...

Jihaa, nu är allt packat, det tog mig bara sisådär två timmar att förbereda mig mentalt. Men nu är det gjort och skönt är det. Imorrn bär det av till fjällnäs tidigt på morgonen, och jag antar att vi ska stanna där tills annandagen bara. Efter det drar vi upp till stugan, och då blir det förhoppningsvis schlalom baby! Och om det inte blir det så blir det i alla fall massa skoter skulle jag hoppas på!

Hur som haver, jag ska gå och lägga mig nu, men vill bara önska er en GOD JUL :D
Sen ser vi när jag kommer tillbaka, om jag lyckas pallra mig hem innan eller efter nyår. Tjaa, så ni får kämpa om ni vill att jag ska komma tillbaka till umeå på nyårsafton, annars så tillbringas den i hemavan.


Vi ses på ett tag. Och god jul alla homiezz..

22 December

Ojojoj, tiden går snabbt ibland, nu är det bara två dagar kvar till julafon! Imorrn bär det av till Fjällnäs - the place to be. Det ska bli mysigt att fira jul där med kussarna också, det var länge sen!

Men mest taggar jag maten... hehe.

Hur som haver så har det vart en lugn helg! Lilla julaftonen med pappa och oskar, jag fick knivar igen - men nu är nog min samling komplett! Tack i alla fall.
Jag hann även chilla lite med Hanna och Evski, pepparkaksbak och singstar, det var fan jävligt roligt! Jag tror jag måste införskaffa mig ett eget och träna lite.. men jag fick i alla fall mer poäng än evelina en gång :] STOLT

Nej, nu måste jag göda upp hundarna lite och gå ut med dom.. men vi höres tjolahopp!!

Just det, mina datafria dagar har ju verkat till att ni har missat sune, men dom kommer nu istället!

20 December


21 December





Och dagens.. 22 December



Peace out jaoo

19 December - Jullov

Ett sent blogginlägg.
Gårdagen spenderades hos Kelly, det var länge sen sist kände jag! Men trevligt var det, som alltid. Haha ändå att Kelly har blivit partyy-girl nummer ett verkar det som! You go girl xD

Det var ju första dagen på jullovet idag också, gud så skönt! Den har i alla fall spenderats med att baka julkakor, klä julgranen och bara mysat omkring hemma. Även så såg jag på dansföreställningen en gång, jag ska se om jag kan lägga in den på datorn så kanske ni kan få se några klipp! :)


Imorrn blir det att köpa alla julklappar, och antagligen en outfit till julafton eller nyår, jag vi får se vad som dyker upp! Kommer även ha lilla julafton med pappa och oskar, mysigt! Sen får jag väl se om det går att fixa så att jag kan chilla med Evski och dom också jaooo..

Nej nu ska jag gå och lägga mig, men först dagens Sune

19 December

18 December

Jag har fortfarande inte köpt en enda julklapp.. Men ja, jag kommer väl göra som med allt annat, vänta till sista minuten.

Hur som haver så har vi jullov nu! Och det känns riktigt skönt, jag tror jag ska fira med att vara uppe länge ikväll, för jag slipper minsann kliva upp klockan 06.10 imorrn som alla andra dagar :)

Jag känner att jag orkar inte skriva någonting, jag vill bara säga att det var mysigt med fika.

... haha och nu hittade jag dom här bilderna från igår.. Vi är snygga jao :)






Och så sune såklart...

18 December

17 December

Det är sjukt hur snabbt tiden går, nu är det snart julafton, och imorrn får vi till och med jullov!

Idag var hela skolan vääääldig ovärd. Vi såg en film på svenskan, sen hade vi hål i ca 5 timmar för att sedan ha en snabb lektion på 15 minuter. Men det var faktiskt ganska mysigt med film och jullunch.. och sen blev det ju en hel drös med massa fina bilder också..

woops, hehe, det var inte meningen att ha ljud :]

nej, nu måste jag pallra mig till bussisch...

17 December


hejs svejs

16 December

Idag var det risgrynsgröt och julskinka till lunch, det var gott och jag vart glad. Jag känner verkligen julstämningen komma nu.

