Är du någe gla´ idag?

Jag är jättegla´ idag tralalalala..

Ni kan aldrig gissa vad jag och Hanna har gjort idag. Tihihihiii.. busungar!
VI FOR TILL SKÄRET :D :D :D :D :D :D
Eller rättare sagt, vi CYKLADE till skäret (läs norrbyn).

Åh det var så himla kul, stämningen där är helt underbar och går inte att beskriva. Jag känner fortfarande av lugnet som man får i kroppen, det är något speciellt med den där ön alltså.
Idag var jag faktiskt duktig och fotade också, så ni ska få se lite bilder! :)


Redan vid färjeläget i norrbyn kände vi taggen, och vi var så här glada..


Hanna...


Bullen.. (ja, det är vad de kallar mig)


Sen åkte vi färja och tog kort på min ö :)


Sen blev vi så glada av att vara på skäret att vi var tvungen att ringa och berätta för någon.. Jose blev offret, jag tror inte att han förstod vår glädje.


...


Nr 21:1 <3 Vår älskade lägenhet! NAAAT...

Sen så glömde jag kameran ett tag, men vi chillade lite med gamla konfirmander, eller Aspiranter som dom kallas med ett finare ord. Helt sjuka ungar det där.


... Men vi ville att dra vidare till bryggan. Sagt och gjort.


Vid bryggis...


Man kan inte alltid dra snygga poser...


Men vi blev lite hungriga, så vi gick tillbaka...

Dock glömde jag kameran i Chrilles lägenhet igen! Men jag kan säga att vi hade en väldigt god och mysig middag ute på klipporna med Christoffer, Sebastian, Johan och Erika. Det var väldigt trevligt att sitta där vid vattnet och mysa. "Alltså myror är ändå jävligt snygga djur"


Men vi kunde ju inte stanna i all evighet så nu följer lite dampbilder i väntan på färjan hem


....


....


Sen sa vi hejdå till skäret och cyklade hem :)





A perfect day kan jag lova! Men nu ska jag sova så att man kanske kommer upp i vettig tid imorgon.
Godnatt.

My girl is flippin' rice

... Internt, men ack så kul. "Vad heter den här låten egentligen?"
Förresten, hur står det till med ditt knä? Hoppas du inte måste operera det igen :O

Nu blir det lite tönt-varning här från min sida, det är nämligen så att jag och mitt lilla gäng har blivit totalt förälskade i...................................... Ett TV-SPEL :O xD
Eh.. ja. Men det är så himla roligt och L Ä S K I G T !
Det heter i alla fall Fatal Frame, och är japanska skräckspel. Tänk själv, alla bra läskiga skräckfilmer kommer ju från japan. Om ni blev rädda av the grudge och the ring - Tro mig, ni kommer skrika sönder när ni spelar fatal frame! Jag skriker... Mycket.
Det är så läskigt när det är JAG som styr, det är JAG som dör, och det är ´JAG som ska döda spökena.
Jo, för det är det man ska göra, man ska döda dom, genom att ta kort på dom!
Ja ord kan inte beskriva hur läskigt det är, så jag visar lite bilder, både från 2:an (min favorit :] ) och 3:an.




Ja, jag kan bara säga att dom är väldigt välgjorda, och dom är så himla bra för att det finns alltid en historia bakom spelen som man får läsa om när man spelar... så allt liksom, makes sence! xD

Bara för att jag är snäll idag så kan jag bjuda på ett litet klipp från tredje spelet som vi håller på att spela just nu. Man kan sitta och titta om man söker på Fatal frame 3 walktrhrough. Då ser man när andra (duktiga) spelar. Så det ser kanske inte så läskigt ut nu, för dom är ju typ proffs på att döda spöken xD


(det här klippet är från mitten av spelet någonstans, om jag kommer ihåg rätt)

Aja shit, nej nu måste jag sluta skriva om det här spelet! xD
See ya!

Förlåt

Haha förlåt för mitt lilla damp tidigare, det ska inte hände igen. Jag var bara vääääääääldigt hungrig!
Det bara slant helt enkelt.

däremot så har två Hapå-burkar flyttat in i vårt skafferi, och glad blev jag för det, JA! Hapå är det godaste som finns!
För er som inte vet vad det är så är det ett norskt pålägg som har lite messmör/kola smak, som jag har blivit totalt förälskad i. Hanna också. Då är det tur att mamma har kontakter i norge (eller, hur skulle hon inte kunna ha det? liksom, hela släkten bor ju där) som är snälla och köper hapå åt mig.

