Söndag

Jag har inte pallat datorn på flera dagar nu, lika bra. Men jag kände att jag var tvungen att skriva av mig lite nu.

Elementet på mitt rum är bara knas. Det låter värsta roligt, typ som att det kissar eller nått. Svårt att sova, men underhållande minsann.

Hur som helst, anledningen till att jag har hålli mig undan från datorn i flera dagar har väl faktiskt vart för att jag har, hör och häpna, HAFT ETT LIV! Jag vet inte vad det är, men jag har som haft roligt de här senaste dagarna. Till exempel så träffade jag både min stor-kusin, Micke och hans flickvän på bussen - och så träffade jag även tre små pojkar vid namn Andreas, Niklas och Edward. Jag fick en hjärtklubba, vilket var väldigt gott.

Sen har jag faktiskt vart på stan med min kära mor och min lillasyster i lördags. Det blev en lite... annorlunda shoppingdag? Ja, vi inhandlade i alla fall allt från en balklänning till mig, vinterjacka och en bikini till petra, ansiktstvätt till oss båda - och något som jag tror kan bli min nya drog CHI SAN! Hmm, jag har inte behövt prova den än, men en recension kommer nog redan imorrn. Jag får se om den gör mig lite piggare, det skulle ju vara guld!

Sen får jag ju inte glömma lilla Evelina! Hon kom ju också till stora staden och vi knatade omkring och kollade på lite skor, men det hela slutade med att Evelina köpte garn och sen gick vi på Mecka och satt där som två bistra tanter och.. planerade? Sörjde? Lyssnade i alla fall igenom en jävla massa gammal go musik som bara tar fram goda minnen. Jag tror många blev lite fundersamma med vad vi höll på med, SKITSAMMA :D Vi tjattrade även på om det ena och det andra, mest det ena. Vi måste lösa det, eller hur! På måndag styr vi upp... så gott det går i alla fall, och så styr vi ännu mer sen!

Solade gjorde vi också, Evelina blev brun, jag blev.. mindre blek? Men det var niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice.

Och idag då?
Som varje söndag. Nothing, Nada, ingenting.
Eller jo, jag gjorde ett tappert försök till att städa, men det gick ju som det gick. Och så var jag ju på gympan, det visade sig att vi ska tävla nästa helg, och jag ska vara med och dansa. Lite panik, men det löser sig.

Jaja, praktik imorrn! Första dagen... på med smilet och göra ett gott intryck var min idé. Det bästa är att jag inte ens är så nervös, för jag har ju Tessie med mig. Det blir liksom bära eller brista för båda två, och om det går helt åt helvete så har vi ju varandra.

Men nu står petra och hänger över min axel, och jag antar att hon vill ha datorn, och jag antar att hennes msn-polare är less på att se mig i camen så jag ska nog gitta nu.
Ha det bra!
-- Sandra --

Onsdag

Ja, gårdagens inlägg blev väl lite.... jaa. Men så blir det när man är "chockad", eller vad man kan kalla det.

Idag var i alla fall en underbar dag, jag vaknade med ett leende på läpparna och solen strålade in i mitt rum. Jag som hade tänkt ta sovmorgon var hur pigg som helst, så då var det ju bara att stiga upp. Lika bra!

Och jaa, hela dagen har som fortsatt i samma känsla, glad!
Mycket har ficat sig,
* Praktikplatsen är kirrad och klar (och även nästan taggat?)
* Traktor och släp är nästan fixat?
* Styckningesbetyget har tagits tag i, och det kommer lösa sig
* Körlektionen gick asbra, och jag kommer typ kunna ta halkbanan snart

jaaaa.. jag har som haft flyt idag! På dansen också ;D Men jag orkar inte prata om det nu. Det känns som att jag babblar för mkt om dansen här i bloggen!

Men jag är vääääldigt sleeepy nu, så ska gå och sussa på lilla örat som en trevlig Elisabeth brukar säga.
Så godnatt everybody!
-- Sandra --

tisdag

chokladen sitter bra i min mun.

dagen som började så bra föll pladask sisådär vid fyra-tiden. blir bara så less, och vet inte riktigt vad jag ska tro eller tycka? Visst, det kanske är något avtals-brott av något slag, men måste man verkligen ta till såna här drastiska åtgärder för en liten annons som inte ens gäller denna termin?
Nej jag tycker hela saken bara är skit, och det skulle vara bättre ifall vi bara kunde spola tillbaka tiden och få det hela ogjort så att vi kan fortsätta som vanligt.
för seriöst, jag vet inte vad jag ska göra ifall det nu blir såhär... kommer vara fett otaggad på allt känns det som. Funderar på att bara skita i det hela - ja, så känns det nu mina vänner, det kommer ju inte bli lika bra hur det än nu blir.

