Jadu

Mina ögon svider. Jag tror det är tröttheten som försöker ge mig ännu en signal om att jag borde sova, och idiotisk som jag är så ignorerar jag den fett just nu. Jag menar, jag måste ju hinna kolla vad som hänt på facebook, tänk om jag missat något viktigt?

Sen har jag kommit på ännu en grej som gör vintern till en pina. Mörkret. Alltså, what's up med mörkret gott folk?! Det är mörkt när man far till jobbet, det är mörkt när man far hem.  DET ÄR MÖRKT HELA TIDEN.
Inte konstigt att man blir trött, det är ju ständigt natt. Och jag vet inte hur länge sedan det var som denna hud fick sig lite solljus, hej D-vitaminbrist!

Yeeeyeeee. Jag borde typ döpa om min blogg till något klago-aktigt. HÖJ.

-- Sandra --

Piss på kylan

Det är minus 16 grader ute. M I N U S  S E X T O N grader celcius. Det känns som en fucking ny istid hur mycket man än klär på sig. Det värsta med det hela är att det ska ju bli circus hmmmm, JA - DUBBELT SÅ KALLT innan det här är över. Hur ska jag överleva? Hur ska mänskligheten ens överleva?
Jag börjar tro att det här är jordens undergång, fuck 2012, december 2010, månaden alla dog av den fruktansvärda kylan.

Kylan kan gå och dö.

Annars känner jag bara för att berätta att jag befinner mig i en period där jag känner att jag inte riktigt hinner med migsjälv. Alltså, allt bara rusar fram i 180 knyck, jag hinner inte med! STOPP, STANNA. Alltså, om ni frågar mig vad jag gjorde förra veckan, jag lovar - jag minns inte, för det gick så snabbt.
Det är bara jobb jobb jobb, och sen träning på det. Vad hände med tiden då man kunde ligga och slötitta på tv någon timme? Den tiden är förbi.................................................

Men om jag bara klarar mig genom denna vecka så kanske det blir bättre. Hoppas.

-- Sandra --

Nu är det minsann sov-dags!

Med Zelda-musiken klingandes i huvudet ligger jag här, ensam, exposed, naken och gäspar. Jag är helt amazed att jag ens lyckats hålla mig vaken såhär länge, men spelar man tv-spel så... Man blir ju helt inne i det!

Annars har jag ej mycket att tillägga, jag är för trött för att tänka helt enkelt. Jag ville mest bara visa att jag överlevde natten.

Tjohej!

-- Sandra --

Kiss, mycket fascinerande

Det här har vart en otroligt seg lördag ... och där var jag tvungen att göra ett toabesök!! Om ni ville veta liksom.

Min blåsa kan nämligen vara lite rolig ibland, kissnödigheten kommer som en BOMB. Helt plötsligt så är det väldigt kritiskt, och om man inte är på toan inom den närmsta minuten så blir det vått i braxerna, that's fo shoo! Det är iaf så det känns. Så nu vet ni det om mina kiss-vanor, roligt va? Då kan jag ju lika gärna berätta på en gång att jag måste även alltid kissa så fort jag kommer hem, jag måste alltid kissa precis innan jag ska gå och lägga mig, och jag måste verkligen alltid gå på toa innan jag ska resa.

Ja, nu hamnade jag ju lite offside, det var inte det här jag hade tänkt skriva om. Jag skulle egentligen berätta om min, inte så intressanta, lördag. Summan av kardemumman, den har bestått av lite harry + rester av gårdagens pizza + mer film + clementiner & pepparkakor.
Där har ni min lördag, och snart drar jag till UG för lite nattligt jobb.

Mer ingående orkar jag inte ta den, för hur roligt är det att läsa att jag i princip legat och petat navelludd hela dagen? Mycket roligare att läsa om pinkeri, kisseri, konsten att urinera, ja, ni fattar.

Signin' out!



