och fixa mig nu.. Och i min värld är det typ klä på mig... Man orkar inte sminka sig :) Jag satsar på Natural Beaty + att nu när jag har fått fräknar och blivit lite (observera lite) brun i ansiktet så är nog min foundation aldeles för ljus, så då ser det bara knäppt ut. Det som är fulast i sminkväg, näst efter ditmålade ögonbryn och alldeles för mörk foundation, måste nog vara att ha för ljus foundation! Ja, det var bara det jag ville säga.
/ S

S Y T Y C D

GAAH! Ni har väl inte missat att man kan se avsnitten och alla auditions från So You Think You Can Dance på kanal 5?
Haha jag har tittat på alla avsnitt typ några gånger nu, men mest har jag tittat på avnsitt 2, alltså dag 2 i stockholm! Där var ju både Mario, Dawid och Susanna med... Plus den coola locking-tjejen Charlotte! Fast jag skulle gärna se Shirley också :)

Jaja, nu ska jag sluta nörda mig framför sytycd (ja, jag förkortar det för det tar så lång tid att skriva annars) och slänga mig i säng! När man är i Fjällnäs så går man typ och lägger sig klockan tio senast, för då är man DÖD av trötthet.. och så vaknar man typ klockan sju. Så jag tänkte - Det är väl lika bra att behålla denna dygnsrytm så blir det inte så jobbigt när skolan börjar.. Men vi ser väl hur det går med det!

Dagens
Berra Brus för tio kronor på dollarstore är värt.
/ S

Hemma

Japp, då var man hemma igen! Två dagar tidigare än beräknat, men vad gör man när ens mamma får influensan?
Åh, det är så mycket som jag vill skriva nu att jag vet inte riktigt vars jag ska börja.... så därför struntar jag helt enkelt i det! Vi har haft det underbart i alla fall, och det är väl det som är det bästa. Vi har mest bara vart ute, chillat på isen, åkt skoter, åkt slalom osv. Ätit godis i massor.. fy, jag är less på det nu!
Idag såg jag fyra älgar förresten, när vi var ute på en sista skotertur innan vi for hem :)

Jaja, nu så ska jag väl försöka komma in i livet här hemma.. Jag hade tänkt titta lite på so you think you can dance auditions också - dansnörd som jag är. Jag måste ju titta på Dawids, som man inte fick se på tv:n! Så hej så länge!
                            / S

Fjällnäs

He gäll int å va hemma nu på påsklovet!

Här är det underbart, som alltid! Alla är vi röda som nykokta kräftor i ansiktena, och jag har till och med fått fräknar :)

Nu har vi alla fullt med lax i magen - Den har vi dock inte fiskat upp själv, här får vi bara napp på Harr och Sik. Hihi jag börjar lära mig lite. Jag däremot har inte fiskat någonting alls, jag tycker synd om fiskarna, men däremot har jag och Petra kört mycket skoter! Roligt nanting!

Nej jag ska nog inte skriva så mycket mera nu, här har dom ju faktiskt inget bredband, så det är nog ett under om det här ens kommer att dyka upp på min blogg, men vi får hoppas! Annars vill jag bara hälsa glad påsk till alla ni därhemma, och jag skulle bli jätteglad om jag fick något litet sms eller om någon ringer :)

Jaja, vi ses typ till helgen!

       / S


Packning

Jag är lika dålig som alltid på att packa, men jag börjar lära mig! Den här gången ska jag bara ta med mig 7 t-shirt/linnen, 3 tunna koftor, 1 stor kofta, 1 par jeans, 1 par mjukis, understället, underkläder i massor, och kanske några långkalsonger och tjocksockar... Bra jobbat Sandra! I vanliga fall kanske jag hade tagit med mig mycket mer, kanske 10 t-shirts osv.. Men i och för sig så finns det ju även lite tid innan vi ska fara imorrn, det är det värsta! Då proppar man typ ner allt man ser ba; Den vill jag  ha! Den där måste jag ju också ta med mig!

Det värsta med allt det här är att man får med sig alldeles för mycket kläder, så man använder kanske 1/3 av allt! Först och främst för att man typ glömt bort vad som ligger i botten, och sen för att man inte hinner använda alla kläder. Men det är ändå som en trygghet att ha med sig mycket kläder, man kan ha på sig vad man vill, och hellre ta med sig ett plagg för mycket än att behöva komma på i efterhand att -NEEEEJ Den där skulle jag ha tatt med!

