Juligt värre

Dagarna bara flyger förbi och nu är det första advent. Självklart har det vart massa julmys i helgen, bland annat premiär för glöggen, lussebullarna och pepparkakorna hos Karro igår. Det var riktigt mysigt och trevligt, mycket tjejsnack, precis som det ska vara med andra ord.
Festen senare på kvällen däremot blev pannkaka. Det var nog både första och sista gången jag var på fest här  i hörnefors, haha.

Det känns som att det här är på ungefär samma nivå som det som hände igår. Titta ändå till slutet, det är ju det bästa, när man inte tror att det kan bli värre...



Annars är det bara att tagga till föreställningarna för fullt, jag hoppas att ni kommer och kollar!
Godnatt :)

Evski

Jag blev tvingad att skriva ett blogginlägg av lilla sjuklingen Evelina. Och jag tänker inte bli sjuk, inte nu! Den 8 december kan jag bli det, men inte tidigare :)

Dansföreställningarna närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att fixa alla kläder och så. haha alltså jag vill seriöst inte ha den där dräkten, jag kommer döö! I alla fall av värmeutslag. 

Nej nu ska jag gå, tjing!

Tittut

Måste bara skriva av mig hehehe...
Mycket har hänt på senaste tiden, så mycket att jag knappt kommer ihåg allt, men det har vart roligt i alla fall :D

Igår såg jag och Hannorna SAW V .. Så länge som jag har väntat på den! Dom flesta säer att den är dålig, men jag tycker den var bra, inte den bästa kanske, men riktigt bra i alla fall, och det är ju ändå upplagt för en sexa, eller vad säger ni?
Hoppas det kommer en till! Nu är det bara att vänta på att Harry Potter filmen ska komma ut snart, men det lär väl dröja år och dar innan den kommer!

Förövrigt säger jag bara att jag är inte lite taggad på ikväll (dans as usual) -  Hoppas vi inte blir besvikna bara tjejer ;) om ni förstår vad jag menar?

Nej nu ska jag ta tag i livet och göra lite skolarbete,
Peace out homies!

DU kan vara päronpaj

Haha så himla go xD

Nationella provet idag, det gick faktiskt ganska bra, jag skrev en krönika om vad som påverkar ens liv, typ vad som gör att vårt liv ser ut som det gör :) MVG nästa då? Nej, skulle inte tro det, men man kan ju hoppas på ett VG i alla fall..

Jag orkar inte skriva så mycket, är sjukt trött efter både nationella, två timmar i köket och dans på det. Kommer typ svimma innan jag tagit mig till sängen, men först måste jag synkronisera min iPod eftersom att jag fick ny fresh musik på dansen idag - ganska niiiice, är less på min gamla.
Förövrigt, kul att man är helt trött och sen ska man helt plötsligt byta placeringar mitt i allt, hjärnan fick fan jobba på högvarv där. Och kul att jag är typ mobbad hela tiden, men jag antar att det blir så om man är Scar. Scar är elak.

Nej nu börjar jag ordbajsa - gud vilket fult ord förresten - Nej men vad säger ni, godnatt?
Peace

Grovrengöring

Det är vad man kan kalla det, jag har äntligen städat mitt rum ordentligt! Det innebär, dammsuga, dammtorka, byta på sängen osv. osv. Så nu är det rent fint och fräscht. Fixade även till lite med nya bilder på väggarna, eller ja, två - men det gör mycket! :)

Förövrigt så var jag sjukt trött imorse, jag höll på att missa busshållplatsen vid skolan för att jag sov som en stock på bussen. Läskigt. Samma sak hände när jag skulle åka hem, alltså jag lovar, en buss är typ mer effektiv än en sömntablett!

Haha, vem döper sin unge till Star? xD

Lite random sådär, nu borde jag läsa igenom svenskan, har ju som sagt nationella prov i fem timmar imorrn, och det vore nog bra att ta en titt genom häftet en sista gång.

Jag vet inte vad jag ska säga för att göra det bättre :(

Hallelujah!

Jag hatar verkligen att skolsköterskorna ALDRIG är där när man behöver dom, vi har tre skolsköterskor på hela skolan, och ingen är där!

Segmåndag, jag har världens hål då jag egentligen borde jobba med projektet, men åt helvete med projektet, är så less på det - även fast jag typ inte jobbat något med det ens!

Nej så less jag känner mig. Dock taggar jag dans iväll, kommer bli kul :)

We own the night

Gårdagen var ändå sjukt rolig och galen.

