Stockholm

.. Och nu går tåget, håll i er - det kommer bli en grym helg tror jag! :D
Puss puss på alla söta.

-- Sandra --

Fredag

Tjingelingens!
Efter inte allt för många timmars sömn vaknade jag och solen lyste in i mitt rum! Fyfan vad skönt att se lite ljus för en gångs skull. Däremot är ju kylan som dragit hit inte att leka med!

Iaf, nu har jag en dag full av packning framför mig, jag har lite smågrejer som måste inhandlas och så, men det ska nog inte ta allt för lång tid att fixa. Sen ska jag ta ett avskeds-fika med Tessy, haha - det låter som att jag ska vara borta i typ tusen år. Men jaja.. Jag antar att vår "avskedskväll" inte var tillräcklig.
Den var förövrigt rätt nice, men det trevligaste var ändå när vi hade allsång på slutet efter att det stängt. Mucho trevligt, dock önskar man ju att man hade haft en bättre sångröst!
Äh, what the heck, jag sjunger ändå :D

Nu, två ögon riktas mot TV:n och seventh heaven, ett måste på förmiddagarna!
-- Sandra --

Torsdag

Stormen har lugnat sig, tur det - annars kanske man skulle börja bli orolig för en ny istid som i the day after tomorrow? I alla fall, i och med att stormen lagt sig så har plogbilarna vart ute - OCH JAG ÄR ARG PÅ DOM! Dom har ju plogat för mycket, ända ner till asfalten ju!! Slut på sparkandet. That makes me sad. Sparka som är så roligt. Men jaja, sånt man får leva med.. Idag tror jag att jag ska koppla av lite och läsa en bok. Och dricka te. Jag känner att jag har något som ligger och lurar nere i min hals, och det skulle inte vara kul att bli sjuk nu precis när jag ska fara bort... Hehe.

Helt totalt kolosalt värdelöst inlägg ni fick.
Grattis.
-- Sandra --

Mysonsdag

Alla lägger massa hate på stormen som har drabbat oss, och jag kan förstå dom. Men själv vill jag passa på att ge den lite kärlek, jag tycker det har vart mysigt med storm. Ja mysigt. Det blir mys-mode när man hör vinden vina, slita och dra i huset - när man ser hur snön yr utanför. Då kan man vara glad för att man själv sitter inne i varma goa mjukiskläder.

Sen så har den här stormen fått fart på mig också, jag har gjort massa grejer idag för en gångs skull. Jag har tvättat två maskiner med kläder, städat, dammsugat och dammtorkat mitt rum, bytt lakan på sängen, lagat middag och bakat mockarutor (eller dom är snart klara). Undertiden/mellan jag gjort allt detta har jag hunnit se en film och lyssnat på massa bra musik också. Mysonsdag helt enkelt.
Imorron är det torsdag, vilket innebär att jag kanske borde börja fundera på packning osv?

Snart snart snart är det streetstar, och det kommer bli jävla nice och jag taggar!
-- Sandra --

Nattbloggning

Tjingelingens alla nattugglor.
Det blåser som faaa-aan ute! Den där stormen som dom har varnat om har nog kommit hit nu. Det blir spännande att se om man har något tak kvar när man vaknar dårå...
Om jag ens lyckas somna?
Varning för girl-talk här nu då, men jag måste bara säga att jag har en sån SJUK JÄVLA MENSVÄRK. Det är sinnes, speciellt i ryggen/svanken. Det känns typ som att man har en låsning.. sen inte att tala om i magen.. Och i ljumskarna och låren, det typ strålar smärta och obehag nerför benen. Ni tjejer, lid med mig, ni vet hur det känns - ni killar, skatta er lyckliga för att ni inte har mens och mensvärk!!

Inte okej. Jag ska nog ta och leta fram en ipren, lägga mig i fosterställning och hoppas på att däcka.


Dagens cambild.
Tessy kom över.. Vi hade ett lockande erbjudande om att dra till corona, men vi kände att storbandsjazz och jag vet itne vad, inte riktigt var våran grej, så vi köpte lite gottis och fettade framför tv:n och datorn istället...
(ps. visst är jag k00l som har cider på mitt rum, ni ser, på hyllan bakom tess? fNiZz)

-- Sandra --

Men ditt AS!