Om jag tyckte att workshopen gick dåligt igår så är det ingenting jämfört med hur det gick idag... Fast jag kanske inte ens har berättat om den, i alla fall så har Otto, Dawid och Daniel haft workshop nu i två dagar. Det gick bajs, och det var verkligen så att man började undra vad fan man håller på med egentligen, jag var typ seriöst taggad på att sluta. Men sen kom Dawids krump och gå uppvärmnigsdansen igen, så då blev det bättre.. Och when I grow up var i alla fall rolig även om jag inte satte ett enda steg förutom slutet, snurra och peka! Haha shiiit. Jag ska officiellt sluta dansa.
okej, nu överdrev jag.

Vi fick förresten veta resultaten av svenska nationella idag, det gick fan bra :) Men om jag bara hade kunnat få en poäng högre.. jaja! Jag är nöjd!

Nej gosh, nu måste jag sova, tidig morgon imorrn jaooo... dagens sune kommer också nu föresten :)

16 December

15 December

tröttheten finns där än idag. Jag har inte så mycket att berätta, så jag bjuder på sune istället.
Nu blev jag sugen på att åka skrana.

15 December

14 December - Grattis Daniel

Oj oj oj säger jag bara. Två dagar och nätter utan sömn leder till trötthet har jag kommit fram till. Jag slog rekord i att sova länge idag, och det är inget jag är stolt över. Jag vaknade halv tre, pallrade mig upp ur sängen bara för att typ direkt gå till soffan och sova vidare där... Slitet!
Det värsta är att enda anledningen till att jag orkade kliva upp var typ för att få äta mammas vetebullar, delicious! Åh, jag är beroende.

Men så, vad hände igår då? Ja, vad hände egentligen?
Först var det fest hos Daniel, eller rättare sagt hos Nadja, det var väldigt trevligt, men förlåt om jag var trött och tråkig... Det var i alla fall mysigt, speciellt på massagen på slutet, guld värt - mina knutar är borta!
Och förresten, grattis än en gång Daniel, 18 år, det måste väl kännas bra? :)

Sen blev det promenad till donken för att köpa kaffe, äckel äckel äckel. Snubben som hade en liten jobbig kille till svans gjorde min dag, det var fett roligt - jag dog av garv resten av kvällen bara jag tänkte på det! Men efter det? Ja, bussen blev ett minne blott och det blev tyngaste partybilen till Ersboda istället för att titta på pineapple express (=sova för min del). Den var i alla fall bra de delar jag såg, ni borde se den!

Övrigt så var det väldigt ruligt att spela tv-spel, vi ägde på trummorna Hanna!
Men, tack för i helgen allahopa, ni vet fortfarande vilka ni är jaoo!
Nu ska jag med min tankekraft tvinga er att se sunes jul.

14 December


Det var allt för mig, gonattish!

13 December, Lucia

Gårdagen/inatt blev helt crazy tillslut. Vem kunde ana att man skulle hitta världens fest i världens flashigaste hus med typ allt och inget mitt ute i ingemansland? Jag hade i alla fall hur kul som helst, mycket dans, trevligt folk... nämnde jag att det var typ fint hus?

Lussebak blev det också, mina var ändå väldigt fina där mot slutet, Hanna däremot fick aldrig riktigt in knycken, så hon fick bara pensla dom, haha ägd.

Jag vill också bara ta chansen och nämna att jag är aningen stolt att jag lyckades hålla mig vaken när vi såg skräckfilm! Hör och häpna gott folk, jag somnade inte en enda gång... men det kanske berodde på att jag hade en pratkvarn precis bredvid mig som höll alla vakna.. kanschee?

Nej som sagt en riktigt lyckad kväll/natt var det, det var hur kul som helst - men det kanske berodde på att alla var övertrötta och fnittrade åt allting.

Jag antar att allt jag vill är bara att säga tack för igår.. eller ja inatt, för alla fnissiga stunder och mysiga hamburgare-tåg och jag hoppas vi gör om det någon gång. Ni vet vilka ni är :)

Dagens Sune, 13 December


Piiz aout somalia

12 December

Jag försov mig imorse. Eller egentligen så kan man inte säga att jag försov mig.. eller jo, jag vaknade 06.50, men jag börjar igentligen inte förrän 13.10. Men vad gör man inte om man vill se luciatåget? Det var första gången jag såg det här på östra, och dom var faktiskt duktiga, ibland blev det lite småmissar, men det får man härda!

