Måndag

Mina bröst fryser..

Idag har jag och Tess städat ur i pappas gamla lägenhet.. Putsa fönster, dammsuga, skura skura skura! Men med löningen vi fick kändes det mer än värt, och jag tror jag ska lyxa till det och gå och klippa mig i veckan! Det ska bli spännande, det var ju nästan ett år sen sist...

På tal om löning.. jag förstår inte hur jag lyckats, men från att vara helt pank, och då menar jag verkligen PANK, så har jag fått ganska mycket pengar. Jag kan räkna det till ungefär 700 spänn på tre dagar. Inte illa pinkat.. Det vill säga att det är nice med dricks och en generös fader som ger en lite jobb hehe.

En annan rolig sak som hände idag var att jag fick veta att jag ska få jobba på TC ännu mer i veckan, tisdag till lördag! Så kom förbi och ta en hamburgare vettja, bara 159 spänn ;D

........ och där tog det slut.
-- Sandra --

Lately

Helgen har vart galet spontan! Eller, det blir väl från torsdag-lördag jag menar med helg dårå.
Evelina gav upp och lämnade sin håla för att komma till, ska vi kalla det "underbara" hörnefors. Det blev mest bara en massa mys med film, Tess var också med.
Jag är förövrigt dökär i Derek i save the last dance...och kommer alltid att vara, även om han har sina fula byxor på sig (hallå, filmen är ju typ ändå från 90-talet eller nått).

På fredagen var det ju fint väder som det vart hela veckan, så jag och Evelina tog vårt pick och pack och drog till bettnäs (bettnes, bättnäs, bättnes? Kärt barn har många stavningar). tyvärr han jag inte vara där så länge som jag ville, för jag var tvungen att röra mig mot umeå för att jobba på TC.
Jobbet var ganska chill... eller chill och chill, det var jävligt stressigt där ett tag, men timmarna bara flög förbi! Och efter att jag slutat gick jag och pratade med min nu bästa-vakt-polare så att Jennie och Karro fick komma in på TC dom också.
Med andra ord Partey partey!!
För vissa kanske lite mycket... men danstaggen infann sig ju till slut för denna person - grattis! :D
Trots att jag kände mig som ett riktigt äckel (först steka på stranden, bada lite i havet, sen jobba sju timmar i ett varmt svettigt, lite flottigt kök, för att sen gå ut och dansa) så hade jag riktigt kul! Det var oväntat folk där som bl.a. styrde dans m.m. Kanske den mest lyckade kvällen på länge. Och till det bästa av allt, det ar GRATIS :D hehe...

Idag, lördag, har jag inte gjort så mycket. Bara legat hemma och slöat innan jobbet, även idag 16.00-23.00...
Dock så var det ingen som var så taggad på TC, så jag fick underhålla mig med att leta folk på stan.. ja, jag hade missat den sista vanliga bussen precis! Men det gick bra, jag fick ju i alla fall umgänge på telefonen i alla fall... Nice nice! :)
Plus att sötisen jobbade idag, och det gjorde kanske min kväll, Tess vet ;D
Nu ska jag avrunda dagen med lite film.. Marley and Me... för väl se om jag gråter!!

Att det kan komma sådär plötsligt även fast man vetat om det länge?
Det får bara inte betyda att det är över...

godnatt
-- Sandra --

I can feel the heat

Ja, det är nog ingen umebo (hörneforsbo, sörmjölebo, rundviksbo - whatever, vi kallar alla för umebor nu) som har undgått det fina vädret vi har. Det är förjäääääääääääävla varmt, 40 grader i solen såhär klockan åtta på kvällen är inte helt fel.
Dock finns det en negativ sak med det hela....... SMÅKRYP!
Helst såna här äckliga som flyger. Dom är överallt, alla storlekar och former.. ursh!!

Jaja, nu ska jag dra ut tess som verkar ha dött i sin säng som vanligt, men först bju jag på några somriga stekarbilder;


Nu ska jag gå ut och krama sommaren
-- Sandra --

Jag ger upp! (midsommar)

Ja, egentligen hade jag tänkt vänta med att blogga tills jag hade alla bilder från midsommar, men eftersom att Madde är på norrbyskär lär det inte bli inom närmsta tiden... Så jag gjorde en fuling och stal dom från hennes blogg istället mohahahahaha.

