Kylan förtär min fantasi

Ja, vad ska man säga?
Det är kallt som satan och jag fryser. Speciellt om mina händer som aldrig vill bli varma, jag vet det börjar bli uttjatat att jag har kalla händer - men det är ju så kallt och jobbigt att jag måste bara få klaga!
Men en bra sak - Jocke har startat pannan idag, så nu börjar det äntligen komma lite värme från elementen i alla fall! Färdigknackade och allt. (Ja, man måste knacka på våra element för att dom ska funka - det blir så ibland om man bor i ett gammalt hus)

.. nej vet ni vad!
Jag orkar inte skriva något mer nu, det tog helt slut. Jag har nog bloggat för mycket dom senaste dagarna, all min fantasi är borta.. (oh nooooes)


Poss poss!!
-- Sandra --

Damn girl!

Jaa.. igår hade jag något jag ville skriva om, men nu är det helt kapooof, borta! Jag blev så jävla trött, jag var nämligen uttråkad och det var sämst grejer på TV så jag bestämde för att plåga mig själv  ett tag.
Spikmattan.
dock blev jag överraskad, efter ett tag blev det ju fan skönt! Så skönt att jag till och med somnade tror jag.. en timme senare vaknade jag upp och var super duper trött.. Och alldeles röd på ryggen, mysigt.

nu så hinner jag inte skriva mycket för jag ska fara iväg och handla, jippie - mammas ica-kort ;P haha nej, du behöver inte bli nervös mamma.

jag tänkte bara lägga in en låt inna jag far som har eggats idag


och i och med det kan jag säga att jag är taggad på corona på fredag, nu gäller det bara att komma på ett sätt att ta sig in.

Damn who's a sexy bitch?
I'm a sexy bitch maddafakkaaas
-- Sandra --

haha I wonder..



Jag satt just och kollade på den här videon som någon länkat på facebook. Då kunde jag inte sluta undra om det är såhär Tess kommer att vara när jag ska hämta henne efter att hon vart hos tandläkarn.
Haha, det kommer bli roligt att se - kanske jag ska filma lite? ;)

-- Sandra --

annoyed

Det här börjar typ bli värsta klago-bloggen, men skitsamma - den är min och jag skriver vad jag vill i den HAHAHA! :D

Nej, men seriöst, det är en sak jag stör mig ganska hårt på, och det är när bloggare (som jag, alltså inga stora bloggare som typ kenza, blondinbella och hela den faderullan..) beter sig som om de hade sveriges största blogg. Att de låtsas att det är jätteviktigt att dom bloggar ofta och tror att dom är jättekända när dom har typ 50 läsare. De skriver typ alltid "förlååt att jag inte har hunnit blogga så mycket idag" och bla bla bla.. Jaha?
Bara för att man läser ens blogg betyder det inte att man kräver att dom uppdaterar den 24/7. Men jaja, dom får väl låtsas som att dom är jätteviktiga om det gör dom glad i hjärtat.

Nyss så var jag ute med hundarna och jag tänkte för mig själv att, gud vad mysigt det skulle vara om det började regna idag. Nu typ tio minuter senare spöregnar det, det låter nästan som att taket ska gå sönder! Är det värsta sammanträffandet, eller har jag magiska krafter? whoooooooosh, det skulle ändå vara coolt!

Inatt så drömde jag om min previous mrStalker. Det var typ hemskt, för han ringde på hemtelefonen och jag svarade. Jag skulle just förklara mig och typ be om förlåt, och så la han bara på! Vilken stil... Men ja, kan jag bara släppa det här? haha..

Iaf, min rygg dödar mig. Hata hata hata

Ikväll ska jag fara till Mauro och han ska fixa datorn! Förhoppningsvis behöver jag inte tappa all musik, och jag skulle bli jävla jävla glad om det lyckas! Så det blir nice, vi kanske har en fungerande dator till i detta hushåll om några dagar!

Nu har jag tre hundar stirrandes på mig, lite creepy, jag kanske borde släppa ut dom..
ses
-- Sandra --

Do har en fågel i ögat - Nej oj, det var visst bara Anna...

Léeeeget då?
Här är det soft. Jag sitter och tittar (eller snarare lyssnar) på comedy fight club och just nu är det Kodjo som för talan. Då kom jag att tänka på dom gamla goda tiderna när jag, Karro och Tess satt i bussen på väg till skolan på mornarna. Sådär lagomt trött - och då hörde man alltid massa småfniss från Karro och Tess, exakt samtidigt också. De brukade nämligen lyssna på p3 och där var Kodjo med - typ deras idol verkade det som. Så nu, så fort jag ser honom tänker jag direkt på ER! ;D

När vi ändå är inne på kändis-ämnet hade jag tänkt passa på att spinna vidare om det och
VAD FASEN ÄR DET FÖR JÄVLA HYSTERI OM ANNA ANKA?????
Hela sverige måste fan ha fått dille på henne, i varenda tidning står det om henne, hon är överallt på TV osv osv. Jag undrar bara, varför?
Jag har sett ett avsnitt av hollywood fruar, och hon var ju inte ens rolig att titta på. Den enda som var rolig i det där programmet var den där tröga tjejen som pratade så sakta haha.
Men ja.. Anna Anka. Det är ändå otroligt, titta - till och med jag skriver om henne, det är skandal! Jag brukar inte skriva om kändisar. Hon är bara någon dryg bitch som har hittat sig en rik man. Fine, good for her - men kan hon inte bara leva sitt rika braiga liv ifred? Jag vill inte läsa om henne mer (eller ja, få chansen att läsa om henne)... haha. Jag är lite less.

Något jag inte är less på däremot är The Lying Down Game
Helt otroligt roligt är det faktiskt, man går runt på stan och det enda man tänker på är - vars kan vi lägga oss någonstans? Någonstans där det skulle vara jävligt otippat. Här har ni några resultat hittills.







På bilderna är: Jag, Tess och Karro. Bakom kameran Åsa.

Dock kan jag berätta för er att det är inte helt utan risk man leker den här leken, jag lyckades kamma hem några riktigt fina blåmärken, och folk tror nog att man är lite galen när man klättrar runt och lägger sig på saker. Fast... iofs, vi kanske är galna?

Det är ändå kul.
Nu signar jag ut, slut!
-- Sandra --

fantasin tryter på rubriksfronten..

Tjallalala!

