New years eve!

Jag överlevde natten minsann, stort plus där.
Det låter som att mitt element kissar? What's up with that?

Hur som haver, denna dag till ära så kände jag att jag också var tvungen att göra en såndär lista som alla gör. Have fun (eller kryssa nu, för er som gör det - gott nytt år iaf!!)



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Oja, minst sagt. Jag var på bal, jag tog studenten, jag har haft mitt första riktiga jobb, jag tog körkortet, jag blev riktigt full för första gången (ja minsann, ni läste rätt) och en del andra saker också. Jag höll på säga att jag sov på ett tak, men det var ju för fasen sommaren 2008 så det skulle vara lögn!
Jag har kört många tre-dagars och fyra-dagars utekvällar i somras.. hmm. Ja, det är ganska mycket jag gjort i år som jag itne gjort förut.


2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag kommer knappt ihåg vad jag hade för nyårslöfte, men om jag hade det så har jag säkert inte hållt det! Haha, eller jo, jag tror jag höll ett minsann ;)


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej


4. Dog någon som stod dig nära? Johannes dog (mormors man), det var kanske det värsta jag vart med om, hans begravning och allt. tänker på mormor. Sen så dog ju allas våran Niclas. Helt sjukt vad det är många unga som har dött i år, i bilolyckor eller så har de begått självmord. Sen är det skrämmande hur nära en person till har vart att begå självmord - ja det var lite drama där ett tag, polisen blev inblandad och grejer. Dock var väl inte jag så mycket inblandad i det där, det var ju min syrra, men man känner ju som att man måste... beskydda sina småsyskon? TUR att det läste sig i alla fall!


5. Vilka länder besökte du? Det gamla vanliga, bara kära Norge.


6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Nja jag vet inte, mer dans kanske, höhöhö. jag kommer inte på så mycket annat nu. 


7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Alltså.. jag är inte en sån som kommer ihåg själva datumen, jag kommer ihåg dagarna - och det är många speciella dagar jag kommer komma ihåg!


8. Vad var din största framgång 2009? I våras var det dansen, minst sagt. Sen skolan, att jag gick ut med rätt bra betyg. Att jag tog körkortet! 


9. Största misstaget? Att jag inte dansade någonting nu i höst. 


10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag har fan vart frisk som en nötkärna hela året tror jag minsann! Skador? Var det i år jag fick bristning i bakre lårmuskel-fästet? Nej, det var fan förra året, så nepp, inga skador heller! 


11. Bästa köpet? Min bil! :D Plus min bilstereo. Sen kan man väl se körkortet som en bra investering också? 


12. Vad spenderade du mest pengar på? Jag skulle nog satsa på mat och kläder. Bensin och kanske bio?


13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, 2009 har vart ett rätt glatt år för min del, så det är många saker som gjort mig glad. Mycket beröm osv, det blir man alltid glad över! :) 


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Ojojoj, det är ju hur många som helst.. Men typ David Guettas låtar. Sen såklart Da stylez deh!! Hehehe


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag kommer typ inte ihåg. Jag tror det har vart ganska lika.

16. Vad önskar du att du gjort mer? Tagit kort! Har fan inga kort från 2009 tror jag.


17. Vad önskar du att du gjort mindre? Sovit? haha 


18. Hur tillbringade du julen?
Hemma i hörnefors med mamma, jocke och petra. Mycket mysigt.


19. Blev du kär i år? Nope


20. Favoritprogram på TV? one tree hill, gossip, desperate housewifes, sytycd!


21. Bästa boken du läste i år? Twilight-böckerna!


22. Största musikaliska upptäckten? A tribe called quest, sen massa dancehall-artister. Jag fick upp ögonen för Chris Browns musik, har bara lyssnat på honom smått förut. 


24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar


25. Något du önskade dig men inte fick? Jag kommer inte ihåg haha.. 


26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag var typ bara hemma och dog. jag orkade inte göra något.


27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, men det kanske är lite för privat för att skriva ut häääär ;) haha


28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Väldigt varierande, helsvart..  Färgglatt! Men mitt signum är nog flyppade örhängen!


29. Vad fick dig att må bra? Dansen, framstegen, mina gamla vänner som jag blev ännu bättre vänner med, nya vänner. Sommaren!


30. Vilken kändis VAR(kom ihåg, var, inte är!) du mest sugen på? Haha jag måste nog säga Edward Cullen. Tönt, JA!


31. Vem saknade du? Hmm, jag måste nog säga Daniel, orka flytta långt bort! ;P


32. De bästa nya människorna du träffade?
Ojoj, det är verkligen många många många. Eller egentligen hade jag ju träffat många av dessa människor förut, men man började som inte snacka osv förrän i år. Men ni vet säkert vilka ni är!