Ja, midsommar var verkligen hur trevligt som helst, med god mat, trevligt umgänge, bad och bastu i mängd - BARA MASSA MYS helt enkelt.. och ja, jag hade ju tänkt låta bilderna få tala för sig själva, så här kommer dom..














Jag avslutar med en fiskebild, Wilhelm var ju fiskarNN.. Dock var det jag som fick ta lös alla de stackars små liven.. Dom kan ju aldrig ha fiskat förut ;D

-- Sandra --

Midsommar

Trevlig midsommar allihopa!
Jag känner att jag kommer frysa ikäll.

Men vad ska alla göra ikväll då? Jag känner mig inte så lyckad när jag fick höra igår att det är typ många som ska på norrbyskär - jag som har tjatat hela tiden om att fara dit, men alla har sagt typ nej, orka... JA!
Men jaja, ha det så trevligt på norrbyskär, och ni som är där - NJUT ÅT MIG! Själv ska jag va...... i nånstans haha, men det blir nog trevligt!

Nu ska jag borsta tänderna och sen rulla ner mot stan.
Än en gång, trevlig midsommar på er allihop, vi hörs imorrn!
-- Sandra --

Och hon gör det igen..

Håller inte på hitta hem alltså.

Jag hade planerat att jag skulle säga "Jag har nyss kommit hem efter en 40 minuter lång promenad från bion", men så är ju inte fallet längre. Jag ringde Evelina, och jag vet inte vad det är, men tiden bara flyger iväg när man pratar med den flickan.
Så, för en och en halv timme sen kom jag hem efter en underbar promenad.
Jag älskar att bara gå för mig själv, utan hundar som ska stanna varannan sekund, bara njuta av fin solnedgång, bra musik och den friska luften!
Man börjar filosofera för sig själv, ungefär som när man åker bil eller buss. Det är riktigt härligt det också när man bara kan tänka.

My bloody valentine (3D faktiskt) var.. bra. Men det sög med allt strul som förstörde hela stämningen och allt.. Det var i alla fall coolt med 3D.

Även så har jag dansat salsa idag. Kände mig lite utstirraaaaaaaaaaaaaaaad. Bara för att tre små flickor inte vågade dansa själv. Kul var det i alla fall, det måste jag erkänna, men jag kan även erkänna att jag inte är så bra på salsa. Confessiooooon, och så var det sagt.

Imorgon är det ju som sagt midsommar, och det ska firas med midsommarstång, lekar och förhoppningsvis bad och bastu? Om min lilla cancerknöl i gommen bara vill tillåta mig att kunna prata och kanske svälja utan att dö av smärta, vill säga. Det kommer bli svårt att sova inatt.

Men jaaaaaa, jag hade egentligen lite mer saker att säga, men jag tar de någon annan gång, det här blev ett sånt fruktansvärt långt inlägg!
Natti natti!
-- Sandra --

En vecka sen..

Nu har det gått en hel vecka sen vi tog studenten!
Fyfan vad roligt vi hade, eller jag kan väl bara tala för mig själv, men jag hade jävligt roligt i alla fall!
Och bara för att vara udda så ska jag lägga ut alla bilder nu. Njut, såhär en vecka efteråt.

Bered er på bildbomb!!

























Åh, nu orkar jag inte ladda upp fler.
Men det är nog bilder så det räcker.
Nu ska jag bara leta upp Chad Michael Murray-bilden, sen sooooova.
Godnatt!

-- Sandra --


Onsdag

En smått tråkig dag idag.
Höjdpunkten var nog att gå förbi dansskolan igen, det kändes nästan lite konstigt. Förut var jag ju där varenda eviga dag, nu har jag inte vart där på flera veckor. Och gud vad jag blev sugen på att dansa! Jag känner dans-abstinensen komma. Det har ändå vart okej nu ett tag, när man liksom vart så långt borta från det och haft fullt upp med annat - man har inte tänkt på det precis. Men gud vad jag saknar det!

Jag måste också få tacka för sällskapet på bik bok, även om du kände dig malplacerad. Killar kan faktiskt vara där också, jag menar, varför inte? Kanske vill investera i en knallrosa, eller knallgul fin tröja? Haha
Förlåt för att du fick se så ensam ut på donken...
It breaks my heart!

