Nu lämnar jag fastlandet

Eller snart i alla fall, imorrn klockan fyra går färjan.

Jag har nästan lite ångest, jag kommer sakna alla här som fan, speciellt nu, när det är som roligast. Jaja, känn er saknade! Ni får inte glömma bort mig bara för att jag är på skäret... Haha nej nu ska jag ge mig xD

Förresten så funkar det att ringa mig nu, jag har fått en "ny" mobil! Woho! xD

Nej nu måste jag sova, man är ju helt slut efter allt packande. Godnatt.

Skäret när det är som bäst



Vi ska ha lika roligt i år bullen..

Förresten så glömde jag säga att jag har slinga håret.. Aa, men nu har jag sagt det :D
 Godnatt för typ hundrade gången xD

Packning

 Hur ska detta gå?
Jag håller just nu på att packa inför skäret, och där ska jag vara i två veckor. Jag kommer behöva minst tre väskor känns det som, jag har gjort min packlista och den är typ ett helt A4 långt, så det är mycket som ska med. Sliten är man också, man ser ut ungefär som på bilden till vänster. Den bjuder jag på.

Den är förresten från förra sommaren när vi var på skäret, eller vi var på väg hem på vår lediga dag.. I pyjamas o allt.


Nej nu måste jag gå och trycka ner mer i mina väskor, packa packa packa.

Hejs.


Bloggkoll.com - Nörd?

När jag har tråkigt hamnar jag alltid inne på bloggkoll.com .. det som suger är att när jag har haft tråkigt så är ju alla nya inlägg slut, och nu har de varit slut jättelänge. Inte en enda själ har uppdaterat sin blogg, så därför gör jag det.

Eller nej, jag pallar inte, jag är fortfarande hur trött som helst sen igår/inatt/imorse, så jag ska nog gå och sova.. Sova lääääääääänge.

Haha ändå roligt att vissa har fått e minneslucka på typ sju timmar xD Det kallar jag skillat.

Godnatt

Galet

Ja vad ska man säga om denna dagen/kvällen/natten/morgonen?
Spontana fester är alltid roligast.
Sjukt mycket dans- men jag antar att det blir det när man umgås med dansare, och.. ja, andra saker ni vet. Fett roligt i alla fall, jag antar att faktumet att jag och Hanna kom hem klockan sju på morgonen säger allt.
Tack för en jättetrevlig kväll/natt/morgon, Hanna, Jose, Daniel, Mange, Navid, Mauro, Jaramillo & massa andra från och till.. + den där killen jag aldrig kommer ihåg namnet på!

Nu ska jag bara se till att få lite krubb i kistan, och duscha, sen är jag fit for fight för klassåterträffen! Vi ses ute hos myggen!

Bullen bakar

Japp, ett picknickbröd typ, med massa salami, ost och oliver i, GOTT!
Men medans brödet jäser så tänkte jag passa på att berätta lite om vad som hänt de senaste dagarna, för de har vart väldigt roliga kan jag lova... men jag hoppar över det som inte är så intressant, så som träningen på östra, vi dansade - that's it. Det gick dåligt också.
Jaja, i måndagskväll skulle vi i alla fall fara och kolla på bio, jag, Hanna, Hanna, Jose och Mange. Men eftersom att ingen kunde komma överens slutade det med att alla såg på olika filmer typ xD Men jag Hanna och Hanna tittade i alla fall på Jiddra inte med Zohan - Bra ibland, dålig ibland... Men ändå ganska rolig att titta på, bara för att han var så ful.
Men det roliga var ju inte förrän efter bion!
Skabbtrion (vi var inte fagra i alla fall) var på väg till Max när det kommer två, ska man säga något påverkade killar? - som sjunger för full hals och vill att vi ska sjunga med - "Det är allsång nu!"
Vi sjunger inte med, av den enkla anledningen att vi fattar inte vilken låt det var, men vi skulle lätt ha gjort det annars - Men istället så traskar vi vidare till Max för att gå på toa.
gissa vilka som satt utanför max när vi kom ut? Jo de där två killarna, så vi slår oss ner med dom.. Riktigt trevliga killar det där, Max & Ante. Men nu orkar jag itne gå in på det, men dom var roliga.