Plus att jag blir bara så less eftersom att detta går ut över oss elever, nu, mitt i terminen?
Nej, jag säger bara bläääääääääääääääääääää på allt, och där avslutar jag för idag.
Ni får hata mig och tycka att jag är helt dum i huvudet som "valt denna sida" - men ja, den smällen får jag ta. Jag tycker det är dumt bara. riktigt dumt.
-- Sandra --

Emomåndag

Fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan för den här dagen säger jag bara. Eller i alla fall första halvan. Jag orkar inte ens förklara varför, jag var bara på fett dåligt humör, och inget gick som jag ville.

Vändningspunkten blev i alla fall körlektionen. Det gick hur bra som helst, och det var KUL. Tur det, om det hade gått dåligt hade jag seriöst skitit i allt och åkt hem och cuttat mig istället.. Men tappra jag blev kanske till och med lite taggad på livet när det gick bra på körskolan, och det följde med under danslektionerna också. De var roliga, glada och mysiga. Speciellt mysigt var det när vi fick lära oss att massera oss själva. FETT ONT.. men ändå skönt. Ska börja göra det oftare tror jag.

Och lilla vännen, du måste läka nu. Inte hålla på att ha ont i knät och bristning i muskelfästet. Men vi kan väl teama på den antar jag. Förövrigt, även om jag kanske inte visar det på bästa sätt så blir jag JÄTTEGLAD när du säger såna där fina saker till mig. Verkligen, jag är bara så dålig på att ta emot komplimanger, men jag hoppas att du förstår att det värmer långt in i hjärtat :)

Hur som haver är klockan mycket, jag är trött och sängen väntar. Godnatt
-- Sandra --

Måndag

Så var denna vårkänsla slut, och det är dags att byta tillbaka till vinterjackan igen.
Varför snö?
Jag blir bara ledsen.


Vad händer med praktikplatsen egentligen?
Vad händer med min samuppgift?


Nej, jag pallar ingenting denna skitdag, tack och hej.
-- Sandra --

Söndag

Nu var det söndag igen då.. eller ja, det är faktiskt bara 6 minuter kvar av denna söndag 22/3-09.
Har jag gjort något intressant idag då?
Svar, nej. Men det är väl som alla andra söndagar antar jag - vilodagen.
Söndagar suger egentligen, man går bara runt och väntar på att det ska bli måndag egentligen, man hittar som aldrig på något. Det enda som är bra med söndagar är att det är Beck på tv4. Hela familjen sitter alltid bänkad framför tv:n klockan nio. Egentligen brukar jag ha svårt för svenska filmer, men Beck... ja Beck! Typ bästa filmerna som finns, de har ju allt! Spänning, romantik, komedi - helt perfa ju... och självklart är min favorit Gun(d)vald, så som alla andra tjejers är. Jag är nog lite småkär i honom, precis som Sara.

På tal om sara, jag läste allt i din blogg att du tyckte att jag hade bra minne, om det vore så väl!
Jag kommer bara ihåg de danser som var roliga ju :] De fastnar som i kroppen och sitter som berget, men jag är inte ens i närheten av att komma ihåg alla! ;D Och ja, jag är ganska bra på att glömma massa andra, väsentliga, saker!

Jaja, vet ni vad, jag ska försöka skriva lite på min samhällsuppgift nu, Israel-Palestina..
Men vi ser väl hur det går med det!
-- Sandra --

Lördag

Tydligen så snöar det, eller så har det snöat - inte bra alltså!
jag vill ju ha vår och sol och ingen snö och ingen slask. torra asfaltsvägar och träd som börjar knoppa, tussilagos lite här och var och värme.

Idag har faktiskt bara vart en jobbig dag, har vart fett trött och seg hela dagen... tråkigt tråkigt. Så jag har i princip inte gjort någonting, jag har lagat middag och sett på tv typ. Sen så var vi ju och handlade. Så tre saker på en dag, bra jobbat sandra! 4 av 5 toasters.

Nej, jag ska gå och lägga mig nu så jag kanske blir pigg imorrn, godnatt.
-- Sandra --

Min hår - helt onödigt inlägg

Nu ska jag ta upp ett riktigt intressant ämne, miN hår.
Älskade, hatade - fördelar, nackdelar.

Fördelar:
+ Mitt hår är långt och slitstarkt. Jag behöver typ aldrig klippa mig, för mitt hår blir typ inte slitet. that I like.
+ Mitt hår luktar typ alltid gott. ja vet inte vad det är, men schampo-lukten sitter i flera dagar efter jag tvättat det.. eller typ. I alla fall tills jag tvättar det nästa gång. Vilket också är väldigt bra, för jag HATAR när man känner typ lukten av hår och hårbotten, BLÄÄÄ
+ Det är naturligt platt, ibland frågar folk ifall jag har plattat håret, men nepp. Det behövs inte! :P


Nackdelar:
- Volymen finns inte, existerar ej och kommer aldrig att komma till mitt hår. Det är omöjligt, omöjligt, omöjligt.
- Det går typ inte att ha uppsatt hår, i alla fall inte i knut som vi mer eller mindre måste ha när vi dansar. Den glider alltid ur.
- Det är naturligt platt. Japp, det är en nackdel ibland också, för man kan aldrig göra något med det, jag kan t.ex. inte locka till det - eller jag kan ju det, men tror ni det håller? NEJ. Det är lite drygt.


