YRAN

Ja som sagt, i helgen är det ju Umeås typ största händelse på året... Brännbollsyran!
Även fast jag inte är 100% umebo så kände jag att jag var tvungen att fara dit och kolla lite. Sagt och gjort, jag, Evelina och Hanna drog till staden och ängarna för att titta på lite underhållande brännboll. Vissa lag gick det ju bättre för än för andra (men jag tyckte ändå att ni var fina i era mantlar).

Nog om det, yran är ju som det alltid är :) I alla fall, sen kom ju valet och kvalet om vad man skulle göra resten av kvällen?
Vi hade ju gratisbiljetter till x3m liggandes i våra fickor, så det var ju ett faktum. Men annars, fysikgränd? Kajen? Balder? Torget?

Det slutade i alla fall med att vi drog på max för att fylla våra hungrande magar lite grann, sen snurra vi runt på staaaaaan (man måste läsa som om det vore svampbob som sa det) och träffade folk, checkade balder - men det kostade. Så vi snurrade runt lite till men till slut gav vi oss av till x3m. Det sög.
Nä, så brutala ska vi inte vara, men det var typ 10 pers inne på x3m från början, men vi höll ut och det visade sig ju vara riktigt lyckat på slutet. Crossfire var bara bra och det var nog dom som drog igång festen kan jag lova!
Även så kammade Evelina en keps, och jag fick bara öronmassage.. hm, orättvist ;) Njaa, ingen bry!

Däremot kan jag inte mer än... ja jag vet inte. Jag förstår bara inte varför folk orkar vara så på? Seriöst, det är ju ändå vanliga människor, dom trivs nog bäst med andra vanliga människor också, haha.

Jaja. Idag har jag bara varit ute och njutit av vädret. En riktig sommardag med massa sol, vatten, grillat, studsmatta, jordgubbar och... ja, massa kärlek till livet bara!
Nu ska jag gå och duscha av mig allt badtunnevatten och sen göra mig anständig för att vara med Karro och Tess.
Vi kanske hörs ikväll, annars
so long!
-- Sandra --

Värme - hallelu- jah!

Tänk för att jag och Petra har idag upplevt fenomenet när man hoppar studsmatta med uppvikt linne och långt hår. Håret piskar en på ryggen, och det blir typ tusen nålar känsla. Typ som spikmatta!
Ganska värt ändå... haha.

Evelina kom inte och räddade mig idag, illa Evelina!
Däremot hittade jag en annan gammal going som jag inte har pratat med på länge. Det var trevligt att få ha den där pratstunden med dig ute i solen och ta igen lite av det vi missat. Mycket trevligt! :)

Förövrigt är jag JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLIGT taggad på att dra ut och festa (=dansa). Men imorrn ska ni nog se, det är ju yran och allt. Men vi får se vad som händer efteråt, mest troligast balder och sen x3m. Jag vill bara att fler ska följa på x3m, ju fler desto bättre!

Alltså förlåt, men jag kan inte släppa, är helt övertaggad, och det blir inte bättre av att lyssna på taggande musik. Det slutar väl med att jag börjar dansa loss med mig själv här i vardagsrummet snart. Ojoj, vilken syn kan jag tänka mig! Dock kan jag erkänna att det händer då och då... eh eh. Jag gillar mina confessions jag har haft här i bloggen på sista tiden!

Nej vet ni vad, jag har inte så mycket mer att tillägga för tillfället, jag ska nog försöka städa mitt rum. Det ser FÖRJÄVLIGT ut. Mitt rum har lite av en bad hair-day! (haha, bara jag som kommer fatta det där skämtet, men det är lite komiskt hihih)
-- Sandra --

Torsdag 28/5

Lonelyyy, I'm so lonelyyyyyyyyyyyyyy!
Nä, så illa är det inte, det är ju mitt eget val, hehe.