Ojoj. det här tog typ år och dar att skriva ju. Nu ska jag ta mig lite vetebullar. vetebullar 4 lyfe!!!
Men ja, om jag inte uppdaterar något mer idag, så gott nytt år på er!
-- Sandra --

fniss i mörkret

Jag vet inte om det bara är för att jag är trött, men vissa kan verkligen det där med att underhålla en på msn. jag citerar "sen när alla ska vallfärda därifrån så finns vi vid allas favoritpub men en kort stund trots det roliga så äre jäkla ingen vinter fodring på "hot zone-female touch" - kavajen!"

ja, ingen fattar vad det där handlar om, men jag kan förtälja er att det är allas våran Mr. Metal (numera medeltidssmed?) som är i farten och underhåller mig. Jag skrattade så öga börja blö! Nej.

Jag vet inte vad jag ska säga, jag vill typ skriva mycket, men då kommer det bara bli ett sånt där tråkigt inlägg "idag har jag.." ni vet. jag har lovat mig själv att det inte ska bli så på denna blogg (dock får man ha sina misslyckade inlägg ibland). Jag vill i alla fall nämna att lilla örådet/pandoras ask/confession-moment hos Åsa ikväll var mysigt. Trots att varken Åsa eller Tess hade några confessions som var nya för mig. Jag vet allt, det var ju lite tråkigt. Däremot fick ju vissa andra en smärre chock eller två, fNizZ!!

Jag gillar att chocka folk, det är nice!
hur som haver, datorn dör nu, och jag ska däcka hade jag tänkt. Vi får väl se hur det går, nu när medeltidssmeden håller på att försöka skrämma upp mig genom att säga att det tydligen spökar hos min granne (som är hans kompis). Inte OK. Jag hoppas jag överlever tills imorron. (Det hände nämligen sjuka grejen här också nyss med min tv :O )

-- Sandra --

Cut cut

Jag har klippt mig!! Det blev kort minsann, eller jag tycker det är jävla kort, och jävla tunt. Det känns... ovant. Jag saknar mitt lång-långa hår, men det var bara att inse att det behövde en rejäl trimmning! Sen har jag tänkt på en sak, vad gör man om man sitter där och frisören klipper helt fucked up, fult, för kort osv. Vad gör man då? Säger, ursäkta, kan du klistra tillbaka mitt hår, jag vill inte ha såhär? Nej, man sitter där, lugnt och stilla och drar på happy face när man egentligen dör innifrån. Sen gråter man lite smått när man går därifrån.
Har det hänt er någon gång att ni verkligen vart jätte-missnöjd när ni klippt er?


Där ser ni minsann (bjuder på lite sexy-pose också..)

....

okej, jag måste erkänna, jag kunde inte hålla mig när jag hittade tillbaka till min vän camen igen, så här har ni lite fler bilder.

Jag chillar med bobban minsann.

-- Sandra --


Confessions

Alltså, det är dags att tala ut.
Nyår - ärligt, jag har alltid vart den som vart lugnast inför nyår, tänkt att det kommer fixa sig på ett sätt eller det andra. I år känner jag att jag har halkat iväg lite, blivit lite för ivrig på att få "den perfekta nyårsafton" - och vars har det lett mig?
ÅT HELVETE säger jag bara. Mina vänner är ovänner även fast de typ inte ens pratat med varandra, mina vänner är sura på mig för att jag måste välja sida, trots att jag mest av allt vill vara med allihopa. Kan ni bara sluta kriga? Kan vi inte bara umgås, lugnt och stilla, äta god mat, dricka goda drinkar och sen ta det därifrån? Ingen ska känna sig utanför, ingen ska känna sig bortglömd eller utelämnad.

Men jag antar att det är dött. Jag ska lägga ner hela nyår, seriöst. Jag ska gräva ner mig i snön och dö. Lika bra, då får alla göra vad fan dom vill, lika bra att jag inte är med någon!! Då blir alla glada och nöjda.
Hoppas ni andra får en bra nyårsafton i alla fall.



-- Sandra --

00.03

Blö.

Jag ser bara vitt vitt vitt

Behöver jag ens nämna att det är sjukt mycket snö? Jag tror inte att det har  undgått någon. Den bara vräker ner, det tar aldrig stopp. Jag tror vi är på väg mot ännu en istid.

För tillfället känner jag mig lite nere. Jag vet inte vad det är, så fråga mig inte. Är bara sjukt less på typ allt och alla (ta inte illa upp!!!!!). Jag är uttråkad och jag känner bara - varför kan inte någon random/rolig höra av sig? Ibland önskar man att folk vore tankeläsare så dom liksom skulle veta såna där grejer, men icket.

Jaja. Vi hoppas på en hyffsad nyår i alla fall.
-- Sandra --

I'm a taxi driver

Man loggar in, man loggar ut - och lämnar inga spår efter sig.
Men nu har jag minsann gjort det.

Hejs svejs
-- Sandra --

December 24

JULAFTON :D

tänk vad vissa dagar kan kännas speciella, man längtar och längtar - sen när dagen väl kommer så bara springer den förbi. Julafton är definitivt en dag som kan klassas i den kategorin, dock är det inte lika roligt som när man var liten. Eller, det är inte roligt på samma sätt. Det är fortfarandy mysigt though!

hur som haver, jag ligger i soffan lite lätt slö och mätt sådär. Ja ni vet ju själva hur det brukar vara på julafton, gofika och mat i mängder. det är sagan om de två tornen på tv:n och nörd som jag är så måste jag ju titta - de filmerna är verkligen hur bra som helst ju, precis som harry potter.. och ja, massa andra!