Ja, det var dagens trevliga kommentar man fick.. fNizZ



Lägg märke till mitt fina öga -->

Det var allt jag ville säga för stunden.
Nu blir det att åka in till stan och leka penga-indrivare.. Kommer sitta gött med lite cashmoney nu när jag ska till STOCKHOLM SNART. Taggish.
-- Sandra --

Galet

.. Jag vet aldrig hur jag ska inleda mina inlägg. Det låter så fjantigt att hålla på att skriva "hej hej alla söta läsare.."
Samtidigt vill man ju inte vara pang på och skrämma iväg alla.. Men jaja, jag har ju lyckats inleda detta inlägg i alla fall, och nu hade jag tänkt hoppa vidare.

Jag ligger här i sängen med blöta trosor, en frusen rumpa och ännu kallare tår. Dom blev nog lite förfrusna där ett tag, men nu håller dom på att tina upp - håller ni med om att det kanske är en av dom mest obehagliga känslor som finns? Först känns det som att det är en stor "klump" eller något där man förfrusit sig. Sen blir det alldeles varmt och det börjar klia - ibland gör det rent utav ont! Typ ondare än vad det gjorde när man frös..

I alla fall, ni kanske undrar vad jag gjort för att förfrysa mina tår från första början?
Jo, jag och Tess gjorde Hörnefors gator osäkra med våra sparkar! HEHEHEHE. Sundelinsvägen is da shieeeet när man ska sparka säger jag bara, man flyger fram! Sen slutar det hela med att vi sitter där på kullen igen, har deep talk - precis som i somras. Men sen spårade det ju lite, vi började hjula, kullerbytta, glida ner för backen och dampa som vanligt. Tess lekte modell.


Ja, ni får ursäkta den dåliga kvallan, men så blir det med mobilbilder.. Det syns ju vilken som är tagen med kamera iaf.. hehe. Och angående den sista bilden, jag till vänster, Tess till höger. Bara för att klargöra saken liksom.

Jaja, nu fick jag besök i min säng fNizZ, vi ska se film och sen sovish.. så godnatt!

(måste bara bjuda på en fager bild när jag råkade faila och ramla; )


-- Sandra --

blö

Det här inte hänt så mycket intressant de senaste dagarna, jag känner bara att jag vart sjuuukt slitN. Men det är det värt ibland. Helgens höjdpunkt var i alla fall max, eller nej inte själva max, utan första tuggan av max-hamburgaren. Så sjukt länge jag har haft cravings efter en max-burgare!
Bästa bästa.



-- Sandra --

After work

Jaja, vi kör ett till inlägg på en gång dårå (det förra skrev jag ju trots allt imorse)

Hur är läget? Själv känner jag - till min förtvivlan - att jag håller på att bli sjuk!!!!!!!!!!
Inte coolt någonstans. Näsan rinner.. eller nej, just nu är den mer täppt skulle jag tro.

.. Mitt huvud är helt tomt, och jag vet inte vad. Ibland är det inte nyttigt att jobba. Jag var helt förvirrad hela dagen. Det blir inte bättre av att jobba med någon random heller... Inte för att vara taskig eller något, men jag förstod mig inte på honom.. Inte alla flingor i paketet...

jag tog ännu en cambild på jobbet (ja, jag hade med mig datorn dit - för jag ville lyssna på BRA musik, ingen jävla radio här inte)

pose till max, som vanligt, och lagomt sliten efter en hel kväll på jobbet :)

Nej, jag måste gå på toa innan jag kissar ner mig. Jag har inte så mycket mer att tillägga heller, jag ville bara säga godnatt!
-- Sandra --


Draft: Jan. 21, 2010

Hahahaha, jävla fail på mig!! Jag hade skrivit värsta inlägget imorse, men glömt posta det i all min hast.. Jaja, ni kan få ett morgoninlägg nu istället om ni vill? Hehe


Wzzzzuuup världen?
Själv ligger jag här, ganska nyvaken och softar med min hommie vid namn Rocky. Cool som jag är har jag tagit en bild med min cam, jag kände att det var dags att inviga den. Dock vet jag inte om jag vågar visa den här.. jag menar, nyvaken och pose till 100% (som det ska vara i cam-bilder)
Äh vafan, ingen dör av lite egoism.


Ja, sådär kan det ju se ut..

