Fresh

Yes, nu har jag äntligen städat rummet, så nu är det helt cleant och fräscht. Tummen upp på det!
Annars så har jag inte så mycket mer att säga om dagen, det har mest bara vart en mysdag när jag inte gjort så mycket förutom att städa mitt rum.

Dock så såg jag på körslaget och jag tror att min kära familj här på östermalmsgatan 6 inte blev nöjd över resultatet. Jag citerar: (detta var dock innan resultatet kom)
- Jag lovar att hon den där pissryvan vinner.

Jaja, nu ska jag se wildchild med Petrish, såå, I'm out!



Idag blir det inget plus eller minus, för hela dagen har typ vart värsta neutral.. Så jag orkar inte sitta och klura ut något bra eller dåligt med dagen. Den var som den var bara, neutral. Alltså +- ;D

Lördag

Det har inte hänt så mycket idag förutom att oskar har snorat på min tröja i princip, så därför bjuder jag på lite låtar som vi har koreografier till istället.


Just dance gonna be okay

Efter en dag som började med katastrof slutade i topp är man ganska glad och trött i fötterna. Det blev alltså corona på schemat och efter mycket strul så lyckades vi äntligen komma in, allihop! Det är helt sjukt ändå om man tänker efter. Väl inne på corona så träffade jag mycket folk, så det var nice, men jag kommer aldrig kunna slå evelina. Jag förstår inte hur den kvinnan kan känna så många personer! Det är sickt alltså.
jaaa, och sen var det ju dans - all night long, så nu dunkar det i mina fötter, dom vill egentligen ha mer, men jag tror inte dom skulle palla det. Nu till min slutsats, corona har bättre musik än x3m, så jag förstår varför alla 90:or envisas med att gå dit, helt klart värdare, plus att det är ju till och med 10 spänn billigare, helt klart värt ekonomiskt sett också!

Nu till det sorgliga, tragiska, ledsamma eller vad man ska säga. Precis när jag hämtat jackan i garderoben och irrar runt för att leta evelina ser jag en kille ligga medvetslös, upp och ner i trappen med huvudet mellan gallren. Han hade ramlat eller någonting, jag tror jag precis missade fallet för folk började precis typ ringa ambulans och massa, det var folk som grät och ja, det var bara hemskt. Jag har aldrig sett någon medvetslös, och det såg verkligen ut som att han var död eller nått..
Jag får bara ont i magen när jag tänker på det, men jag hoppas hoppas hoppas verkligen att det går bra för honom! Jag menar det verkligen, jag hoppas det går bra.


men, nu för att inte avsluta denna dag så som den började så måste jag tänka glada tankar, så därför ska jag läsa "När jag hör din röst" så jag kan bli lite hög på Bella och Edward.

-- Sandra --



+ helt klart corona. och min körlektion får åka in här på plussidan också, lik som danslektionerna, det gick typ bra idag, det kändes härligt i kroppen trots all träningsvärk.

- hmm, måste nog säga hela morgonen och självklart trapp-incidenten. Än en gång, jag hoppas han mår bra.

Fredag

Fy satan vilken sämst morgon..
Blir bara så less..

Hur som haver, första körlektionen ever! Det gick asbra ju, det var mycket lättare att köra när man verkligen fick förklarat precis hur man ska göra osv, och tydligen har jag lärt mig på helt fel sätt.. Men ja, nu är jag faktiskt riktigt taggad på att ta det där himla kortet! Men det ska nog gå om jag bara kämpar på som satan. Det blir att gå dit och plugga teori ofta, för det är typ alltid det som gör att folk inte tar det har jag lagt märke till.. För att dom inte har tid att plugga. Eller för att dom inte har pengar..

Hmm, jag är trött och less nu dock, så jag ska nog fara hem till pappa, käka lite lunch och bara dö.
Hejsvejs.

Torsdag

Igår var jag aldeles för trött och mör för att ens orka tänka på att skriva ett blogginlägg, så jag tar det nu istället.
Dans dans och åter dans. Som sagt hade vi Otto, och jag säger bara tur att det gick bra igår jämfört med hur det gick på workshopen! Jag hade nog bara en svacka just den veckan eller nått, men nu ligger jag på topp (trots träningsvärk i hela kroppen)!
Idag ska jag dansa med den andra token i duon, Dawid. Fyfan vad mina ben kommer att dö vill jag bara säga. Om man ska jämföra min kropp med en köttbit som det känns just nu så skulle jag nog vara en seg dålig älgstek med alldeles för låg kvalité.. Ni vet, såntär kött som bara växer i munnen när man tuggar på det för att det är så segt och gummiaktigt. Det är inte som det var i tisdags vill jag lova, då var jag oxfilé av högsta klass!