Men jaja.
blev ni nöjd med era julklappar?
Själv blev jag mycket nöjd, lite fresh kläder, presentkort här och där, smink och såna grejer.. Och sen såklart tusenlappen som tagit sig hit ända från norge. Jag tror det börjar bli lite utav en tradition det där från morfars sida. Eller man kan ju alltid hoppas, men vi har fått en tusenlapp var nu två år i rad! Hoppas de satsar på ett tredje.. ;)
Nej nu är det dags att koncentrera sig på filmen igen, men först!! GREVEHOLM SÅKLART!
Ni trodde väl inte att jag skulle glömma sista avsnittet va? Nej nej, det hade ju vart fy skam på mig!


-- Sandra --

Dance dance dance

Jag blev kär i den här videon... Jag tror att det är för att dom dansar lite dancehall mitt i allt, kolla ;D



-- Sandra --

Dan före doppardan!

Ibland kan man minsann överraska sig själv, jag kom på mig själv att typ smygstöna när jag höll på att fixa till julgranen. Så kan det gå.

Sen vet jag att jag vart sämst på att hålla min lilla julkalender updated - det var likadant föra året, det gick bra från början, nu är det bara kaos! Jag orkar inte ens sitta vid datorn, än mindre blogga, men här kommer de två missade avsnitten iaf.




Igår var en riktigt mysig dag. Vi eldade i våran öppenspis och bara satt framför den och myste, jag, mamma, petra och självklart alla hundar. Sen råkade jag däcka där, det var ju så varmt och skööööönt! Hehe.
På kvällen blev det en visit på staden med Evelina, vi trodde de hade öppet till klockan nio igår igen, men fail på oss! Allt stängde klockan sju, så vi drog en chillmode på waynes istället! Jag tycker det var lite roligt att vi hade åskådare också, tsssss på er säger jag bara! Våga bjuda på er själva och sitt inte och kritisera när andra gör det? Aja, ingen bry man blir ju typ bara mer taggad på att fula sig när det sitter folk bredvid och sitter och kollar snett och viskar hela tiden :P

Sen undrar jag vem den där mystiske mannen är, hmmm. Klura klura! Jaja, nu ska jag gitta out of here, köpa den sista klappen osv.
Ha det gött!
-- Sandra --

Greveholm-maraton

Titta och njut!



-- Sandra --

December 20

Ojojoj, det är bara fyra dagar kvar till julafton minsann. Vart är stämningen? Fjärde advent och allt är det ju idag också. Jisses.

Är det bara jag som hamnar i trans ibland och kan egga en och samma låt 13452720 gånger efter varann? Frågan är om det är för att man gillar låten, eller om det är för att man är för lat för att komma på en ny låt att egga.

Hur som helst, jag hade tänkt berätta lite om min helg för er som är intresserade. I fredags var det ju sista arbetsdagen på scandic syd (tänk för nu är det lov) och det firades med middag på allstar som slutade med en hel utekväll! Inte trodde jag att allstar hade ett sånt där drag. Däremot kändes det lite som att jag och Malin drog ner medelåldern med tjaaa... några år i alla fall. Sen vill jag bara säga att DET ÄR SJUKT VAD MÅNGA DET ÄR SOM INTE TVÄTTAR HÄNDERNA EFTER ATT DE VART PÅ TOA!!! Fyfan vad äckligt, svääär över 75% gjorde bara sina buisness och gick därifrån utan att tvätta händerna. Så tji på er alla som tyckte att min bakterie-mani var onödig, det var den INTE och nu har den typ kommit tillbaka.
Sen vill jag bara klämma in att jag träffade jättemånga bekanta i fredags som jag inte sett på jättelänge, t.ex en gammal lärare jag hade i mellanstadiet, ett helt gäng från TC (kock, diskare, vakt osv osv) och massa andra randoms också. Sånt är väldigt trevligt!

Igår var jag på restaurang igen, men denna gång med släkten. Det var trevligt, men det kändes lite... akward och ensamt ibland, men god mat var det i alla fall! Utgång även denna dag, som vanligt hehehehe. Det hela slutade i alla fall ganska random, först blev det lite tv-spel sen en random efterfest där man stötte på både gamla bekanta ansikten, men även några nya som verkade vilja ha lite terapi-snack där ett tag.

Idag. Ja, seg-söndag. Jag har läst ut harry P, vart och hämtat kina-mat (inser ni att jag har inte ätit hemlagad mat på tre dar nu?!?!) och segat framför tv:n. Men det har vart riktigt skönt. Imorgon blir det mer julklappsköp sen fika med Sandra. Hoppas det inte är allt för kallt bara, då jag lär behöva spendera några timmar på stan.
Ses vi där?