Annars så har det bara vart mysdag idag, gått runt på skolan och chillat med olika folk. Det är faktiskt hur skönt som helst att gå omkring på skolan utan att ha något att göra. Engelskan var den roligaste på länge också, men det kanske beror på att vi inte haft engelska på länge? ;D

Hur som haver, nu ska jag dra mig till trafikanten (som börjar om 25 minuter, men ibland tar det väldigt lång tid att ta sig genom skolan, undra varför). Vi har prov, önska mig lycka till.

12 December


..

Och sen så var det ju det här med vakan också. Kan folk bara sluta planera hela tiden, speciellt Niklas förvånade mig som drog hela sin sommar 2009, jag som inte ens planerat vad jag ska göra till nyår!

Det kommer sluta med att jag sitter hemma och tittar på idolfinalen med mamma och Jocke. Fast sådana dagar kan vara mysiga också.

EFTERLYSES:
Någon stackare som går på östra och har håltimme eller liknande imorrn som har lust att chilla och have fun? Jag kommer nämligen ströva runt på skolan själv hehe, allt för att se lucia-tåget! ;D
Jag kommer nog kunna klämma in lite skolarbete där också.


Nej nu ska jag nog faktiskt ta och sova, för en gångs skull ska jag ta 07.15 bussen till skolan, sug på den ni!
Goodnight jao!

Jaoo

Oj vad hände? Jo sandra renman lämnar alla sina planer om dagen (i princip) och gör annat... vadå för annat, jo hon sätter sig vid datorn och tittar på tv gör hon också, men städar hon? NEJ

Haha jag suger verkligen ibland, jag har ingen självdisciplin.

Men jag har i alla fall en ny design, men jag vet itne om jag blev nöjd med den men xD


Förövrigt har jag bara cirka 50 sidor kvar att plugga till trafikanten, men frågan är om allt hinner fastna bara av att man läst igenom det en gång.. Men jo, med min klisterhjärna borde det göra det.

Det hade vart nice att dansa lite, men jag är ju typ fortfarande lite sjuk (ni ska höra min sexy-voice på morgonen). Plus att jag ska ju träffa paddan och hunden för att gå och kolla på lucia och känna julstämningen, det ska bli mysigt! Jag undrar om jag ska ta med mig pepparkakor och bjuda på... Det skulle vara nått!
Men dans nästa vecka tjejer? Ja det tycker jag absolut och taggen finns där..

Även nyår Sara my bro!

11 December

Rolig dag jao.

Att göra idag:
* Följa mamma ut med hundarna
* Plugga in ca 200 sidor trafikant
* Städa mitt rum
* Tvätta
* Tömma datorn på all musik och bilder som jag vill ha kvar
* Se luciatåget - det det enda roliga på hela dagen, plus punkt 1 såklart.

Det är ju tur att jag kommit någon vart i alla fall, men sen så fastnade jag här..
Nä nu ska jag se lite sune, sen ska jag tömma datorn, piiiz.

11 December

10 December

Det enda som finns i mina tankar just nu är Julbord. Känner ni inte taggen gott folk? Tänk er att få hugga in i allt det goda, julskinkan, laxen, sillen, köttbullarna - åh ja, köttbullar. Det är ändå bland det godaste som finns, jag åt det till både lunch och middag idag, men jag är typ fortfarande sugen på det. Jag skulle inte tacka nej till en köttbullemacka med rödbetssallad på, nej nej.

Förövrigt så börjar jag få lite ångest - vad händer på nyår egentligen?
Och luciavakan?
Snart känns det som att jag bara ger upp allt och bara stannar hemma, som förr i tiden. Det var lätt när man var typ 7 år, då bestämde föräldrarna allting. Men ja, jag får klura på det där. På ett sätt kan det ju vara roligt att fara till stugan, om man kan ta sig in till hemavan på nått sätt... Men jag blev även taggad på min och saras idé... sen har vi ju evelina!
Hmmm, får suga på den ett tag!

