Alla som inte dansar är våldtäcksmän

Ja, klassas jag som en våldtäcksman(kvinna?) nu då. Bara för att jag lyckas bli sjuk precis nu, när dansen börjar. Det är helt otroligt irriterande att behöva halka efter redan från början av terminen, men that's life.. Eller?

Jag tror jag ska sälja min hals på Ebay eller något, för just nu är den så jobbig, jag vill bara bli av med den, den förstör allting. Jag kan inte ens prata, så det spelar som ändå ingen roll.

Nej jag tror inte jag ska skriva något mer här nu, det blir bara negativa saker. Så.. Hejdå!

.. Några minuter senare.

Jag kom på att jag glömde nämna att dansen börjar imorrn <3
JAAAAAA :D
Men då får ni (Sissi)  inte klaga på att jag är inaktiv! xD

TAGGA

School from 9' to 5'

...What a way to make a living. Ja som sagt, skola från klockan 8.20 till 17.20 är inte så taggat. Ännu sämre är ju att man kommer inte hem förrän 18.40 kanske, för bussen går 18.10. Man blir rätt sliten, och hungrig, man blir så hungrig att när man kommer hem så vill man inte ha mat längre.

Ja, jag och Karro var i alla fall och "storshoppade" idag, vi kom hem med två böcker var, så nu ska jag nog gå och läsa snart, för Gossip Girl var en besvikelse. Jag som rusade upp med mattallrik i ena handen och ett glas mjölk i andra för att hinna se början - Men jag fattar ingenting. Jag tror jag måste ha börjat bli dummare på sista tiden! xD

Dagens Krydda: Spiskummin och vitlökspulver. Spiskummin för att jag tycker den luktar tacos! Och tacos luktar gott... undra vad man kan ha den i för maträtter. Ja och vitlökspulver bara för att jag åt det på min spaghetti och köttfärssås. Vitlökspulver är ett MÅSTE på spaghetti och köttfärssås, och ketchup är rätt viktigt det också, även om det är typ en hel flaska i redan. Så har jag haft det enda sen jag var liten och så kommer det att förbli.


En annan sak jag tänkte på var mitt horoskop idag, det stod såhär:
En ny kärlek kan kännas ganska sansad. Du kan bli förälskad i någon äldre. - Ja nått sånt i alla fall. Jag börjar bara tänka på vad du sa Madde, haha, inte för att jag  har börjat känna något men du har fått en att ta en funderare ;) Haha skoja bara... Nej nu börjar "I huvudet på Gynning" ! Det är ganska jobbigt ibland, men jag ska se det nu har jag bestämt så... Hejs!

Ps. Jag bjussar på några fina bilder på min lillebror här Ds.
388177-14

inaktiv..

HEHE, jag har vart lite inaktiv på senaste tiden, men det har som blivit så mycket nu med skolan, man är inte van så man slocknar typ i soffan så fort man kommer hem. I alla fall jag. Sen så börjar ju dansen nu i veckan (YEEES :D ) så då lär man väl få ännu mindre tid att sitta och nörda framför datorn.
Jaja, jag kan ju börja med att berätta lite om det som hänt den senaste tiden - I korta drag, typ ingenting. Eller jo, det var ju bråket på skolan, ni kan ju läsa på vk.se om det finns kvar. Men det var ju en... upplevelse? Ja och sen har jag vart lite med maddiz, vi var hos miranda och spelade harry potter. Jag tror att man kan säga att jag vann, även fast vi inte spelade klart helt. Ja och sen konfaträffen igår var ju också rätt trevlig. Johan fick den minsta! :)

Men shit, alltså jag är typ dödstrött, man borde itne få vara så trött som jag är idag, men det finns ingen tid att lata sig heller, när man kommer hem så blir det att städa direkt och sen älga iväg till idrottshuset och typ slänga ihop en dans. Sen blir det att undervisa gymnasterna ett tag.. och sen så hade ju jag och Madde en plan om att fara och gosa med ormarna lite, men det verkar som att jag får fara själv Men det brukar ju alltid vara ltie trevligt folk där så det ska nog gå. Men nu börjar jag snart, yihoo!

Over and out.

Vad tänker han med?

Jag säger bara sjukt. 

http://www.expressen.se/nyheter/1.1011864/12

fredag

På torsdag äts det ärtsopppa, på lördag är det fest, men fredag är ändå den dagen som känns bäst, ge mig då kyckling.......... lalala.
Bara jag som kommer ihåg den reklamen? :)
Ja då var det fredag då. Jag har slutat, tihi, och nu väntar jag på att pappa ska komma och hämta mig, jag pallar inte att gå till stan i det är slasket med världens tyngsta väska. Jag kommer bli sneryggad snart! Just nu sitter det några bredvid mig (jag är på skolans bibliotek) och dom pratar något konstigt språk, det bubblar som, jättekul :)
Men ni får ha det så trevligt idag! Jag ska mest bara typ ta det lugnt och ladda upp inför dansen som börjar nästa vecka, äntligen! Efterlängtat.