-- Sandra --

Helgbloggning är inte min grej

Jag suger att uppdatera min blogg på helgerna, det är för att jag alltid har så mycket annat för mig så man hinner inte riktigt sitta vid datorn. Det enda som är synd med det är att mitt greveholm tittande blir rubbat, men det får bli maraton imorron, och då dyker det även upp maraton här i bloggen för er som inte orkar leta upp avsnittena själva! ;D

Däremot har jag tänkt lägga ut en annan.. ska jag säga intressant video(?) från youtube.
Okej. Det är såhär, jag är inte en sån som skrattar åt folk för att de inte följer normen när det gäller kroppar/utseenden osv, men den här videon. MY GOD! Den är bara flypp! Jag fattar inte riktigt vad killen håller på med, checka den - men jag vill bara säga att om jag hade sett en helt vanlig kille dansa på det där sättet och lagt ut på youtube hade det nog väckts liknande känslor inom mig. Så, don't blame me - men den här killen är sjuk!


-- Sandra --

December 17

ojojoj vilken dag. Det är allt jag har att säga.
Sen taggar jag att jag ska vara tillbaka på scandic om sju timmar, minus sex minuter.



-- Sandra --

Ansiktsboken

Facebook har då grupper för allting - "vi som kollade efter siffran (åldern) längst ner i glaset när vi var små".
Ja, det är ju sant, man gjorde ju alltid det! Jag har för mig att jag oftast brukade bli 5 eller 26 år gammal. Det var alltid lika spännande att se hur gammal man var just den dagen, som en liten överraskning efter att man druckit upp mjölken.

Tänk vad lite som kunde roa en när man var liten.

En annan matsals-relaterad sak man gjorde när man var liten (eller jag gjorde det faktiskt inte) var att man blandade ut mjölken med lite vatten. Jag förstod aldrig varför, jag tyckte det såg äckligt ut, men de som gjorde det sa alltid "MMMMM, det smakar typ grädde". Konstigt, det borde ju bara smaka som utspädd mjölk? JA, för er som inte fattade så var jag ironisk med den där kommentaren.
Sen kom jag ihåg att vissa små smyg-fatzooooooos tog med sig massa smörpaket ut till skolgården på lunchrasten och käkade bara smör. Alltså, de satt och slickade direkt ur smörpaketet. Antingen satt dom i snurrgungan och gjorde det, eller så satt dom i klätterställningen. BLÄÄ. Det förstod jag mig inte heller på, jag var "för mogen" för sånt där, men däremot att doppa morotsstavarna i smör - det var min melodi det! Riktigt gott, och jag menar - man kan ju inte vara för nyttig.

Gud, det är sjukt vad många småminnen jag hade glömt bort helt som ploppade upp nu när jag skrev det här inlägget. Jag kanske borde skriva om gamla barndomsminnen oftare. Detär ju faktiskt ganska roligt att tänka tillbaka på hur det var.

Nu är det dags för paradise hotel.. Snälla, döda mig någon?
-- Sandra --

December 16

WoWoWoWoWoW - DET ÄR SNÖ UTE :D Inte lite snö heller, typ någon decimeter. Det var verkligen på tiden om jag får säga det själv, nu börjar julstämningen komma lite mer faktiskt. med julstämning så kommer julklappsinköp och det var mitt, Tess och Petras stora mission igår. Det gick faktiskt ganska bra, nu har jag bara typ tre, fyra klappar kvar, sen är det klart och betart!!

iaf, här kommer dagens episod av mysteriet på greveholm!


-- Sandra --

December 15

Ojojo, här ska inte glömmas, varsågod my lovers.



-- Sandra --

December 14

Zuuup!
Det känns konstigt, jag ska jobba idag, men jag börjar inte förrän klockan fyra, så här sitter jag! Mest sitter jag och gråter för jag har ont i min tunga, den är helt sönder! Den blir cuttad hela tiden av den där strängen jag har bakom tänderna. Så fort jag pratar, tuggar eller typ ska spotta så är den där och rispar i min tunga och det gör så jävla ont. Jag går typ runt med blodsmak 24/7 och tungan är helt svälld. Men vad gör man?

Jag slänger in dagens avsnitt av greveholm som ni kan avnjuta medans jag går ner och duschar.


So long peeps
-- Sandra --

11, 12 & 13

Nej, jag har inte dött! Det har bara vart ett par bloggfria dagar, jävligt skönt faktist! Det är kanske det bästa med att ha en liten blogg, ingen som typ dampar lös för att man inte uppdaterar så ofta. Dock fick jag en pik idag för att jag inte lagt in greveholm på flera dagar, så jag får väl ta och göra det nu!



Ojojoj, det börjar hända grejer på greveholm nu minsann!

Övrigt då, det är ju lucia idag och allt, men jag känner ingen lucia-känsla över huvudtaget! Jag har inte ens sett ett luciatåg :( Och det blev som ingen riktig vaka igår heller, bara vanlig utgång. Som var riktigt nice dock, vi slog på stort och hade till och med förfest! Sen vet jag inte riktigt vad som hände där, uttnyttjande av min mobil och grejer, hämnd för att jag vann buzz osv osv.. Det blev lite lulligt där ett tag. HE HE.

Iaf, jag orkar inte skriva så mycket mer, det kanske kommer fram mer grejer någon annan dag, nu ska jag se om tv6 lagt ut paradise hotel XL, nighty night!