Jag hade tänkt dela med mig av en ny upplevelse jag hade i tisdags. Folket som jag drog ut med var inte de roligaste i tisdags alltså, jag vet inte om dom svalt sitta-still-piller eller vad som var felet, men dom vägrade dansa. Dom ville typ inte ens bara stå med mig på dansgolvet - vilket annars brukar kunna vara ett alternativ. Till slut kände jag bara FUCK IT. Jag skiter i systemet - jag går och dansar själv. Sagt och gjort!!
Det var bara random folk där, och det var inte så många heller, men jag gick dit, dansade helt själv.. körde mitt egna lilla race så att säga. Det roliga var folks reaktioner. Det var allt från de som tittade snett på mig, till de som såg ut att tycka synd om mig - till dom som uppskattade det. Jag drog till mig många blickar i alla fall. Men det kan jag förstå, jag hade själv tyckt att det var konstigt om någon annan hade gjort samma sak. Det hela slutade i alla fall med att jag hittade ett nice gäng att dansa med - eller dom hittade mig snarare sagt. Tre små moppepojkar.. haha nej. Dom var softa. Och en av dom var sjukt lång.
Ja.. intressant indeed. Ni borde i alla fall prova att dansa helt själv. I dare you to!!

Nej time to go
-- Sandra --

20/1

Shululu bloggen. Ja, vilken dag.. Hä hä. Jag har i princip bara suttit på mitt arsle och lyssnat på musik, letat musik och laddat ner musik. En dag i musikens tecken, och det är nästan lite ansträngande också, men hela 119 nya låtar har jag hunnit med. Det är ändå inte så illa pinkat, men det är fortfarande sjukt många låtar jag skulle vilja ha på datorn. På det sättet är spotify dåligt, man blir som lurad att man har just den låten bara för att man har den i sin playlist - men icket. När man väl sitter där med ipoden i handen och hörlurarna i öronen så finns den inte där!
Hatar sånt. Jag vill ha all musik. Jag vill vara ett vandrande musik-bibliotek.

Jahapp, annars då? Jag är rätt sliten sedan gårdagen. Jag vet inte riktigt vad som hänt, men jag och Tess har börjat köra stenhårt på efterfester på senaste tiden känner jag. Det är faktiskt riktigt soft ibland.. Man får ju veta mycket nya saker - även om sig själv. "Jahaaa, men vad trevligt - det visste jag inte, så jag och F.R alltså?" hahaha, bara stört. Jag väntar även på att fyllecam-klippen ska läggas ut på internet, ytterst intressanta video-klipp det där alltså. Jag har ingen aning om du läser min blogg (jag har en magkänsla som säger att du ej gör det, men jag provar ändå) - LÄGG UT KLIPPEN PÅ YOUTUBE NU FÖRFAN :D

Nej, jag tänkte avrunda med den här videon, vilken lirare alltså..!


-- Sandra --

Ibland när man har tråkigt..

Då kan man gå in och roa sig med det här spelet försvarsmakten har. Man blir tilldelad en grupp, sen får man massa uppgifter man måste klara för att ge tid åt de andra osv osv.. Det är lite svårt att förklara, men prova det - fett roligt!

Iaf, jag hamnade i en grupp, och vi var tuuuunga fan!! Förutom en liten stackare som var efterbliven i huvudet, men vi andra tre kämpade på och var typ tvungen att visa den sista hela tiden. Ja, ni kan ju kolla själv, vi hamnade långt över medel fan!


Jaja, nu måste jag börja göra mig acceptabel för omvärlden! Det blir dans dans dans ikväll.. Lite random dock.
-- Sandra --

Puss Puss

Ojojoj vad det snöar ute. Jag som trodde vi hade fått hela vinterns dos av snö redan. Icke sa Nicke, guds vägar äro outgrundliga.

I alla fall, jag har lärt mig en ny sak idag. När jag stod i duschen och skrubbade som mest berättade hon på radion att man lär sig kyssas redan när man är liten typ.. För tydligen så ska amningen vara ett "förstadium" till kyssar.. Eller är kyssar ett efterstadium av amning? ;) Nej, men jag tänkte att ni kanske ville veta det... Det är ju good to know liksom.

Iaf, nu ska jag och Tess fara och hänga med alla k00la på AF. Lämna in papper och jag vet inte vad!
-- Sandra --

Är det dags nu?

.. Nej.

Men nu då?

.. Nej.

..... Men nu måste det ju vara dags?

.. Nej.

Är det dags NUUU då?

.. Okej.

Det är dags för mitt första blogginlägg på min nya dator! :D
Jag blev less på att vara den enda personen på denna jord som inte har en egen laptop - så jag kirrade det problemet. En tripp till media-markt, och nu sitter jag här, några tusenlappar fattigare, men en dator rikare!
Det känns braooo, chillmode till max!