Jaja.. Tröttheten börjar krypa sig på nu, och jag ska bränna en til film - som tar väldigt lång tid att göra om ni ville veta - I alla fall så vet jag inte om jag hinner med något till blogginlägg ikväll. Och om jag inte gör det så är det här nog det sista på ett tag, för i fjällnäs mina vänner har dom inget bredband! Men jag får nog tjuvkoppla upp mig någon gång då och då, så ni kan ju hålla utkik om ni vill vara uppdaterade om vad som händer i Sveriges snöigaste och minsta by! Annars så - Ha en Glá Påsk Allihopa! :D / S

Judisk påskmåltid + Onsdagens & Torsdagens 'DO'

Ja nu har jag då vart på min första, och förmodligen sista Judiska påskmåltid. Riktigt konstiga fester dom måste ha. Aja, stackars lamm. Det enda som var roligt var nåär vi spelade Med Vilda Gester. Haha shit, roligaste spelet EVEEER! :D Och självklart så vann jag och Hanna. Som alltid. Vi vann faktiskt alla gånger, så man kan nog börja kalla oss för charad-mästarna! k00lt namn jag vet.

Nej nu måste jag egentligen börja packa, för imorrn så bär det av till fjällnäs igen, men tidsoptimist som jag är så gör jag det sen. Vi ska ju faktiskt inte åka förrän halv nio imorrn så jag har ju tid :) Just det! Jag skulle ju bränna några filmer också så man skulle kunna se i bilen. Jag tror nästan att jag måste göra upp en liten "att göra lista". Men det orkar jag inte göra här som alla noobs brukar göra, varför skulle ni vara intresserade av vad jag skulle göra i detalj? Nej - det kan jag säga att det är ni nog inte så intresserade av.

Hihi, nu tänker jag lägga ut Dagens Outfit, som lovat! Men eftersom att jag inte hann blogga något igår så slänger jag in gårdagens outfit först :)

ONSDAG:
388177-61  


En rätt så enkel outfit.
Svarta jeans - Rut m.fl.
Vitt linne - Gina Tricot
Grå kofta - Gina Tricot
Röd Palestinasjal - Torget :)
Vita skor - Stadium




Och så här fin var Hanna















TORSDAG:
388177-64 
 Hanna var rätt fin  hon också

Ja, idag hade jag typ samma saker som igår nästan... Förutom att jag har en annan t-shirt och en annan kofta, båda från H&M... Men vet ni vad! Jag tror inte jag kommer orka skriva vars jag har köpt allt, så ni får allt fråga om ni undrar så mycket!

Jaja, jag kanske skriver mer sen! :)
/ S

Jump

Jaså. Torsdag.
Dagen började jättebra! Det var ju sol när jag vaknade, så jag blev jätteglad :) Däremot så var det typ elva minusgrader ute! Vad hände? :O

Haha, igår blev det inte så mycket bloggande, fasen! Jag och Hanna som hade tagit "dagens outfit" bilder och allt, men ni kanske får se dom idag om ni har tur. Så håll utkik! ;) Jag och Hanna brukar egentligen inte vara sådär superintresserade av att visa hur vi är klädda varje dag, men vi har kommit på en liten sak som ska göra det hela lite roligare, och lite mer eget... Men jag säger inte vad, det får ni allt se! ;) Haha, men förvänta er ingen superduper grej nu men! ;D

Höhö, alltså den här skoldagen har vart gaaanska så slapp. Det började med att vi fick lyssna på treornas projektredovisningar i kanske en timme. Det var ganska kul faktiskt, och man blev nästan taggad själv på projekt. Jag kommer ihåg när vi hade det i nian, det var ändå roligt - även om upplägget blir lite annorlunda nu i trean men!

I alla fall, efter redovsingarna så hade vi håltimme, så då tänkte vi - Vad ska man göra? Vad ska man görA?
Det resulterade i alla fall med att vi spelade lite kort, sen airhockey, och sen det omtalade fotbollsspelet. Ja, svenskar kan faktiskt också spela fotbollsspelet, och nej, vi utlöste inte något storbråk på skolan, så ni behöver inte vara rädda. Haha nej vad elak jag är. I alla fall så ska jag sluta skriva nu för Hanna borde komma vilken minut som helst, och då får jag väl se vad vi hittar på!

/ S

Det bara skriker Patetitisk

Ja, visst gör det Hanna?
Haha, jag och Hanna kollade igenom gamla bilder, och då hittade vi en gammal going!

388177-60

                                                            / S

Tisdag

Japp så var det tisdag, och den enda "riktiga" skoldagen på hela veckan. Det känns nästan skönt, jag kommer att sakna skolan på lovet. Man får som ingen struktur på dagarna när man har lov.. Jag gillar att ha rutiner, då känns det som att man får någonting gjort i alla fall. Hehe, just nu sitter jag och tittar på Top Model 6, och dom ska dansa krump - samtidigt som dom ska fotas! Det ser lite roligt ut, för vissa vågar inte dansa :) Hehe lite skadeglad, jag skulle tycka det var skitkul!