First of all - vem är du anonym?
.. Man blir ju som glad av såna där kommentarer, men det hade ju vart roligare om man vet vem dom är ifrån. Så nästa gång, ge en liten ledtråd i alla fall? :)

Hur som helst så sitter jag här, oljig och mör som en marinerad kyckling. Vi har haft massage-tåg, och sånt kan aldrig gå fel! Och nu när jag väl sitter här tänkte jag dela med mig av något jag tror ingen visste om mig, hehe.
Eller shit, ni får inte tro att det här är värsta grejen, jag tänkte bara säga att Morgan Freeman.. Shit! Han är typ min favvo-skådespelare (en av dom). Seriöst, inte en enda film med honom som jag sett har jag tyckt vart dålig.
Sen verkar han värsta cool också, snubben har ju fan krut i sig! Så ja, nästa gång ni ser att det ska gå en film på TV som han är med i, tveka inte att titta - den lär vara bra! :D



Nu måste jag nog ta mig i kragen och lyfta mitt fläsk härifrån och dra mig till sängen. Ögonlocken börjar bli väldigt tunga, natti natti
-- Sandra --


Jag börjar tappa stinget!

Vad ÄR det här?
Typ alla var ute och dansade igår, men inte jag. Tsss, Sandra inte bra inte bra! Nästa vecka, då banne mig!

hehe, ni kan aldrig gissa vad jag gör nu! ;D
hihihehehahahoho

Idag var jag "fotbollsmamma", fast ändå inte - jag var innebandy storasyster. Jag skjutsade Petra och två till till deras match i holmsund. Där satt jag och Tess och skrek som bara den, heja heja hörnefors!! Naaaat, men vi var där och tittade i alla fall. Jag har en duktig syster må jag säga, trots att matchen kanske inte gick så jättebra för hörnefors..

Omg, nu fick jag en blomfluga i ögat minsann! Inte trevligt, det klias och är suddigt och har sig. JAG KOMMER BLI BLIND O_O den kom där med sin blomfluge syra och ba spruta i mitt öga så nu ser jag ingenting, R.I.P, my eye!

Just det!
Idag hände en liten läskig sak när vi var på väg till holmsund. Jag låg och körde på e4:an och störde mig lite på bilen framför för att den körde så sakta, eller inte överdrivet sakta men kanske 95-100 km/h, jag menar, hallååå, det är faktiskt 110!
Iaf, sen ser jag hur bilen börjar "dra" sig mer och mer mot mitträcket, aaah, han är galen vafan tänkte jag, och till slut så körde han ju in i mitträcket, och delar från bilen flög av och var skitnära att träffa vår bil. sen höll han på att köra ner i diket istället. Sån tur var så saktade han in och körde in i en liten ficka, men vi - duktiga som vi är ringde polisen, in case of om han var full osv osv! Vi memorerade registreringsnummret och allt, det var lite spännande faktiskt. Vi hade ändå tur (och han också förstås) att det inte blev värsta olyckan, det var inte långt ifrån kan jag lova!
Lite dramatik såhär på en lördag.

Nu ska jag gå och städa upp lite i köket och sen göra gofruktsalladen med vit chokladsås, mmjummy!!
-- Sandra --

Fredagsmys


Det är dags för fredagsmyyyys, om det så är det sista jag gör!

Idag har jag inte vart fylle-chaffis, utan tonårs-chaffis.
en ganska intressant uppgift det där, man får höra mycket, vem som har strulat med - vem som har strulat mest och med flest personer, äckliga och snygga osv osv. ett plus med detta är att man slipper vänta så länge, redan kvart över elva var vi iväg tror jag (det vill säga, om mitt minne inte sviker mig).
Men ja, nu ska jag gå tillbaka till mitt och Petras fredagsmys, kanske sno tillbakas chips-skålen som hon har lagt vantarna på.


...

-- Sandra --

jag känner pressen

.. Jag fick nyss en god kommentar om min blogg för att jag inte bara skriver om saker jag gör hela tiden. Nu blev jag ju nervös, nu måste jag ju hålla måttet så min blogg inte sjunker i dina ögon, Åsa!

Hur som helst, jag sitter i Karros lägenhet och avnjuter en drickyoghurt som jag snodde med mig från syd. Karro och alla andra är ute på partay! Själv var jag inte så taggad efter flera timmars hårt arbete. (Eller hårt och hårt)

Kan någon rolig logga in på msn?

Nu förresten alla kockar där ute i världen! Ni har säkert vart med om det här, och ni tycker nog inte heller om det. Om ni gör det så är ni störda, ett faktum. När fingarna luktar LÖK. Dom gör det seriöst i flera dagar efter att man har jobbat, hur mycket man än tvättar händerna så vill lukten inte försvinna. Men nu har jag kommit på ett knep! Selleri!
Selleri är lösningen till allt mina vänner, selleri har nämligen en mycket starkare lukt, så den tar väl inte bort lök-lukten, men den kamouflerar den väldigt bra.
Det är kanske inte den bästaste bästa lösningen heller, men jag går hellre omkring med fingrar som luktar selleri, än fingrar som luktar lök. Så ja, ta och hacka en selleri helt enkelt! Snabbt och bra, man kan alltid he den någonstans..

WoW!
Nej, inte world of warcraft, jag menar wow.
Karro har ju också en såndär cool cam, hehe - jag kunde inte motstå


Vem e du?                                   Men jaha, tjaa!

Jaa.. det är roast på berns på TV, jag ska nog ägna min fulla koncentration på det ett tag.
poss poss
-- Sandra --

Draft: Sept. 25, 2009

Hejsan alla glada.. eller sura.

Mina händer är fortfarande svinkalla, jag fattar inte vad som är problemet? Min fötter är också ganska drabbade av denna kyla.. Men det är bara att härda!
Jag sitter i alla fall här och sneglar på Ellen i brist på annat i min väntan, jag ska nämligen fara och jobba idag, men det är lite tidigt att fara nu. Klockan ett blir bra.

Haha shit, nu är ju klockan nästan ett! Jag är så himla seg på att skriva blogg-inlägg. Först skriver jag lite, kollar runt lite på andra grejer. Skriver lite till, går och borstar tänderna, skriver lite till, tittar på tv osv osv..
Ibland kan det typ ta en timme att skriva ett kort litet inlägg bara som det här. Det här har kanske tagit en halvtimme för mig att skriva. Dock så hade jag ju en liten photoshoot mitt i också - som vanligt!
Jag måste ju visa er dagens outfit!