Jaaa, och J1 gick ju faktiskt bra det också, det känns lite ovant med jazz, men om jag kämpar så kommer jag banne mig klara det!

... och sen var det ju den där bokrecensionen som jag egentligen borde skriva på just nu...


I'm out.

Onsdag?

Nej, jag vet att det är tisdag, men hela dagen har jag haft onsdag i mitt huvud.
Idag har jag inte så mycket på hjärtat förutom att dans sex timmar i sträck med väldigt mycket benstyrka är JOBBIGT.
Jag tror jag dör, mina ben är spaghetti och jag vågar knappt gå i trappen rädd för att falla ihop. Skakar och har sig gör dom också, det är ditt fel ellem :)
Jag hoppas i alla fall på rejäl träningsvärk imorrn, annars blir jag besviken! Ja, ni hörde rätt, jag längtar efter träningsvärk, det var så länge sen jag hade riktig jävla träningsvärk.. Det är typ skönt på något sätt, och så känns det bra för då vet man att man har jobbat (eller som i mitt fall, fuskat med stretchen)

I alla fall så blir det lite annan stil imorrn, hip hopish med Otto från södern. Det ska också bli roligt... Hmm, men här var det då ett jäkla massa danssnack, om det hade gått bättre kanske jag hade kunnat berätta om mitt övningskörande, men vi drar ett sträck över det idag, okej?

Nä, jag måste nog falla ner i sängen nu, jag ska börja läsa "När jag hör din röst" så vi ser väl när jag somnar.. jag lär fastna i boken!! Men i alla fall, godnatt alla coola.



+ Dagens plus blir känslan man får i kroppen när man har dansat ett par timmar, det känns lite varmt, mysigt och trött typ. Men man känner sig så mjuk och smidig på något sätt, dock är det inte ett tips att stretcha hårt under denna känsla, för det kan leda till bristningar i muskelfästen - believe me, been there, done that!
++ Jag måste ha ett till plus för Jockes goda kaka som var den perfekta avslutningen på min dag.

- Jag hade ju ett minus.. som jag nu har glömt! Åh, då kan vi ta att mitt fina örhänge gick sönder lite, det får bli dagens minus.

Aj

Petra vill ha datorn så jag ska försöka göra det här snabbt för en gångs skull.

Danspremiär idag alltså. Det gick bra, och det var roligt. Dock har jag lite ont i kroppen just nu, jag har typ redan träningsvärk, vilket är lite konstigt för det kändes som att jag höll igen, jag skulle ha kunnat ta i så mycket mer, men aja!

Första utkastet är nu inskickat och klart, skönt!

Imorrn ska jag kliva upp tidigt för att övningsköra. Jag ska köra volvon mina vänner, VOLVON. Jag som är van att köra typ världens minsta mazda ska nu köra en stor, tung jäkla volvo. Jag hoppas för guds skull att jag inte pajar bilen. Hehe, jag är lite nervös!

Ja det var väl det jag hade att säga idag. Imorrn är det dans igen, och vi har faktiskt skola också, så jag måste gå och lägga mig nu för jag är väldigt trött!
Godnatt :)



+ Bussresan till stan. Den var så mysig på något sätt.

- Tåskor, pain in the ass! Speciellt när man inte dansat med dom på ett tag. (men tro inte att jag brukar dansa med dom ofta nu, jag suger på det. men jag ska bli bra! Ännu ett nyårslöfte)

Måndag

Jag har typ fjärilar i magen, ja, så mycket längtar jag till dansen idag! Helt sjukt, men jag tror det kan vara för att jag känner mig typ värsta bra i kroppen. Eller jag vet inte hur jag ska säga, men jag antar att jag kan likna det med att det är såhär idrottare känner sig när dom är "i form".

Jag har gjort klart mitt första utkast på projektet och det blev långt ifrån fem sidor, men som tur är har jag inte Staffan stalledräng som handledare, så han kan gå och bajsa på sig. Däremot så har jag inte Fredriks mailadress heller, så jag kan inte skicka in skiten, men jaja.. Det löser sig nog till slut!