Dagens Funderingar:

* Varför kan inte tjocka personer dra upp byxorna istället för att visa BC hela tiden? Känner dom inte att det drar där nere, eller är dom så naiva och tror att dom är så smala så att dom köper för små byxor? Nej dra upp byxorna vettja!

* Varför har kiosken blivit samlingsstället för alla "coola" i Hörnefors? Dom står där typ 20 stycken och kastar snöbollar på alla oskyldiga människor och leker allmänt coola, dom tror att dom äger världen. Men sen när man träffar dom separat vågar dom inte ens kolla på en, utan då blev marken plötsligt Väääääldigt intressant!

* Varför måste det börja snöa, just när man helt och hållet tror att det är vår på rikigt, och man tror att om någon vecka så kommer man kunna se gräs och asfalt?

                         Ja det är några saker som man kan fundera på. Nu måste jag tacka för mig.
/ S

Snö

Neeeej, okej det har snöat hela dagen nu, men jag har försökt förbise det hela dagen, hoppats att det bara var en dålig dröm eller något. Men icket. Kan snön gå och ta sig?

Jag som trodde det var vår, åh vad härligt med vår och sommar! Jag är bara så less på att det kommer ny snö - men för lite snö för att man ska kunna ha roligt med de - Och sen smälter den och man går med iskalla blöta fötter 24/7.
Jag kommer ihåg när vi for till halmstad för att tävla RM i gymnastik förra året, när var det? Kanske i April. Då var det kvar massa snö här, allt var blött och äckligt, sen när vi kom ner till halmstad så var det typ sommar! Vi sprang omkring barfota och hade bara på oss tunika och leggings. Det blommade till och med. Det var härligt, jag hoppas att det blir samma i hultsfred, gud vad jag taggar! :) Det är mindre än en månad kvar i alla fall - 12 April bär det av söderut!

Nej nu måste jag försöka sova lite, men man blir inte ett dugg trött när man vart ledig i fyra dagar! :) Har dock bara en riktig skoldag till sen blir det Påsklov, Yes! Men godnatt på er - sleep tight!

/ S

Måndag

Goddag!
Haha, shit vad gammeldags det där lät xD Jag är i alla fall ledig idag vilket känns sköööönt! :) Synd bara att det inte är någon hemma, alla är typ på utvecklingssamtal.. Bajskorvar.

Haha juste, jag hittade den här videon på Suzanna Asovics myspace igår, jag var bara tvungen att lägga ut den! Helt sinnesjukt! Den dagen jag skulle stå på någons huvud i tåskor och typ snurra runt och vara vig. Nej, men kolla in den i alla fall!
 


nu har jag tänkt titta på lite Grey's, det var så länge sen jag såg det :) Peace!

/ S

Godnatt!

Oj, jag känner att jag eggar blogg just nu, men det är ju så roligt att skriva :)
Jag ska i alla fall gå och lägga mig nu, det var typ det jag ville ha sagt. Om det hade vart skola imorgon så skulle jag vart i sängen för länge sen, men nu är vi ju faktiskt ledigt imorgon - SKÖNT! sen är jag även ledig på onsdag och sen blir det ju lov på fredag :) Det enda som suger med lov är det inte blir någon dans.. Bajs. Men aja, godnatt!

/ S

Myspace

Åh, det kan vara riktigt roligt att titta runt på myspace ibland, haha och vissa gånger så hittar man riktiga kap, såsom Dan - eller hur Hanna ;) Nej ursch, surgubbe han va xD
Men jag hittade i alla fall den här videon på min gamla danslärare, Sara Galans myspace, det är två av mina danslärare som dansar, och om jag får säga det själv så gillade jag Hanna (hon i orange kofta typ) bäst. Eller ja, båda är ju jätteduktiga, men Hannas stil tilltalar mig mest :) Synd bara att hon har flyttat till USA bara :( Men nu har vi ju Adena, så så ledsen är jag inte :) Men checka in videon!

/ S

TVÅHUNDRATUSEN... Och lite till!

Åh, kära minnen från i torsdags!

Jag kan bara meddela er att hela hörnefors luktar sopor, typ som dovamyran. Det är äckligt, riktigt äckligt! Men jag antar att det är såhär det luktar när all is smälter och allt gammalt och ruttet kommer fram.

Förresten så skulle jag färga mitt hår idag, men tror ni att det går bra? Eller okej, det gick bra att sätta i färgen, men sen när jag skulle skölja ur den så hade vår dusch pajat - så strålen hade typ samma tryck som när en gammal 80-årig tant kissar. Det går inte bra kan jag lova, jag fick stå där  och skölja i kanske en halvtimma för att få ut all färg. Men som tur var så fick Jocke komma med sina magic fingers och fixa duschen tills jag skulle skölja ur balsamet.