Bjussar på en liten fin porträtt bild också. Shit alltså, jag borde söka till top model alltså!
Som ni ser, inte så avancerade kläder idag, ska ju i princip bara till och från jobbet.
Men ja, nu måste jag dra!
Höres och synes
-- Sandra --

Vars är mina blodkärl?

En sak är då säker - dom är inte i mina fingrar och gömmer sig i alla fall! Fingrarna är som istappar, eller hela händerna faktiskt.. Typ som vampyrhänder, lite coolt kanske ändå.

Idag såg jag någonting väldigt.. chockande? Äckligt? Hemskt?
Det var i alla fall ett klipp när det var en kille som skulle dyka från någon plattform och ner i vattnet, men istället för att landa i vattnet så slår han i typ någon betonggrej eller nåt. Hela skallen blev förstörd, kluven mitt i itu! Först fattade jag inte riktigt vad det var, det såg ut som att hela fejset bara var borta, men sen så tryckte dom ihop huvudet - likt som när man stänger en bok - och vips, där var det ett fejs. Väldigt mörbultat och skadat, men ett face. Det var helt sjukt vidrigt och jag tycker verkligen synd om honom. Vilken hemsk olycka! hoppas han lever och mår bra idag i alla fall.

Min mr Stalker har även gett upp nu, och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Självklart är det ganska skönt, men jag måste erkänna att jag känner samvetet - det är som en tung klump i mitt bröst. Åååh sandra, kan du sluta vara så patetisk? Man kan inte vara alla till lags hela tiden, ibland måste man faktiskt få göra så som man själv känner är det bästa för en. Men nu, aaaah I feel guilty. Skadar det att bara svara och prata?
Om han bara inte hade skickat det där sista sms:et och istället bara slutat ringa så skulle allt vara frid och fröjd, jag skulle slippa den här jobbiga känslan. Så, nej - det är DU som vinner, okej?
Jag menade inget ont...

nej, nu vill jag inte tänka på det där mer, jag ska låta mig sugas in i Edwards och Bellas magnifika värld ett tag, men även den håller ju på att rasa samman. Inte bra, inte bra!
Och förresten, hur ska jag klara mig sen? Sen är böckerna slut, finito - det kommer inga fler!
Gaaah, det kommer inte att hålla. Eller, jag kanske kommer kunna finna lite tröst i filmerna i alla fall. Och kanske ska investera i en såndär kall, glittrande d... Då kan jag fortsätta, låta fantasin flöda.
Nej EUUUUUUUUUUUUUUUW på mig, HE HE. Det var ett skämt!
Det är säkert dock bara Tess som fattar det hur som helst, heheheheehehehehe.

Back to the book
-- Sandra --

Nu drar vi igång igen

Nu har jag haft en tillräckligt lång paus från bloggen.

Jag hade tänkt prata, skriva, whatever - om ett mycket upprörande ämne.
DUBBADE FILMER & TV-SERIER

Jag menar, vad är det för bajs? Det finns ju något som heter undertexter!!
Det enda man får ut av att titta på dubbade tv-serier eller filmer är en förvirrande, kluven känsla. Man vill som hata den, munnarna rör på sig - men ljudet som kommer fram är helt i otakt och passar verkligen inte in. Dom lyckas alltid hitta någon med för ljus eller för mörk röst också - INTE OKEJ

.. En sak kan jag dock erkänna. Teckande och animerade filmer är okej att dubba. Till exempel alla disneyfilmer osv - dom är ju sjukt mycket bättre med svenskt tal, men det kan ju också ha någonting att göra med att jag har växt upp med dom så. Och vi gillar ju inte förändring här inte.

Ja, jag vet inte riktigt vart jag ville komma med det här inlägget, jag ville nog mest bara säga att jag hatar dubbat!
Jag önskar att man vore ung och dum igen när man inte ens märkte det, som med Mio min Mio.
Fast nä, jag vill nog inte vara så dum igen, det måste ju vara krångligt!

POSS POSS (med fågel fågel röst)
-- Sandra --

LDG <3

Heeeeeeeeeeeeej bloggeeeeeeeeeeeeen *tar mig i håret*

Okej, vi börjar om.
Zuuup jaoo?

Ja. Här ligger jag, nyss hemkommen från bion, nytvättad och nyborstad och njuter av den mjuka sängen (förlåt mamma och Jocke, men ja, jag snodde datorn en snabbis - och jag ska inte förstöra den jag lovar)

Idag har faktiskt vart en rätt händelserik dag ändå, jag och mamma har vart på ica maxi, systembolaget (jag var ju tvungen att bunkra upp.. naat) och lindex. Hon bjussade även på lite bensin - tack tack :)
Sen hann jag mest bara hem och byta om, sen in till stan igen i ilfart. Där shoppade jag lös, och det kanske gick åt nån hundring för mycket kände jag, men det skiter jag i!
Jag lyckades typ halvt paja min bil också som började ryka och ha sig, jag och Tess fick lite paniken där på media markts parkering - vi trodde vi skulle dö och brinna upp.
Men det löste sig ju.

Vi har käkat taco-buffé på nattöppet - jävla jävla gott, men efteråt sprängdes min magsäck, jag hade en smärre smärta där ett tag.
Vi har vart på bio.

Men nu till det bästa!
timmarna i vår väntan på att bion skulle börja spenderade vi med att leka en lek som jag hade tänkt introudecra för er här just nu...
Eller vet ni vad, jag är för trött för det, men ni ska få ett smakprov.


ja, det är jag, liggandes på ett biljardbord. Så kan det gå.
Nu säger jag hejdå till er, och hej till john blund!
natti natti
-- Sandra --


S talar ut..

Jag hoppas verkligen inte att den personen det här kommer att handla om läser det här.. Eller jo förresten det kanske skulle vara bra, på sitt sätt? Men jag vill inte "såra" eller vad man ska säga. Inte för att jag vet om det jag kommer säga är sårande eller så - men det kanske kan tas illa upp. Men jaja, nu kommer det.

Det är en person som jag var jätte jätte bra kompis med förut. Ända sen barnsben. Jag vet inte riktigt vad som hände, men på något vis så gled vi väl ifrån varandra när vi började skolan, vi gick nämligen olika årskullar då jag är ett år äldre än denna person. Hur som helst, efter flera års, får man säga död, vänskap har nu den här personen börjat ringa mig. MYCKET.
Typ en gång varje dag.