Norska favoriter, champangebrus, hapå, stratos och seige menn!

Här har ni lite godis för örat också, jag tror jag har spelat den här 12 gånger på rad nu...

JAA

JAG HÖR MINSANN BILAR UTANFÖR :D
Hoppas jag får maaaaaaat :D


förövrigt

Jag dansade idag!
För första gången på väldigt länge! Det var härligt kan jag lova  även om det gick lite trögt där i början..
Det ser ut som att vi ska dansa på nån festival-liknande grej i bjurholm nästa helg :S Eller jag vet inte, Hermes babblar på som vanligt men det skulle vara kul!

... förresten så hade jag nästan glömt hur vår skola såg ut, eller ja, i alla fall idrottshallen, jag höll på gå helt fel nere i källaren! xD
Men det kändes skönt att vara tillbaka där också, men det är väl bara för att jag är så konstig och saknar skolan!
/ S

Ensamhet.

Jag känner definitivt av den nu. Min familj är helt spårlöst borta, och inte hade dom köpt någon pizza som dom sa heller! Jag sitter bara här och väntar på att dom ska komma hem med en fet fin pizza till mig, jag har nämligen inte ätit på hela dagen, och det talar min mage om för mig vill jag säga! Den knorrar och håller på.

... Kan
dom
komma
hem?

Jag har försökt ringa dom också, alla tre... Men telefonerna funkar typ inte!

AAAH! Jag tror jag vet vars dom kan vara!
I nordmaling kanscheeeee? :) Aja, hoppas dom pallrar sig hem snart!

latis

Ja, även fast det är sommarlov och allt så betyder det inte att man får mycket mer tid att göra det man ska.. Men det är väl för att man väljer att göra allt det roliga istället för det tråkiga och jobbiga - som man egentligen måste göra- för det är ju så mycket roligare!

Och bloggen verkar också drabbas av detta - dock så är det ju varken jobbigt, tråkigt eller ett måste att skriva här, men jag känner att jag har hamnat i en så kallad "bloggtorka".
Jag vet inte vad jag ska skriva om, det är inte så himla roligt att bara läsa om vad folk har gjort hela dagarna, då är det ju mycket roligare att slita sig ifrån datorn och hitta på något som man själv tycker är roligt!
Jaja, jag kanske får lite inspiration till att blogga om ett tag- man kan ju hoppas i alla fall!
Godnatt

Om ni undrar...

... Så har jag inte dött.
Jag har bara vart i stugan.

Jag bju på lite bilder;




Stugans outfit, skönaste, bästaste, fulaste.


Petra och Dixon badade lite i en bäck..


Vi cyklade en del...


Och jag löste korsord och blev smart, medans Petra lekte fotograf...


...


.. Som sagt så lekte Petra fotograf, så jag fick vara modell...


... och hundarna också. Rocky.


Lego.


Dixon, (läses Pucko)

Men även jag har mina fotoskills, så nu ska ni få se på tre sköna bilder som jag tog!


En groda... Djuren typ förföljde mig!


Snyggingen själv, Dixon!


Woho, jag var så stolt att jag fick med mig själv på bilden... Not!

Ja, jag har i alla fall haft det rätt mysigt och trevligt må jag säga, men jag orkar inte berätta om allt som hänt, så ni får nöja er med dessa bilder :D Men dom säger ju rätt så mycket dom också. Pzzzz..

... Jag kunde inte hålla mig. Jag måste bjuda på en going till. Min bästis.

/ S

Måndag

Jag är för trött för att ens tänka, så ni får musik istället. Godis för öronen, ursäkta mig, nu ska jag dansa mig till sängs.


Och inte tog hon sig ut

Nej. Det blev ingen promenad, men lika bra var väl det, för jag har typ blivit sämre nu. Toppen att sommarlovet ska börja med sjukdom? Jag som alltid brukar vara frisk annars, typiskt!

Nej jag tror jag ska börja dra mig mot sängs nu, för imorgon har jag mycket att stå i. Jag ska packa och städa... och ja, det var väl allt! Men det är mycket för mig!

Förresten så får jag inte glömma bort att gratulera Maaaadz på 18-årsdagen! Eller oj, jag är 39 minuter för sen, men eftersom att jag inte har lagt mig än så räknar jag det som att det fortfarande är söndag. Så grattis!

/ S

Ps. Hostmedecin och tandkräm är ingen bra mix. Ds.