-- Sandra --

December 9 & 10

OJOJOJ - dåligt gjort Sandra, vi har missat ett avsnitt av greveholm bara för att jag hade en blogg-fri dag igår. Men vad gör man om man inte hinner sitta vid datorn?

Iaf, igår var det lite kaos på jobbet. Eller lite och lite det VAR KAOS. Förbannade arbetskollegor (inte på mig tack och lov) som slutar i att en får sparken!! En servitris blev magsjuk så alla i servicen var sönder-stressade. Fullbokat julbord och fullt på hotellet.
Fy FAN säger jag vilken äcklig dag det var. Blä blä och åter blä. Som tur var så var Tess och Karro fortfarande hos åsa, så jag hann fara dit ett tag efteråt, det var min räddning.

I alla fall, efter vi hade skjutsat hem Karro så vet jag inte riktigt vad som hände..? Vårat mission var att hämta biljetter+laddare. Det hela slutade med pipes och olles.. så det kan gå, så det kan gå! Jag brukar ju alltid säga att spontana kvällar är de bästa, men jag vet inte -  jag var på så jävla dåligt humör igår efter att ha jobbat.. Men jag hade fortfarande trevligt, och jag blev ju lite gladare i alla fall! :)

Men nu blir det duschen babys! Sandra är not so fresh ATM!

Gårdagens avsnitt


Dagens avsnitt! :D


-- Sandra --

December 8

Shululu allihopen!
Idag blir det staden som gäller, sen jobb. hörs later peeps!

Aa och just det, you know the deal



-- Sandra --

Glatt överraskad!

Det här är bi-effekterna av att bara vara hemma en hel dag. Allt är frid och fröjd och hur skönt som helst till typ klockan åtta-nio på kvällen. Nu har jag fått sällskaps-abstinens och jag gillar det inte. Jag vill göra något roligt och tokigt. Om det hade vart sommar nu hade jag nog tagit cykeln till Tess och tvingat med henne på äventyr i det stora läskiga hörnefors. Typ som i somras, klättra på tak, palla jordgubbar och jag vet inte vad. Det var tider det.
Nej, nu fick jag nöja mig med att ta bilen till preem och tanka. Woho, min kväll är (inte) räddad. Jag tog även en sväng förbi bankomaten. Eftersom att jag har vart så duktig och tappat bort min dosa har jag inte haft en blekaste aning om hur mycket pengar jag haft. Jag har bara dragit kortet och hoppats på det bästa. Jag kände att nu var det dags att kolla upp det hela, och jag beredde mig på besvikelse, ångest och allt sånt där. Men jag blev glatt överraskad! VÄLDIGT glatt överraskad. Jag hade ju sjukt mycket mer pengar än vad jag trodde, typ 5000 kronor mer än vad jag hade tänkt mig! Och jag har ingen aning hur det har kunnat bli så? Det känns som att jag  har slösat hur mycket som helst.. I alla fall, jag känner mig rik just nu, vilket inte är så bra - för nu kommer pengarna säkert försvinna fort som attan bara för det. Typiskt. Men jaja, det är ju löning om bara en vecka, om jag lyckas hålla i mina pengar någorlunda tills dess kommer jag verkligen bli rich bitch!

Men so long.. jag blev typ sugen på dammsuga.
-- Sandra --

kidikidikidikidicudi & kananananeywest & comonomonomon!

Jag gillar att jag har jämn statistik-linje eller vad man ska kalla det. NAAAAAT. Om man ska jämföra den med en såndär som känner av hjärtfrekvenserna så hade det vart en som var kopplad till en som hade hjärtatack eller nått 24/7, upp och ner, upp och ner, sen är den död ett tag.. sen uppneruppneruppneruppner.

Idag.. Ja idag har vart en riktig mysdag - jag har massa ny musik som jag bara har suttit och lyssnat på. Mucho mucho bra musik också, tror inte jag tyckt en enda låt vart dålig! Så brukar det inte vara, men verkligen alla låtar har vart softa. SKÖÖÖNT. Nu har jag lite ny musik också. Mina bil-högtalare kommer sprängas och brinna upp - det är oftast där jag lyssnar på musik (förutom vid datorn såklart), och jag lyssnar inte på låg volym kan jag lova. Ja, vissa har ju kanske upplevt det själv när jag kommit och hämtat er, eller när ni följer med mig till bilen, jag vrider om nyckeln och man typ hoppar till för att musiken startar och är så hög.. hehehe. Men så går det, sen är det bäst att man kan koppla in iPoden i min stereo också, om inte sladden är på rymmen, vilket den brukar vara ganska duktig på att vara! Nej, körkortet, bilen och min BILSTEREO är nog de bästa investeringar jag gjort i mitt liv. iPoden var ju en present, så den kan ju inte räknas som investering - men den är också en av mina allra käraste ägodelar!

Hur som helst, idag chillar jag till denna låt med Kid Cudi, Kanye West och Common


-- Sandra --

Graffiti

Jag har äntligen tagit mig i kragen och lyssnat igenom Chris Brown's nya album graffiti. Jag måste säga, jag diggar det!