Första gången tyckte jag väl att det var helt okej, soft, men sen när det började hända väldigt ofta... Jag vet inte. Jag HATAR att prata i telefon.
Och jaaa, det är inget illa menat mot dig (om du nu läser det här) - men telefoner är inte min grej, speciellt inte när jag inte känner personen heller. Och jag kan inte påstå att jag känner dig just nu, jag kände dig förut - men jag antar att du, lika väl som jag har vuxit upp till att bli en helt annan person idag.

så ja... sluta ringa?
Skicka ett sms då och då går väl an, men det räcker liksom - i alla fall till en början.
Jag känner att jag bara var tvungen att skriva av mig lite, sen om det här läses av rätt personer eller inte - only god knows!
Nu ska jag läsa tills ögonen blöder, och imorrn blir det bio. Taggat - JA!
-- Sandra --

Skrattpiller

Haha, alltså den här videon kan verkligen ge en ett gott skratt.


-- Sandra --

Zap zap zap

yooooo

Vad händer?
Själv sitter jag vid den förbjudna datorn och chillar. Det blir så ibland när "min och petras" dator är trasig och på villo-vägar i väntan på hjälp.
Väntar på mat och att Tess ska svara på mitt sms gör jag också.

Idag var jag och min mor ute på en havs-promenad med hundarna, det var mys. Vi har ju blivit välsingnade med värsta härliga höst-vädret idag, och då passar inget bättre än en uppfriskande promenad. Dock med resultat av sand i skorna, men det är sådana minus man får ta.



- Idag fick jag en trevlig överraskning när jag vaknade också. Mamma och Jocke har PIMPAT MIN BIL!
Jepp, helt rätt, det var värsta pimp my ride. Haha nej, men dom där äckliga sätena är borta (eller inte borta), och nu har jag en ny, skinnklädsel som präglar mina säten. Inte dåligt nice det inte. TACK :D

Jaja, nu kurrar magen något ofantligt, men det kommer dröja länge tills det blir middag. Det är något som är väldigt dåligt med stekar! Dom tar så lång tid på sig! Men det är värt väntan. Om inte annat får jag hjälpa Jocke stycka den där älg-kalven som han har vart och hämtat. Vem vet - det kanske slinker ner en och annan köttslamsa då?

Haha där lyckades jag allt äckla er va?

Nej, nu ska jag spela lite kungen tror jag minsann - jag har kommit att bli väldigt bra på det har jag upptäckt! Det kanske är min dolda talang? Kungen...
Jag som ville att det skulle vara något coolt.
-- Sandra --

S filosoferar

Arbetsförmedlingen, Alvesta

Två killar ~20 sitter och pratar. Den ene pratar på om någon festival han besökt i sommar.
Kille 1: Jag har nog aldrig dansat. Inte sen typ sexan…
Kille 2: Meh, tror du man dansar bugg eller?
Kille 1: Nej, men…
Kille 2: Det är bara att hoppa upp och ner. Och gnida kuken mot brudarnas rumpor!

- Ja, för det är ju väldigt uppskattat!
Jag bara älskar när (fulla) killar kommer bakom en och ställer sig tätt tätt och hoppar upp och ner med ölen i ena handen och den andra, ja - inte på ställen där man vill ha den i alla fall.
Nej tacka gud vettja för killar som kan dansa med tjejer, och jag kan säga er att det handlar om mycket mer än att gnida ert kön mot våra rumpor. Om det ska vara på det viset så, snälla, låt oss slippa, okej?

Och nu till något helt annat. Hur kan folk vara rädd mot hundar, eller, i alla fall våra hundar. Jag har fått höra många gånger att dom små är okej, men Dixon - alla blir helt livrädda för honom. Visst, han är stor, men absolut inte farlig. Han är ju bara mysig och go, som en alldeles egen nallebjörn. Det är så mysigt att bara ligga och klia honom, han är perfekt som kudde också.
Har storleken verkligen betydelse?


Liten


Liten


Stor. Är han verkligen så skrämmande?
NAAAAAAAAÉ
(förövrigt så ser han helt bäng ut på den här bilden, haha - jävla junkiieee)

-- Sandra --


BagaRN

Jamå haleva, jamå haleva, jamå haleva uti hundrade år!
(Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år)

... 19 år. Nja, jag tycker det känns precis som förut.

Jag har faktiskt aldrig vart ett så stort fan av födelsedagar, det som är mest nice är ju när man får paket, eller nuförtiden blir det väl mest pengar. Men ja, såna där stora kalas och shiet har aldrig riktigt vart min grej, jag gillar att hålla det smått. Därför har jag bara bakat idag, den som vill komma får väl komma. Dock har jag typ inte sagt det till någon, men om ni läser det här nu så är ni varmt välkomna på en fika här på östermalm.

Tänk er, god chokladtårta och bullar, kan det bli bättre? NAAAAAAAAAAAAAAAÉ, skulle inte tro det.

Signing out - tillbaka till mitt liv som 19-åring.
-- Sandra --

Whats crackin'?

Innan jag satte mig här hade jag jättemycket att blogga om - men nu när det kommer till kritan känner jag mig inte alls på blogg-humör. Alla mina tankar och ideér vill inte komma ner till fingrarna - dom tog omvägen och bara rann ur mig och skapade en liten älv här bredvid dator-stolen.

Blame it on the a-a-a-a-a-a-alcohol baby!

Haha, fan vad det där lät fel, det låter som att jag är värsta fyllekajan som redan är full så därför kan jag inte skriva.

Jaja, dagarna på syd var inte över i alla fall, och det gläder mig. Dock fick jag typ chock när jag kom in igår, det var fan smockat med folk som sprang runt i köket och städade som galningar. Tydligen så har vi två praktikanter nu - en på mån-tis, den andra är där varje dag. Hon var ganska chill, tur det i alla fall. Hur so helst, när jag kom dit fick jag såndär jobbig ångest - jag ville hjälpa till, men jag hade ingen aning om vad jag skulle göra. Jag hatar när man känner sig sådär vilsen. Men det blev ju bra sen med lite mat i magen och fågel fågel sprängandes ur högtalarna! Höll dock på att hugga av mig mitt lill-finger, men tur att man har starka naglar säger jag bara! Så, ingen skada skedd.

... Det är konstigt att jag alltid skriver om min tid på syd. Men ja, det är roligt där, så ni får stå ut.

Igår var jag emo hos Tess och vi åt Ben & Jerry's och tittade på idol. Vi såg Linus lillebror - mycket duktig pojke det där!

Just det! Jag tänkte visa resultatet av min chai-latte (och ben & jerrys) diet.


Den funkar väldigt bra! Men alltså, den tar typ ingenting på rumpan, konstigt det där.. och som ni ser så är det väldigt långt kvar - mitt mål är ju att väga 29 kilo så.