Så himla intressant va. Men anledningen till att jag gör det här är typ för att jag funderar starkt på att raka av allt ibland.. eller nej, men i alla fall klippa kort! Inte kort kort, utan axelkort... men jag tror jag kommer ångra mig då.
Jaja, nu blir det OTH för fulla muggar!
-- Sandra --

Fredag

Svischigt värre, men MUMS.

Dansen gick ju som det gick. Det vill säga inte alls - på baletten i alla fall. Men jag antar att det blir så när man inte har någon lärare och man får sköta allt själv, man pallar typ inte.

Annars var det bara roligt efteråt, det blev ett besök på mackedonken. Alla var coola och köpta hamburgare förutom jag, jag var inte så sugen på Mcfeast(fisk). Jag köpte pommes av lilla luigi istället, och jag introducerade ketchup med peppar i för ellem, elin och sara. Vare sig de vill erkänna det eller ej så tror jag att de tyckte om det.
Ni borde prova det förresten, jag vet att det låter helt knäppt och sjukt att ha peppar i ketchupen, men det är hur gott som helst! :D try it babes, try it!

... Jag har fortfarande salt på mina kläder. Walla jag svär, den där Luigi-kopian var lite konstig ändå. Men lite söt när han upptäckte att han hade gjort fel.. dock löste sig ju det till slut - tur.


Men vet ni vad, jag är trött och ska sova, jag lär ändå bli väckt tidigt imorrn av lilla terroristen här i lägenheten.. DADADADAA. Nä, men sleep tight.

chyeaa

-- Sandra --


Aj

Jag har så ont överallt. Speciellt i axlarna och rumpan - träningsvärk. Ottos orsak skulle jag tro, men jag klagar inte, det var fett roligt! :D

Sen är ju mina muskelfästen fortfarande cp och jag är ovig as hell! Det är lite pain det med. Men jag ska sluta klaga och gå och göra mig i ordning, packa och kanske prova på att städa lite också.
Återkommer ikväll :)
-- Sandra --

Torsdag

Aplotten avancerar och ger mig fem poäng, och jag är bara taggad till tusen på allt. På våren, på livet, men mest på dans.

Jag som var så himla nervös över vårt "utvecklingssamtal" på J1:en blev bara glad glad glad av vårt lilla samtal.
Jag visste att det går bra för mig nu, det känner jag, men inte så bra ;D Då blir man bara glad och får bättre självförtroende... och jag har även fått många bra tips som jag ska tänka på nu, saker som jag egentligen inte ens tänkt på förut.
Riktigt givande det här.

Tur att jag ska ha ett till imorrn då på baletten. Tusen frågor, hoppas på många lika bra svar.


Annars har dagen varit CHILL. Redovisning av PA100 på förmiddagen. Vi fick smaka vin till och med.. dock var det inte så gott, smakade bara alkohol. Jag blev FULL HHEHEHEHE, så himla coolt va? På skolan till och med.

Lite chill och dill på skolan efter redovisningarna med bland annat bortsprungen_pojke_43 som nu har "hittat tillbaka till sverige" och skolan var mycket trevligt. Och länge sedan, alltför länge sedan. Blev ändå fundersam hur du kunde märka det så snabbt bara!

Efter chill och dill blev det bara chill med tess och glassa i solen på väg till stan. Ett litet stopp för att plugga teori på körskolan hann vi med också. Vi hann kolla skor, och parfymer och massa andra grejer på stan innan det bar av till max, då en ensam pojke kom och hängde på våra middagsplaner, och sen var inte Evelina sen på att haka på heller.

Sen ja, resten vet ni ju, dans, dans och åter dans.
Och mässa också!
Inte att glömma. Godisjakt och lårkakor. Grafitti, och ja, jag var en i mängden och gjorde ett hjärta. Det är det mest avancerade jag kan, så ni kan inte förvänta er något annat.

Nu blev det helt plötsligt tomt - Så K N A S :D tihi..
Nej nu ska jag (be)ge mig.
Godnatt
-- Sandra --

Fortfarande onsdag...

... och jag är fett trött!

Jag hade även heeeelt glömt bort att det var typ "utvecklingssamtal" på dansen idag. Shit shit shit, men jag hann inte ens ha det idag, så nu har jag mer tid på mig att komma på vettiga frågor som jag kanske kan formulera.