Sen har jag väl inte så mycket mer att berätta förutom att jag och hanna klippte oss igår, det blev lite ombytta roller, jag fick lockigt och Hanna fick rakt hår igår.

IDAG däremot ska jag och Hanna dansa breakdance typ - HAHAHA.. Nämen jag fick "skäll" av honom för att vi "är därinne och trycker". Jaja, vi ser väl hur det går! :P


nu har mitt bröd jäst klart! :)


godmorgon

Det känns som att jag är den enda på jorden som har klivit upp så här tidigt, men alla kanske bara sitter inne och trycker på grund av att det regnar?

dagens planer är i alla fall att gå (läs; ta bussen) till stan, möta upp Hanna och Hanna, chilla på stan, beställa klipptid! Ja hör och häpna, jag ska klippa mig! Hos en frisör! Det är nämligen första gången sen julen 2006 jag klippte mig hos en frisör, så det passar nog nu. Jag tror jag ska ta före- och efter-kort, för det är nog en hel del som kommer behöva klippas bort. Men det känns bra, fräscht.
Jaja, efter det ska vi pallra oss till östra och träna lite inför torsdag, sen gå på bio - och om allt vill sig så ska vi knata hem till mig och stupa i sängen/lufmadrassen.

Det låter som en ganska trevlig dag tycker jag, så nu måste jag göra mig en redig frukost så att jag kan möta den med ett leende på läpparna.

Vasaplan

skulle man kanske kalla det umeås hjärta?
På dagen är det bara en plats där det samlas en massa folk som stressar till eller från bussen, plus några alkisar, men på kvällen, ja, då är det så mycket mer!
Ni ska bara veta vad trevligt jag har haft åtaliga kvällar jag har suttit där och väntat på bussen som ska ta mig hem från dansen, men idag tog nog priset.

Under den halvtimme som jag satt på vasaplan han detta hända:
* Jag hann bli bjuden på bio av en helt främmande kille, som också trodde att jag kom från skåne
* Jag hann störa mig på tre fjortisar som satt och såg "coola" ut.
* Jag hann se massa roliga personer, så som sideshow bob, cancer, bocken, örnen, ja och massa andra från östra.
* Jag hann se massa snygga personer
* Jag hann se massa fula personer.
* Jag hann störa mig lite till på fjortisarna.
... ja och massa massa mer känns det som! men jag antar att det bara jag som tycker att såna här saker är roliga.

Annars så är jag ganska nöjd över mina insatser i helgen, jag tjänade 50 spänn i alla fall. :) Och pest eller kolera leken är kanske den roligaste i hela världen, i alla fall klockan 3 på morgonen ute på botniabanan.
Vad skulle du helst välja,
- Att alla kan höra dina tankar, eller
- Att du kissade på dig varje gång du såg en snygging?


I'm back

so you better watch out!

godmorgon förresten. Ja som ni ser i min rubrik så är jag hemma från fjällen nu, även om det var underbart där uppe så är det alltid lika skönt att komma hem. Jag orkar itne babbla på så mycket om vad vi gjorde, utan vi gjorde väl det som man brukar göra i fjällen? typ fjällvandrade, badade i typ isvatten, bastade, spelade spel osv. osv.