Men nu ska jag hämta upp Tess, sen ska vi cruisa ner på stan, vi kanske ses där?
-- Sandra --


tataaa

Tjingeling bloggeeeen.

Nu är det så här att ibland har man inte riktigt tid till att blogga, och så är det för mig just nu. så bli inte ledsna om det är lite dålig uppdatering här. Jag vill egentligen blogga, jag vill blogga om många saker, om filmen jag och petra såg på bio häromdan, om en annan film som en vän mer eller mindre tvingade mig att titta på. Jag vill blogga om hur all teknik sviker mig hela tiden, jag vill blogga om att Bagge är kanske den bästaste i idol någonsin, jag vill blogga om många många andra småsaker som bara kommer betyda något i mitt huvud och låta som rappakalja i era hjärnor.

Men ja, tiden räcker inte till just nu, jag måste prioritera andra saker, som att sova. Imorrn blire scandic klockan 07:00 - synd jimmie, du kommer att ha och göra med en trött liten bitch imorrn!
Men ja, lite fågel fågel kommer säkert liva upp.
Nu, sovdags!
Gonatt alla fans!

-- Sandra --

Lately...

Mitt ass gör fortfarande ont - i alla fall på sittknölarna, inte så mysigt!

Jag har typ kommit in i värsta disney-nostalgi eran. Under den förra veckan har jag nämligen tittat på Ringaren i Notre Dame, Pocahontas och typ halva skönheten och odjuret också. Och just det, jag och y såg ju typ halva mulan också, men sen var vi tvungen att dra för att vara lite fylle-chaffis åt svikar-tezz....

Nej, nu ska jag ge mig innan jag tar detta för långt.
Jag har en till sak att berätta, och det är att jag fortfarande är helt inne på beatboxaren, så därför ska jag bjussa på ett klipp med honom som jag hittade på youtube. Eller vafan, ni får två!




Heeelt galet. Jag vill också ha någon sådan talang, typ sjunga eller vad som helst.
Men sån tur hade man inte.

jaja, peace
-- Sandra --

My poor ass is dead and gone

Dead and Gone!

Jag vet inte ens hur jag ska börja skriva om denna underbara kväll.
Jag säger bara två ord, Battle Box - men om jag får säga det själv så var Beat Boxen det klart bästa på hela hela kvällen.
Det var en upplevelse, jag har aldrig i hela mitt (kanske inte så jättelånga) liv vart med om något så... jag vet inte, verkligt - som är så bra!! Det var helt sjukt och alla bara skrek som galningar och Faith (sfx) som han hette bara levererade låt efter låt, instrument efter instrument och coola beat efter varandra - som om han inte gjort något annat i hela hans liv. Han måste fan vara skapt för att beatboxa - det var magiskt!
Till slut blev det som för mycket, han var för bra, man visste inte vad man skulle ta sig till, man fick myror i brallan så till slut blev det som att man bara - fuck it, jag ger upp! Döda mig här och nu, för det här kan inte vara sant.
Överväldigande indeed, indeed!

Dansen var cool också - som vanligt. Jag har sett en galen jamaican (med lila rastaflätor i toffsar) dansa dancehall som om det inte vore någon morgondag - dock var han lite läskig.

Men nog om battle box. Imorse tror jag att det inte var tänkt att jag skulle få sova, först ringde en long lost-friend helt plötsligt! :O Lite random kunde jag känna, men han var typ ledsen och shiet - jag blev helt ställd, vad ska jag säga? Det var så länge sedan vi umgicks att jag knappt känner den här personen idag, men det kanske är det han behöver, prata med någon utomstående?
Iaf, kämpa på boy - ge inte upp och ta lärdom av dina motgångar!
Efter ett rätt så långt sömnigt samtal, för min del, så kom Oskar hit också. Det första han gör är att springa och starta CD-spelaren, så där låg jag och lyssnade på pippi långstrump i 40 minuter innan jag gav upp och började rita med honom istället.
.. Småsyskon kan ha sin charm ändå ibland måste jag faktiskt erkänna.

-- Sandra --

Pizzzaaaa

Mm. Det satt gött i magen. Dock är jag fortfarande sugen på kött! Fan Tess, du skulle aldrig ens lagt förslaget, nu har jag fastnat i köttets värld, och det kommer inte släppa förrän jag fått mitt KÖTT.

Nu gör vi ett nytt försök med att göra det här till ett inlägg!
Är fortfarande i Karros lägenhet i brist på annat att göra. Tess har dragit ut med Alexandra och Bella.
UTAN MIG! JAG HATAR DIG TESS!!!!!!!
Bara lämna mig sådär, jag fattar inte hur du kan göra det? Jag trodde vi var vänner.
ZEEEEEERRR, haha hoppas ni har kul ikväll ;) Jag håller tummarna på att ni kommer in på Corona, då kanske det inte är helt dött att komma in där för mig heller.. det har ju inte vart ett problem förut, men man vet aldrig med nya ägare och nytt folk.

Pirates går på TV:n och bra musik rullar på datorn - colan står på bordet. Det här kan nog bli en soft kväll ändå, vi får väl se..
Ni får hare gött
Piiiiiizz-aout

-- Sandra --

Hour after our...

Lalalala... Idag har vart en såndär slöardag hela dagen igen. Jag har inte gjort något vettigt alls. Eller jo, jag har läst ut tredje twilight-boken, mucho mucho good, men jag måste ha fyran NU!
NU NU NU!!!
Jag får ju fetlönen på tisdag så jag kanske ska vara god mot mig själv och investera i den redan imorrn? Jag vet ärligt inte hur jag ska klara mig utan twilight.

Sen har jag underhållit mig själv genom att försöka lära mig den där "fingerdansen" till Daft punks - Harder, better, faster, stronger.
Jag har fan kramp i händerna, men kan den nästan nu iaf... Lite kanshiiii.
Ni kan ju få se hur fin jag är i händerna!


Ja, jag har haft lite tråkish idag.
Förövrigt så älskar jag mammas cam, haha - den är asrolig ju!
Därför tog jag lite dagens outfit-bilder igen, titta titta.




Tröja - Gina
Sockar - Mormor <3

Jaa, som ni ser så lade kladdkakan, som jag och Tess åt igår, på några kilo. Så nu blir det Chai latte dieten för hela slanten. Den ska ju funka så bra enligt Kissie, så fårn och med nu blir det bara chai latte för min del!