Men seriöst, jag är typ nervös - det är ju faktiskt första terminen vi gör det här, och det känns som att det har blivit så himla seriöst. Men det gillar vi, det kan ju hjälpa en mycket!

Så två frågor mina vänner, två frågor.
Vad ska jag fråga?

Och sen måste jag ju ha två frågor till baletten också.. Svårt!

Nej vet ni vad, jag är så himla trött och less idag, så jag ska gå och lägga mig nu. Hoppas det går bra på redovisningarna imorrn. (och "utvecklingssamtalet").

-- Sandra --

Onsdag

Tysta onsdag. Jag är verkligen helt tom på skrivning idag.

Det kanske kommer senare när det har hunnit hände lite den här dagen.

Det är fint väder i alla fall :)

Hade!

-- Sandra --


Tisdag - Våren är här!

Eller okej, nu ska vi inte ta ut något i förväg, för då brukar det bara gå åt pipsvängen.
Men erkänn, ni gillar det. Lite slask och sådär står man ut med när det är så bra väder som det var idag, soligt och varmt. Till och med varmare än fyra grader vissa tider, och det i skuggan mina vänner!
Hääääääääääärligt!
Och man blir så glad och taggad på livet.

Annars i denna vårglädje är det faktiskt en sak jag är lite orolig över. Mitt högra muskelfäste på baksida lår... upp mot rumpan som, ja, samma som jag har fuckat på vänstra sidan, är helt knas! Jag blir lite smått orolig, för det känns precis som det gjorde innan jag fick min bristning på vänstra sidan - och det vet vi ju alla att det är INTE att rekomendera. Eller jo, om man vill gå som en stelopererad i flera veckor, inte få någon sömn på flera dagar p.g.a. smärta - och sen det bästa. Om du vill bli riktigt jävla ovig och stanna ovig i flera månader eftersom att du måste stretcha ut det försiktigt, för annars känns det som att det ska gå av igen. Om ni vill ha det scenariot så rekomenderar jag det faktiskt starkt. Stretcha lite spagat bara, stenhårt så kommer det bli prima skinka.
Men som sagt, det är inte min dröm precis, så jag tar det försiktigt med stretchningen nu framöver i några dagar/veckor? Vilket suger, jag hade ju planer på att bli vig.. men det får vänta helt enkelt!

annars vill jag bara säga att jag älskar tisdagar. Lätt jobbigaste dansdagen 16.40-22.10 nonstop! Men that's the way I like it. det är bara roliga kurser också, eller... det finns ju inga tråkiga. Men jag måste säga att modernt kan vara VÄÄÄLDIG roligt ibland faktiskt. Plus på dig ellem.
Och sen kan ju coola sara också få plus för att hon är en sån bra partner ibland ;D Vi låter inte the big P och hennes kompanjon sänka vårt självförtroende, nej nej!


Nej vet ni vad, nu ska jag och mina döda ben pallra sig till köket för att hitta något gott att äta, kanske en skinkmacka?

Det låter bra i mina öron. Men ni får ha det så bra så länge, och be för sol imorrn!

Godnatt :D

-- Sandra --


Jag förstår inte?

Det finns då sjuka människor i denna värld!!
Jag läste nyss detta på aftonbladet, "Det var i december 2005 som den då 18-åriga nyblivna tvåbarnsmamman stoppade sin nyfödda son Jailand i en torktumlare. Pojken dog av skador mot huvudet och hade andra och tredje gradens brännskador på halva sin kropp."

Hur kan man göra så mot sitt eget barn?
Förjävligt.

Om ni vill läsa om det själv så har ni länken här. 

Söndag - Grattis Petra

Idag fyller min lillasyster hela 14 år och blir fjortiiiiiiiiis - Grattis.

På söndagar gör man inte så mycket, så då har man tid att tänka, och jag ska nu ta upp två saker som jag verkligen inte förstår varför man gör.

1. Tjejer som pussar varandra när man tar bild på fest.
Eller okej, tjejer som typ hånglar när man tar bild. Det är okej om man ger typ en puss på kinden eller så, men annars. Jag förstår verkligen inte varför? Är det coolt? För det är ju inte som att man går runt och hånglar med varann annars, varför ska man då göra det när man tar kort?
Jag antar att det är en hel del alkohol som spelar in i det här men ja.. jag kommer nog ändå aldrig fatta. Det är inte ens mysigt att titta på sånna bilder, så kan ni bara ge er?

2. Folk som kommenterar som tokar på andras bloggar - alltså på bloggar till folk dom inte ens känner, och så skriver de typ "Ha en bra dag, titta gärna in på min blogg".
Vad är det de vill då? Jo, de vill ha fler besökare, men jag tror inte dom inser att de kommer aldrig få lika stora bloggar som t.ex. Kenza, Kissie, blondinbella m.fl. För att man ska få så många besökare som de har måste man ju för det första ha något intressant att skriva om varje dag, och folk måste fastna för personligheten som. Jag tror inte de klickade runt och kommenterade massa random-bloggar för att få fler besökare, för även om man gör det så är det få som typ "sparar" bloggen och gå in på den dagligen, då skulle man ju behöva titta flera hundra bloggar per dag typ!