Det var väl som mest det jag ville ha sagt. Jag var lite hyper förut, men det har lugnat ner sig nu. Jag tänkte, om ni ville veta alltså. Nu ska jag titta ikapp lite på paradise hotel, parceremonin ju vafan! Sen kanske något XL-avsnitt eller två. Okej jag erkänner, jag är nööööööööööööörd, tönt, geek, kalla mig vad ni vill - Men jag tittar på paradise hotel, och jag tycker det är roligt!
jallabajs
-- Sandra --

Hollaaaaa

Vad händer världen?

Oj, det var inte mycket jag hann skriva, gotta run! Långprommis med mamma och hundarna.. You gotta love it!
-- Sandra --

Sweet sunday

Gårdagens Meny:

Räkcocktail
Rådjursstek m. potatisgratäng, rostade rotsaker och chokladsås (eller kantarellstuvning)
Chokladpaj m. grädde och färska jordgubbar

Jag säger bara en sak, om det alltid blir sånhär god mat när någon fyller 42 så tycker jag att folk borde fylla 42 oftare. Grattis i efterskott förresten, Jocke.

Efter en helt underbar middag var taggen på topp, och det var dags att dra ut. Planerna var krogen -> sen corona! Men jag vet inte, av någon anledning så fastnade vi på krogen hela kvällen. Kan det ha vart för att vi fick gratis drinkar? Kan det ha vart för att det var mycket folk där, varav vissa jag inte sett eller snackat med på länge? Eller kan det ha vart för att det alltid är nice musik där? Det är inte alla ställen som spelar Do Me!!
Tummen upp för gårdagen i alla fall, den var toppen!

Jallafall, jag försöker fixa some new nice musiiic, men det går trögt! Har fått några nya låtar i alla fall, som jag tror jag ska bränna ut på en skiva och somna in till ikväll, det kommer bli nice.

Så länge kan ni få titta på denna video. Jag måste säga att jag älskar hur dom pratar, det är typ därför jag älskar det här klippet.. ja, och för beatboxningen och sjungandet såklart!
Men deras dialekt, goooosh! Jag dör typ. Ganstaaah-brittiska. Tungt.


-- Sandra --

16/1

Heyeee!
Nu är jag nyss hemkommen från rosornas kyrka, vilket är ganska nice - mina synder är förlåtna och jag känner mig lugn. Det var nämligen multi-mässa idag.. Jag höll nästan på att fälla en tår där en stund, så himla duktiga alla har blivit på att spela, sjunga och allt! Och vad hände med att alla blivit så stora? Jag kommer fortfarande ihåg alla som små vilsna 14/15-åringar som fortfarande inte riktigt hittat sig själva i livet än.. Jag är stolt över er!

.. Men då till följdfrågan, hur kommer det sig att jag missat allt det där, allas utveckling? Jag saknar det faktiskt. Alla roligheter och tokigheter, gemenskapen och sena sommarkvällar på norrbyskär. Bus, bad, skratt, gråt, sång - vänskapen och mysfaktorn när man sitter i kyrkan sent på kvällen och sjunger tillsammans, och mysfaktorn när man sitter runt lägerbålet och skrattar och har sig!

Ingen vet, ingen vet... Det kanske blir att ta tag i det där till sommaren igen?

Aja, måste tagga! Ska hjälpa mamma med mat till kvällens trevligheter.
-- Sandra --

Kanske dags att uppdatera?

Jag börjar få lite pikar bland mina kommentarer om att jag är dålig på att uppdatera. Men ja, det är ju inte mer än sant - för att vara ärlig så har jag inte haft tid att blogga, jag har knappt hunnit med datorn alls! Det blir så, det är inte den största prioriteringen i ens liv.

Men vad har jag gjort då? Haha, det roliga är att jag kommer knappt ihåg själv.. alla dagar bara flyter ihop med varandra. Jag var på stan med Evelina en dag, var det i tisdags? Eller nej, det var kanske i onsdags. Det var nice i alla fall, vi hade lite catching up to do!
Utöver det har jag bara jobbat. Scandic har ju som sagt öppnat igen, så nu har man inget liv längre. Men pengarna rullar in - Löning idag till och med! Sweeeeeeet!

Aja, jag jobbade elva timmar idag så är något sliten (har inte sovit så bra de två senaste nätterna heller, så egentligen är jag helt slut. Jag vet knappt vad jag heter).