- Men så som jag och Tess dampade lös på studsmattan!
Det borde ju också hjälpa, jag känner mig genast mycket smalare.

-- Sandra --

Till min Tess

Så att du ska bli lite gladare imorron när du vaknar upp.. (hoppas bara du ser det här dårå)



Godnatt
-- Sandra --

Efterfest

Chirre + cola. Mhm!

Tap on that my friends..

Ja just! Mitt knep funkade, Tess kom hit - jag vet hur hon ska tas hehe ;)

.......................... Assuuu, egentligen vet jag inte varför jag ens tryckte på "skapa nytt inlägg" för jag har verkligen inget vettigt att skriva alls. Jag ville nog mest bara säga att mitt brännsår har blivit nasty, och det kommer nog bli värsta ärret :(
Jag tog kort med camelicamen, så det syns inte så bra... Men skitsamma, jag laddar upp ändå!


Mycket söt.
Nä vet ni vad! Jag slänger in en dagens outfit också!




Mjukisbyxor - Bikidebokedi
Tisha- H&M

Ni får ha en fin kväll allihopa!
Pusspuss


-- Sandra --

KLAAD

Idag har jag bara degat och degat och degat.
Jag fick något sne igår och kunde inte somna, så det resulterade i att jag sov väääldigt länge! Dock blev jag väckt av typ tusen sms och av att Tess ringde någon gång vid nio? Tio?
Jag tror att jag fortfarande sov lite när jag pratade med henne, för helt plötsligt så hasplade jag bara ur mig, "jag drömde om stekt potatis". Jaha? Intresseklubben antecknar. Men ja, jag gjorde faktiskt det, sen berättade jag att jag hade drömt om pannkakor, jag drömde att Magnus skulle bjuda mig på det - och vet ni vad! Då visar det sig att Tess också drömt om pannkakor inatt, scaryyy!

Idag träffade jag på en gammal lärare som jag hade i lågstadiet, Ulla! Jag blev värsta glad för Ulla är hur trevlig som helst, kom fram och gav mig en bamsekram och ba guuud vad kul och se dig osv osv. Dock blir man nästan lite ställd när man får frågan "Vars är du i livet nu då?"

Ja, vars är jag?
Vars är jag på väg?

Hur som helst var det jätteroligt att träffa henne igen, hon var faktiskt min favorit. Fast det var ju alla lärare på den tiden...

Nu ska jag leka subway med mig själv igen, jag orkar inte laga någon avancerad middag, sen ska jag se på TV och längta till IDOL!! Jag ska försöka få hit Tess, vilket inte borde bli så svårt för jag har mina knep ;)

Jallaaaaaaaaa
-- Sandra --

Idol 2009

Seriöst, här snackar vi underhållning!
Idol kan man aldrig bli less på, iaf inte uttagningarna! Eftersom att jag missade avsnittet när det gick på TV tidigare idag så var jag tvungen att se det på internet, och jag har suttit här framför datorn och garvat sönder, jag har gråtit (fråga mig inte varför, det var ju lite sorgligt - och vi vet ju alla hur känslig jag kan bli osv) - men det bästa av allt, jag har blivit käääääär.
Nä, men serriiii, ena killen var ju helt underbar! Jag hoppas han vinner fan, ska rösta varje vecka ;D

Nej, jag längtar redan till morgondagens avsnitt - mest av allt till "coooome, as you aaaare, as ypu...lalalala"
Han verkar vara schöööön.

Men nu, läggdags :)

-- Sandra --

Aaaahh

Det bästa är nog när man får komma hem till en skön soffa, nörda sig vid datorn och käka lite natt-middag såhär. Ja, jag åt just upp min middag - lite pizza som jag hann göra på syd innan jag for till bussen, och ta mig tusan vad god den var!
... det kan nog kanske ha något med min hunger att göra, men ändå!

Jag måste bara berätta om min mardröm jag hade inatt.
Jag drömde att jag blev tagen av polisen!!
Jag hade nämligen med mig mitt knivfodral med alla mina knivar till en typ "festival" - det var någon liten tillställning med en karusell och massa konf-människor. Hur som helst så tog jag fram min kniv och typ.. jag vet inte vad, jag använde den till något i alla fall, och just då kom polisen! Jag kutade och halvt gömde mig bakom en parkbänk och skyndade mig att stoppa ner kniven i knivfodralet och bad till gud att ingen hade sett mig.. men sån tur hade jag ju inte, så poliserna kom och baa; åh vad har vi här då? osv osv. Jag grät, hallåååå, det är inte som att jag skulle gå och sticka ner någon med kniven, men ändå blev jag tagen av polisen :(

Det värsta av allt är att den här drömmen var så jävla verklig! Jag trodde typ att det hände på riktigt, och det var bara läskigt. Så hela dagen har jag ryggat till när jag sett poliser eller polisbilar (vilket jag har sett många gånger idag, många fler än vanligt).. poliser förföljer mig!

Vad tror ni, jag lovar jag kommer bli haffad för något någon dag.. jag som är såååå olaglig av mig! HE HE

nu börjar csi
jalla
-- Sandra --

Uttråkad

Ja. Jag är uttråkad. Det händer ingenting för tillfället känns det som.
Missförstå mig inte dock, det har vart jätteskönt att bara vara hemma ensam en hel dag, med en lååång mysig promenad i det härliga vädret, hela huset för sig själv osv osv. Men jag tycker att det är dags att någonting roligt ska hända snart.
jag vill fara ut på cykel-äventyr, utforska nya ställen här i skogarna. Jag vill fara ut med Tess och palla körsbär igen... Det ultimata hade dock vart en lika lyckad utekväll som den där svettiga, svettiga droskan-kvällen. Ja, det är nog vad jag saknar (eller ska jag kanske säga längtar efter?) mest.

Bring me back to those nights!
Galet, typ tredagars varje vecka - nej jag måste ta tag i det här nu!
Så hallååå, vars är ni alla mina party-sugna vänner?
KOM IN, KOM UT!
let's goo parteeeeyyy, det är dags nu.
ring maddafakkaas.

Nu, dags för dagens dos av FÅGEL FÅGEL FÅGEL.
-- Sandra --

Nostalgi

När jag var ute på min lilla promenad tidigare idag så kom jag och tänka på röksvampar. Ja, man hinner filosofera mycket när man är ute på promenad - viktiga saker, men även flum saker, så som röksvampar. Jag kom ihåg när man var liten, det var ju sjukt kul när man hittade en röksvamp, man blev helt galen!
AAAAAAAAAH, EN RÖKSVAMP - TRAMP TRAMP TRAMP. Hihihi, den sprutar ut gröööön rööööök! whoaaa!!
- Det var ungefär sådär man blev när man hittade en röksvamp.
Bara så ni vet.