Workshop i breakdance - eehh, vi säger inget mer om det va? ;)
Snyggaste vurpan ever - Det var sjukt roligt, jag skrattar fortfarande när jag tänker på det xD
Battle - Haha, Hanna blev lite missnöjd där tror jag :P
Dos Vånungs - God mat, för lite dans
@ Nadjas - Vi fick i alla fall en kompis, och vi kom på en ny dans.. Haha sjukt kul var det i alla fall!

Det var lördagen i kort. Idag har jag inte gjort mycket vettigt i alla fall, bara legat i min sköna sköna SKÖNA säng. Nämnde jag att den är skön?
Jag har i alla fall hunnit med att plugga lite svenska, bakat dumlekakor med syrran och övningskört. Kul att mamma tvingade mig att köra utan skylt!! :O

   

Peace

Mirrors

Vilken sjuk jävla äcklig film.
Den är helt fackta!

Nä men seriöst, se den.

Jag kan inte göra så mycket, men hoppas det går bra..

Frågan är ju W lr M?

he he

kanske dags att kika in och skriva en truddelutt.

Det sög att jag missade multishowen och kommer att missa den, men det är smällar man får ta.

I alla fall så gick jag en stund på stan med mamma idag, och jag inhandlade en danströja till och en till såndär bolero eller vad fan det heter till baletten i alla fall. Jag köpte även en liten söt t-shirt till my sis, tror hon kommer passa asbra i den, om hon nu ens kommer gilla den... Men jag tror inte hon tackar nej till en gratis t-shirt! :)
Mamma bjöd även på middag idag - Nattöppet - Så jävla värt! Är fortfarande hur mätt som helst, och jag såg minsann många avundsjuka blickar på dansis när jag drog fram min gigantiska låda med mat he he.

nej nu ska jag ta mig ett stort fett glas med cola jaoo, och vänta på att hanna ska komma hit så vi kan se mirrors!
Have a nice friday JAOO
Peace

Tired


Godnatt

ååååååh du är tight!

Vem vinner, Obama eller McCain?
Själv hoppas jag på Obama, har gjort det hela tiden faktiskt, men mest just nu längtar jag efter sängen, så godnatt alla fans.


Vintermys med mongot är kul.

Musik!

Nu är jag på mycket bättre humör för jag har laddat ner ny bra musik, plus att jag har piggnat till lite!
Wohoo, här har ni ett litet provsmak - gammal, men ack så bra låt!

Har för tillfället 81 låtar med denna gud. Vem blir inte glad av det? :)

Borde

Jag hatar ordet borde.
Det finns så mycket man borde. Jag borde städa mitt rum, jag borde göra mina läxor, jag borde vara på bättre humör, jag borde vara nöjd med det jag får, men icket. Det känns bara jobbigt.

Ni Borde i alla fall lyssna på den här låten.

Coldplay <3

...

Trött och hungrig är ingen bra kombination, jag är inte på det bästa humöret just nu.
Om någon säger något fel så kommer jag typ gråta sönder bara för jag är så arg på allt och ingenting just nu, woho great life  - suck!

BRRR

Så satans kallt!
Jag har frusit i flera dar nu, helt sjukt! Även fast det är typ 21 grader hemma så går jag omkring där och huttrar, hackar tänder ryser osv för det är så kallt, och inte blir det bättre på skolan! Men det vet vi väl alla att det är svinkallt här, man borde typ kolla upp hur kallt det egentligen är! Kan inte vara mer än 18 grader högst känns det som.

- Höll förövrigt på att somna på min trafikantlektion idag
- Typ hela min klass skolkar idag, jihaa.
- Nu ska jag gå och sova mig igenom engelskan.

Det är såna här dagar coldplay räddar en.

Peace

Godis - Grekland?

Shiiiit, blev assugen på godis nu! Heh, det får bli imorrn helt enkelt xD

Kom på mitt i min depression här att det hände ju en jävligt rolig sak på skolan idag, och jag är så SJUUUUUUUUUUKT taggad att det finns inte ord! Hoppas hoppas hoppas att det går som vi vill.
Kan ni tänka er 8 veckor i grekland babes? Hur jävla sweet som helst!

Nä, nu blir det bara att skriva CV på engelska och skicka in fort som fasen, och nu ser vi till att vi fixar det här.. Då blir Sandra KLAD :D

Så sjukt!
Taggat.
Godnatt.

