Apizzz

Vår allas kära apberget ska ju lägga ner om någon dag eller två, så jag var ju tvungen att logga in och kolla runt litegrann. Fann då något som måste vart bästa diariumet någonsin.

Din mamma är så fet att på klassfotot satt hon bredvid alla.

-- Sandra --

Vilket äventyr

Att det aldrig ska få gå en midsommarafton utan någon slags komplikation. Förra året låstes all mat + alkohol in i en bil, vilket resulterade i att jag, Evelina och Therese fick ta hjälp av vår kriminella sida och bryta oss in i bilen. Kärt minne det där.



Även om årets missöde inte krävde lika drastiska åtgärder så resulterade det ändå i äventyr. Jag och Nina körde bil i det värsta regn jag någonsin skådat, och vi körde vilse i skogen - i vår jakt på en förrådsnyckel som hade tagit sig hela vägen ut på någon ö i havet. I alla fall, med nyckeln tillslut funnen begav vi oss i ilfart tillbaka till civilisationen, genom regn-väggen ännu en gång, för att till slut hamna på ålidhems gympahall - som jag måste säga är en god kandidat till att klassas som Umeås äkligaste, eller ursäkta, minst attraktiva gympahall genom tiderna. Men vad gör det när man hamnade med ett trevligt gäng för lekar, stafetter och fotboll? Mycket festligt som sagt.

Men ännu var inte äventyret slut, nej nej, det hade bara börjat! Jag säger bara, tre brudar, cyklar, partymusik och alkohol. Allt i en enda härlig röra - det kunde ju inte bli bättre. Ingen aning om vart vi skulle cykla kämpade vi oss fram dryga milen till Yttertavle bygdegård. Japp.

Väl framme var det som en vanlig midsommar skall vara, grill, kubb, dans, lek osv osv. TOPPEN.




















Det var ju som sagt tyyyp den bästa kvällen! Men lite öm är man i baken efter sammanlagt typ 2,5 mils cyklande, men hey - det var det värt!
Jag tänkte summera hela dagen med ett stort leende :D



-- Sandra --

KUKVÄDER

Ja, nu är tillochmed jag less på det här. Jag, Sandra Cecilia Renman som älskar regn är less.

Jag menar, på midsommar vill man ju ändå ha sol. Så man kan vara ute. Och grilla. Och mysa. Och leka. Nivet, allt såntdär som man ska göra på midsommarafton.

Nä, det här är inte okej. Snälla gud, ge oss sol imorron?

Hursom, dagen kommer bli kung (förhoppningsvis). Uppdatering om vad dagen har att erbjuda kommer senare.... eller inte.

-- Sandra --

Äntligen

Myggbett på mina ben. KLIA KLIA KLIA. Men vad gör det, när det också innebär varma sköna kvällar och ljuvligt doftande landskap? Tänk för att SOMMAREN ÄR HÄR (caps här är givet)


Halleluja!!

-- Sandra --

RSS 2.0