Idag har jag inte gjort så mycket annars, tvättat lite och så. Jag har lekt subway med mig själv, min macka blev mycket godare än subways dock, mmmmmMMM!



Inatt drömde jag om twilight. Det var underbart.
Ja, jag kan nog inte med ord beskriva hur mycket jag har fastnat i den underbara serien.. Är dock bara på bok nr 3, men jaa... ah, sickt bra! Jag låg och läste igår tills ögonen blödde (kändes det som, tror dock inte att dom gjorde det på rikt). Jag ville egentligen läsa mer, men det gick inte - så jag började drömma om fortsättningen istället.. Jaja.
Jag längtar tills filmen kommer ut! New moon alltså.

Tills vidare får jag väl nöja mig med att titta på pirates of the caribbean istället. Det mina vänner är filmer man aldrig blir less på. Jag såg att den gick på TV ikväll, så jag sitter bänkad framför kanal 9. Dock är det reklam nu..

Eller nej, nu börjar det igen!
Tjingeling ;D
-- Sandra --

Knaaas - påskbilder såhär hundra år efteråt

Det är fascinerande det där med att vara bedövad i käften. Tungan lyckas dansa iväg hela tiden till området som är bedövat och forskar sig fram på ett område som egentligen är så välbekant men känns som nytt bara för att man inte får responsen som man är van vid - känseln i tandköttet.

Det känns även helt konstigt att tugga tuggummi.

Idag hade jag tänkt vara lite praktisk, tvätta osv - så nu går tvättmaskinen på högvarv och jag tänkte ta mig en liten promenad och införskaffa mig lite föda. Sen ser vi väl vad som händer när jag kommer hem, om orken fortfarande sitter kvar, eller om latheten och suget efter Tyra-show tar över.
Wish me luck!


Jag tittade igenom bilderna på mammas dator, och då hittade jag dom här bilderna från i påskas. Det är uppe i vår stuga, och jag måste säga att jag vill dit.. lycka mamma och Petra som är där nu :P Nej, men det ska vara snö - då är det som bäst!
Check it out.












Jaa... det fanns typ 234785234 bilder till, men orka.

-- Sandra --


Do har en fågel på dig!

Nej, kör inte påå!

Igårkväll så for jag ju som sagt till Tezzzzzz... Och vi skulle se film.
Om jag säger så här, fråga mig inte om filmen var bra - jag vet inte. Däremot vet jag att Tess ryckte till typ tusen gånger så jag vaknade ur min skönhetssömn. Ja, jag sov - ovanligt.

Det värsta är att jag vaknar alltid till och blir "pigg" när filmen är slut, det måste fan i mig vara en förbannelse, det är inte tänkt att jag ska kunna se på film! Undra om jag har någon knapp någonstans som jag borde göra mig av med... (Vi såg drag me to hell, om det säger er något)
Hur som helst, när filmen var slut så började vi kolla runt på lite filmer på youtube, och självklart fågel fågel. Man blir aldrig less på den, och vi skrattade så vi grät (kan ha att göra med att vi var dödströtta egentligen).
Det där med att skratta så att vi grät gjorde vi även häromdagen på Scandic, båda var hur trötta som helst så det fanns liksom inget stopp, vi skrattade åt allt, och jag började gråta hela tiden. Jag lyckades även sätta mjölken i halsen den dagen, ingen rolig upplevelse!
Det jag skulle komma fram till var iaf de här bilderna, mkt fina, och även om dom inte ens är så roliga så dog vi när vi tog dom.
(nya modet ni vet - me like)




hahahahaha

HAHAHAHAHA

Nej, nu ska vi inte ta i här.
Vill ni veta en annan rolig sak, på TV:n går det en reklam med blommornas vals musiken! När jag hörde den första gången blev jag typ übertaggad och hoppade upp ur soffan och började valsa runt i vårt vardagsrum. Ja, balett alltså för er som inte vet. De har ju även hometown glory på en reklam, gud vad jag älskade den dansen.
Kärlek till dans alltså.
(Hoppas jag inte blir helt utan den i höst)

Jag har typ även köpt en bil idag. Hehe, jätteliten - men den dug vafan!

-- Sandra --

Hey baby

Mannen i kön före mig på hemköp köpte tidningen och ett paket kondomer. Sofistikerat.

Jag tror Tess har dött. Det måste vara enda anledningen till att hon inte svarar på msn, hon har ju trots allt (svin)influensan.
Kolla själva, alla som känner Tess vet att hon inte bara skulle dissa den här idén:

- Sandra säger:

 

zuuup cooling!

Tess säger:

käkar chirre, själv fetto?

- Sandra säger:

 

Jag har ben and jerrys

 

lite lyx såhär efter tolv timmars arbete

Tess säger:

komsi

- Sandra säger:

 

haha you wish

 

men jag har inte käkat glassen än

Tess säger:

men jag har adlrig smakat

- Sandra säger:

 

Har du inte?

 

Jag har inte smakat den här sorten dock...

 

dom är fett dyra!

 

jag tönkte krypa ner i mina pyjamasbycor, blogga och käka lite glass (sparar til dig min sjuke vän om du bjussar på chirre)

 

sen kommer jag - i pyjamasbyxorna, redo för att se drag me to hell, låter det som en bra deal?

 

Du har precis skickat en vibb.

 

Du har precis skickat en vibb.

 Hon har fortfarande inte svarat.. jaja, hennes förlust!

Som sagt, jag ligger här i soffan och jäser med min ben&jerrys och tittar på någon film som ska vara bra enligt Sandra. Dock hänger jag inte med så bra, den är mer som en bakgrunds.. bakgrunds.. Ja, nått i bakgrunden bara så det inte ska vara så tyst och läskigt här hemma.

Idag åkte jag samma buss som en vasaplan-alkis två gånger! Till stan, och från stan. Undra vad han gjorde de tretton timmarna i stan... jag gissar att han satt med sina friends på vasaplan och.. ja, söp. Själv jobbade jag "hårt" på scandic - ännu ett tolvtimmars pass, men denna gång 9-9. Det värsta är att det inte ens var så mycket att göra, vi hade till exempel typ middagsrast i två timmar... sen så spenderade jag typ resten av kvällen sittandes på frysen och läste min bok!
Chill dill.

nej, jag ska inte låta tess vänta längre (ja hon svarade efter typ 30 minuters vibbning).
dags för mig och mina pyjamasbyxor att cykla till henne... Eller ska man vara lat och ta moppen?
ja, förlåt miljön.
-- Sandra --


Den som inte tar bort luddet skall dö!