Däremot vill jag berätta om gårdagen, den var helt GALEN!
eller rättare sagt, jag och hanna var helt galna! Haha shit, men jag antar att det blir så när man vart borta från varandra länge, allt damp som man hållit inom sig kommer ut.. Ja och det är skönt vill jag lova! Och jag tycker det är roligt att jag är den enda som kan göra hanna glad bara av att vara :] HiiiiiHiiiiii

förresten så har jag STARKT funder på att göra en VIDEOBLOGG snart. Ja hör och häpna, men mina videobloggar ska inte vara som alla andras när dom sitter och pratar om vad dom har gjort med tillgjord röst och så, utan mina dom ska visa vad som händer i mitt liv, ja, utan massa prat. till exempel så hade jag tänkt filma när min söta lillebror på 2½ år hade gjort en sång som han sjöng, om mig, Haha det var kanske det roligaste jag har sett i hela itt liv, när han spelade på sitt piano och sjöng XD

Jaja dagens planer är väl att ta lite pick och pack och dra till hörnefÖrs för att vara med H, H och J :] Haha nöööördvarning på mig, Nej men vi ska typ ha picknick och sen filmkväll, det blir müsigt.

See yaa

So long suckers...

Ja om ni missade det i förra inlägget så säger jag det igen; Jag åker till min stuga imorgon så... ja om ni har tråkigt kan ni ju alltid slå en pling, eller smsa!
Jag bjuder på två favoriter så länge,

Sommarens mest spelade (hittills) - Latif - Whos loving her now


Och så en med lite mer fart i - Izza kizza - They're everywhere


Och ni kan ju alltid söka på J-squad på youtube om ni har tråkigt och vill ha lite örongodis :D
HÖÖÖÖÖÖRS PÅ LÄNGE!
/ S

Lördag

Den här dagen har jag hunnit med galet mycket. Det är nästan så att jag är stolt över mig själv, jag har hunnit:
* Tvätta 3 omgångar med kläder
* Klippa gräsmattan
* Städa mitt rum
* Dammsuga hela övervåningen + trappen
* Bränna filmer till bilresan imorrn
* Lagt in musik på min iPod
* Läst ut min bok + börjat på tvåan
.. och hunnit dega ett X antal timmar.

Nu är det bara att packa som måste göras, för imorrn bär det av till stugan. Jag stannar där på obestämd tid, troligtvis några dagar bara, men om allt går illa så kan jag vara fast där i två veckor. Om bara bussarna kunde sluta strejka så skulle det ju vara ganska perfekt! Då är det bara att ta bussen från Mo I Rana så är jag hemma på sex timmar :D
Jaja, jag ska nog packa nu så kanske hinner socialisera mig med omvärlden (hörnefors) innan jag åker.





Ni kan ju smsa eller nått om ni vill, jag har ju trots allt gratis sms så :)
See ya!

Hela världen stannar

Busstrejk.
Varför måste man ha något så onödigt som busstrejk? Man blir ju helt strandsatt, och det förstör många planer, ja MÅNGA ROLIGA planer. Bajs. De som vägrar låta busschaufförerna få som dom vill åker säkert inte ens buss, så dom märker säkert inte ens av bussen. Jag är så arg.

Jaja, trots busstrejken så lyckades vi ta oss till stan, efter lite tjat och gnat, Tack mamma! :) Men väl inne i stan så ändrades våra planer snabbt, för vem vill inte se hitta Nemo?

Det läskigaste var nog när några killar i en bil började med att nästan köra på oss - för att sen kasta ut en lapp med deras nummer på. När vi inte tog lappen så började dom typ förfölja oss, ända till Charlies förföljde dom oss, där dom kastade ut en lapp till med ett telefonnummer. Jag och Hanna tänkte då att, vi kan väl vara snälla och ta upp den då... så passa er ;)
/S

Fest?

Mjah, ibland kan man ju bli lite förvånad, jag hade nästan kunnat förvänta mig det av två-meters blondin sökaren, för han måste ju ta varje tillfälle att hitta sin drömkvinna, men lillen? Haha nej det trodde jag fatkiskt inte!
Haha men det var ju synd för dom! Vi får väl ta det en annan gång helt enkelt.
jaja, peace.


Skabb=magnet?