Trötter

Åh min gud vad trött jag har vart idag!
Tur att man piggnade till lite på dansskolan.. åh dansskolan, finns det något bättre? :)
Hur som haver blir det inga tåskor för mig - TACK SÅ MYCKET :D
Jag ska förövrigt vara scar, även fast L-M verkade tycka att jag passade som surikat? ;D
Jaja, bara så ni vet jaoo, jag och Sara kommer bli bröder - fett coolt!

annars har jag inte så mycket mer att säga förutom att det gick faktiskt bra att dansa, så skööönt! Jag gillar dansen också faktiskt, tror det kan bli riktigt bra!



People always leave...

Julafton?

Vad är det jag ser? :O
Ni vet kalle ankas julafton, filmklippet när kalle, musse och långben är på semester - Den gick på TV alldeles nyss!
Så kan man väl inte göra? Då förlorar den ju all sin charm. Även fast man har sett den typ tusen gånger så sitter man ju alltid lika taggad framför TV:n på julafton - men om dom då går och visar den resten av året blir det ju inte samma sak. Nej fy på disneychannel xD

Akta dig för rääääven!

Idag är jag riktigt trött, och jag känner ångesten över att höstlovet redan är slut! Det är över redan innan jag fattat att det börjat, men det har vart riktigt jävla roligt kan jag lova!
Bästa lovet på länge!

Förresten så såg jag och petra två äckliga rävar när vi cyklade till gympan idag! Jag blev typ rädd, har aldrig ens sett en sådär nära i verkliga livet så att säga!

....

Dansen börjar igen i alla fall, det är det enda glada för tillfället. Eller nu ljuger jag, jag är faktiskt ganska glad idag, fast jag är trött :)
Peace

Pancakes

Söndag. Sista lovadagen. Jag är jävligt sugen på pannkakor.

Idag är jag tröttare än jag har vart någon dag denna lovet, men det är väl så det ska vara.. eller INTE men det är så det alltid blir. Annars så får vi se vart dagen leder. Antingen blir det bara slappa hela dagen, eller så blir det att "träna" någonstans.. hehe, vi får väl se!

Peace

Grodan uppdaterar

Haha lördagskvällen visade sig ha många överraskningar. Ni vet att ibland har man såna där dagar när bara alla börjar prata med en, och man vet inte varför. Jag hade en sån dag idag.
dock är det inte alltid så trevligt, först höll jag typ på bli "våldtagen" på två våningar när jag skulle bära ut buffén, men inget mer med det, värre var det dock på McDonalds!!

Eriksson eller vad han nu hette, så himla retard kille, det är nästan synd om honom.. men han får skylla sig själv, för vilken normal person har denna raggningsreplik; Får jag knulla upp er eller vad?
nått sånt liknande sa han.. haha men det roligaste var ändå. "Du ser ut som en jävla groda", och
- gillar du mig?
- Neheeee
- Amen tror du jag gillar DIG eller?

Tredje som hände var på vasaplan, allas våran goaaa vasaplan! Men de var inte lika farliga, vi fick ju i alla fall tuggummin, och han fick ju en fin kock-mössa, plus att dom hängde ju tydligen med legenden eriksson - så jävla coolt! :P

hur som haver så är anställningsbeviset påskrivet och klart, så jag är nu officiellt anställd på två våningar som kock! Känns bara prima, som Magnus sa - ibland så trivs man, ibland inte - Och jag kan säga att jag trivs i alla fall! Är ju hur sköna människor som helst där, fin restaurang osv. osv.

Men nu blir det sängen :]
Peace

Vuxenpoäng

Japp, jag bara kammar in dom nu känns det som, jag har haft två jobb + blivit medlem i bostaden, och allt detta under de senaste 4 dagarna.

Men sånt gillar vi. :)

sliteT

Lov är ju egentligen till för att man ska vila upp sig, men jag tror jag har gjort tvärt om, men vad gör det, det har varit riktigt kul!! Plus att det blir skönt med lite klirr i kassan :)

hur som helst gick det väldigt bra att jobba på två våningar igår, det är bara så förvirrande med nya arbetsplatser när man aldrig hittar någonstans eller saker som man behöver, men det gick rätt bra till slut. Jag skar mig inte som vissa andra i alla fall hehe ;D

Balder blev en hit också, trots att två nervösa flickor inte ville släppa loss fån början, men jag förstår ;D Jag hade i alla fall jätteroligt, så det måste göras om. Jag kände mig lite tråkig som inte ville göra något sen, men vi tar det en annan gång - när man inte ska jobba dagen efter!!

Nej nu ska jag nog bara ladda upp mig inför kvällens arbetspass på två våningar...
peace

RSS 2.0