Men jaa, dans snart. Jag måste nog börja klä på mig om jag ska hinna med 12-bussen.
See you suckers!
-- Sandra --

Nästa kissie eller blondinbella?

Jag har ju fan vart aktiv med mitt bloggande idag, om jag bara slängde in en liten dagens outfit och en videoblogg så kan man ju nästan kalla mig för sveriges nästa stora bloggare.... hehe naaat!

Det värker i mina höfter, för hör och häpna gott folk, jag och Linda passade på att stretcha spliten rejält idag, två timmar höll vi på från och till med olika tekniker, typ pallar och shit.. dock så är det ju en bra bit kvar till golvet, men med många sånna här stretch-pass så är det nog inte omöjligt att jag kanske för en gångs skulle kommer bli lite vig.
Meeeen, värken försvinner ju direkt när man tar en tugga kladdkaka, den var något så kopiöst god, den godaste på länge jag har gjort faktiskt. Jag är ju faktiskt kladdkaksbakarN.

Jag håller just nu på att synkronisera min iPod förresten, men det har bara kommit en liten bit, det är uppe i 4 GB just nu, vilket inte är mycket. Hmm, jag känner att jag måste skaffa mig mer musik så den blir full någon gång, men 80 GB är ju inte nådigt, så det lär nog aldrig hända, det ryms ju typ knappt på datorn.

VECKANS BABE:

I brist på andra... Nää jag skojar bara! Det är klart att du ska bli min första veckans babe. Men vad finns det då att säga om Niklas? Hunden?  cool_grabb_9? Ja, kärt barn har många namn i alla fall.. Du förtjänar i alla fall titeln som veckans babe bara för att.. ja men du är ju min baby, det är inte alla som är det! Tänk, du började som diskpojke men jobbade dig uppåt ;) Bra jobbat :P

P.s bara för att jag har så många otroligt snygga bilder på dig från konfan så bjuder jag på några till som visar ditt rätta jag D.s




Satan vad det här inlägget tog lång tid att skriva. (irrelevant information)

Man kan inte leva på tom mage

Aaaaaaaaaaah, åååååååååhhh, knorrrrrr.
Jag är hungrig. Sådär hungrig att det gör ont precis under revbenen som. Det känns som ett stort svart hål som håller på att suga upp mig inifrån för att det är så hungrigt, men jag hör att dom lagar mat där nere och jag känner doften av... vad kan det vara, klyftpotatis? Ja, klyftpotatis med rosmarin luktar det som, åh, nu blev jag ännu hungrigare!

Annars så vill jag bara säga att det här är första söndagen på länge som jag faktiskt uträttat någonting, jag har skrivit ganska mycket på mitt första utkast till projektet som jag ska skicka in till fredrik och elin-sofia imorrn. Bra, då slipper jag skriva så mycket imorrn! Jag är nästan stolt över migsjälv, dock har jag ju svenskan och engelskan kvar.
Men jag har också hunnit göra massa andra saker, typ fixa lite på mitt rum, färgat håret,  rakat benen (ett under) m.m
Och så har jag sett Bolt!
Ända sen Julia pratade om den så har jag velat se den, och nu har jag gjort det, den var asgullig ju. Men hey, det är ju disney, vad annars kan man förvänta sig? ;D



Förresten, missa inte det där tv-programmet på mtv klockan 18.00, det är säkert asballt!
Nu ska jag gå och käka och sen dra till gympish..



+ Puss på mitt schema, jag är ledig fler dagar än vad jag har skola, så långhelgen här! Det kanske är därför jag faktiskt orkat göra lite nytta idag?

- Mina händer har börjat bli sådär torra igen.. bajs.

Söndag

Heja mig!
Klockan är bara ett och jag har redan hunnit skriva ganska mycket på projektarbetet, jag har skrivit klart inledningen, nästan skrivit klart metoden och börjat lite smått på resultatet. Jag har till och med skrivit loggbok idag, första på vääääldigt länge. Men håll med om, vem orkar loggbok?

Lätt illamående som vanligt. Jag mår typ alltid illa efter att jag ätit frukost, varför blir det så? Hur som helst, frukost är viktigt så jag äter det ändå, hehe.