Men nej, nu ska jag se cold case, det är bra! :)

/ S

Little weapon

Ja, fortfarande söndag, och jag förstår inte vad alla har emot söndagar, typ varje blogg jag kollar på så har dom skrvit att dom hatar söndagar, jag gillar söndagar! Nu har jag i alla fall fått lite mat i magen, vi åt kall frasses-mat - Det var inte så gott, men what the hell! Det var mat i alla fall.
Just nu sitter jag och diggar musik på högsta volym, little weapon - Den är ju asbra! xD Men jag måste fundera på att pallra mig till gympan nu, träningen börjar klockan sex och jag vill inte cykla, asfalten har ju faktiskt kommit fram så då måste man passa på att gå! :)

Lil Terry gotta gun he got from the store,
He bought it with the money he got from his chores,
He robbed candy shop told her lay down on the floor,
Put the cookies in his bag took the pennies out the drawer.

Lil Kalil got a gun he got from the rebels,
To kill the infidels and American devils,
A bomb on his waste,
A mask on his face,
Prays five times a day,
And listens to Heavy Metal.

Lil Alex gotta gun he took from his dad,
That he snuck into school in his black book bag,
His black nail polish, black boots, and black hair,
He gon blow away the bully that just pushed his ass...


Yeah, kanske skriver senare, hejs.
                                                                              / S

Söndag

Godmorgon allihopa!

 Söndag idag och jag har inte några speceilla planer, jag kanske ska färga mitt hår, vilket verkligen behövs!
Det känns som att jag har jättemycket att skriva nu, men det är för mycket för att jag ska kunna få fram det i ord, det är som bara massa tankar som springer runt i huvudet och inte får något sammanhang.

Jag har kommit på att det är inte bra att sova för länge på morgonen, för då blir man helt seg och trött hela dagen, så är det för mig idag... Men kanske om jag hittar någon som vill komma ut med mig så kanske jag blir piggare, ingen som vill hitta på något? :)
Vi ses.
/ S


Schlager

Jadå Charlotte Perelli vann - inte så otippat kanske, men hon hade endå en rätt bra låt, det var i alla fall schlager! Men jag måste erkänna att jag smyghejade på Linda... Men jaja!

Kvällen har vart rätt trevlig faktiskt, även fast jag bara chillat med mamma och Jocke xD Vi kollade vem som var vigast, eller ja - vi visste nog alla att det var jag redan från början, men vi kollade hur vig mamma och Jocke var.. Och mamma vann :)

Haha shit, jag har inget vettigt att skriva nu, så puss på er, hejdå!

/ S

Happy Birthday

Jag glömde ju säga i mitt förra inlägg att Petra fyller år idag - hela 13 år! Woho, stor tjej!

Det värsta var att jag hade ju typ mycket att skriva, men nu har jag helt glömt bort det... hmm. Men jag ser att mitt besökarantal har ökat, vilket är roligt! Välkomna alla nya :)

388177-35   Förresten, glöm inte att titta på melodifestivalen ikväll, Dawid ska ju dansa bakom Linda Bengtzing! Och så är ju Björn med :)
Hihi, ha det så bra så länge!









/ S

ROCK AWAY

Godmorgon!
Eller ja, kanske jag ska säga god förmiddag! Jag har i alla fall vart uppe sen klockan åtta! Är nästan lite stolt! :D Bröförsäljningen gick bara fint, men det är nästan roligt hur folk tar jättelånga omvägar bara för att dom är för snåla för att ens titta vad man säljer!

388177-59    Igår så såg jag och Hanna Sweeney Todd förresten! Helt creepy film, men jag älskar den! Jag tyckte nästan att den var lite rolig ibland till och med, eller inte så att man skrattade, men det var lite komiskt att dom la döda människor i pajerna - Fy vad äckligt! Men alla ni som inte har sett den - se den!

Och visst är Johnny Depp snygg! :)


Nej nu känner jag att jag ska lägga ner skrivandet för en stund, mina händer har inte tinat upp ordentligt sen vi var och sålde bröd, så jag får kramp när jag skriver!

Jag tror till och med att jag ska festa till det med en till film, men jag hade tänk mig en lite gladare film den här gången, kanske förtrollad!

Ha det bra tills vidare!
               / S

Ännu finns det hopp för ungdomen

Haha, inget illa menat, men tänk att det finns faktiskt riktigt smarta ungdomar, haha, du vet vem du är ;)

Alltså, är det normalt att vara såhär glad? Det bara sprudlar och sprätter i hela kroppen, ja nästan som om jag vore kär - Men i vem? Livet? Kan man vara det?Ja det känns som så.