Jag återkommer med mer info om ett litet äventyr jag haft i alla fall, om det är någon som är intresserad vill säga.

Aja, tagga sängen, peace
-- Sandra --

Jobb

Zuup alla lovers (and haters?).
Jag sitter här, har nyss tvättat fejjan och fått tillbaka lite freshness - and I'm ready to go to bed. Dock måste jag uppdatera mig lite om vad som hänt i världen först (läs: kolla igenom bloglovin)

Sen har jag en fråga. Varför laggar mitt itunes? Det låter som att jag sitter och lyssnar på en repig skiva, det hackar som. Jag vet inte hur jag ska göra för att få bort det heller. Om det hade vart en skiva i en cd-spelare så hade jag ju tagit ut den och "putsat" den så den blev blank och fin, men det är ju lite svårt och problematiskt att ta ut ett program och putsa det... Hmm..

Okej, jag erkänner. Jag drack en redbull på jobbet, jag är lite speedad!
Jag lyckades även skala av mig lite skinn på mitt långfinger, och nej - jag slant inte med kniven eller något sånt. Jag gjorde det på diskmaskinen!! Ja, så kan det gå när man springer runt där som ett sär och är lite hög på redbull, man tänker sig inte för så mycket, och då får händerna lida. Alltid händerna för den delen också..

Jaja. En bild från när jag var hög på energidryck sist...

Så kan det gå...

-- Sandra --

Sunny tuesday

First of all, förlåt för mitt förra inlägg. Det känns som att det spårade lite och bara blev ett sånt där drygt "jag gjorde dittan och dattan"-inlägg. Inte OK, jag ska skärpa mig.

Jaja, nu sitter jag här och har nyss mumsat lite på min kk.. ja, alltså kladdkaka. Riktigt gott faktiskt, sött, kladdigt mmMMMmMMMmMMmm.

Scandic har öppnat, och jag är back in business. Mycket mer än det här finns det inte riktigt att säga. Jag avslutar med några fina bilder från i lördags istället!



1. Jag och Åsa
2. Jag och Tezz är k00la som visar att vi dricker (jag satsade dock på BURN)
3. Vi lekte med självutlösaren
4. puss puss

-- Sandra --

Partybilen no.1

Den här helgen har gått i 140 känns det som!
Fredagen spenderades bara hos (en smått irriterad) åsa, haha. Men igår mina vänner, då tog vi vårt pick och pack och drog till paradisbadet! Det var jävligt roligt faktiskt, jag, karråååw, tess och åsa. Sen kom ju linus och en av hans kompisar också.
Iaf, mycket åkning, lite bubbling, mycket bastning osv osv. EFter att vi duschat och fixat oss (i typ två timmar - mycket viktigt att notera) så drog vi på en restaurang, käkade lite. Blev utstirrade av något k00lt gaaang. Blev lite problematiskt vid betalningen, så vi fick ta en mini sight-seen i övik för att hitta en bankomat!
Sen jaa, några fick för sig att de skulle tagga till, så de köpta folköl och cider.
Själv satsade jag stenhårt på energidrycker jag! Jag fick till och med visa leg för att köpa dom!! :O

Väl tillbaka i Umeå glider vi till Åsas place för att för-ferra lite till. Jag och Tess tog miljoners kort (ovanligt?) - om ni har tur kanske några dyker upp här sen. Åsa måste bara få tummen ur och skicka dom åt mig!

Sen - KROGEN. Det var fan mycket folk och jag vet inte vad. En riktigt nice kväll för min del i alla fall! Även fast jag sprang runt som en lonely-girl som vanligt. Jag springer alltid från gäng till gäng, och om man blir ensam så har man ju i alla fall en fast punkt att gå till - iaf när DJ G spelar!

Sen vet jag fasen vad som hände. När det stängde (vilket var typ halv tre?? Eller ja, musiken var iaf igång till typ då!) så var jag övertaggad. Jag hade fööööör mycket energi som jag bara kände att jag var tvungen att göra mig av med, så jag hoppade runt därutanför och jag vet inte vad. Dansade, snurrade, speedade, snackade - VAR ALLMÄNT HYPE.