Jag fick även ett bra tips, så nu ska ekonomin styras upp!
Hänger du på, Tess?

Nu ska jag gå och byta kläder så jag kan klara mig till madz utan att frysa ihjäl. eller dit kommer nog gå bra, det är nog hemvägen som kommer vara aningen kallt.
det känns bra förresten, att vi styr upp - det var så himla längesen vi sågs!
+ = SANT

-- Sandra --

Vad hände med anatomi?

Jag lovar, mina äggstockar måste typ sitta långt bak i ryggen eller något. Alla klagar på att dom får ont i magen, men jag får ont i ryggen/svanken! Fruktansvärt, obehagligt.
Det knakar och har sig mycket mer än vanligt också, jag kommer gå av.

Annars händer det inte mycket i mitt liv just nu.............................
Jag har i alla fall spelat fatal frame igen, och det var typ läskigare än jag mindes det! Men det ska definitivt tas tag i under sommaren. Helst när det börjar bli lite mörkare.

På tal om det, vad ska alla göra på midsommarafton?
Jag har ingen aning :/
Holla at the bitch om ni har något roligt på G!



-- Sandra --

Lite lan såhär en måndagskväll



Farmtown (nya drogen) + godis + gosig tess + tom.
Vilken måndagskväll!

-- Sandra --

Ansiktsbubbel?

Tänk för att jag har grifflar!
Och chirre... + fanta. kan inte bli bättre än så!
Typ fylle-mat, fast jag inte druckit. Jag tror egentligen att man blir hungrig/sugen på någonting när man är ute eftersom att man dansar så mycket, inte för att man dricker. För jag måste alltid ta något att äta när jag kommer hem, annars dör jag - även fast jag inte druckit. Wiierd!

såhär mitt i flytten kan även göra en förvirrad, jag höll inte på att hitta till mitt hem! Sen höll jag på att gå in i fel sovrum. Inte så lyckat kanske. En till sak som har med flytten att göra, man får ta och improvisera lite ibland. Som när jag skulle tvätta ansiktet, inte hade jag min ansiktstvätt här inte. Det fick bli tvålen - och vet ni vad, man kan blåsa tvålbubblor med näsan!
Mycket underhållande.

Nu ska jag starta något nytt avsnitt av gossip girl eller oth, så jag kan somna.
Natti natti
-- Sandra --

McAids?

Zuuuuuuuuuuuuuup?
Evelina är i duschen så jag baxade hennes dator och tänkte uppdatera er lite om en lite smått läskig kille jag "träffade" igår.

Jag och häääna banäääna drog in till stora staden umeå för att hitta på något roligt. Vi mötte upp några coolingar i döbelns park, och efter ett tag kom vi på den braiga idén om att fara till nydala och hoppa "studsmatta".
Sagt och gjort........... tusen barn, men en värre än dom andra.
Jag säger bara stirrande ögon. O O
"Break, break, break, break, break" O O

Fett läskig bara.

Att gå från nydala till sjukhuset var också lite jobbigt, men måste man så måste man!
Vi fick i alla fall lite fika hos Kelly, macka med räkos, mums!
Dock hade jag kanske hellre valt en McAids...
Nej, jag måste bara få säga att det är härligt att ha dig tillbaka Käääääääääällyy!

Och ja, ikväll... See you at the dancefloor?
Chill out, dags för disneydags!
-- Sandra --

STUDENTEN

Fy faaaan vad underbart.
Helt otroligt roligt, med ett mycket härligt gäng som jag kommer sakna BIG TIME!
Tänk, inge mer "affären är inte öppen, träden faller", inga fler massagetåg i TV-rummet, inga mer hemliga fredsfågelprojekt, inge mer hackning på bloggar... (ja, ni kan ju kolla in, http://restaurangostra.blogg.se/2009/june/vi-alskar-er.html)

Vill ni veta det bästa, jag klarade allt utan tårar! Jag som alltid brukar vara så blödig när det gäller sånt här.

Jaa, jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga förutom att jag hade sjukt kul. Jag hade inte med mig min kamera, så om ni vill se bilder skickar jag över er till Tess som hade ett antal fina.. och mindre fina bilder ;D

Så länge vill jag bara dela med mig av ramsan som har klistrat fast sig på min hjärna hela dagen;
Vem är det som står kvar? HR står när de andra faller!!
+ jag gillar att vi levde om mest av alla..