Och sen så förstår jag inte varför man ens vill ha en sån stor blogg - det enda positiva jag kan tänka mig med det är att man kan tjäna pengar genom den. Men tänk att aldrig kunna skriva om personliga saker, aldrig kunna skriva om sina vänner utan att de typ blir utsatta för knäppa personer som finns därute osv.
Jag trivs med att ha en liten blogg, med få besökare som är mina vänner. Om jag har tre besökare en dag så är det inte precis som att jag går och gråter och när jag helt plötsligt har jättemånga besökare tänker jag typ  - oj, vad hände nu?

Men ja, det skulle jag ju också säga att, Blogga för er egen skull! Inte för andras.
Då är det ju inte ens värt att ha en blogg, bara jobbigt att känna pressen att skriva ofta och om "intressanta" saker för att behålla alla besökare.

Nej nu ska jag gå och kolla om det finns lite fika. Bullar, tårta MUMS
-- Sandra --

Lördag

Ja, det kunde ju ha gått bättre på melodifestivalen, jag tycker inte rätt låt vann. Dock vet jag inte heller vilken jag ville skulle vinna, men inte den där i alla fall!

Annars tänkte jag bara visa vad jag såg när jag kom tillbaka till datorn


Jag säger bara, whaaaat?
Jag vet verkligen inte vem det är, är det två personer?
Hmm, jag ska klura på det där, synd att jag såg på melodifestivalen - då kunde jag ju inte svara :(
Men haha, ändå att han visste vad jag heter? Läskigt :O

Melodifestivalen baby

Du är kvällen äntligen här, den kväll vi väntat på så länge - final i melodifestivalen!

Som sagt så hejar jag ju på EMD, alltid.. haha, nej nu ska jag ge mig.
Jag är ju inte en såndär som ser på melodifestivalen egentligen, det slutade jag ju att se på för flera år sedan. Men ikväll ska jag banne mig se, jag cyklade även till kiosken och fick ihop en riktigt perfekt karra-påse! Jag svär, det är typ den perfektaste godispåsen jag haft någonsin, så ikväll ska jag bli fet.

Nä men vad jag egentligen ville säga var.. i princip ingenting! Så hejdå alla coola
-- Sandra --

Fredag den trettonde - igen

Dock har jag inte haft så mycket otur idag, mest bara tur. Jag fick ju åka samma buss som disco-gubben två gånger idag! Jag förstår om ni är avis.

Projektarbete är klart och inskickat, och saker och ting kan inte kännas skönare! Eller jo, om svenskan och samhällsen bara kunde försvinna, eller i alla fall uppgifterna.

Annars har dagen bara vart... ja inte så bra. Och jag är fett trött nu och ska sova, hoppas jag får en bättre dag imorrn. Hejsvejs i lingonskogen
-- Sandra --

Torsdag

Katter förföljer mig. Feta läskiga katter.

Jag är varm. Varm och svettig, helst på ryggen.
Jag har tänkt på det där, alla blir som svettiga på olika ställen, en del blir mest svettig i ansiktet, andra på benen, under armarna, mellan brösten, eller som mig - på ryggen. Undra hur det kommer sig egentligen, varför svettas inte alla lika mycket överallt?

Annars har dagen vart så som otto vill att dansen ska vara, upp och ner - dock inte i tempo utan mer bara bra och dåligt upp och ner. Den har haft sina toppar och sina dalar. Det har verkligen vart som en berg och dalbana!
Speciellt dansmässigt, ibland gick det asbra, ibland gick det verkligen sämst, koordination = NOLL, balans = NOLL. Det roliga var att det växlade så snabbt.
Vet ni vad, det skulle vara otroligt om ni förstår något av mitt pladder.

.. och så vill jag bara tillägga - FUCKING JÄVLA VISP. Den kan ju inte bara starta sådär när jag har mitt finger mitt i alltihopa, inte schysst!

WOOOOW - nu inser jag vem det är som ville bli vän med mig på facebook, det var ju GERD. Morfars fru. Haha hur coolt är inte det på en skala? Jag har insett att typ hela min släkt är medlem på facebook. Eller jag vet typ inte vem någon av dom är, jag vet bara att jag är släkt med de för att de heter Kjärstad i efternamn. Men det där med facebook verkar vara populärt i norge när till och med typ alla vuxna har det.


Ojojoj, det var visst mycket jag vill säga idag.
Det är bara en sak kvar jag vill tillägga, fyfan vad gott med pannkakor.
Tack och hej leverpastej
-- Sandra --

Onsdag

Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt idag, så vi får väl se vars det här leder.