Det här var nog det sista inlägget för idag, för nu har jag tänkt krypa ner till sängs, jag ska ju trots allt upp tidigt och sälja bröd imorgon! Hoppas det blir bra väder så man slipper stå och frysa i alla fall - Så alla hörneforsare kan ju ta sig en sväng förbi ica om dom känner sig lite brödsugna. Det kommer finnas bullar och godis också!

Aja, that´s it for today!   Godnatt! :D

                                         / S

LOS BULLOS

Haha ja, jag har haft flera tillfällen idag att skriva ett fint blogginlägg här - Men det har aldrig blivit av. Det har nog inte vart lönt heller, för det kommer nog bara handla om samma sak som igår typ - Hur glad jag är idag :) Shit, alltså Otto har en egenskap att göra en glad, ändå gjorde han som inget speciellt, men det måste vara hans energi eller nått.

I alla fall så luktar det bullar i hela vårt hus - MUMMA. Ni som vill köpa dom, kom till Ica Hörnan imorgon klockan 10-12 så kommer dom finnas där :)

Ramlösa blåbär + Otto <3

Ååååh, denna dag har varit toppen och jag vill bara inte att den ska ta slut! Jag är så himla glad, det började med att jag var pigg imorse! Ja - riktigt pigg! Så då hann jag även göra allt jag skulle göra, så som duscha, äta en ordentlig frukost, gå ut med soporna, packa väskan m.m. Sen när jag kommer till skolan så börjar det med att jag får massage av Hanna i typ 50 minuter - Skönt!

Sen går dagen ganska chill, hade samhällsprov som kunde gått bättre, men he få duga, G får jag nog!

Men nog om skolan! Det som nog har gjort mig mest glad idag är lill-flörtar Otto xD Haha, skönare människa får man ju leta längre efter, det enda jag ser framför mig är när han började spela luftgitarr mot mig - Haha som hanna missade :] Men ja, det gick faktiskt rätt bra på dansen idag - förutom när vi hade Otto andra gången, jag kunde bara inte koncentrera mig när det var en sån dålig låt - Eric Gadd 2tvåhundratusen! SÄMST.. Men det var ju lite coolt att vi fick lära oss dansen som han ska ha på sin turné (Otto var tydligen koreograf för honom eller nått :S )

haha och Linda-Maries lektioner är alltid lika roliga, man vet aldrig vad hon hittar på, idag så fick vi göra egna danser som skulle uttrycka en känsla - på typ cp ställen, som i omklädningsrum - trapphus - och en grupp fick till och med vara ute i själva sagagallerian och dansa. Roligt roligt - min grupp skulle uttrycka ilska! Haha kan ni tänka mig arg eller? NEJ

här är i alla fall låten som vi hade Ottos dans till, jag diggar början


 
/ S

Utvecklingssamtal

Det gick galant, haha, men shit. Jag trodde typ att kära Staffan skulle börja gråta där ett tag - Och faktiskt inte över att jag är så dålig, haha skämt åsido! - Men han sa att han tyckte att våran klass har så negativ stämning att han tycker att det känns jättejobbigt och bla bla bla... Men om ni vill veta så håller jag nästan med ibland! Inget illa ment, men ibland är det lite tjatigt. Nej nu ska jag gå och festa med en chokladboll tror jag! :D

Åtta kronor precis - Det var ödet.

/ S

Tidsoptimist

En tidsoptimist är en person som fördröjer påbörjandet av en arbetsuppgift eftersom hon är alltför optimistisk om att hon ska klara av den på kortare tid än som verkligen är fallet.

Jag kan bara säga att det här stämmer verkligen in på mig på pricken! Det är bara jobbigt, ni anar inte hur mycket jag fick stressa imorse för att jag skulle hinna allt jag skulle göra.. Men jag hann i alla fall! Jag har till och med ringt och grattat min farfar som fyller 75 år idag! Grattis farfar :)

/ S

Godmorgon

Godmorgon allihopa!
Ja, alltid är det skönt med ledighet, men då tvingas man bara göra jobbiga saker som man skjutit upp jättelänge, såsom att städ mitt rum! Det ser helt katastrofalt ut där, sängen som Madde sov på är kvar, fast det är knappt så att man ser den, för det ligger tusentons av kläder där på den. Men jag tror jag ska gå och kämpa med städningen nu, ni får ha det så bra tills vidare........ Ps. Det är dans idag :D Ds.                                                                                              

/ S

BUSIG

Japp, jag känner mig busig idag, jag är med i en till tävling som ni hittar här :)

TÄVLING

388177-57

Shopaholicmamman har nu en tävling för alla som vill vara med! För att komma till tävlingen klicka här

/ S


Pluggis

Regering, riksdag, kommunfullmäktige - en del änniskor gäspar bara de hör orden. Och visst är världsomseglare, bergsklättrare, rockstjärnor och skådespelare sexigare än politiker...