Jag har alltid tyckt om Chris Brown och hans musik, men efter allt det där med Rihanna vet man inte riktigt vad man ska tro. Jag tycker verkligen inte att det är okej att behandla en tjej så som han behandlade Rihanna, det är inte okej att behandla någon person så! Där åkte han lite på minus-sidan för min del, men hey - we've got to admit, killen gör grym musik!

Kirra albumet om ni inte har det än, Graffiti! ;D

-- Sandra --


December 7

GREVEHOLM! :D



-- Sandra --

Innan jag avrundar

Igår gjorde jag något ovanligt, jag var på dansföreställning - umeå dansskolas dansföreställning närmare bestämt.
Det kändes konstigt, jobbigt, lite obehagligt nästan - samtidigt som jag njöt. Jag älskar ju dans, jag älskar att kolla på dans, men mest av allt älskar jag ju att dansa själv. Ni anar inte hur avis jag blev på er alla, ni såg ut att ha så himla roligt. Jag kommer själv ihåg känslan, stressen, paniken mellan numrerna med väldigt snabba klädes-byten, adrenalinkicken och gemenskapen. Friheten.
Varför slutade jag dansa egentligen? Tro mig, det är en fråga jag har fått av väldigt många, men den som har ställt den flest gånger är nog jag själv. Och vet ni vad, jag har nog inte något riktigt bra svar på den frågan heller. Jag skyller på att det är för att det har blivit så konstigt nu med jobb och sånt där - men nu ska jag vara ärlig igen. Jag har inte jobbat så mycket, jag hade kunnat dansa i höst. Även om jag inte hade kunnat dansa så mycket som jag gjorde i våras så hade jag kunnat dansa.

Jag antar att det är en anledning att allt känns så himla hopplöst och ovärt nuförtiden ibland. Det känns som att saker man gör nu på dagarna inte betyder någonting, för det är så tomt utan dansen. Hur som helst, jag har nog lyckats förtränga det hela rätt bra under hösten. Det har verkligen varit den här, stuva in känslorna i ett bortglömt hörn i hjärnan och stäng in dom där. Tänker man dom inte, eller känner man dom inte - så finns dom inte. Men det gör dom, och dom kommer fram när man minst anar det. (till exempel i kylen på scandic syd)
Igår kom dom fram när jag såg alla mina vänner med sina stora leenden på läpparna dansa där på scenen - de dansade utan mig.

Ja, det var minsann en upplevelse, att för en gångs skull sitta på andra sidan, att sitta i publiken. Även om det var en bra föreställning (dock kort) så är jag säker på att den hade vart tusen gånger bättre (för mig själv) om det hade vart jag på scenen.

Men ja, life goes on antar jag, saker och ting ändras, det är bara att acceptera. Dock är vissa saker svårare att acceptera än andra.. svårare att släppa.
Nej, nästa termin blir det åtminstone 2 kurser! Punkt slut, och nu ska jag sluta vara så himla... ja, någonting.


Jag måste bara lägga ut lite gamla favoriter i detta inlägg. Och sakna det lite.

Superhjältar - batman for sure ;)



Modernt för Linda-Marie, kan ej beskriva med ord hur myckt jag gillade den dansen!


Gahnströms dans - WORD!



Taggade tjejer på balett-klassen, hahaha


Sist men inte minst, min och Saras fett coola hip hopish, vad händer lään? Typ 5 minuter innan lektion improviserad kanshiiii? JA


Jag märker nu att jag inte lagt upp några hip hop klipp alls nästan, illa illa illa! Men det kanske kommer någon gång, tillsvidare så får ni nöja er med dom här filmerna :)

.. Men vet ni vad? När jag ändå är igång, ni får några bilder också.





Sen måste jag bara få säga det, de två sista bilderna - jag har typ höga ben som fan! :O Röd/vit rutig klänning på den övre bilden, och sen sista bilden, längst fram längst till höger. Jag är stolt över mig själv fan ;D

Jaja, jag känner att jag har i princip dödat er med text, bilder & filmer idag, så det är väl bäst att sluta innan jag även dödar mig själv.
Ha det bäst
Peace out bitches
-- Sandra --


Jag börjar tveka

Bor jag fortfarande i norrland?
Ni vet, den stora delen av sverige längst uppe som ska anses vara kall och snöig under vintertiden!
Vars är snön? VART ÄR DU SNÖN? Idag har jag verkligen saknat den, för vet ni vad? Jag insåg att det är andra advent idag!! Det vill säga, vi är nästan halvvägs till julafton nu, men jag har inte fått några julkänslor alls än! Även fast huset är pyntat till max (mamma har gått lös med ljusslingor som varje år, elräkningarna måste ju vara skyhöga under december månad i detta husåll), jag har jobbat med julbord och allt vad det hör till, jag har skrivit önskelista, haft julfika osv osv, jag har gjort allt!
Förutom sett snön. Kan den bara komma? Med snön kommer julkänslor..
I'm dreaming of a white christmas, ja det skulle man lugnt kunna säga.

Hur som helst, jag får nöja mig med att stilla min längtan efter snö genom att kolla igenom bilder från förra vintern. Jag tänkte dela med mig av dom till er också. Titta och njut.. av snön!!






Det var tider det.. vad skulle man göra utan snö, slalom och skoter?
Man skulle gå under. Sååå, kan den bara komma nu?