Jag sitter alltså på skolan (kanske för sista gången) och väntar på min körlektion som börjar 13.30. Det där med att jag sitter på skolan för kanske sista gången vet jag inte riktigt hur jag ska hantera. Det är faktiskt lite av en sorglig stund jag har här för mig själv. Jag får gå runt i korridorerna i min ensamhet och säga hejdå till alla minnesvärda ställen eller nått.
Ja, jag kommer faktiskt sakna det, alla roliga saker som händer här ändå. Jag vet inte hur jag ska beskriva det, men Östra är en... "levande" skola så att säga. Det händer alltid saker, roliga saker - och även fast man känner kanske 2% av alla på skolan (om ens det) så känner man gemenskapen på något underligt sätt. Underligt, men bra :)

Nej, Evelina kom och rädda mig innan jag blir alldeles för... jag vet inte vad det heter, men ni kanske fattar?

ja.

Over and out
-- Sandra --

Onsdag 27/5

Confessions.
Alltså, varför jag har börjat skriva dag och datum som rubrik till varje blogginlägg är egentligen bara för att jag själv ska komma ihåg vad det är för dag och datum. När man inte har någon skola kan det annars bli lite förvirrande och man glömmer helt bort vad det är för dag.. det känns typ som lördag hela veckan!

I alla fall. I all min ensamhet och ledighet (hihi, jag fick till och med till ett rim) har jag lyckats fixa typ alla kläder till balen, studenten OCH studentskivan.. Eller jag har inte alla saker i min ägo än, men det kommer med studiebidraget ska ni se. Jag har i alla fall planerat vad jag ska ha på mig, vilket är ett under i sig!
Jag köpte i alla fall min underbara studentklänning idag!
Wonderful och värd vartenda öre! Jag kan erkänna att det sved lite i min ekonomiska själ, men ja - smällar man får ta. Man vill ju vara snygg på studenten.
Jag är även lite chockad över mig själv, klänning och högklackat, låter det som Sandra Renman? Nej, verkligen inte, men det är ju roligt om man får chocka lite, och jag är ju faktiskt kvinna egentligen... skämt åsido.

Annars vill jag bara säga till alla, kan ni sluta gömma er och komma och vara med mig istället?
Det känns som att det är tusen personer som jag inte träffat på år och dar, kan vi snälla träffas och ta igen allt som vi missat i varandras liv?
Ni som känner er träffade, hör av er.

Over and Out
-- Sandra --

Just det

Ett sista innan datorn ska få vila, jag måste ju bara dela med mig av bilderna som Elin skickade.
Några favoriter från föreställningarna.















Natti natti peeps
-- Sandra --

Svåra känslor.

Har ni någonsin upplevt känslan av att ni verkligen tycker så himla himla synd om någon person som ni inte känner, som ni inte ens sett förut? Man får helt ont i magen, det blir jobbigt att andas och man vet typ inte vad man ska ta sig till.

Jag brukar få den känslan titt som tätt. Typ om jag ser någon medelålders man sitta ensam och äta hamburgare på McDonalds, om jag ser någon komma ensam till bion (och som förövrigt ser ut att vara en ganska ensam person)... typ om jag ser någon gammal gubbe börja springa för att hinna med bussen, men att bussen bara far iväg.

Alltså IT BREAKS MY HEART. Big time. Ibland kan jag även få den där jobbiga känslan i magen bara av att jag ser någon på stan som "ser ensam ut" eller "ser ut att ha det svårt". Jag vill bara gå fram och krama dom och säga att allt kommer bli bra.
Det värsta är att jag känner ju inte ens dom där!
De har det säkert jättebra, och även om de inte har det, vad hjälper det av att jag ska sitta och tycka synd om dom?

Nej, ibland blir jag bara less på mig själv. (och förövrigt alla mina sjuka fördomar jag måste ha djupt inom mig, eftersom att det bara kommer tvärt när jag ser vissa personer... sjukaste).

Peace, love and understanding
-- Sandra --

Tisdag 26/5

Andra och typ näst sista(?) dagen på östra idag. Det kändes om än möjligt konstigare att vara där idag än vad det kändes igår. Wieerd. Men jag blir typ seriöst ledsen i ögat, jag kommer typ inte vara där någonting de här två sista veckorna - om ingen annan är taggad på att typ fara dit och käka lunch vill säga.