Haha ibland kan skolböcker verkligen överraska en! Men man fick sig ju ett gott skratt när man läste det så - Ja för mer såna här skolböcker.... Eller? :)

I alla fall så tittar jag på en film på trean just nu - Ja, ni har rätt om ni gissar att det är den enda kanalen som visas på vår TV för tillfället, man måste ju uttnyttja! I alla fall, i filmen, som jag inte vet vad den heter så skulle i alla fall några gå på en fest, typ tre modeller och sen tjejen som det handlar - som naturligtvis inte är modell. Då skulle dom där modellerna hjälpa henne att fixa i ordning sig, men tror ni hon blir nå snygg då?
 NEJ, hon fick typ en svart äcklig klänning med typ boa i ärmarna eller nått, hon såg ut som jag vet inte vad, ska inte modeller vara duktiga på sånt?

Oj, nu var det någon som blev mördad också! Haha, när jag tänker efter så tror jag att jag har sett den här filmen redan xD Hihi, men om Sweeny Todd kunde bli färdigladdad någon gång så jag kan se den! I och för sig gör det inget om jag ser den inatt för vi är ju trots allt ledig imorrn HIHI

/ S


SPORTLOVET

Då var det goda slut, sportlov gör en go och gla! Det värsta är, hihi det här är nästan lite pinsamt, men jag kommer typ inte vad jag har gjort hela lovet, förutom att jag var i Fjällnäs! Ojojoj, men kul var det då där i alla fall, vi åkte slalom, spelade kort, åt, körde skoter, spelade kort, åt, och körde lite till skoter. Det blev till och med lite bastu och lite snöhoppning - och då menar jag självklart att man hoppar från taket ner i snön!
Jo det mina vänner ska jag berätta är att det var vääääldigt mycket snö där, ungefär så här mycket:
388177-56 
Ja, detta är då snökanten på Anders och Anna-Lisas gård så att man över huvudtaget ska ta sig fram till huset. Det var jättemysigt i alla fall, för det var så mycket lössnö så man kunde bara slänga sig hejvilt och fortfarande landa mjukt. Det enda minuset var ju att det gick inte så bra om man skulle gå någonstans där det var djup snö, för då sjönk man kan jag lova!

Juste, vi lösta korsord också! Och lekta såna här dryga lekar som man blir helt knäpp i huvudet av om man inte kan dom, som till exempel kroken till raken, packa resväskan m.m! Men som tur var så kunde jag redan alla :)

Jag tänkte i alla fall lägga in lite bilder från slslomturen på Nalovardo! Jag kan ju säga att utsikten längst uppe på toppen var ju inte nådig! Men som jag har sagt förut - Alla typ fjäll och sånt ser mycket mindre ut på bild, inte lika mäktigt längre.. Ajdå! Men här kommer dom i alla fall:
                      
Okej, det kanske inte var så många, men om jag skulle lägga in alla skulle ni bara spy av lesshet, så jag tog ut dom bästa. Det är i alla fall jag på toppen, Molly - tråkmånsen som inte vågade åka, tssssss... , och sen är det Petra - Hon och Matilda tog typ bara skogsvägar hela tiden och jag fick ju hänka på eftersom att Molly inte åkte, men det var ju en upplevelse! xD

388177-55 
Även detta kort är taget uppe på toppen. Det var som ett helt nytt land där uppe, allt var så översnöat och dött typ! Men det var mysigt!

             Slitna phlikkor_90 på väg till k00la byn Fjällnäs. Wow rolig tjej.

/ S


Dagens låt



Jag skriver mer sen om hur det var i fjällnäs, men just nu har vi lektion! Jag slängde in en låt tills vidare bara så att ni vet att jag lever!

/ S

Fjällnäs

Nu far jag , hejdå.

/ S

PÅ TV 3

Hihi, shit! Hör och häpna - Vi har fått TV3 i vårt hus här på Östermalmsgatan. Ja, jag må säga att jag är riktigt chockad, jag trodde aldrig att vi skulle få den kanalen, den är ju min favoritkanal nästan! Nu kan jag se Top Model utan pappa ska behöva spela in det varje onsdag :)

Haha sug på den... TV3, otroligt :)

/ S

Tittut

Gomorron!