Oiga!

Ella huede en la verga...
Ojojoj så fel det kan bli ibland om man tror att man kan spanska!

Idag är det... söndag? Jag är helt dagavill just nu, men det är väl alltid så i början av sommarlovet?
I alla fall så har den här söndagen inte bjudit på mycket, jag har bara lekt soffpotatis och kollat på OTH hela dagen, men jag har inte orkat något annat. Jag är typ halvt sjuk eller något, ont i halsen och huvudet och trött som ett as. A-S.

Men jag tror jag ska svida om från min otroligt snygga pyjamas-outfit till något mer mänskligt, som kanske mjukisbyxor? Och en BH sulle inte svida heller, visst kan det vara härligt att vifta med bröna ibland, men not in public. Jag ska ju faktiskt ut med Hanna på promenad, då måste jag ju klä upp mig. Vi bor ju faktiskt i Hörnefors, inte i Lögdeå. Det finns folk här.

Vad hände?

Ja, vad hände?
Inte för att jag ligger hemma och gråter på grund av det här precis, men jag tycker bara att det är dålig stil att inte säga hela sanningen, jag fattar nog. Och visst, jag kan förstå att ni känner så, för ni har antagligen rätt, men varför vågar ni inte säga det?
Vi blir inte arga, man blir ju bara mer irriterad när ni gör såhär.. Eller irriterad är inte rätt ord, för jag är inte irriterad, jag är bara lite.. haha ja, jag vet inte. Jag tycker att det är lite barnsligt att ni inte vågar säga vad ni tycker.
Det är synd.

Men om det är så ni vill ha det så, okej. Det var ju bara lite tråkigt för vi brukade kunna ha jätteroligt tillsammans. Men jag antar att det är så det blir när man utvecklas olika.

Such a shame.
/ S

Rainy day, happy face

Första dagen på sommarlovet och jag har gjort... absolut ingenting - Sug på den!
Eller jo, jag och Hanna trotsade vädergudarna och gick ut på promenad fast det spöregnade. Och så har jag faktiskt plundrat mig igenom typ många avsnitt av OTH <3 ... Jag har även hjälpt en spindel ut i det fria, jag förstår inte varför dom trivs så bra i vårt hus. Lika läskigt varje gång.

På tal om sommarlov och skolavslutning så blev det ganska trevligt igår till slut. Haha den hade som sina perioder när den var rolig, och några när den bara var dryg. Det var ganska drygt när massa fulla studenter ideligen gjorde allt för att påminna en om att man faktiskt har ett år kvar... shalalala!
Men det gör faktiskt inte så mycket, jag gillar skolan.. och jag har ju inte fyra år kvar som vissa! ;)



Sommarlov

Jaa nu är det snart här! :D Men det är lite ledsamt och läskigt att det är mitt sista sommarlov... Mitt allra sista sommarlov.
Nej nu börjar jag snart gråta.

... Men inte så länge för jag taggar sommarlov! :D
Hoppas hoppas hoppas att det blir Stockis.. Det skulle vara helt jävla underbart nice.
Hoppas.

Jag tror jag ska be lite till han där uppe innan jag somnar ikväll, det kanske hjälper mig lite i alla fall. På tal om sova, jag tror jag ska lägga mig nu. Jag ska ju trots allt upp tidigt imorgon för sista gången på länge. Plus att jag har drömt så härliga drömmar på sista tiden att det är nästan så att man längtar tills man får sova!
Haha jag skulle väl aldrig ha sagt det där, bara för det så kommer jag inte drömma i natt. Aja, jag får väl hoppas!

Hoppas hoppas hoppas..
/ S

Förvånade?

Haha ja ni som brukar följa min blogg blev kanske lite förvånade när jag la in en låt som inte var av J-Squad.. Om ni ens brukar lyssna på låtarna jag lägger upp? Om inte, så gör det i alla fall, för dom är riktigt bra, jag svär, walla! Haha - märks det att jag går på östra?

I mitt förra inlägg så skrev jag ju hur mycket jag gillade regn, men nu har jag kommit på att alla delar med regnet kanske inte är så bra. Jag och min mor skulle åka och titta på den traditionella brännbollsturneringen som brukar vara på skolavslutningsdagen här i hörnefors, men den blev inställd på grund av regnet. Ett minus där, men jag bryr mig inte så mycket för jag skulle inte ens spela!