Vad gör alla?
Själv sitter jag och knaprar på lite holländska godisar som vi fick av Nina när vi var hos mormor. Det är faktiskt lite av en upplevelse, det var några godisar som ser ut som polkagrisar, fast istället för det vita är det lite ljusbrunt som - de smakade kanel!
Och sen så fanns det några godisar som faktiskt ser ut prick som polkagrisar, fan vad gott tänkte jag! Men ack så fel jag hade, eller nej, det var ju gott - men det smakade inte polkagris som jag hade förväntat mig, det smakade typ fruktigt. Och så var det några som smakade smörkola.

Nej men jag har faktiskt gjort annat än att ha mitt lilla äventyr med holländska godisar idag, jag är nästan klar med mitt projekt! Har inte så mycket kvar att skriva, bara några bilder att fixa sen är det klart, så jag hade tänkt köra ett maraton på fredag. Det känns förjävla skönt vill jag lova, för någon dag sen had jag paniken över det, men nu inser jag att jag kommer hinna, lite i sista sekunden, men jag kommer hinna! Förstår ni lättnaden? Aaah.
Förövrigt så måste jag kanske berätta att jag för första gången i hela mitt liv har fått ig. Den ni! Nä men jag kanske borde fixa det där, hehe. Eller vad säger du Julia?

Jag har även lvlat två gånger idag på maffiawars! :D Nöjd flicka.
Nä men nu måste jag springa och göra i ordning mig själv så att jag blir anständig tills det är dags att fara till dansskolan, det vill säga om trekvart! Så tjingelingen på allihopa och ha en bra dag!
-- Sandra --

Tisdag

Hallå allihopa!
idag är en såndär glad dag, jag är jätteglad, inte ens projektet kan få mig på dåligt humör. Men förövrigt, vet ni vad?!
Jag är snart klar med det!

Helt plötsligt gick det hur bra som helst och jag har typ hunnit skriva 4½ sida bara nu sen jag kom hem från dansen. Det känns som att jag har suttit här typ tre sekunder, men jag ser nu att jag suttit här i två timmar snart, ajdå - borde dra mig mot sängen! Men vem orkar?

Jag höll nog inte mitt löfte till migsjälv så bra idag heller, jag tryckte inte. Men samtidigt var det inte riktigt några tryckardanser precis, mer lugna "tryckardanser" bokstavligt talat.
Det var även ett litet äventyr i sig att vara den som blir lyft för en gångs skull!!!!
Det var fett läskigt, jag trivs bättre på marken måste jag erkänna, men till slut satte vi det ju, eller hur Sara? ;D
Roligt har jag haft i alla fall. Det är så himla kul allting just nu, och jag längtar väldigt mycket till imorrn, för då ska jag skriva klart mitt projekt så jag slipper den bördan! Sen så blir det ju dans med Otto.. och inte att glömma Hanna, men jag kommer bara dö på den lektionen, det låter som att jag är helt körd!
Men jag, Sara och Elin kan ju teama.

Nej, seriöst - nu måste du gå och lägga dig Sandra!
Puss och godnatt på allihopa
-- Sandra --

Farväl peter pan

Idag var vi som sagt lediga vi i våran klass, som varje måndag.
Dock så for jag Tess och Julia för att ha en liten date med Staffan och titta på Farväl Peter Pan, mycket roligt mycket roligt.
Jag orkar inte säga så mycket förutom att Madde var söt som krullis - ni borde se den med andra ord.

Det jag tycker var roligast idag var nog faktiskt balettlektionen. Jag tror aldrig det gått så dåligt när jag verkligen har kämpat så bra, men kul hade vi!
Det är inte lätt att koncentrera sig när en viss Sara Gahnström och Elin Knutas står och garvar sönder.
Till alla er som dansar balett, ni borde ju förstå att det är allt annat än lätt att hålla hållningen när man krampar sönder av skratt. Ja. HAHA.

Plus att jag fick typ skäll på musikalen, men det känns faktiskt som att jag tar i... ibland iaf :] Nä men det där är något jag ska ta tag i. Imorrn. Jag ska trycka sönder (men det vet vi ju alla hur det kommer att gå)

Jag har inte så mycket mer intressant att dela med mig idag, så det här får bli allt.
Godnatt mina vänner
-- Sandra --

Snabbresumé

Sen jag lämnade hörnefors för ett ja, lite sorgligare äventyr kan man väl säga.

Torsdag:

Bara bil, och till slut kom vi ju hem till mormor. Det var trevligt att träffa henne igen, men det kändes samtidigt helt konstigt, helt tomt, även fast vi var åtta personer som bodde där den natten.