Gårdagen hade mycket fint väder så då var det inget annat att göra än att ta fram skranan (eller i det här fallet en röd plastgrej typ, men den funkade finfint). Det var riktigt mysigt med pinnbröd och bullar och hela faderuttan! Haha och vissa var ju riktigt duktiga på att åka i backen jämfört med andra ;)
Men men, när kylan blev ett för stort faktum för allas våra fötter så var vi tvungen att gå hem och fortsätta festen hos Madde.

Har ni någonsin varit riktigt riktigt frusna, så där frusna så att ni inte kan tänka på något annat än hur ont ni har i hela kroppen? Det har jag i alla fall, många gånger, men igår var nog värst. Jag satt där på bussen och bara suktade efter att få komma hem och ta av mig dom blöta skorna och sockarna, som egentligen inte ens var blöta längre, för dom hade typ frusit till is. I alla fall, minns ni känslan när ni sen får gå och ställa er i en riktigt het varmdusch?! Det må vara den skönaste känslan i universum!

Idag är jag i alla fall på riktigt bra humör, kanske för att jag inom tjugofyra timmar kommer att få vara i fjällnäs! Typ minsta byn som finns, men ack så roligt det är där. :) Så det lär inte bli så mycket uppdatering här i bloggen på några dagar, men kanske om ni har tur! ;) Annars får ni ha det så bra  - Ha en bra Onsdag!


/ S

MAAT

Ja ge mig mat.
Jag är hungrig, och när man är hungrig så blir man på jättedåligt humör, i alla fall jag. Så om ni vill prata med mig - mata mig först.

Hejdå.
/ S

A cinderella story

Hihi, nu har jag målat ena handen och det gick ju riktigt bra! Men jag är inte mogen än för att måla andra handen, för då behöver jag nämligen måla med vänstern, och det är inte min starka sida.
Ikväll så ska ju Eskimo-Productions ha filmvisning i hörneforsgården, man kanske ska fara dit och kolla, även om jag tycker att dom är lite töntiga. image47

Naat, jag skojar bara, dom är härliga!

Men nu så blir det disneyfilm, A Cinderella Story. Jag älskar disneyfilmer, allra helst dom tecknade, men nu på senare tid så kommer det ju inte så många nya. Inte för att den här filmen är så ny men det får duga!
Jag måste bara säga att Chad Michael Murray är nog den snyggaste också. Så puss på honom.

/ S

fortsätt simma

Ja dagen går framåt, och fortfarande har solen inte tittat fram. Vad ska man göra för att den ska visa sig?
Jaja, jag har tagit mig själv i kragen och duschat och klätt på mig vanliga kläder - Ingen pyjamas här inte! Jag hade även tänkt måla naglarna - Ja hör och häpna! Det hela kommer att sluta med att det blir dåligt och kladdig, eller att jag inte är nöjd med färgen, så det kommer nog åka bort ändå, men man kan ju alltid försöka, plus att man får ju en stunds underhållning också.

Jag återkommer med resultatet sedan.
/ S

Godmorgon

Eller ska jag säga god förmiddag? Jag har i alla fall vart uppe sen klockan nio, då min mamma väckte mig och det bara var att dra på sig kläderna och gå ut med hundarna. Det var ganska jobbigt för det snöade/snöar fortfarande. Jag tycker att nu kan det sluta snöa så att solen kan få komma fram så vi kan passa på att njuta av vårt sportlov! Men imorgon blir det i alla fall att fara till Sörmjöla och åka skrana med Madz, och kanske några andra? ;)

Jaja, det här var allt jag hade att säga för tillfället, nu ska jag titta på lite mer Grey's Anatomy <3

/ S

Godnatt

Okej, ett sista inlägg innan jag går och lägger mig. Jag har sett på två Grey's Anatomy avsnitt nu, det är så bra så bra! Det var värsta gulliga gamla paret med, dom var jättesöta tillsammans. Men nu ska jag bara gå ner och borsta tänderna och tvätta ansiktet, sen är jag ready for bed! Så godnatt allihopa, sov gott!

/ S

no life, no life

Ja det är jag idag, jag vet inte hur många, onödiga blogginlägg jag har gjort idag, men här kommer i alla fall ett till.

www.tjuvlyssnat.se

Tre killar ~20 sitter och pratar samtidigt som de äter.
Kille 1: Kan du bjuda på lite dipp?
Kille 2: Nej du får köpa egen, snåljåp.
Kille 1: Men du då?
Kille 3: Aldrig i livet.
Kille 1: Alltså ni två kan vara riktiga kukskallar ibland!
Kille 2: Och du är en sån som får folk att begå självmord.
Kille 1: Det har hänt EN gång!