Annars har jag hunnit göra lite nytta idag, jag har haft körlektion, bokat halkbanan (det börjar närma sig nu), halvt hittat en studentklänning... jag vet inte om jag vill ha den eller inte, men den var faktiskt snygg, och jag har svårt för att tycka om klänningar! Lite tight sådär, men så ska det vara.
Jag har även hunnit bli lite halvt brun.. cp-bränna kanske? Jag har inte hunnit kolla så noga.
+ Fått lite bilder av Elin, kanske blir en liten visning senare ikväll.

Dock så måste jag få återkomma, jag hörde minsann äggklockan ringa vilket betyder att mammas rabarberpaj är klar!
MUMSA!!!

-- Sandra --

Dansföreställning

Jag orkade bara ladda upp en film, för det tog en sån jävla lång tid.
I alla fall, här är den - superhjältar!
Batman är bäst (=jaaaaaaaaaak).



-- Sandra --

Måndag 25/5

Back in buisness.

Jag var på skolan idag!!!
Ni anar inte hur knasigt det känns, men härligt - och det var pannkakor till lunch. Kunde inte ha blivit mycket bättre. Dock gjorde jag inte sådär jättemycket, var bara på betygssnack. Men det gick finelifinemangens. Två MVG:n.. ja man måste faktiskt få skryta.

Jag ska försöka fixa så jag kan lägga upp några danser på youtube (läs:jotoban), men så länge lämnar jag er med denna mans härliga röst.



-- Sandra --

Sista

Yes, sista inlägget för idag känner jag. Jag börjar ju nästan bli som Kissie, blondinbella, kenza - eller nån sån.

Jag måste bara få skryta med att jag och Petra (ja, min syrra) och hennes kompis Amanda satte upp vår studsmatta idag! Mer sommar kan det ju knappast bli. Eller å andra sidan, jo det kan det. Men det är roligt - den där känslan av att bara flyga så jäkla lätt. Borde vara så när man dansar!

Imorrn så ska vi få våra biljetter till studentskivan - det taggar jag jävel, trots att jag inte har några kläder! Kommer väl gå dit naken eller vad som helst, jag ska fan i mig dit i alla fall! :D
åh, pirr i magen :)

Även haft lite av en såndär nostalgikväll igen. Moppe for life <3
Jag låter några bilder tala för sig själv.


Nu, sängen.
Godnatt
-- Sandra --

Sommarkänslor

Ja, jag gick ut BARFOTA idag när jag skulle hänga upp tvätten, och det var varmt!
Nu kommer solen fram igen och jag funderar starkt på att joina min fina hund därute på gräsmattan.
Så blir det nog.


-- Sandra --

Söndag 24/5 - dagen efter

Hej hej hallå allihopa.

Jag vet inte riktigt vad som hände igår, det blev som ett enda stort dimmoln där mitt i alltihopa och jag levde typ som i en dröm. Jag ursäktar om jag skrev något knasigt till någon osv.

Idag är det tvätta som står på min to do-lista! Jag har fortfarande inte tvättat upp allt sedan föreställningen, så jag kände att det var dags att ta tag i det såhär en vecka efter. Bra jobbat Sandra.

I alla fall, igår.
Mamma och Jocke skulle på en inflyttningsfest så jag och Petra var ju tvugna att stanna hemma och vakta hundarna. (Jag vet att det är typiskt att det var just på kulturnatta, men ibland blir det så - inget att göra åt). Jag hade i alla fall trevligt ändå, blåbärskakebakning med Karro, Tess och Hanna.. sen såg vi på robinsson och hundtricket? Inte för att jag hängde med så bra i något av dem men...