Fredag:
Tung dag, med mycket gråt som resulterade i dunkande huvud (bara jag som får huvudvärk av att gråta?) - Begravning med andra ord. Det var en väldigt fin begravning...
"vår kärlek kan aldrig dö"

Lördag:

Återigen, bara bil. Och melodifestivalen. Hur drygt har det inte blivit egentligen på en skala? Man måste ju ringa och rösta typ tusen gånger, och vissa låtar fick man höra typ tre gånger - what's up with that shit?
Jag brukar i alla fall aldrig rösta.

Söndag:
Sista lovdagen, så jag kände att jag borde göra något nyttigt. Så det gjorde jag också, jag ställde väckaren, klev upp, gjorde lite varm choklad, några ostmackor... ja, det blev vad det låter som att det blev - SLALOM :D
Jag kände att det var välbehövligt, så jag, Evelina och Ali attackerade backarna i Agnäs. Även Alis syrra och hennes crew.. bland annat ´skidläraren´ som verkade kunna allt.
Det var väldigt roligt, jag tycker dom var så söta när dom flög - eller ja. Jag tror att en viss person spenderade mer tid på rumpan än vad denne åkte, men det var gulligt ändå. Jag nämner dock inga namn, ni får gissa helt enkelt.
Dock var det lite tråkigt att det blev kaos när vi skulle hem, men alla tog sig ju hem fysiskt oskadda, dock kanske lite traumatiserade. Men det löser sig ;D

Söt


söt


söta :)

Men vill ni veta ännu en rolig grej. Jag slutade inte vara duktig när jag kom hem heller, neeejdå!
Då ställer sandra sig och bakar pizza - kantarellpizza. Dock vet jag itne om den blev god än, det får vi se imorrn.

Men nu borde jag sova lite så jag är pigg imorrn.
Godnatt alla glada
-- Sandra --


Tack och adjö

Jag känner att jag kanske borde skriva ett sista inlägg idag ändå, det kommer ju bli det sista på ett tag. Eller ja, mormor har ju dator och internet (till skillnad från vår stuga) - men jag tror inte jag kommer sitta där så mycket.

Förövrigt så blev jag inte lite mobbad när jag for till kiosken idag och köpte tre påsar med lösviktsgodis. Tim trodde att alla var till mig, så för att inte göra honom ledsen så fick han tro det.
Men så var inte fallet, och tur det..

Men ändå, man måste ju få ladda upp för en åtta timmars bilresa? Eller vad säger ni?
Och ja, ni läste rätt. Åtta timmar mina vänner. Imorrn och på lördag.
Jag kan ju förvarna alla att jag har gratis sms, så tveka inte att skicka en hälsning eller två imorrn. Annars kommer jag bomba er istället.

Haha evil.. Nä nu ska jag bränna en sista film och sen pallra mig i säng.
Ha det gött allihop!
-- Sandra --

Händiish

Vet ni vad, jag ska pallra mig till det forna gotthörnan.
Jag är nästan lite ledsen att de har både bytt namn och gjort om därinne! Det var mycket bättre på gammla goa tiden när det hette gotthörnan och när det var lite hemtrevligt där i alla fall. Nu är det kalt och tråkigt... och jag har ingen aning vad det heter heller.

Nej ge mig gotthörnan tillbaka!

Yes

Det är Ronja Rövardotter på TV.
Vilken lycka, jag ska ta en paus från projektet nu, välbehövligt känner jag.

Men ja, TV4 film - bästa kanalen ibland.

Onsdag

Medans halva umeå.. eller nej, säkert mer än halva umeå var på corona igår så satt jag och Tess här hemma och fettade oss. Hon hade godis, jag hade kladdkaka.
Godi+kladdkaka+film=mys.

Dock var filmen lite knasig, och trots att jag gärna hade vart på corona och skaka rumpa så känner jag att jag gjorde rätt i att stanna hemma. Tydligen så var det fett trångt och ovärt - feels good att höra!

Hur som helst. Här sitter jag och försöker skriva på projektarbetet som går såååååååååå bra (största lögnen i världshistorien). Jag har feta ångesten att jag inte kunde fara till dansskolan heller, och jag önskar bara att tiden skulle stå still! Mycket att göra, många saker som ska hinnas med.. kan itne dygnet bli typ fem timmar längre? Det hade vart fett värt.

Nej, jag måste ägna hela min koncentration till projektet nu, så jag lämnar denna vackra bild av mina knän efter mig som ni kan titta på. Fina blåmärken. (Dock så syns dom inte så bra på den här bilden)

Vad fan har jag gjort?

Varning för långt inlägg

Äntligen hemma!
Eller det var jag ju redan igår, men jag orkade inte göra någonting alls då, jag förstår inte att åka bil kan tära så mycket på en. Men ja, det här var ju bara en fis i universum om man jämför med vad som komma skall på torsdag och lördag. Då kommer vi att åka dubbelt så långt än vad vi gjorde den här gången - fast denna gången söderut.

Men ja, hur var det i stugan då? Kallt, snöigt, men underbart. Som alltid.
Jag orkar inte skriva om allt, men det är några punkter jag måste få ta upp.