Drinking drunking

Jag tror att Jocke vill supa ner mig eller nått. Han insisterade på att göra en drink åt mig- något mamma inte var så förtjust i. Men den var god i alla fall :)

Josie And The Pussycats

Förlåt, jag har inte bloggat på länge nu känns det som, men jag har haft viktigare saker för mig. Till exempel så var jag på stan med Tessie igår, hon blev sminkad på make up store, det var rätt intressant. Vi hann fara till Willys också och köpa coca cola. Det var GOTT. Annars så köpte jag bara en foundation, hårinpackning, ansiktsmask och en aloe vera kräm. Jag har fått nått himla ryck tror jag!

Men nu titta på min rubrik. I förrgår när jag startade TV:n så var det en film jag kände igen så väl så väl, Josie And The Pussycats. Jag kom ihåg att det hade gått på TV för några år sedan och jag såg den då. Men enda anledningen till att jag kommer ihåg det så väl är för att det är typ smygreklam hela jäkla filmen! Det värsta var ändå när det var McDonalds märken i DUSCHEN! Jag dog typ tjugo gånger om! Men det är det som gör hela filmen i alla fall, det gjorde så att jag kom ihåg den. Så ibland kan det löna sig med reklam.

Idag började skolan i alla fall, det var chill, sovmorgon 2 lektioner, varav ena innehöll massage, så det var inte sån tuff början i alla fall, men det kommer. Nej nu ska jag gå och duscha och sen titta på film, men ni får ha det mysigt i alla fall!

Ps. Fick lära mig idag att man blir typ lycklig av beröringar, så start touching! xD Ds.

Dagens outfit = pyjamas

Ja. Om ni kollar lite längre ner så får ni se min hyllning till pyjamaser. Jag har skrivit det förut och jag gör det igen, jag älskar min pyjamas! och bara för att jag känner mig så generös idag så ska ni få se på denna "fina" pyjamas. Lova att inte skratta (:

Där är den, my preciouss!

Annars har jag faktiskt vart ganska duktig idag, jag är stolt. Det märks att skolan snart börjar!
Jag har faktiskt städat mitt rum - och det är jag stolt över! Det var inte vackert där när jag började, men när jag var klar så såg det ut ungefär som när vi nyss gjort klart i mitt rum och jag flyttade in dit.
Jag var också duktig som lagade middag idag. Jag vet, det är inget speciellt med det - många lagar säkert mat till sina familjer varje dag, och med tanke på att jag går HR så borde det inte vara så konstigt. Men jag tycker det var bra gjort av mig som verkligen inte var på matlagarhumör och har känt mig allmänt äckligt lat hela lovet. Så nu hoppas jag att jag kan styra upp mitt liv lite bättre när skolan och dansen börjar! Man får inga rutiner när man har lov, man går bara omkring som nå slöfock!


... Åh nej! Kom just på att jag kommer behöva äta på stan två dagar i veckan - Den tanken var inte lockande!
I alla fall inte för min plånbok :/

lovet sätter sina spår

Idag är jag för lat för att skriva något vettigt, så det får bli en annan dag. Om jag hade en bild på dagens outfit skulle jag lägaa ut den nu. Men det blir kanske imorgon.

Hejdå

Man måste bara le.


Åh, är det bara jag som blir glad i hjärtat av att se sånt här? "Små" barn som är på tunnelbanan och dansar.
Egentligen så hade jag var jag på väg i säng, men så tänkte jag att jag kollar lite på youtube först, och så hittade jag den här videon och blev alldeles glad i hela kroppen! Visst, man hör kanske inte musiken så mycket, och det kanske inte är bästa kvalitén, men erkänn - Ungarna har några snygga moves! ;) Och det är just det här som dansen är till för. För att göra en själv och folk omkring en glad, och jag blir bara ännu gladare när jag tänker på typ allt våld och sånt
(vi har väl alla sett filmer och läst om hur mycket gängbråk och sånt det finns i USA - där jag antar att dom är i den här videon) som dom här ungarna struntar i för att dansa istället. 

 http://www.youtube.com/watch?...

Det här var väl behövligt efter filmen, I am the legend. Supersorglig, men fin. Påminner lite om 28 dagar. Åh nu började jag sakna skäret.


Nej nu ska jag sova - Godnatt!


Kyckling Rulle

Det var gott!
Nyss hade jag jättemycket som jag skulle skriva men nu har allt typ runnit ut ur min hjärna, och samlats i en liten pöl vid mina fötter känns det som. Jag har i alla fall vart på gympan hela dagen, fast jag har inte ansträngt mig så mycket idag må jag säga, det blev endast lite styrka för min del! Men det var i alla fall trevligt, och det hela avslutades med pizza från tre kronor! Eller det var nog mest kycklingrullar - Sjukt goda!