Även så fick jag höra en lite.. chockerande sak igår?
Men vad ska jag säga, jag blir egentligen inte så förvånad, mest.. full i skratt bara! Men ja, det är ju inte första gången det kommer osanning ur den munnen så.
Fast ändå, haha orka hålla på?
Men det iofs, det kanske känns lättare om man myttar ihop något och sen tror på det.
Jaja, ingen bry! :D

Nu ska jag gå och ososcialisera mig på något sätt. Hur vet jag inte riktigt än.
-- Sandra --

Lördag 23/5 - Kulturnatta

Måste bara börja med att säga grattis till folket som fyller år idag! :) Grattis :D

Sååå vars ska jag börja?
Vi tar nog gårdagen. Den blev helt okej faktiskt. Mer än okej kanske jag borde säga, jag hade fett roligt, trots att det var kallt och rökigt. Vi var i alla fall på nån jävla udde (kärleksudden, hällen, dödmansudde?) och soligt var det. Jag önskar bara att solen kunde ha liiiite mer värme i sig, men det fixade sig ju. Grillning vart det i alla fall, lite irländsk julafton, Karros hemmagjorda shotglas och trlvigt folk - kan det bli bättre? Njaeee, jag tror inte det hörredu. Om ni vill se lite bilder kan ni ju titta in här.
Efter många timmar ute i bushen blev jag lite less på all rök osv så jag övertalade tess, krille och spider(man) att följa med på x3m. Sagt och gjort, även om det tog lite tid för vissa...eeheh...ja. Hur som haver kommer vi dit typ halv tolv, ingen där.. Ingen bry! Efter ett tag var det ju ändå ganska många, det kändes som att jag sprang från gäng till gäng, fick lite känsla av att vara en yrhöna där ett tag. Jag erkänner.
Ja, i alla fall, jag orkar inte gå in på detalj, det var nice att shakea lite booty bara - blir även så nästa helg får jag hoppas! Känner även att jag får en viss spärr när man är där med så jävla duktiga dansare, inte ens kul!

Även. Efterfest. Vad hände?
"Är det snyggare med snöre eller utan?"
Lätt utan, kände mig lite udda, så därför tog vi till flykten från den stora fina sviten.. haha.

Jaja, trevligt med lite nattligt sällskap... hahah vad det där lät fel, få inte för er något för det var bara tess och hon sov på en luftmadrass! ;D Jihaa..

Även kulturnatta idag.
Jag känner att jag inte hann gå runt och kolla så mkt själv. Var mest på dansskolan och repade, sminkades o åt glass. Sen så dansade jag ju även.. det gick väl som det gick. Typ halvbra, inte sämst, men inte bäst heller.
Hann träffa alla coola b-boys också... fett med coolt! (som min vän gahnen skulle ha sagt) Hoppas det gick bra på workshopen å allt...

HAhahahaha, alltså jag har ganska mycket mer att skriva men jag är för trött och yr för att göra det. När man kommer på sig själv att stava sagt, saKt så ska man nog ge upp.
Jag får fortsätta imorrn helt enkelt... så ja.
peace out
-- Sandra --

Fredag

Jag har fått någon konstig ovana när jag sätter mig vid datorn. Jag loggar alltid in på bloggen, men orkar aldrig skriva något eller någonting... jag ska dock göra ett försök nu.

Som sagt, det är fredag, solen tittar fram och jag funderar starkt på att dra förbi staden en sväng med min kära cykel, men frågan är om det är värt att fara dit nu?
Jag kommer ändå bara hinna vara där i någon timma innan jag måste fara hem igen, käka middag -fräscha till mig för att sedan fara till nydala på grill-parteyyyyy! Frågan är ju om det kommer bli något?
Jag ska i alla fall ha marsmallows (hur fan stavas det?) - det bästa ju!

Sedan får vi se vart kvällen leder, kanske utgång - skulle vara det bästa, eller kanske blir kvar på nydala. Vi får väl se - ingen bry! (f.ö. kanske det bästa uttrycket ever)

Nej, det kanske kommer ett inlägg senare om hur det blev, tills dess får ni leva i ovisshet mouhahahaha :D
Hare gött!
-- Sandra --

Jag börjar bli gammal

Dator, ja vad är det för nymodigheter?