-- Sandra --

Söndag 7/6

Alltså vilket röj. Tre underbara, fartfyllda kvällar efter varann, inte undra på att man är lite trött och sliten idag.

Torsdag - bal
Vad vore en bal på slottet?
Jag vettefan, men en bal på äpplet/tc var inte helt fel i alla fall. Maten däremot var ingen höjdare, det tog fan typ 4 timmar innan vi ätit alla tre rätter, och den var inte ens så god. Men jaja, man ska inte klaga.
Efter middagen var det bara dans dans dans, som vanligt! Det kändes lite konstigt kan jag faktiskt erkänna, dansa i värsta balklänningen ser lite fel ut - om det inte gäller vals! ;D Vilket det inte var på balen i alla fall. Määäng som dj(?) = bra musik, taggat folk, lite slagsmål... ungefär vad en lyckad kväll ska innehålla.. haha
En sak som jag kom fram till under kvällen är att det alltid är lika roligt att dansa med folk som man "känt" ganska länge för första gången. Det blir som att man ser en ny sida av dom - spännande! :)
Resultat av kvällen = glad Sandra + onda fötter.

Fredag - Bartömmning och sista öppningskvällen på corona

Med balen färsk i minnet var jag inte sådär supertaggad att dra till corona först, men vafan 20 spänn i inträde - då är det bara att satsa! Jag lyckades tagga min trogna fest/danspartner Evelina men då vi kom fram insåg vi att - DET ÄR ÖVER!
Det är tjockt med folk, aldrig att dom kommer släppa in 90:or då... meeeen vi gav oss inte, vi ställde oss i kön, och när vi är nästan framme får vi bekräftat att det är ingen idé. Fan fan fan. Meeeeen igen, lite flörtande med vakterna, lite raggning av 20-åringar - det löste sig! Extra taggade för att vi lyckades med det omöjliga dansar vi loss heeeeeela kvällen. Fett mycket folk dock! Det blev nästan omöjligt att behålla den klassiska ringen som vi alltid brukar köra.
Lite kaos på slutet även den här kvällen, det roligaste var ju ändå när vakten började typ värma upp, stretchade lite sådär - han var taggad på fight!
Sen gillade jag att vi lyckades klämma in 6 pers i lilla duracel, starkt jobbat även det.
Resultat av kvällen = Trött men glad + nytt nummer (något att ha... njaa, kanshiiii. haha knappast)

Lördag - Spontana kvällar är fortfarande de bästa
Jag övningskörde på e4:an för första gången, lite nervöst måste jag erkänna, men det gick ju fint! En liten sak som var extra nervös var att när jag körde på där så kommer polisen bakom mig med blåljus o allt. Shit, vill han att jag ska stanna, har jag gjort något fel eller? .. Tur för mig så ville han bara köra förbi, lite trångt med mitträcket och bara en fil, men det löste sig, jag trodde dock att jag typ skulle köra av vägen - lite läskigt!
På kvällen kände jag mig lite ensam så jag ringde tess för att höra vad hon hade för sig, jag hörde direkt att dom spelade GH - ovanligt... naat! haha. Det var inte världens röj där i alla fall, vi låg fyra stycken tjejer, otaggade på allt och hade ingen aning om vad vi skulle göra. Till slut lyckades vi rycka upp oss och bestämde oss för att fara och åka lite karuseller! Fy fasen vad kul det var, virvelvinden 4 life! Den där gungeligungsaken var också ganska rolig, men ja. Den klår ändå inte virvelvinden. Lite kvällskäk för vissa fick avsluta kvällen och det var väldigt skönt att få komma hem och sova i sin efterlängtade, varma säng!
Resultat av kvällen = Lätt illamående, lite fjortisvarning, men sjukt roligt.. så en glad Sandra igen :)

... Idag har jag som sagt inte gjort så mycket. Sökt jobb och röstat. Ojoj, vuxenpoängen där!
Nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen och läsa män som hatar kvinnor. Mycket bra bok det där, och filmen är inte heller så dålig kan jag lova!
Godnatt
-- Sandra --

fredag 5/6

Hello allihop!

jag är i den nya lägenheten för tillfället, och det som ska komma bli mitt rum. Men tjaaaaa, vad ska man mer säga? Det ser ju typ likadant ut som i den förra lägenheten, haha. Dock andra tapeter och sånt, men när dom ska fixa golvet så kommer vi få nya - och då får vi bestämma själv, yeees! :D Inte för att det brukar finnas så många roliga att välja emellan, typ vitt, grått, vitt, lite mera grått... kanske någon ljusblå färg om man har tur.