Förresten så tror jag att Fett lätt på ringde... Läskigt det där med dolda nummer, våga visa att ni ringer för fasen! ;D

Hur som helst, 10 December

Sunes jul

Jag har ju inte vart så aktiv vid datorn de senaste dagarna, så jag lägger in de missade avsnitten nu... Jag sög på att ha en julkalender ;D

men hur som helst, här kommer dom..

7 December
 

8 December


9 December

Helgen

Det har vart sjukt kul den här helgen (som nu var ett par dagar sedan, men jag har mest bara sovit konstant sen jag kom hem i söndags, så det känns ungefär som att det var igår).

Alla var jätteduktiga, och jag har nu sett på film, och det ser väldigt bra ut tjejer! :D
Hur som helst, tack för en underbar helg!


Taggade kvällen innan


Rörigaste logen av alla skulle jag tro...


Halvsminkade och snygga jaoo...


Suddiga men söta!


Bildbevis hehe..



Kanske inte så värda bilder, men jag hann ta typ 10 stycken så :P
Nä, nu måste jag nog ta tag i pluggningen jaoo, vi ses!
Jag ska bara avsluta med min favoritbild från i helgen, för alla drar värsta face :D



Piiiiz

6 December

Jag har skrik och gapbacillen.

En helkväll (nästan) på idun, det var mycket trevligt. Dock börjar allt likna min mardröm mer och mer, dräkten är inte klar, det är vitt golv m.m. Pirret stiger i magen... hehe. Men man kanske borde ta och sova nu, måste ju kliva upp om sex timmar såååååååå..... hejdå.

6 December

4 & 5 December

Tyvärr hann jag inte blogga igår, så för er som satt och ivrigt väntade på avsnitt fyra i sunes jul för helt enkelt se den nu. Förlåt så mycket :)

4 December


Men nu, anledningen till att jag inte hann blogga igår var för att jag var på dans, ovanligt? Njaa. Men det var i alla fall sista lektionerna med Otto för i år. Det känns väldigt tråkigt på ett sätt, men på ett sätt superkul, för det betyder ju att det är föreställningar nu till helgen! Men han kommer ju tillbaka, så nu är jag bara taggad! ;D
Det var verkligen hur kul som helst också igår, jag älskade sista koreografin som vi fick köra på lyrical,  gudomligt kul!
Nu har jag till och med fått träningsvärk för första gången på länge, det känns kanske mindre bra, men det har nog gått över till imorrn! :)
Men nu måste jag fortsätta packa och fixa på inför föreställningen, see ya!

Just det, jag bjuder på avsnitt fem samtidigt också!

5 December




REKLAM!!
Dansföreställningar lördag och söndag 6-7 December!
Idun, folkets hus - Umeå dansskola presenterar Lejonkungen!
Tider: 11.00, 13.30, 16.30 & 19.00 båda dagarna.
60 kr, kom dit :D

3 December

Sovmorgon idag, det sitter alltid fint!
Jag ska se om jag kan leka nia idag också och gå och titta på Hannapannas föreställning/musikal From a jack to a king. Det ska bli spännande.

Jag drömde förövrigt om dansföreställningen idag, det gick inte bra alls, för det första hade alla dräkter förutom jag, så jag hade missmatchande kläder hela tiden. Idun var förändrat jättemycket, och det till det sämre. Jag hann inte heller varken sminka mig eller fixa flätor som jag skulle göra - och så dansade jag världelöst. Jag hoppas verkligen inte att det blir så, då dör jag ju!
Så nu är jag lite nervös faktiskt!

Nej nu ska jag gå och duschaa, fresh!

Julkalendern, 3 December

Julkalender

Eftersom att jag aldrig är hemma så att jag kan se den riktiga julkalendern ska jag ha min egna här, the one and only, Sune the Man!
Bästa julkalendern ever.. Eftersom att jag missade att lägga in 1:a avsnittet så kommer det idag istället, njut.

1:a December


2:a December

Mwaah

Håltimme as usual. Det suger att apberget inte funkar på skolans datorer längre.

Peace out.

RSS 2.0