(försökte hitta en bild där jag gör en 'oj-nej-jag-måste-kissa-NUUU-min', men jag hittade ingen... så då tog jag den här istället, bara för att den är så fin. TackaRR

-- Sandra --

Trouble sleeping? Hah, then we ain't talkin' about me!

Himlen fullkomligt vräker ned. Jag gillar det inte.

Annars känner jag mig fortfarande som ett litet barn på julafton när det är dags för ansikts-tvagning. Mary Kay grejerna är ju helt underbara, och nu går jag och min hy mot bättre tider, tackaRRR.

Förövrigt så är jag rätt så trött, vilket kanske inte märks i mitt skrivande (eller så gör det det, för att det är så flummigt, men jag har iaf rättstavat varje ord typ hundra gånger) - men det är nämligen så att jag ska försöka vara vaken så länge som möjligt inatt så att jag kan sova länge imorron. Men vem försöker vi lura? Det är easy, jag älskar att sova. Jag skulle klara det utan att plåga mig genom att hålla mig vaken nu.

Anledning till detta då - nattöppet på UG imorron.

Reklaaaam reklaaaaam.

Nä, vet ni vad? Denna flicka kommer inte vara vaken i mer än fem minuter till, dags att röra sig mot sängen.
PUSSSSS

-- Sandra --

Jag

Vill bara påpeka att jag är ganska less på spotifyreklamen "panta mera".

-- Sandra --

Inspired!

Jag måste medge att man är lite trött efter 14-timmars arbete. Eller, några av dom timmarna var jag på en kurs, ansvarsfull alkoholservering.

Det har man ju hört förut kan man tycka. MEN. Ska ni veta. Idag var det en sjukt inspirerande föreläsare på kursen, han var riktigt grym - så nu är jag taggad på att bli bättre som person. Bättre på att kommunicera, "ge poäng" och konflikthantera. För det var det han föreläste om, konflikthantering. Sjukt intressant, och jag märkte av redan sen när jag jobbade lite av de scenarion han tog upp.

Sen gjorde vi en övning också som nästan var lite obehaglig, jag kände mig sjukt taskig! Det faktum att han slog en glasflaska i huvudet på en tjej som också var där på föreläsningen i ett scenario dom utspelade var som pricken över i:et. Jag fick typ en chock.

Om alla föreläsare hade vart som han skulle jag inte vilja göra annat än gå på massa! :D
Nu däremot ska jag se nån skum film, the experiment? Vi får hoppas att den är bra, sägs att den ska va det.. NATTIII

-- Sandra --

ÄNTLIGEN

Harry min Harry. Äntligen är det dags igen, det var allt för länge sedan sist.

TAGGAA

Ja, det har jag gjort enda sen förra filmen kom ut. Jippi!



Harry säger HEJ

Förra filmen var underbar, nu hoppas vi på minst lika bra och lite bättre nudå :)
HEJSSVEJS

-- Sandra --

Never seen before..


NÄMEN OJ. Vad hände här?

Kan sommar, underbara sommar bara komma tillbaka?
Längtar som tillbaka lite till varma sommarkvällar med underbara människor, bubblig smultrondricka, sommarkläder.. Nämnde jag värmen?

Jag vill inte ens tänka tanken att det är vinter nu, och än värre - att detta kommer bli den värsta vintern på tusen år. Eller hur var det?
Pax flytta utomlands. Men just ja, sånt kostar pengar (mats, det vet du).

-- Sandra --

... huh?



20-årsdageNN

hej.

-- Sandra --

Bildbomb

Efter två.. ja, vilda helger skulle jag vilja kalla det, har jag kommit fram till att det där med att lyckas bli bra på bild är inte riktigt my cup of tea!





( jag gillar att tess spanar in mitt ass )




... Det var inte Malins cup of tea heller. HAHAHA, alltså förlåt, men jag var tvungen :P












.. och gårkvällens skönaste bild!

Detta var då alltså från halloween och från nu igår när vi firade Petra som blitt 20 år!
Hipp hipp hurraaaaaa! :D

-- Sandra --

RSS 2.0