Godmorgon allihopa. Nu ska jag berätta om en liten teori jag har här.
Ja, jag antar att jag inte är ensam om att ha tänkt någon gång, men hallå, ingen kommer ju se mig här så jag orkar inte "fixa" mig. Sagt och gjort, men tror ni inte att man möter på någon man känner, eller någon snygging som man bara verkligen inte vill träffa just då? Jo, men när man känner sig fräsch och fin så träffar man inte en enda kotte, sånt är verkligen typiskt!

Detta har hänt mig nu två dagar i rad, så därför har jag dragit slutsatsen att alla verkar dras till en när man skabbar... Vare sig man vill det eller inte.

Tack och hej leverpastej, nu ska jag äta kräm :)

So you tänk you can dans

Haha ja, jag nämner inga namn. Han som poppade var ju grym! Men nu ska jag nog kila i den nybäddade sängen och läsa lite. Om jag inte blir störd av massa galna sms, det börjar ju nästan bli en vana nu.
Godnatt i alla fall.


My friend

Vill ni ha mela lis, ellel sötsul sås?
Ja, vi åt kina-mat idag, och det var verkligen gott! Men nu sitter man här mätt och uppsvälld, och ångrar att man åt så mycket. Men det var det nog värt ändå.

Det hettar i mitt ansikte just nu, solen på tuppis tog nog en del - men det var kallt!
Och vad hände med våra kak-planer, Hanna? Jo, latheten hände.

Oooooh shit! Beware of the angry little sister. Haha, hon vill ha datorn, but I won't let her have it! Men jag fick ta emot en smäll för det också... med mobilen. Jaja, jag tror mitt huvud är hårdare än mobilen, så synd för mobilen i såna fall!

Jag har en dagens bild förresten, men det är gamla bilder, från 2006 tror jag till och med! Jaja, här kommer den:


Snöan, åh jag vill tillbaks!
Nej, nu ska jag vara snäll med min syrra och lämna över datorn till henne.. hon håller typ på få ihop det med någon kille eller nått. Det är därför hon är så stressad.
Hejs.

Dagens bild

Här kommer den:

Det är hanna och jag om några år.
Jag gillar mina glansiga byxor :) Mjau!


Värd dag?

På den frågan måste jag nog svara nej.
Tack och hej.

Klockan tio

Jag trodde att klockan var kring 12-01 tiden någonting, det känns i alla fall som det! Men om jag känner mig själv rätt så hinner klockan säkert bli så mycket innan jag har skrivit klart det här inlägget.

... Det har redan gått 13 minuter sedan jag började...

Den här helgen har vart den bästa på länge! Det har hänt så otroligt mycket att jag orkar inte ens skriva om allt. Men jag kan dra lite snabbt vad som har hänt i mitt liv under den här helgen.

För det mesta så känns det som att vi (jag och Hanna) bara har gått och gått och gått och gått och gått... Men jag klagar inte! Men vi har nog dragit stan-böleäng ett X antal gånger i helgen. Vi har dragit liljansberget och östra några gånger också.

Förutom att ha gått fram och tillbaka till stan så har vi ju faktiskt gjort saker på stan också, vi har dansat (på östra), sett på film på liljansberget, varit personal shoppers till lill-oskar, åkt läskigaste karusellen ever (jag trodde seröst att den skulle gå sönder, men om man inte räknar med det så var den ganska rolig faktiskt), chillat på scenen i rådhusparken - vi jämförde hur det var när man var liten, det är ändå sjukt att det är så lika, men ändå så olika, vi hann med lite dans på den där scenen också.