Jaha.

Då satt man här då, i Karros lägenhet, uppkopplad på Tess dator och väntar på, ingen mindre än Tess.
Som förövrigt ska bli sydaRN igen för en dag! Hon dissar plaza (eller egentligen inte) och ska komma och vara med mig och jimmy - jippie, det kan bli kul!

Jag gillar att båda kommer jobba mega-passen imorrn. Dock så får Tess det lite värre, MOUHAHAHA.

Kan hon komma snaaaaaart? Jag vill ha luzvixgudiz!!

Igår när vi låg och slöade som mest hos Lionel så såg jag ju som sagt en MAN som AMMADE. Eller han försökte iaf, det kommer bli värsta jippot på kanal 8 eller nått med den där aschberg och killen som ska amma. Jag har tänkt på det där, ofta man ens vill amma som pappa? Borde man inte känna sig rätt tjejig?
Kan dom ens amma, har dom såna där körtlar som kan producera mjölk som vi kvinnor har?

Och nu till den största och främsta frågan, skulle du - som mamma - vilja se ditt barn bli ammat av en annan person än dig, skulle du vilja se ditt barn suga på ett mansbröst?
Jag skulle inte vilja det iaf, jag tycker att det är som en del av att vara mamma - något speciellt som bara mamman och babyn har gemensamt. Och om man nu vill göra det jämlikt mellan mamman och pappan i matväg när babyn är liten så kan väl mamman bara pumpa lite mjölk så man kan he i en flaska - så pappan får mata sitt barn också.

haha, borde inte killen få tjejbröst då typ förresten? Om det nu börjar produceras mjölk i de så att säga?

njaa, jag är nog mest äcklad av den här tanken, jag vet inte varför, det kanske utvecklas till något bra och fint.
Men just nu känner jag bara, varför?

jaja, jag ska ringa Tess och kolla så hon inte blivit våldtagen och kidnappad eller nåt, hon är fett seg.
jalla hejs.
-- Sandra --

Just det!

Glömde ju säga att min fader fyller 51 år idag 1/9 (ja, det är fortfarande det i min hjärna för jag har inte sovit än)!
Så grattiiiiiiiiiizzzzz! :D

Även så har ju en viss Samuel namnsdag idag, eller jag känner ju faktiskt TVÅ!
Så grattiiizz på er också.

Och ena ska få den perfektaste presenten imorrn! ;D

CSI nästa?

Jag ska nu berätta om en väldigt traumatisk upplevelse jag var med om på sydan idag.

JAG LUKTADE PÅ GAMMALT SURÄCKEL KÖTT. DET VAR DEN VIDRIGASTE STANKEN JAG KÄNNT I HELA MITT LIV!
Jag skojar inte, det var verkligen hur äckligt som helst, jag trodde jag skulle SPY. Jag ville seriöst tömma mitt maginnehåll på Jimmy som lurade mig att lukta på köttet - till och med min spya skulle ha luktat godare än det där köttet.
Svääääär, min mage vred sig och krampade ihop när jag luktade på det, och stanken går inte ens att beskriva. Eller jo kanske lite, tänk er surtströmming - men det var som något mer, något djupare i stanken som var så vidrigt att jag ville bara dö ungefär. Det är säkert sådär lik måste lukta har jag kommit fram till. Jag har faktiskt alltid velat veta hur lik luktar, man ser ju på vissa serier när dom kommer in i ett rum där det ligger en död kropp och ba "ouuuf" och tar sig för näsan. Förut har jag tänkt såhär - men vadå, det kan väl inte lukta så farligt?
Nu är jag inte så längre säker - nu vet jag att det finns vidriga lukter här i världen.

Inte att rekommendera. Det värsta är att jag får typ "fantom-lukter" - jag känner den där lukten hela tiden. Time to vomit!

Sen att det fortsatte stinka i hela köket i typ en kvart efteråt minst (jag kunde seriöst inte andas, jag mår illa nu när jag tänker på det), var inte uppskattat!

Jag måste även säga att det känns lite tomt utan min Tessie på syd, för hon är ju sååå mycket "coolare" än oss andra och jobbar numera på plaza. Tsss... hon och Magnus kan ju bli ihop. Nej, men det var lite tråkigt att få käka pommes med hamburgardressing utan henne - inte samma sak.


Men nu till trevligare saker än äckelpäckellukter. Kvällen spenderades @ lions place. Lite cola, lite chill, mycket snack - jag känner att vi har lite att ta igen! Det var tänkt att vi skulle se film, men det blev inget av. Men ingen bry! Vi såg iaf so you think you can dance, dom är så sjuuukt duktiga att jag mår typ dåligt av att se det. Jag kommer aldrig i hela mitt liv kunna bli sådär bra :(
vi såg även en MAN AMMA? Hur kommer det sig? Bara knasigt..



Och där tog det slut
Jalla peace
-- Sandra --

Fågel Fågel Fågel

Kom in! Kom ut!
Det här är en fågel! FÅGEL!
FÅGEL FÅGEL FÅGEL!
Du har en fågel här!

hahahaha. Förklaring kommer längre ner.




Idag har jag fått min första arbetsskada. Ett brännsår på armen, det gjorde oooont, brände mig i handen också, men där är man ju lite mer hårdhudad, så det syns inte, bara känns när man kommer nära lite värme. Men jag krigar!
Jag hörde att jag ska få monsterpasset på torsdag, 7-7. Kan bli lite jobbigt, speciellt en dag efter man jobbat kväll. Det kommer verkligen bli den här JOBBA-SOVA-JOBBA-SOVA.
Men det är cashen så jag klagar inte.

Ja, ni ser ju det fina brännsåret, dock är det lite mer lila-aktigt i verkligheten - jag har tyvärr ingen superkamera, så bilden blev ganska dålig. Shit the same...







Jag orkar inte skriva så djupa saker nu, jag bjuder på en go video som jag - såklart - blev medveten om på scandic. Alla sprang runt och ba FÅGEL FÅGEL FÅGEL hela tiden, så till slut var jag ju tvungen att kräva mig en förklaring. Här har ni den:


Creds till Samuel som hittade den.

-- Sandra --

RSS 2.0