Dagens funderingar:
Tacos. Tacos är gott, och vet ni vad?
Det blir ännu godare om man trycker. (Med det menas alltså att man äter fast man egentligen inte orkar).
Men det blir i och för sig all mat.
All god mat i alla fall...
Så tryck för guds skull!






/ S

Feel free

Jag tror jag är den enda just nu som är glad över att det är regn!
Jag älskar regn, det är så mysigt, så jag trotsar paraplyet och låter regndropparna ösa ner på mig istället. Det är den bästa känslan i världen.. Nästan i alla fall. Man känner sig så fri på något sätt, jag vill bara studsa runt i pölarna och njuta, ja, njuta av livet :)


Måndag

Brännbollen.. Ja, jag säger väl bara att vi inte var så seriösa. Det var ganska drygt när det regnade, hade vart mycket roligare om det var fint väder!
annars har dagen inte vart speciellt händelserik, vi var hos Abdi och typ sov/tittade på tv. Sen så har jag bara städat och övningskört lite grand.

Övningskört.. jag hör och häpna! Så nu lever ni farligt om ni är ute på vägarna kring häggnäs, nyland och dom där ställena! xD Men jag börjar ändå få skills nu.

shit outsiders börjar, måste rusa!
/ S


Drygast, ja.

Haha bara för att man är lite småfjantig och tror halvt på sånt här så är jag tvungen..

>Det är din hjärna som talar med dig.
>pröva detta det är jättekul men du får inte bläddra ner texten i förväg
>för då fuskar du och det kommer inte att gå i uppfyllelse! Det är ett
>test som är skoj!
>
>Ämne : Ett test som faktiskt fungerar... läskigt...
>
>Nu gäller det att INTE bläddra ner texten i förväg.
>
>
>FÖLJ INSTRUKTIONERNA - FUSKA INTE FÖR DÅ KOMMER DET INTE ATT FUNGERA
>OCH DU KOMMER ATT ÖNSKA ATT DU INTE GJORT DET!
>
>
>
>Personen som skickade detta till mig berättade att önskan faktiskt blev
>verklighet efter bara tio minuter... MEN FUSKA INTE!!
>
>
>Det här har ett roligt men lite läskigt slut, läs inte i förväg följ
>bara instruktionerna i tur och ordning, det tar bara tre minuter som
>sagt och det är i alla fall värt ett försök.
>
>
>Ta först fram en penna och ett papper:
>
>När du ombeds välja namn, välj då personer som du faktiskt känner på
>riktigt och följ din första tanke eller ingivelse!
>
>Gå nedåt rad förrad - en rad i taget - läs inte i förväg för då förstör
>du det roliga!!
>
>
>1. Skriv först siffrorna 1 till 11 under varandra, börja med 1.
>
>
>
>
>
>
>
>2. Bredvid siffrorna 1 och 2, skriv ned vilka två tal du vill.
>
>
>
>
>
>
>
>3. Bredvid siffrorna 3 och 7 skriver du namnet på två personer av det
>motsatta könet.
>
>
>
>
>
>
>
>
>Titta inte i förväg, för då blir resultatet fel!
>
>
>
>
>
>4. Skriv ned namnet på vem som helst vänner, familj etc) bredvid 4:an,
>5:an och 6:an.
>
>
>
>
>
>
>Fuska inte för du kommer att ångra det!
>
>
>
>
>
>
>5. Skriv titlarna på fyra melodier/låtar bredvid 8, 9, 10 och 11.
>
>
>
>
>
>
>6. Slutligen, önska dig något.
>
>
>
>
>Här kommer då nyckeln till detta:
>
>
>
>
>
>
>1. Du måste berätta om detta för "antalet du skrev invid 2:an" stycken
>personer.
>
>2. Personen vid siffran 3 är den du älskar.
>
>
>3. Personen vid siffran 7 är någon du tycker om men inte kan komma underfund
>med.
>
>4. Den du bryr dig mest om finns vid siffran 4.
>
>5. Personen vid 5:an känner dig väldigt bra.
>
>6. Personen vid 6:an bringar dig lycka.
>
>7. Melodin på 8:an hör ihop med personen vid 3:an.
>
>
>8. Vid 9:an finns melodin för personen vid 7:an.
>
>9. Melodin vid 10:an säger mest om ditt sinne, och dina tankar.
>
>10. 11:an är melodin som berättar om din inställning till kärlek.
>
>Sänd detta vidare till 10 personer inom en timma från det att du är
>färdig. Om du gör det så kommer din önskan att gå i uppfyllelse!
>Om inte... sker motsatsen.
>
>När du Läser detta så har du en timme på dig att skicka den vidare...
>Det är en kärlekskedja som startade 2004.
>
>Vare sig du Tror på det eller inte så
>kommer det hända just dig> o go for it!
>
>Skickar du den till 20 personer kommer den du älskar fråga om ni kan bli
>ihop!
>
>Skickar du den till 15 personer kommer han/hon ttt bli kär i dig.
>
>Skickar du den till 10 personer kommer han/hon kyssa dig inom 7 dagar.
>
>Skickar du den till 5 personer kommer ni bara förbli vänner och inget mer..
>MEN om du bara skiter i det och inte skickar vidare så kommer du få otur i
>kärlek i 10 år