Jag tyckte det var lite roligt, så jag var tvungen. Det märks verkligen att det är lov just nu, för annars skulle jag typ ligga i sängen nu och försöka sova i alla fall.. Men nej, nu kan man spendera hela sin nattetid framför datorn istället, och bra är väl det - Eller?
Jag kanske borde försöka gå och lägga mig någorlunda i tid i alla fall, för jag ska upp kring 9-tiden imorgon och gå på en promenad med våra hundar.

Men först ska jag spendera lite tid framför Grey's Anatomy, kanske den bästa serien? Eller nja, näst efter One Tree Hill.
 image46   / S

Haha

Jag satt och tittade runt lite och så hittade jag en liten lista, den stämmer ju! :D

S: lätt att bli kär i
A: gillar att festa
N: du kan behålla hemligheter
D: gillar att dansa loss
R: helt galen
A: gillar att festa

Haha, D, och R, stämmer nog bäst :)

A: gillar att festa
B: alla vill ha dig
C: riktigt barnslig
D: gillar att dansa loss
E: jättebra kyssare
F: bra personlighet och utseende
G: skiter i vad andra tycker
H: en gosig nallebjörn
I: helt underbar i sängen
J: alla avgudar dig
K: vild och galen
L: alla älskar dig
M: har dem vackraste ögonen
N: du kan behålla hemligheter
O: as sexig P: populär bland alla
Q: mindre snygg
R: helt galen
S: lätt att bli kär i
T: omänksam och bryr sig
U: kung på att bara ta det lungt
V: alltid lika glad W: otur i kärlek
X: inte alls duktig i skolan
Y: bästa pojk/flickvännen som finns
Z: alltid redo
Å: har dold talang
Ä: kan inte behålla hemligheter
Ö: ruskigt smart

Stämmer era namn bra in på er personlighet? :)
/S

13-åringar klär av sig på dansgolvet

Seriöst, vad händer med världen? Aldrig att jag som trettonåring ens skulle komma på tanken att klä av mig till hotpants och BH på ett disco!

Varför vill ni klä av er?

- För att det är fint. Och för att man får killar. Vi kommer ju hit för att strula.


Jag blir bara ledsen, är det så här dom föreställer sig att man ska vara för att vara kvinna och få killar? Dom kan ingenting om kärlek.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1956188.ab

388177-45


/ S

Leo's lekland

Idag så blev det en liten utflykt till Leo's lekland minsann med Oskar och pappa. Det var rätt kul faktiskt, men man är ju ändå snart 18 år så man kunde ju inte springa runt som alla sjuåringar, men ibland hade man faktiskt lust! Jag inte ens tänka mig hur roligt alla småbarn måste ha haft där, rena paradiset för dom små liven!
 
Nej jag har ätit för mycket kladdkaka för att orka skriva något mer, så jag lägger bara in några bilder där ni kan få se hur fint jag och Oskar hade det på Leos lekland :D

388177-44

388177-42

/ S

Melodifestivalen

Jag sitter där och väntar ivrigt, och visst var det sant! Men det var dubbelt så bra som jag hade hoppats på, det var nämligen både Dawid & Mario.

Om ni inte vet vilka det var så var det dom två med långt hår i tofs, Mario hade typ kjol! xD

/ S

388177-35      388177-34
   Dawid Bienkowski                                                                     Mario Perez Amigo


Bilderna är tagna från Sissi, *fnizz*

"oskar äpple"

388177-32

/ S

Ps. i love you

Första dagen på sportlovet idag. Jag måste erkänna att det känns nästan lite tråkigt att ha sportlov, för seriöst, jag måste gå på den bästa skolan i världen som får en att självmant stanna kvar på skolan 4-5 timmar efter att man har slutat! Det är bara så roligt att bara sitta och umgås och lyssna på musik och dansa tillsammans. Ja tänk för att jag fick en mössa igår också, jag och typ fem tjejer till, bland annat Hanna och Sara, för att vi dansade till när Micke och hans syrra sjöng.

Ja, vad mer ska jag säga, gårdagen blev lyckad, som sagt fick jag sportlov 10.20, men jag tog mig inte hem från skolan förrän halv tre någon gång. Sen så for jag och Madz på frasses, tänk vad gott det kan vara med "lite" fett ibland. Sen så blev det bio med massa gosaker och tårar. Ps. I love you, seriöst, det är den film jag har gråtit till mest i hela mitt liv, och Madde grät ännu mer! Men den var riktigt fin, det var den.

Ikväll så blir det i alla fall att titta på melodifestivalen, för om jag och hanna har uppfattat det rätt så ska Dawid vara bakgrundsdansare för Linda Bengtzing! :D  


                    
Mina senaste tillskott i garderoben, Östramössan som jag från skolan, sen två Nike t-shirtar från stadium

Ps. I love you / S

RSS 2.0