Nä, jag måste bara erkänna att jag inte pallat det på flera veckor nu, lika bra - INGEN BRY!

Sista dagen på praktiken idag. Lite sad om man tänker efter, jag kommer sakna det som fan! Man har ju aldrig en tråkig stund där... eller nästan aldrig i alla fall. Inte om Karro är på sitt bästa humör haha.
Jag gillar även avskeds-duschen... kallt!

De gillade i alla fall vårt fika, tur det annars hade det väl blivit IG. Ingen bry.
Jag hinner faktiskt inte skriva så mkt nu, men jag ska försöka fixa lite bilder som jag ska lägga in någon gång de närmaste dagarna :D

Nu ska jag och papi chulo fara på bio och kolla på änglar och demoner - In your faces! (ni vet vilka ni är)
see ya
-- Sandra --

Föreställning

Ojojoj.

Det var kul.

kul kul kul kul KUUUUUUUUUL :D och jag har det på band! Fast inte moderna, dansklass eller sikta mot stjärnorna!! :( Någon snäll prick som har filmat de någon gång som kan skicka? ;D

Alltså jag vet inte riktigt vad jag ska säga, alla som läser min blogg är ju typ från dansskolan så dom vet ju liksom hur det var, dom var ju där. Men ja, det är något speciellt med föreställningar. All stress... svett. Kläder försvinner, folk får panik, men till slut lyckas vi ändå alltid få till en bra show. Som det ska va :D

Jag gillar även sen när man går ut på stan för att köpa mat, godis m.m. Alla glor som jag vet inte vad, men jag klandrar dom inte. Man är ju.... *host*, inte fin någonstans i alla fall. Översminkad som satan, oftas ganska "vulgära" kläder = hotpants och linne typ (som jimmy/ie? vill ha det).

Jag ska i alla fall försöka hustla lite bilder och sen kanske lägga ut en video eller två så ni får se min helg i bilder! :D
Hané så längeeeeeeee.
Godnatt
-- Sandra --

Dan före föreställningsdan!

Jag är lite trött kan jag erkänna, men allt är packat och klart, så det är bara att dra iväg imorrn. Tagga 7.40 på idun då.
Japp japp. Jag ska se ifall jag kan sno med mig pappas kamera, inte för att jag lär ta några kort, men ändå - trevligt att ha!

hur som haver kom gärna och kolla! :)

Lördag & Söndag

14.00, 16.30 och 19.00.

Om man är sugen på lite balett är det klockan 11.30 som gäller.

see you at idun alla gansters!
godnatt
-- Sandra --

Tjingelingens!

Dansföreställningar gör verkligen att man inte hinner ha något liv. Det är full fart hela tiden, om det inte dansas så sys det, eller så springer man runt på stan i panik och letar efter kläder (men man lyckas aldrig hitta just det perfekta plagget). Jag tycker att jag och Gahnen är ganska bra på det. Springa runt på stan och inte hitta någonting vill säga.

Men idag har jag tagit lite ledigt, det kanske märks, jag sitter ju vid datorn! Det känns nästan lite ovant att känna tangentbordet under fingrarna igen, men det kommer inte bli långvarigt, jag känner att jag måste fara till dansskolan nu för att fixa det sista med alla själsvydda kläder (inte snyggt) .... och kanske även hinna gå igenom några danser som är lite luddiga i mitt huvud. Vad händer? Mitt minne sviker mig, och det just nu av alla tider, inte coolt!

Hur som haver, nu ska jag CYKLA ner till stan. Tänk för jag har en cykel i staaaaaan lalalalalallaa.. Fast dock bara en vecka, men det är det värt, jag kommer cykla hela tiden nu :)

Återkommer ikväll
Peace and love åt alla

-- Sandra --

Måndag 4/5

Idag har jag bara vart less less less.

Så inte så många kommentarer om detta.