Nä, nu ska jag se Bolt!
-- Sandra --

Lördag

Jag vill bara börja med att säga att min dröm inatt var bland dom bästa jag haft på länge, trots att den egentligen inte borde vara det. Men jag tror att den bekräftade det som jag har känt länge, men det är nog inte så konstigt eftersom att drömmar skapas väl efter ens tankar och upplevelser? Men ja, och jag blev nästan lite småkär också, helt otippad person vill jag lova!


Det är lördag nu och jag börjar tagga dansen sjukt mycket. Vissa har ju redan fått börja och jag måste erkänna att jag är lite avis, själv måste jag ju vänta ända tills på måndag. Men då blir det i alla fall musikal och balett för hela slanten. Jag har redan packat väskan och allt, märks det att jag är taggad?
Jag har ett till nyårslöfte också förresten, jag ska bli bättre på att dricka mitt jäkla whey-80 eller vad det  nu heter, lycka till med det.

Jag har verkligen slut på ord nu, det kändes som att jag egentligen hade jättemycket att skriva om när jag satte mig här, men nu är allt borta. Som vanligt.. Äh, nu ska jag underhålla mig med Gossip Girl och One tree hill.

Ja, jag är nörd.
xo xo... ;)

Grifflar

- Vem sa grifflar?
- Men det var ju duuu!

Pappa har grifflar hemma! Nu är det bara marsansåsen som fattas för en klockren hemmakväll. Grifflar + marsansås + let's dance, kan det bli bättre?

Efter tre timmar har jag redan börjat bli less på Oskar, dock så är han ju väldigt söt. Men jobbig oc krävande, typsikt treåringar! Jag förstår inte varför dom kan vara som oss äldre och förstå att det räcker med att leka ett litet tag. Men det är väl bra att ungen har fantasi!

Förresten, hör på detta! Sandra har bokat en körlektion, eller tre för att vara exakt, och fler ska det bli.. Körkortet, här kommer jag!! :D

Jag har även shoppat lite idag, en ny väska som det ryms danskläder i, men solm inte är stor och röd som ett jävla fettoberg. så det är nice, välspenderade pengar!

I'm out.

Torsdag

Östermalmsgatan 6 är officiellt klassificierad som isbana. Fyfan vad halkigt det var.

Idag har det vart en sugdag, jag är på sämst humör, har ont i huvudet och i ryggen... plus resten av kroppen.

Det enda som gjorde mig glad idag var det goda köttet idag, och jag kan lätt konstantera att jag kommer ALDRIG lyckas klara mig som vegetarian. Omöjligt. Onödigt. Men ändå synd om djuren.
Jag ska seriöst be för kossorna ikväll.


Sandra gjorde något väldigt lyckat idag också, (förutom att prata om sig själv ur tredje persons perspektiv alltså).
Somna kl 18.00 och vakna kl.19.50 är kanske inte det bästa alternativet, för nu kommer jag inte kunna somna ikväll.

Nej, här var det inte mycket positivt tänkande, men jag ska sova på saken så blir det kanske bättre imorrn.
Godnatt



+ Julias lilla flört i matkön gjorde min dag.

- Typ allt.

Haha

Jag är bara tvungen, vi sitter och funderar ut vad vi ska kalla vårt "crew"

En viss cooling: Vi kan heta the cool and the gang!
En annan cooling: Men vadå, är det du som är cool eller?
En viss cooling: Jaa.. eller så kan vi heta the H(oes) and the gang!!

... Jag tror inte hon riktigt insåg vad det betydde egentligen förrän efteråt. Lite småfnissigt tycker jag.


Även att jag hittade det här:


Ja, så går det när man inte har några lektioner på vår skola...
Men det är roligt ändå! :)

Onsdag

Så nu sitter man inne på servera igen, men det är väl antagligen lika bra att vänja sig vid sidan nu. Bättre förr än senare eller hur man nu brukar säga ;D

Även så dansade jag för första gången på länge, det känns verkligen att man är ur form!
Haha, och det kändes ganska mycket att jag inte dansat lika mycket som dom andra, men jag ska kämpa och ta igen det!

Jag orkar fan inte skriva mer idag, ni får se denna underbara dans igen, jag blev överlycklig när jag hittade den igen!





+ Lätt dansen idag. Jag gillade mest MrCool och party-blunder.

- Hela dagen har jag vart trööööött, och allt för den där jävla drömmens skull, ju mer jag skyndade mig desto sekigare gick allt! Paniken!

Planering

Nu kan jag åtminstone bocka av en sak på min lista!