Haha det värsta är att det stämde typ bra!
Speciellt att jag skrev Meow mix på 10:an. Haha men så kan det gå!
/ S

Någon som känner igen låten?

Det här är låten från kanske de äckligaste filmerna jag har sett, men så jävla bra dom är alltså!



/ S

Tråkigt

KÄRLEK
[ ] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få - Inte vad jag kommer ihåg i alla fall xD
[/] Du är kär nu - Enligt vissa så verkar jag ju vara det, men jag tycker inte det själv, därav ett halvt kryss! :)
[ ] Du har sårat nån så den börjat gråta - .. Jag tror faktiskt inte det :O
[X] Nån har sårat dig så du börjat gråta - Typ, men jag var astrött, och det gick över snabbt :P
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[ ] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra. - Faktiskt inte, man kan lita på mig.. :)
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra. - Haha kanske något litet som, du ska inte äta godis..
[ ] Jag har smygit ut utan lov. - Jag har inte behövt smyga ut utan lov...
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar. - Hehe, nån gång sådär :P (blir inte arg nu mamma)
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet. - Jaa...
[X] Jag har fuskat i ett spel. - Ibland vill man bara inte förlora helt enkelt :P
[/] Jag har struntat i ett prov. - Jag har väl kanske kännt efter lite extra noga om jag är sjuk..

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol - Typ lite bara..
[ ] Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller. - Det är fan svårt ibland xD
[ ] Jag har tagit mediciner mot depression. - Haha shit, nej det behövs inte :)
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi. - Fetta for life!
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det. - Jaaa, eller kanske halva dan.
[X] Jag har vaknat gråtande. - Haha, man får göra det om man drömmer hemska drömmar! xD
[ ] Jag har somnat gråtande. - har aldrig hänt faktiskt!

DÖDEN
[/] Jag är rädd för att dö. - tänk vad tråkigt när livet är slut! :(
[X] Jag hatar begravningar - De är tråkiga och sorgliga...
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord. -  Nej men jag har pratat med folk som har upplevt det, hemskt :/
[ ] Någon nära till mig har begått självmord. - Det närmaste är nog hon på skolan skulle jag tro.

ERFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad. - Knappast troligt i lilla hörnefors xD
[X] Jag har sett en fallande stjärna. - Rätt många faktiskt
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna. - Ja, men vettefan om den slog in-
[XXX] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. - Hela dan varje dag i Hörne.. Vem orkar klä sig för att gå till ica?
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss. - Haha, men det var inte meningen :P
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan. - Jag vill!
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens. - Och glöm inte procent - det fegaste!
[X] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. - Mjölk är kanske det godaste!
[ ] Jag har krockat i en bil. - Haha nej xD
[X] Jag har medverkat i en teater. - Inga stora dock xD Men dansföreställningar har jag vart med i många! :)
[X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. - Ja, skottarna. Men jag var nog den som pratat minst med dom
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga. - Jag ska nog skriva in det i min meritlista!
[x] Jag har sett norrskenet. - Man är ju norrlänning!
[X] Jag har suttit på ett tak på natten. - .. Haha ändå passande fråga sen i onsdags xD
[X] Jag har aprillat någon. - Jag är lite småbusig av mig :)
[X] Jag har åkt taxi. - Det är dyrt!
[X] Jag har ätit sushi - Det smakade konstigt men xD
[X] Jag har åkt snowboard - I en pulkabacke, inte lättaste!


JAAAA

Yes jag hittade den! :D Haha Yes. Jag har haft den här låten på hjärnan ända sen i torsdags xD Nu får jag äntligen lyssna på den :)

Lyssna och njut, men framför allt skratta! :)


Hur skön är inte den på en skala? Mission completed - Nu kan jag gå i säng. Godnatt allihop!
/ S

Och vad säger ni om den här då?