Sen för att återknyta till rubriken. Vi hade fetaste efterfesten i min bil. Punkt. Och utanför. Helt plötsligt stod jag där, på någon liten gata på berghem och dansade dancehall... och typ, lekte herren på täppan i framsätet på min bil - eller vad var det som hände där?
Iaf, det jag ville komma fram till med det här var att det var nice att hänga med lite nytt folk, sånt händer inte så ofta!
"vaaars är olle, där är olle!!"
Nu vet jag i alla fall vem det var jag ropade om på studentvagnen.

Nej alltså det här var kanske det sämsta blogg-inlägget på väääldigt länge! Men jag orkar inte bry mig. Jag är för trött för att tänka, och jag känner mig helt borta och förvirrad. Nu ska jag se på scream (men lär däcka)

jalla
-- Sandra --


Jag är kär. Punkt.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH.
Åh Åh ÅH åH håh ÅH håhåh ÅH!
Jag vet inte ens vart jag ska börja?

Avatar var ju underbar!! Lätt den bästa filmen jag sett på länge (ja, den ligger nog delad etta med new moon) - Men i en klass vinner den helt klart över alla andra filmer, och det kan jag säga utan att tveka. Det var den vackraste film jag sett! I hela mitt liv. Absolut vackrast. Alltså landskapet, my god! Alla Navi's. Deras tankesätt och allt.

Ni som inte sett filmen, gör det! Det är välspenderade pengar!
-- Sandra --

H to the ello!!

Nu ska jag fara iväg fNiZz.
Jag lämnar en liten ledtråd (a).



Okej, det är nog en ganska uppenbar ledtråd. Men ändå.
Löst.
ttiiep inte mke mer jag har att säga just nu - kjl!!
(jag håller på att försöka lära mig att skriva som småfjååårtizzarna)
<3
-- Sandra --

Snor

Det där med snor kan vara ganska fascinerande ibland. Hur kan det rymmas så mycket gegga i näsan? Jag är inte en baddare på anatomi och sånt, så vars ligger allt snor egentligen? Är det som en liten ficka "bakom" näsan som. En liten snor-ficka? Eller man kanske snarare borde kalla det snor-påse?
Ursäkta mig, jag måste bara gå och tömma min snorpåse...

Moget inlägg det här, men jag känner bara att jag måste få ta upp det. Alltså snor. Denna varma, lite gul-aktiga gegga som bildas i näsan till allas förtret när det är lite småkyligt. ÅH! Där har vi en grej till, varför börjar snoret alltid rinna när det är kallt? Jag tänkte, det mesta brukar ju som bli mer trögflytande när det blir kallt, men snoret - det är ju som att det fått en rymd-raketsmotor i sig som gör att det bara vill komma ut. Ut ut ut. Det är egentligen emot logiken, det borde ju typ frysa istället kan man tycka..

Nej, nu ska jag och mina 20-litrar snor snora vidare i denna snoriga värld. Snora inte ihjäl er nu.
-- Sandra --

Godmorning starlight!

The earth says hello!!

Okej, jag har vart vaken ganska länge, men i den här kylan vill man inte lämna sängen i första taget, så jag låg kvar där och myste med mina hundar ett tag istället.

Jag börjar seriöst undra om aliens har kommit och kidnappat mig i min sömn. Jag tror dom har gjort det, och sen installerat någon sond eller något i min näsa som gör att det kliar 24/7. Ni vet den där känslan man får när man skulle behöva nysa - men nysen kommer aldrig! Irriterande nAnting. Det kittlas hela tiden, och ögonen tåras, jag ser ut som en sentimental liten stackare som snart ska brista ut i gråt hela dagarna - inte OK. När dom väl hade mig där uppe i sitt ufo på sitt kalla operationsbord och exprimenterade med mig så passade dom nog på att ge mig statiskt hår också.
Eller så är det bara mitt hår som stöter på mig för att jag är så het.. speciellt när jag är nyvaken ;)

Inatt hade jag även en mardröm! Jag drömde att all snö REGNADE BORT!! Det var inte okej, för jag hade ju inte ens hunnit åka skrana eller någonting.

Och sen just ja, jag fick en liten uppmaning av en irriterad skotte som tycker att jag har för lite bilder på min blogg... vad ska jag säga? Jag har ingen bra kamera, och då tar man typ aldrig kort :( Men jag ska försöka skärpa mig!

Ojoj, nu känner jag ju pressen att lägga upp en bild! Ärsch, jag tar en gammal goding, LDG!
This one is only for you Mhairi, I'll try to post more pics on my blog! Btw, this is a fun game I highly recommend to you guys! You just have to lie down somewhere and take a photo of it! :D

Wery entertaining indeed. From the top, Karrrååååw, Tessyyy & Meeee :)



-- Sandra --

Sol motherfuckers!!