* Anmäla till dansskolan
* Projekt
* Restaurang påbyggnad
* Mig äger ingen
* Engelskarecension
* Engelska diskussion
* Boka körlektioner

Bara... 6 punkter kvar! Sen har vi ju dom mer roliga sakerna kvar att göra, så som att läsa När jag hör din röst!
Men det lär ju inte ske förrän jag har gjort klart mig äger ingen.....



+ Min blåbärspaj blev i alla fall god och lyckad, ett steg närmare till att komma igång ordentligt med projektet!

- Mina blogginlägg som kommer i svallvågor, just nu är det spett om dom, jag vet.

Fredag

Jag glömde berätta om mina djupa tankar igår.
Mamma och jag sitter vid köksbordet, båda helt tysta. Mamma är djupt försjunken i sin bok (eller min bok rättare sagt) och jag sitter och äter på min apelsin - och tänker. Jag kommer inte riktigt hur jag kom in på det, men helt plötsligt frågar jag mamma - Vad är stearin gjort av? Hon börjar bara garva, först då förstod jag hur ful hela situationen var.. Men ändå, tänk om jag ville veta! Jag hade ju värsta djupa tankarna om miljön o allt.
Jaja, jag ska fan ta reda på det där!

Vi är lediga idag förresten, kommer alltid vara på fredagar.. Ganska schöönt! Då får man tid att göra läxor och allt som man behöver göra.. Men vem försöker jag lura? Jag kommer inte att göra det i alla fall, om jag känner mig själv rätt! :P

Nej nu ska jag se ett avsnitt gossip girl innan bussen tutar in till stora staden.
Vi hörs.

Torsdag

Creds till Lego som var så gullig i sin röda socka.
Ja, så blir det när man har små hundar, dom behöver sockor när det är kallt ute - och icket att dom vill sitta kvar på tassarna!

Idag var en såndär mysig dag igen, strosa omkring på skolan, jobba med lite uppgifter.
Chilla, glassa, glida.
Vi börjar bli bra på det där hr3c, det är typ det enda vi gör på skolan.

Idag fyller Jocke år förresten, 41 - stort. Grattis.
Han fick en spikmatta, den var ganska rolig, man blev alldeles varm när man hade legat på den.

Ja, jag hade inte så mycket mer på hjärtat idag.



+ Tess är blinkarNN och jag har lyckats göra lite läxa!

- .. Hmm, inget idag faktiskt. Idag har allt vart toppen! :)

Onsdag

Oj satan vad tiden går fort! Klockan är redan 19.44, bara en kvart kvar till top model! :)

Jag vill bara skryta lite, mitt påbyggnadsarbete är äntligen klaaaaaart! Congratz Sandra, jag tror jag ska fira med en apelsin eller nått.

Jag vill också upplysa er om att jag tror på att saffran är dyrare än guld - jisses vad chockad jag blev när jag var inne på serveras hemsida och kollade runt (man måste ju passa på nu när man har lösenord och allt ;D )...
Jag menar bara - kolla på det här!



Annars har det inte hänt så mycket idag, skola - eller ja, mest håltimme dårå, vad blev det... Kanske 5-5½ h. Men det var mysigt, se på mtv och lägga patians :P
När jag kom hem såg jag twilight för tjaa, fjärde gången? Denna gång med mamma som fullständigt fastnat för twilight hon också, jag tvingade henne att läsa min bok, om jag kunde drömma. Som jag sagt förr, bästa boken. Och harry potter såklart! ;D

Shit vad virrigt och osammanhängande och dåligt inlägg det här blev. Jag kanske inte ens borde publicera det.. Men vadfan, ni är nog van!



+ Det är topmodel nu! :D
- Jag har fortfarande ett helt projekthelvete att skriva.

Snälla döda mig.

Jag vill inte ha projekt.

fuck it.

Jag ger upp

Jag har aldrig vart en sån som kan göra läxan två veckor i förväg för att sen tänka, gud vad skönt att ha gjort bort det. Nej jag måste ha press på mig för att kunna göra dom, och det har jag inte just nu. Så det var det försöket.

Blogga däremot, det kan jag göra utan press, jag måste bara ha fönstret uppe typ en halvtimma innan jag får inspiration till vad jag ska skriva, oftast blir det inte om någonting alls, men det är i alla fall bättre än att typ bara skriva för att skriva.