Idag tänker jag däremot ta upp den diskussion som på något vis alltid lyckas komma upp i köket inne på scandic. Vem är bäst, Britney eller Beyonce?
Då gäller det såklart både snyggast, sjunger bäst.. ja bäst i överlag!

Själv röstar jag på Beyonce, jag menar, hur snygg är inte hon på en skala, och hur bra är hon inte på att sjunga och dansa? I wish I were her... hehe. Nä men seriöst jag tvingar er att kommentera, Britney eller Beyonce? (allt för att motbevisa Jimmy, HEH ;D )




Självklart val ju.
Godnatt mina peepz.
-- Sandra --

Make you feel alright

Alltså jag vet inte vad det är, men jag har typ blivit värsta.... softisen. Nej men jag vet inte, det känns som att jag är så himla snäll nu på sista tiden, jag kan typ inte ens tänka en elak tanke om någon person. Alla mina fördomar som jag har haft mot vissa personer bara försvinner och jag tycker typ om alla jättemycket i smyg. Även dom som jag typ inte ens pratat mer än två tre ord med.

Det är knas :/

Vad händer?

Haha, men i alla fall om någon random som sitter och läser min blogg och alltid velat bli vän med mig, now is the time to do something about it! Jag lovar, jag kommer typ gilla er även om ni är världens äckel.

Det måste vara vårens magi.



Förövrigt så vill jag vara sådär gött brun igen...
Och gärna på skäret också. Fick lite minnen efter att ha träffat en viss person igår :)
(även lagomt sliten på bilden.. vad kan det ha varit, första dagen? haha)

-- Sandra --

Söndag

Hej hej hallå allihopen.
Vädret är kanske inte det finaste idag, men helt klart okej, jag känner värmen.

Jag har även rejält med sommar-feeling, kanske både för att jag nyss fick köra min älskade gamla goa moppe till affärn - och jag frös inte ens fast jag inte hade jacka :)
Sen tror jag även att gårdagen spelar in lite i detta faktum. Kvällen visade sig bli riktigt trevlig. Det började som sagt med att jag for till Tess för att lira lite mer guitarr hero med henne och Karro. Sen cyklade vi hem till Karro och hjälpte henne baka frozen cheesecake. Den blir nog superduper! Sen så blev vi inbjudna på en fest hos nån random. Nä, nu överdrev jag, typ ingen är random i Hörne, alla vet typ vem alla är. Men vi cyklade dit i alla fall och spelade UNO. Det gick ju som det gick - det vill säga inte så bra. när folket där började bli lite vääl lulliga så kände vi att guitarr hero lockade lite mer, så vi for hem till Tess igen och lirade lite till. Gick inte heller så bra, men jag är nöjd ändå.
Det är så härligt med spontana kväller - det är alltid dom som blir bäst! :D

Men nu ska jag gå och baka cupcakes, dom var så förbannat goda ....... dregel.
-- Sandra --

Lördag

Idag ar jag spelat guitarr hero - allt för att bli bättre än Tess ;D HEHE jag ska äga dig!!

Nä men seriöst, det var trelvigt att vara med Hanna och Johanna igen, bara roligt roligt :)

Jag som hade tänkt vara ordentlig och skriva en del saker här blev nu avbruten och ska tydligen pallra mig till Tess.
Dom lockar med cupcakes och cheesecake så jag tackar inte nej.

bai bai
-- Sandra --

Fredag

Ojojoj, nu knner jag att det var ett tag sen jag skrev någonting här.... man pallar bara inte helt enkelt ;D

Valborg igår... den blev juu som den vart, ine helt misslyckat, men hade klart potential att bli hundra gnger bätre. Men den här gngen ville det sig inte min och Evelinas väg bara..

Nu sitter jag i mysan på dansskolan och lyssnar på cool musik frn saras dator.. fudnerar på att spela lite. Har även lite godis och chirre + cola! hur nice är inte det på en skala? niiiiiiiiiiiiiiiiiice.


peace and lööööööv allihop!
-- Sandra--

RSS 2.0