Förlåt alla trogna läsare som satt och uppdaterade min blogg-sida hela kvällen igår bara för att jag sa att jag KANSKE skulle lägga ett till inlägg innan sömnen. Det kom aldrig. Men vad gör man om ens syster ockuperat datorn? Man skiter i, och så går man och lägger sig istället!

Igår hade jag och Tess det ganska romantiskt på mitt rum, tända ljus och allt. Det hettade till rejält där ett tag, men det blev svalare när jag öppnade vädringsfönstret ;) Hahaha, stupid - vi kollade bara igenom Petras skolkataloger. Förundrades över hur små vissa var, hur sminkade vissa var - fick ont i hjärtat när vi såg vissa. Ja ni vet den där känslan som jag pratat om förut, man vill bara krama dom!!

.. Det är soligt idag. Fin fin sol, men det är lite kallt. Om jag inte hade haft denna äckliga hosta, snuva och halsont så hade jag vart ute i pulkabacken på dirren! Jag hade krigat med skranan, åh fan vad kul det hade vart! Jaja, den här snön lär ju inte försvinna i första taget, och inte pulkabacken heller för den delen hoppas jag.

Tagga
-- Sandra --

Teknik-freak?

Njaaaaaaaaaaaaaaaaeee

Jag tyckte det var ovanligt tyst i min mobil idag, men inte så konstigt. Den hade tydligen dött, men det var fullt batteri imorse! Det är dags för mig att skaffa en ny mobil känner jag. Tekniken är verkligen inte min vän.

Däremot, det borde finnas en sport som går ut på att byta sim-kort från en mobil till en annan - jag hade lätt vunnit första priset. SM, EM, VM & OS. Jag hade kammat hem alla priser! Så som mitt sim-kort fick flyga runt mellan mobil och mobil i somras.
Iaf, det jag ville säga var att jag var tvungen att använda en av mina reservmobiler idag, och det var väldigt roligt att läsa igenom min inkorg. Det var alla möjliga sms från i somras, de fick mig att tänka tillbaka på galna sommarkvällar som oftast började på TC, men man visste aldrig vart de skulle sluta.
Igår låg jag också och läste igenom gamla sms, men på min nuvarande mobil. Jag tror fan jag låg i en timme och bara bläddrade igenom alla meddelanden!
Minnen, minnen, minnen!

Aja, jag kanske droppar ett till inlägg innan det är dags att sova, nu ska jag socialicera mig lite med Tessy.
Peace out!
-- Sandra --

WooooooooHOoooooooOOoOoo

Jag känner mig lite hype! Men jag tror att min kropp har lagt in växeln övertrötthet - men det hela gick snett, så här sitter jag, speedad till max och allmänt... GLAD!

Och för er som vill veta, min blogg är värd 2 139 kr minsann! Det var inte illa pinkat med tanke på mina.. tre läsare? Okej, det där var kanske en underdrift, men jag trodde min blogg skulle vara värd högst 5 kronor eller nåt!

I alla fall, idag blev jag, Tess och Åsa stolta ägare över Avatar-biobiljetter - SÅ JAG TAGGAR! Det var länge sedan jag var på bio nu!
Eller nej vänta, det var i onsdags.. Men jaja, det känns som att det var länge sedan.

Idag har jag även läst på lite om mitt stjärntecken och vad det säger om mig osv. Jag blev nästan helt fanatisk där ett tag, det blev nästan hjärntvättning, för om det var någonting som inte stämde riktigt så blev jag nästan rädd och tänkte, oj - nu måste jag göra såhär istället så det stämmer in på normen i mitt stjärntecken!
Men i alla fall, det var sjukt läskigt hur mycket det är som stämmer, liksom, de förklarade typ relationen till min far till punkt och pricka osv! Jag är i alla fall en jungfru (född i rörlig dekad) om det säger er något! Det de flesta sidor kom fram till är i alla fall att jag har ett sinne för detaljer, jag är pedantisk, jag är flitig - men lite tillbakadragen. Som jungfru är man väldigt kritisk, både självkritisk och kritisk mot andra tydligen (förlåt i förväg, men det stämmer typ. Dock brukar de flesta klara "inträdesprovet" och då är jag inte lika kritisk längre). Sen stod det också att jag är väldigt lojal, hjälpsam och pålitlig! Och det mina vänner kan jag faktiskt tycka stämmer ganska bra (jag menar, läs bara förra inlägget så förstår ni ju själva), och förövrigt så tycker jag att det är viktiga egenskaper hos personer. Att man kan lita på folk, och att ens vänner finns där om man behöver hjälp - oavsett vad! Kan man hjälpa ska man hjälpa!