-- Sandra --


December 6

Andra advent och allt idag ju!
Men har man gjort något? Nej, startsidan på facebook har vart min vän idag. Och åsa såklart.

Iaf, greveholm! :D



-- Sandra --

Dialekter

Jag älskar riktiga norrländska bonn-dialketer. Det är så roligt att höra när speciellt äldre personer berätta saker och ting, som idag när farfar var här så berättade han om när han hade krockat med cykeln någon gång i sina yngre dar. ".. och träskorna flög så jag gett ju sprante strumpläste..".
Varför kan inte jag också prata sådär coolt? Henna och denna, nalta, eljest - jag måte utöka mitt norrländska ordförråd! Några andra favorituttryck är borti onyest, snögloppe osv osv.

Nej, jag känner att en tur till fjällnäs skulle sitta bra nu för att friska upp minnet! Kanske Petra och kusinerna är sugna på en roadtrip? Det hade vart mysigt!

-- Sandra --

December 5

Och vart tog den fina vita snön vägen? Den är dead and gone, det regnar ute! Inte det trevligaste just nu kan jag känna.

Min broder är ju som sagt fyra år, och tappat sin första tand har han också gjort. Imorse möttes jag av ett stort leende med en stor glugg minsann! Gud vad dom växer upp fort.. he he. Pappa och oskar håller i alla fall på att göra lite gofika som vi ska få smaka på sen när släkten trillar förbi!

Annars händer det inte så mycket för tillfället, jag tycker ni ska kolla in del fem på julkalendern!


-- Sandra --

Nattbloggning

Wöwöwöwöwö!
Klockan är ju typ mycket. Här sitter jag i min egna lilla värld, inte ens en gnutta trött och inser att klockan är halv tre!
Men vad gör man?

Jag är nog lite speedad efter sockerchocken man fick av mysfikat hos Åsa. Glögg, julmust, pepparkakor i alla dess former, lussebullar och skumtomtar. Släng in lite ljus, julmusik och trevligt umgänge på det där så har ni min kväll! Inte helt fel, riktigt mysigt faktiskt.

Annars har det inte hänt så mycket idag förutom att det SPÅRADE på jobbet. Men kanske inte så konstigt, jimmy var tillbaka. Om jag säger såhär, det snortades wasabi, det inhalerades wasabi-ånga (fyfan vad obehagligt, det stack som FAAAAN), det flög tomatsillar i folks hår, sen flög det lite mer mat också, typ prinskorvar, pastejer och dess äckliga gelé ovanpå. Det råkade också flyga några blöta äckiga disk-svampar genom köket också. Jag är förvånad att inte vattenslangen åkte fram idag. Det gjorde den ju trots allt igår, det var inte lite blött..

Haha. Hör ni vad mogna arbetskamrater jag har? Snuskiga är dom också, allihop. Dom vill bara inte erkänna det.

Nej, nu står jag inför det svåra valet, film eller bok? Vet ni vad, jag tror jag satsar på film ikväll, flickan som lekte med elden. Jag har typ glömt hur den var - det kan ju vara trevligt med en reminder.
OCH JUST DET! GRATTIS OSKAR, hela 4 år idag!!!!! (eller tekniskt sett igår.. men för mig är det fortfarande fredag)

Han brås på sin storasyster minsann. Söt som socker.
Imorron.. ja, imorron kommer bli en intressant och händelserik dag. Jag ser framemot imorron.
Godnatt.

-- Sandra --

December 4

Hinner inte skriva så mycket nu, men jag har lite saker att berätta.. eller klaga över ;)
Iaf, julkalendern får vi ju inte glömma! :)



-- Sandra --

December 3

Kalenderdags! :D



-- Sandra --

Kupévärmare någon?

Word. Någon som har en liten bra och billig kupévärmare till salu? Jag är down på köpa, det här går inte längre. Det är typ som rysk roulette när man tar bilen - Kommer jag få upp dörren idag eller kommer den ha frusit fast?
Svääär, någon vacker dag kommer jag bryta sönt nyckeln i min förtvivlan när jag fösöker låsa upp dörren.
INTE OKEJ.

Nu, harry P. Är det ovanligt? Nej, men det är mysigt. Liksom, man får ju vara med om värsta äventyren ju, det tackar man inte nej till. Gonatt!
-- Sandra --

Vad hände med kylan? Inte min bästa vän..

Word. Här sitter jag invirad i mitt gosi-täcke och fryser om fötterna. Ovanligt, njaaaee, inte speciellt.
Det är fint väder idag också! Det är verkligen ++ på det, man blir så trött och deprimerad av att se en mulen himmel varenda eviga dag. Men nu lyser solen på kullen utanför mitt fönster.
Wow, fick värsta flashbacken från i somras nu när det flög runt tak här utanför. Det var ju en upplevelse minsann.