Jag såg värsta gulliga gubben idag. Eller, ja, jag vet inte varför jag tyckte att han var gullig, men när han kom där och trotsade de grusade vägarna med sparken, borren och pimpelspöna i högsta hugg kunde jag inte annat än le och bli varm i hjärtat.
Ja gott folk, jag säger då det att det är lite som krävs för att jag ska bli glad.

Morgondagen taggar jag faktiskt, den enda långa skoldagen på veckan i princip, och vi har mest bara hål - men är det bara jag som är cp och tycker att det är mysigt att vara på skolan utan att ha några lektioner?
Man får ju vara med sina vänner i alla fall, käka tusen gånger om och mysa nere i tv-rummet (som en väldigt liten del av skolan vet om = tur! )

Jaja, nu har jag drygat ut tiden ännu mer och det är bara 20 minuter kvar till top model.. Jag ska nog försöka skriva lite mer, vi höres.



+ Sovmorgon än en gång. Det är skönt.

- Läxa. Bläääää.

Fortfarande måndag

Fortfarande måndag och jag känner att jag har lite saker att ta tag i, bland annat engelskarecensionen av "om jag kunde drömma", påbyggnadsarbetet och projektarbetet. Jag borde välja vars jag vill praktisera också, jisses vad mycket det blev helt plötsligt - ja, detta är mycket för oss! Med tanke på att jag egentligen bara går tre kurser denna termin såförväntar man sig ju inte så mycket läxa.

Jag satt med hunden - the one and only, på bussen idag. Då fick man i alla fall veta ett och annat, det är bra att ha en som uppdaterar en ibland! Även att han hade slagit sönder sin dator när han var full och sagt till rektorn att det var någon som hade satt sig på den för att få en ny tyckte jag var ganska vågat. Men vad ska man förvänta sig, det är ju faktiskt hunden vi pratar om nu.

Annat jag vill säga är bara att jag blev taggad på fredag, det är länge sen jag var det faktiskt.



+ Min iPod sviker aldrig. Även fast det är så lite batteri att det knappt syns ett litet rött streck så lyckas den alltid klara av en bussresa till... och en till.... och en till. Kärlek till att en sån hållbar iPod har lyckats hamna hos en sådan glömsk person som jag - puss på den!

- Halka. När jag gick hem från bussen höll jag på halka minst 10 gånger. Om folk hade vart lite roligare och vågat bjuda på sig själv och gjort det hela roligt genom att låtsas att hela världen hade blivit en isbana som man skulle glida fram "graciöst" på så hade detta kanske stått på + idag, men jag verkar ju vara den enda i världen som vill försöka göra saker roliga istället för att vara gravallvarlig och rädd för att skämma ut mig.
Mer barnslighet åt folket!

Måndag - I have a dream

En ny vecka.

Tur att det börjar med roliga drömmar. Alltså jag har börjat drömma asmycket, och det är faktiskt ganska roliga drömmar, men konstiga. Inatt drömde jag att Chrille hade kommit tillbaka, och han hade flyttat in i en lägenhet under x3m. Det fanns som en liten trappa gömd bakom en klädhängare med massa jackor - jag antar att det var garderoben - så man hörde musiken och allt hela tiden. Det var drag på x3m i alla fall, det vill jag lova. Sen var hela härliga gänget där och festade, vilka drömmar. Det var i alla fall inga bomber inblandade i den här drömmen, annars brukar det typ vara standard när jag drömmer om natten. Senast natten till igår drömde jag att det blev krig på skolan och dom började bomba idrottshallen när jag var där. Ganska läskigt, men ändå roligt att drömma, jag fick typ fjärilar i magen.
En annan dröm som innehåller bomber var ju när E, H och jag skulle döda N för att hon var sjuk. Det var också med en bomb.

Jaja, nu ska jag ta mig en bit fettbomb här istället så slipper jag bara drömma om dom - gulkakan, here I come!

Livet har sina goda stunder

Läggdags här i huset och alla samlas i köket och irriterar sig lite extra över dom där lamporna som lyser tvärs över gatan.
M: Alltså, vi skulle ha monterat upp en byggarbetslampa i köksfönstret.
Jo: Jo men jag tror vi har en gammal skrivbordslampa ute i garaget, vi tar den och sätter i en 60 wattare så ska dom se på fan.

Haha eller nått sånt där lät det i alla fall. Ibland vill man bara fnissa.

Godnatt jao.