BILRESAN
zzZZZzzZzzz. + Slumdog millionaire, den var superbra. Det var även inte så många renar (eller jag kanske borde säga ´älgar´) för en gångs skull, skönt för öronen!
Även att petra spillde ut typ alla mina smälta maltesers var något som inte var så jätteroligt.

FRITT FALL 1
Som sagt så spenderade jag och petra den mesta tiden i slalombackarna i hemavan, och där hände det en lite rolig, men väldigt läskig grej!
Sandra och Petra har vart inne i skogen och härjat  och ska åka ut tillbaka i backen. Sandra har slalomglasögon, vilket inte alltid är det bästa, för slalomglasögon+snö+ett visst ljus= VITT ÖVERALLT.
Man ser ingenting, eller jo, man ser vitt. Vitt vitt vitt, bara vitt. Man ser inte om det går uppför eller nerför, om det är knöligt eller opistat osv osv. Det hela börjar med att jag först håller på att åka på värsta hoppet, men duktig som jag är väjer jag i sista sekund. Sen så tror jag att det är lugnt och börjar glida lite sakta nerför (det var min plan i alla fall). Det jag inte ser att jag åker in i världens stup typ! Jag lovar, om jag hade vetat hur brant det är hade jag inte ens övervägt att åka där.
Har ni någonsin åkt balder på lisseberg? Det var ungefär den känslan, som när man åker den första gången, det var bara skylten med varning för 70 graders lutning som fattades.
Det var jävligt läskigt i alla fall, för soms agt så såg jag ingenting, jag kände bara hur farten ökade - jag bad typ till gud att det inte skulle vara något gupp eller något, för jag lovar om det hade vart det hade jag flygigt åt helvete, och förmodligen legat på sjukhus nu.

FRITT FALL 2
Man kan nog inte undvika lite fritt fall här och där när man är i fjällen, men det här var nästan läskigare än det första fri-fallet. Eller nej, men närapå i alla fall!
Hela familjen var på skotertur, vi hade bestämt oss för att åka uppför fjället på andra sidan sjön.. jag tror det heter typ tolv-hobben? Jaja, på väg dit så var det en backe som var väldigt brant. Ungefär som det brantaste stället på pulkabacken i torsparken.. ja, och så var den ungefär tre gånger så lång. Skulle ni vilja åka skoter uppför en sån backe? Nej, jag trodde vi skulle tippa bakåt, och man får ju ännu mer pirr i magen när ens mamma säger "om vi tippar så måste du hoppa åt något håll". Då får man ju bekräftat att det kan hände.. Men vi klarade det!
Sen var det ju bara nerför som gällde på hemvägen, vilket också var väldigt läskigt.

FRITT FALL 3

Okej, kanske lite överdrivet, men det är ju faktiskt ett stup nedanför våran stuga... och det är jävligt roligt att hoppa ner i det stupet, speciellt när man landar i typ 1 meter djup o go snö! ;D


Ja gott folk, det och mycket mer hände i vår stuga i helgen, om ni har tur så kanske det dyker upp lite bilder så småningom, men just nu så orkar jag inte ladda upp dom.

Men ja, det har ju även gått en dag här hemma, tisdag. Jag har faktiskt hunnit med en körlektion, som gick sisådär. Min körlärare sa i alla fall att det gick bra och att jag var duktig, men det är som det alltid är, jag vet att jag hade kunnat gjort det mycket bättre! Jag var nog lite slarvig.
Hur som haver så har jag även shoppat idag! Hör och häpna, så nu har jag typ slut pengar igen, men jag hoppas på pengarna från gymnastiken snart, så det löser sig nog. Men, jag ser mina inköp som investeringar till mina nedre delar, det vill säga benen. Jag tror inte jag hade ett enda byxpar som var helt, men nu har jag ju faktiskt två!

Jag hann även slinka förbi dansskolan en stund också, dansade lite för min vän Sara. Du är så duktig! Det var jätteroligt faktiskt, och jag hoppas inte att du har något emot att jag tog mig friheten att lägga upp videon på youtube så jag kan klistra in den här i min blogg snart?
Om bara youtube var lite snabbare..
Nä men som sagt, det var jätteroligt och jag ska nog se till att kunna ta mig in imorrn också.

Men vet ni vad mina vänner, medans youtube laddar så ska jag gå ner och baka en kladdkaka till min mor.
Tack och hej leverpastej
-- Sandra --


Nu är den klar, kladdkakan i ugnen och jag är nöjd.
Förövrigt, ett stort plus till er tappra läsare som orkade läsa igenom allt mitt pladder ;D



Och ja, ni kan ju försöka klura ut vem som är jag.. men jag kan ge ett tips, långt bak i salen, svart och grå med en grön socka. Jepp, det var jag det.

RSS 2.0