Fortfarande J-Squad

Alltså jag älskar deras remixar (säger man så? ) med alla kända theme-songs och sånt, här är i alla fall TMNT i krumpversion! Åh jag önskar bara att jag kunde hitta katt goes krump! Det är seriöst den bästa låten ever xD Eller så är det bara för att jag och Dawid verkar ha samma humor? xD
Här kommer den i alla fall, J-Squad - TMNT
/ S

J-Squad - Mitt knark

Shit, jag är fortfarande trött sen i onsdags, men samtidigt så lever jag fortfarande på minnena som vi skapade :D

Idag har jag vart på en mini-släkt träff eller vad man ska säga. Nej, men jag och pappa och lill-Oskar for till farfar och Ing-Britt och käkade middag och chillade i solen.. Det är väl typ det enda som har hänt idag. Vi hälsade på får också, världens fetaste får med ben smala som pinnar.

Men nu har jag tänkt bjussa på några låtar som går på repeat hemma hos mig:
först lite J-Squad, bästa krumpmusiken - JA!




Och sen Izza Kizza - They´re everywhere


Haha jag kommer bara tänka på när Mario skulle lära oss ett steg - tänk hubbelibubbeli.. nej HUBBA BUBBA! :D

/ S

Fett létt på!

.. ja jag säger då det, tokigt!
Workshopen med Mario och Dawid kunde ha gått bättre - det är faktiskt inte lika roligt nu av någon anledning. kanske för att det var mycket mer folk nu, det blir inte samma stämning helt enkelt.

Annars var ju kvällen bara najs och random. Jag orkar inte berätta allt, men om jag ska sammanfatta det hela så säger jag bara, syréner, flumm på kajen, ölkillen som gick till Harrys, leg-tuggummina.. och sen två flodisar som förstörde våra planer totalt, men kreativa som vi är så löste vi ju det med SF. härlig utsikt.

Okej ni som inte var med lär inte fatta någonting - Men hey, vi hade i alla fall roligt, och ni som fattar fattar ju ;)
haha shit sömnbristen gör sig märkbar nu... Nej ska nog dra till dansskolan nu!
/ S

.. And I ended up loosing him.

Bara 16 timmar och 11 minuter kvar nu.
Nördar vi är haha xD

Och Jose, du är ju bara sjuk ibland. Men jag antar att jag är likadan xD

/ S

Värme

Idag skulle jag och min syster gå ut med hundarna. Jag hade bara på mig cityshorts och ett linne och sen så kommer min syster i VINTERJACKA. Det måste ha sett ganska roligt ut, men jag förstår verkligen inte hur hon kunde ha vinterjacka på sig, det är ju äckligt varmt ute just nu.

Nej nu måste jag kila, ska möta hanna om 3 minuter - Men hon lär väl inte vara där förrän om 10 minuter om jag känner henne rätt.
/ S


Tisdag

Bajs-tisdag. Jag som trodde att det var onsdag idag när jag vaknade upp, men icket!
Jag får helt enkelt vänta en hel dag till innan det blir dans igen, men jag taggar niornas revy och blåbärspaj istället!
Wihaa!
Bjuder på en låt som jag känner kommer bli sönderspelad i sommar, lyssna och njut!


/ S

Matte

.. Och så som jag har gått och gruvat mig för resultatet från matte nationella. Jag trodde seriöst att jag skulle få IG. Men jag fick nästan VG! Ett poäng ifrån bara, så om jag har tur och smörar lite så kan jag nog kamma hem ett VG i Matte B kursen.

Var bara tvungen att skriva det här, jag är så lättad. Jag slipper räkna matte på skäret som vissa andra får göra ;) Jag ska bara sola och glassa i gräset medans ni räknar på. Hihi.
/ S

Glass glass i stora lass

Helgen i kort har vart ganska lugn och mysig. Sommarkänslorna bara väller över och jag blir snart tokig, JAG VILL TILL SKÄRET!

... Det är i alla fall tur att man har snyggaste brännan efter promenaderna med Hanna - Jag säger bara att det var tur att vi kom på att vi kunde ta av oss linnena efter ett tag, "för det kommer ju aaaaaldrig någon på den här vägen". Jo tjena, men vad fasen, den bjöd vi på!

Och träningsvärken sitter fortfarande i.


/ S

RSS 2.0