Sen stod det massa om hur man tycker och tänker om kärlek och relationer - även där var det läskigt likt!

Iaf, nu inne i min lilla hype-mode så har min hjärna en tendens att springa iväg i tankar och funderingar. Är det här verkligen sant? Hur kan dom veta såna här grejer bara beroende på vilken månad man är född i och i hur planeterna står i himlen just då osv? Läskigt!! Eller har dom bara haft en helvetes jävla tur, dom har myttat ihop något och sen så hoppas dom på det bästa, att det ska stämma in på de flesta... Sen även, om det här är äkta, sant, på riktigt - hur mycket inverkan har ens stjärntecken på ens personlighet?
100%
75%
50%
25%
?

Hur mycket beror på astrologin och hur mycket spelar uppfostran och uppväxten in i det hela. Vad är det som gör att vi utformas till de som vi är idag? Ingen vet, ingen vet.
Jo, gud vet. Amen.

Nej, en eloge till er som krigat igenom all denna text. Men erkänn, det tåls att tänka på! Googla på erat stjärntecken och kolla om det stämmer in? Det var i alla fall lite intressant tyckte jag. Nu ska jag softalisera i min säng och försöka tagga ner lite!


-- Sandra --

Whats crackin''??

En fortfarande smått sjuk Sandra har DARADAMDAMDAAAAAAAAAAM *trumvirvel*
S T Ä D A T  K L A R T  M I T T  R U M ! !

Hehe, lite på tiden kan man väl tycka. Sen behöver vi väl inte nämna att det ligger massa påsar och skit som ska slängas i soffan framför öppenspisen här uppe istället. Nej nej. Det är inte mitt rum, det är någon annans ansvar.
.. Okejdå, jag SKA ta hand om dom.. snart!

Vill ni veta en annan sak? Idag kan ni få kalla mig SuperSnälla-SilverSandra för jag har gjort en god gärning idag, och jag vill passa på att ge creds till mig själv! Jag blev nämligen väckt av en vän i nöd runt halv sju imorse, stackarn höll inte på att ta sig hem. Satt där ensam på arlanda med ett ej fungerande bank-kort. Så snäll som jag är bokar jag en flygbiljett åt na! För att vara ärlig, det var den allra första flygbiljetten jag bokat i hela mitt liv, så jag hoppas han tog bra vara på den! Haha, skämt åsido.

Nej vet ni vad, om jag ska komma någonvart idag så är det kanske bäst att man tar på sig lite riktiga kläder!
-- Sandra --

wöwöwöwöwöw

Okej, nu är jag både less och rastlös. Uttråkad. Ensam. Otaggad. (när ni läser det där så måste ni tänka det i samma tonläge som Lina i linas kvällsbok pratar när hon säger att hon är allt som börjar på 'O'. Aiit, deal?)

Jag tittade ut på våran balkong, och jag kom fram till att det är ett hav av snö där. Kan ni tänka er kylan om man lägger sig där? k k k k k k k k kaaaaaaaallt som i keaatten!

Okej, jag känner att det här kommer spåra ur, det är inte bra att skriva blogginlägg när man är.. ja allt det ovan-nämnda!

Hur som helst, just nu vill jag bara att det blir måndag, för det = avatar. Seeeeen kan hela universum hoppa över några dagar så att det helt plötsligt blir lördag. För vad händer då mina vänner? Jooo, inget mindre än PARADISBADET!! Jag vet inte hur länge vi har taggat och planerat paradisbadet, typ några månader nu? Finally så ska det bli av, på lördag bär det av, förhoppningsvis två bilar fulla men taggade peepz. Bad, bastu - massa rutchkane-åkning, och sen taggar jag även typ utgång eller något annat trevligt i den ännu rätt så oupptäckta staden. Det enda man har gjort i övik är ju faktiskt att missbruka e4:an. Det är bara ännu en stad man måste passera när man ska till stockholm, sundsvall, göteborg, till min morfar osv. Ända gången man stannar där är när man är på paradisbadet!

jaja, nu ska jag börja röra mig härifrån.. Tagga harry!
-- Sandra --

RSS 2.0