Pappa håller även på att borra massa hål genom väggarna, som alltid. Det är betongväggar, så det låter JÄÄÄÄVLIGT mycket kan jag lova, jag blir typ döv.

Vi har i alla fall ett snabbt internet.

och nu gick pappas borr sönder... haha.

I alla fall, jag blev riktigt sugen på corona ikväll, jag menar 20 spänn? Hallå, billigare än lågstadiediscon typ! Men jag vet inte riktigt om jag pallar, jag ska höra mig för så får jag se vart kvällen leder helt enkelt.
Vad ska alla göra ikväll?

Signing out, peeeace!
-- Sandra --

Onsdag 3/6

Hey hey heeeeeeey!

Här sitter jag och lyssnar på bra musik. Livet leker.
Annat kanske det är för Karro?
Behöva ligga på sjukhuset sådär, men du har ju i alla fall fått äta nu! Framsteg.
Jag förstår inte hur allt på sjukhuset kan ta sån tid egentligen? Jag har haft den turen att aldrig behöva vara på sjukhuset (bara för att jag sa det nu kommer jag säkert bli jättesjuk nu, det skulle vara typiskt), i alla fall - dom är inte snabba där alltså! Sjuksköterskorna kom in då och då och sa "nämen oj, stackars dig, har du inte fått dina provsvar än?" - nej men ta fram dom då? Haha, jag led med dig karråååååw.

Annars har jag och min kavaljer chillat på stan, fixat det sista inför balen - som f.ö är imorron!!! Känns inte som det. Men ja, det ska bli kul i alla fall... Bli fin i håret :)
Kollade på kameror, bikinis... träffade folk som "skulle posta brev till kungen" men inte riktigt visste vars man skulle sätta frimärket. Hann bli lite småkär över sub-killen. (vilket jag har vart nu ett tag, men jag tror även tess har fallit lite för honom)
Vi har hunnit med ganska mycket onödigt alltså.

Jag ska lämna er nu hur som helst, tänk för jag ska få se, I taket lyser stjärnorna. Jaaaaaa :D
Men först vill jag bara visa en liten bild:

Nå jävulususkt groteska fötter vissa måste ha alltså.
Jag har min sko inuti den andra skon!
Jag har ändå inte så jättesmå fötter heller... haha

-- Sandra --

Gomorron



Nu, duschen.
-- Sandra --

Lite kaooos sådär bara

Hallå, du kan ju inte bara behöva åka in till sjukhuset och kanske opereras sådär?!
I alla fall inte nu, precis innan balen!!

Åh, hoppas det går bra, vi kommer och hälsar på imorrn - håll ut  :)

Godnatt
-- Sandra --

Tisdag 2/6

Det är inte lätt när det är svårt.
Det är i alla fall en sak man kan konstantera!

Jag börjar bli lite uttråkad, det är inte roligt att vara hemma hela dagarna, för man gör ingenting. Sover, tittar på TV, läser. Jag vill träffa folk och bli lite social igen!
Det försökte vi ju med igår, men som sagt så gick det som det gick, Karro for hem, jag och Tess somnade på soffan. Socialt värre.

Balen närmar sig med stormsteg, så jag och mami har strykt min klänning nu - men jag har fortfarande inga smycken eller något. Jaja, det blir ju staden imorrn så det löser sig nog! Jag har även hört att det ska regna på torsdag, det sög ju! Man får väl ta och skaffa sig ett sånt där paraflax eller nåt trevligt.

Hur som helst, nu är det där nya programmet om Paris som söker en ny BFF. Jag tycker bara hela programmet känns falskt, men jag ska fan följa det ändå. Haha. Jaja, jag måste bara slänga in en låt som crossfire spelade i fredags, den är riktigt bra!



-- Sandra --

Måndag 1/6

... Och Tess ligger och sover så fint på våran soffa. Jihaa...
Återkommer senare.

-- Sandra --

RSS 2.0