Kallt är det dock. Inte lika uppskattat, speciellt inte när man INTE kan LÅSA UPP sin BIL. Jag fick smått paniken när jag skulle hem från jobbet igår och dörrjäveln ville inte låsas upp. Efter typ tio min fick jag iaf upp passagerar-dörren, så jag fick leka smidig och klättra in där, ta mig över till förar-sätet, bara för att komma på att jag måste skrapa rutorna också. (jag hatar frost-äckel) Klättra ut igen, frysa händerna av sig, sen klättra in igen, och då ser jag att det är frost på INSIDAN av rutorna också? Wtf?! Hur kallt kan det inte ha vart på en skala, och hur fuktigt måste det inte vart i min bil?

Jaja, idag har jag tagit vissa försiktighets-åtgärder så att jag inte ska få samma problem. För det första har min bil stått i ett varmt garage hela natten, med rutorna lite öppna så fukten har förhoppningsvist försvunnit. Vi får väl se ikväll om det funkat eller ej. Only time will tell...!

Nu ska jag ta mina isbitar till fötter och läsa lite harry P innan jag måste dra till jobbet. See ya.
-- Sandra --

December 2

Dagens dos av greveholm, varsågoda.



"Ärsch, sängar är för mjukisar, jag ska sova på golvet. Det är coolt"

-- Sandra --

JULKALENDER

Som sagt, julkalendrarna nuförtiden suger. Jag har dock inte gett det här årets en chans än, jag orkade inte kliva upp sju på morgonen - och eftersom att jag jobbade ikväll så kunde jag inte se den då heller. Det för väl bli svt play om jag orkar.

Däremot orkar jag se denna julkalender igen, MYSTERIET PÅ GREVEHOLM! hur bra var inte den på en skala? Jag kommer till och med ihåg vad det var i första luckan, en tidning :] Så mycket gillade jag den julkalendern - att jag ens kommer ihåg det!

Iaf, här i bloggen får ni följa med mig i min egen lilla julkalender, klassikern. The one and only - Mysteriet på Greveholm.



-- Sandra --

Nedräkningen har börjat!

Vilken härlig dag det är idag första december! Vi har blivit välsignade med solsken och även lite lite snö! Jag vet inte hur jag ska förklara det här, men det är som värsta gyllene skenet som sipprar in mellan gardinerna här, det gillar jag!

Egentligen, jag vet inte varför jag tvingar mig själv att skriva blogg-inlägg, för det som jag skrivit därovan är det enda jag ville ha sagt. Man blir inte så inspirerad att blogga när man bara är hemma själv på dagarna och sen jobbar på kvällarna. Visst, ibland kan det hända sjukt roliga eller annorlunda grejer på jobbet - som igår, då fick jag springa runt på hotellet och guida några som skulle bo där. Jag hade fan ingen aning själv vars deras rum låg! Det var lite pinsamt, där sprang jag runt i kock-kläder och låtsades som att jag visste vart jag skulle. Sen skulle jag även kolla så att det var bäddat osv, men jag fattade ingenting, det var typ någon bäddsoffa som man skulle dra ut - men det löste sig till slut i alla fall.

Ojojoj vad jag flummade iväg där och tappade tråden. Det jag ville ha sagt var iaf att man blir ju inte så inspirerad till att blogga när man bara jobbar och sitter hemma, för jag antar att ni börjar bli lite less att höra vad som har hänt på sydan varje dag? Nej, just det.

Men en sak kan jag i alla fall förtälja er för att fylla ut detta inlägg lite! Jag har ju som börjat tänka lite på det här med julklappar och sånt. Jag har ingen aning vad jag önskar mig eller så, jag lovar jag inte kommer få något alls - har inte ens skrivit någon lista! :O
Däremot kan jag berätta om mina absoluta favoritjulklappar jag fick förra året! Jag kan inte bestämma vilken som är bäst, så därför får båda ligga på delad förstaplats, sen funkar dom bäst tillsammans också. Det jag fick var nämligen ett duntäcke och sen så fick jag världens mysigaste filt. Tess, du vet den som jag hade på bion?
MMmmmMMMMmmmMMMM säger jag bara!!

Så om ni inte har ett duntäcke, önska er det i julklapp, ni kommer inte bli besvikna om ni får ett kan jag lova, det är som att ligga inbäddad i moln!!
Men nu ska jag städa vidare innan jag far till jobbet.
Jallaaaaaa
-- Sandra --

I don't trust myself

OJOJOJ!
Jag har värsta emo-cut på min arm, jag kände nu hur det sved... frågan är bara - vars kommer det ifrån?

Egentligen är jag på humör för ett deep-shit inlägg, men för att vara ärlig med er mina vänner (och/eller kanske ovänner?! Vem vet - ingen vet..) - jag har inte ork. Jag vill heller inte döda er läsare med rader efter rader med konstiga blogg-ämnen och formuleringar. Det får vi ta en annan dag när ni är mer beredda på det kanske. Fast vem vet, ni kanske är redo för det nu! Vem vet - ingen vet..

(kan jag bara få ur den frasen ur min hjärna?)

Sen vill jag bara säga att den här låten är så fin och mysig - som alla John Mayer's låtar.
Men nu när jag lyssnar på den kommer jag bara tänka på dig, Niclas. Så går det om man spelar fina låtar på begravningar.


Jajaja. Nu blir det snuttefilt och harry P.
-- Sandra --

RSS 2.0