Jag såg nyss filmen The Holiday, den var superbra! Sådär mysig och jättegullig, jag är en riktigt jäkla nörd när det gäller sånna filmer. Egentligen föredrar jag typ skräckisar, men när jag väl ser såna där filmer så blir jag som helt inne i dom, jag  skriker och blir arg på alla dumma och börjar typ gråta stup i kvarten, och det är inte ens på riktigt! Men man vill tro att det är på riktigt - för det är så himla fint. Jag tyckte i alla fall att den var jättebra, så den kan ni ju se!

Annars så ska jag se en till film nu - Life as a House hade jag tänkt. Shit! Jag har börjat se jättemycket filmer sen jag upptäckte att det bara tog typ 20 min att ladda ner dom, förut hade det tagit flera timmar! :)

Men nej, tillbaka till mitt filmliv! Over and Out!
Ps. här får ni lite fina bilder från gympan också. Ds.
  

Save the last dance

Den filmen kan man aldrig bli less på! Fast det var länge sen jag såg den sist, så det var på tiden. Det var mysigt i alla fall. HEHE. Nu måste jag sova, men jag är inte ett dugg trött. Jag hatar när det blir så! Man bara ligger där i sängen och ser hur klockan tickar på och helt plötsligt är det bara några få timmar tills man ska kliva upp. Och då får man ångest för man vet redan då hur trött man kommer att vara dagen efter. Nu har jag i alla fall loggat ut från msn, vilket är ett steg närmare sängen.

Åh jag får väl ta och starta någon film och ligga och läsa tills ögonen blöder och nypa sönder mig själv (Hanna förstår vad jag menar) så kommer jag nog somna till slut.
Nej nu måste jag verkligen sova, för imorrn blir det träning hela dagen, eller jag vet inte om jag kommer träna så mycket - gymnastik är inte riktigt min grej att utföra, men det är väldigt roligt att titta på och vara med på träningarna. Men vem vet, jag kanske börjar på det nya friståendet imorrn! Men jag har noll ideér, och det går ännu mer sämst om man inte har någon musik! Men det får fixa sig.

Over and Out - Godnatt allihop!

MODE

Till tusen. Assnygga kläder på den här sidan, kolla in!
http://themightysven.carbonmade.com/projects/37941#1

Over and Out!

Saw IV

Åh så sjukt äckliga ideér folk kan komma upp med! Nasty shit
Men det är väl inte bara jag som gillar såna här filmer, man blir nästan stolt att man pallar trycket liksom! ;) Fast man känner smärtan, det ilar i hela kroppen. Jag tycker ändå mest synd om han med piercingarna, så sjukt ont det måste ha gjort! UHUUUU!

Men annars var kvällen mys, först blev det promenad med Hanna och Sissi, som visserligen slutade på kiosken - Men som sagt så börjar inte det "nyttiga" livet förrän efter lovet. Sen spelade vi Umeå spelet i alla fall, jag vet inte vem som vann. Alla var typ ganska lika ändå :) Och nu är saffransskorporna nästan slut! Haha, ni vet ju vilka som är skyldiga till det, gullungar :] "Förlåt att jag tar!"

Förresten så tror jag att jag blev född i pyjamas eller nått, det är mitt liv, jag bor i min pyjamas! Den är så otroligt superduper mjuk, skön och mysig! Om jag inte hade vetat bättre så skulle jag gå omkring med den i skolan också. Jag saknar stilbytardagarna som vi hade i hörnefors, för då fick man minsann gå i pyjamas! :)

All kärlek till pyjamaser! Over and Out.

DANS

Åh gud vad jag saknar dansen! Jag fick nå fnatt idag så mycket som jag saknade den så jag var tvungen att ta på mig lite danskläder idag. Typ trikåer och hotpants och hela skiten! Det kändes underbart. Men snart börjar den igen! Och jag får fullt upp på onsdag och torsdag i alla fall :)
Fasen jag måste anmäla mig också.

ONSDAG:    
Dancehall
Latino
Balett

TORSDAG:
Hip hop
Locking
Modernt
Time to Funk
(jazz?)

Åh vad det känns härligt att börja dansa igen, jag TAGGAR! Men jag kommer sakna housen :(

Chocolate chips and mashed potatoes.

YUM YUM. Det här bloggandet går ju bra, andra inlägget idag, bra jobbat Sandra!
Idag har jag i alla fall haft jättetråkigt, jag har hamnat i det här lov=slappa och sova träsket. Jag skäms. Men nu måste jag rycka upp mig! Jag har i alla fall en promenad i almenackan med Hanna och Sissi. Det ska bli mysigt.


Dagen D

Japp, det är idag. En stor dag. Dagen då jag ska börja blogga. Haha lycka till Sandra säger jag bara, du har nog för stora förhoppningar, men jag ska försöka i alla fall! 
Wish me luck!


RSS 2.0