Sen nu kommer kanske det roligaste, vi dansade på bjurholmsdagarna (söndagen) inför kanske... 40 personer sammanlagt? Men det var i alla fall nice, 250 spänn fick vi för besväret! Det var helt sjukt roligt, kanske roligast i bilen på vägen hem? Sex helt galna människor gjorde det rätt så intressant på hemvägen.
Mario Kart på Cesars game-boy! Ja, och skillsen varierade ju, vissa kom ju faktiskt etta (jag&Cesar) och andra kom åtta (daniel) "Åh nej, nu ramlade han ner i hålet igen!"
Men jag kanske inte ska säga så mycket eftersom att jag (och H&J) fick spö av honom i lazerdome sen... Men jag kom fan tvåa! :D Gissa vem som kom sist? ;)

Nej shit, nu har jag plågat mig med det här inlägget i över en timma, och mina ögonlock håller på att ramla igen, jag antar att det betyder att jag borde gå och lägga mig.. Så det gör jag nu!
Godnatt!

Dagens bild


2 glas mjölk om dagen

Nej, snarare en liter om dagen. Eller i alla fall idag för mig. MJÖLK ÄR SÅ GOTT :D

Amen shiiiiiit, värmen idag då?
Helt sjukt vad varmt det var idag. Det var så varmt att vi var tvungen att svika vårt löfte att spara vårt första dopp till skäret - Nej det blev megrundet för min del idag. Men jag badade bara en liten stund, så det räknas som inte.

annars så har jag åkt in till stora staden (umeå) och dansat på bästa gymnasiet (östra). Det var också väldigt varmt kan jag lova, jag förstår inte hur dom tänkte först när dom breakade utomhus? :O Men senare tog dom sitt vett till fånga och kom in och dansade med mig och Hanna... eller. Dansade i samma rum som mig och Hanna.. haha för tänk er tanken, jag och hanna breaka? Flow latino dansa dancehall? Nej, jag skulle inte tro det.

Crowned

Jag får ont i ögonen när jag ser det.
Vilken pinsam serie! Det är ju verkligen bara pinsamt när dom skämmer ut sig så mycket, och jag tål inte att se när folk gör bort sig.

Jag förstår mig inte på skönhetstävlingar i allmänhet heller. Måste jag ens gå in på varför? Bara att folk behöver bekräftelsen att dom är vackra är väl tillräckligt talande i sig, men måste allt kännas så stelt och inövat? Så fort några bjuder på sig själv så är det dåligt.. Haha men det kanske är domarna som suger eller nått - som gillar dom som ser ut som bambi på hal is.

Nej annat vettja, Pussycat Dolls!

förövrigt så är torkade äpplen och torkad melon kanske bland det godaste som finns.

Å andra sidan

Vad hände med forsränningen?
Jo regnet hände.

Men jag är inte ledsen för det! Jag har spenderat förmiddagen i soffan med världens bästa bok - Å andra sidan - istället.
Och myst lite med hundarna ute, när det inte regnade!

Föreövrigt så blev jag helt plötsligt väldigt nervös! Tänk om allt skiter sig, med musiken och allt... Hur ska vi göra då, Hanna? Men det är ju trots allt bara lilla bjurholm.

Nej nu ska jag slita mig ifrån datorn och försöka göra klart mitt fotoalbum - Jag har äntligen hittat lite lim! :)
Pz.

Dagens bild:



Låriga hår

Ser jag ut som en leksak?
Vad är det som gör att det är så mycket godare att tugga på mig än att tugga på en leksak?
20 blåmärken...

Så vad har hänt idag då? Well, inte så mycket! Det enda var väl att jag och Hanna åkte in till stan och dansade lite på skolish. Haha, jag fick typ chocken när jag kom dit och det var så mycket folk, dock vet jag inte vad alla heter, men vi träffade i alla fall Maria! Haha jag kan ett namn! :P

Sen har jag bara chillat dill och myst runt hela dagen, gick lite på promenad och hälsade på fåren. Behöver jag nämna att jag var med Hanna?

Jag tror jag ska börja med dagens bild! Vad sägs om det?

Dagens bild(er):


 Två av mina fina blåmärken


Hanna var också lite skadad, men det syns inte.


Våra vänner.

Over and Out!

RSS 2.0