Segsöndag - Inte hemma hos sandra i alla fall

Rise and shine mina små ungar!
(Jag tar efter min lillebror som kallar alla för små ungar, rätt cool snubbe den där Oskar)

Idag har jag klivit upp något i "normal" tid - halv tolv - jag menar, det är ju skönt att sova? :)
Hur som haver, jag har i alla fall inte legat på latsidan efter det, nu har jag städat både mitt rum och vardagsrummet/ ungdomsrummet eller vad man nu ska kalla det häruppe. Det känns att ha det bortgjort så att jag kan spela lite Quack Attack! Kommer ni ihåg det spelet med Kalle Anka? Roligaste som finns kan jag nästan erkänna, det som suger är att man inte kan spara på mitt playstation för spelet är gjort för nått annat blahablaha.

Förresten, har ni sett mitt fina bildspel till vänster? Haha, vissa bilder är det nog bara jag och dom som var med när dom togs som fattar, och jag har även gjort så att bilder blandas, så det är inget sammanhang - då kanske det är ännu svårare att fatta, men om man är nyfiken så är det bara att dra pilen över så står det nere vad det är för bild... eller på vissa i alla fall. . Hur som helst så var det väldigt roligt att kolla igenom alla gamla bilder, och dom värsta får ni tyvärr inte se HAHA :)



+ Sovmorgnar är nog ett av guds bästa påhitt.
- Dammsuga är fortfarande det värsta som finns.

...

Jag har suttit framför datorn i princip hela dagen, men inte lyckats skriva ett enda ord här..
Men vad fasen, lika bra för det har inte hänt speciellt mycket heller, så sorry guys, om ni letade efter något vettigt att läsa lär ni inte hitta det här.

ja.. och där tog orden slut.

Jag antar att det är lika bra att starta nästa avsnitt av gossip innan bilden bränner fast på TV:n..

Tjingeling!

...

Varför ska det ta så lång tid att ladda ner gossip girl?

haha, aldrig att jag trodde att jag skulle fastna i den serien.. men jag välkomnar migsjälv till Gossip Girl träsket!
Välkommen Sandra.

Oh my

Jag blir galen.
Jag förstår inte varför, men på grund av någon himla anledning så blir jag typ stum så fort jag träffar dig. Helt sjukt jobbigt, och jag vet inte varför - blir jag nervös?
Nej, jag känner mig inte nervös, och jag har ingen anledning att bli nervös heller. Eller nu kanske jag har det, jag gör ju bort mig hela tiden, men jag blir bara helt tom, jag vet inte vad jag ska säga. Så fort jag pratar med dig är det som att alla ord och meningar bara försvinner ut ur hjärnan, det är inte jag som pratar. Det är någon annan som är socialt handikappad och inte vet hur man för ett samtal med en annan människa. Det är nästan så att man börjar leta hjärnan och oj! Där ligger den under soffan och blir uppäten av dammråttorna.
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, det är inte meningen, jag förstår inte varför jag inte är mitt vanliga glada, spralliga jag när jag pratar med dig, förlåt för att jag blir en så tråkig och blåst person.

Haha, fast om du nu läser det här fattar du säkert inte ens att det är du.. eller jo, kanske?



+ Dom spelade reggaeton på Bik Bok. Då blev jag glad och stannade kvar och låtsades kolla på kläder.

- Otrevliga busschaufförer som alltid börjar köra iväg innan man ens hunnit ta första steget efter att ha plingat busskortet får bli dagens minus.

Lets dance

Anonym flicka 13 - "Jag förstår att hon inte kan röra kurvorna så bra, hon har ju korsett"

Fredag

Jihaa, det är fredag, jag sitter på skolan, men jag vet inte ens om jag har några lektioner. Eller jag vet itne ens om jag har min lektion kanske jag borde säga. Jaja, jag klagar inte, det är ju nästan roligare på skolan än hemma, jag kanske träffar på någon rolig som jag kan hänga med.



Update; Vi hade lektion, haha, och jag höll på missa den. Eller lektion och lektion, det var betygssnack. Jag måste ha vart en riktig slarver förra terminen, jag hade missat två uppgifter som jag måste göra nu, varav ena muntlig! Bajs, vad jobbigt.. fast jag ska inte klaga hehe, det är ingenting emot vad andra får göra ;D



Andra dagen på sista terminen. För evigt.
Jag och Madde borde starta klubb. Jag säger som mina klasskompisar sa igår, alltså jag vill ju ta studenten och allt, men jag vill inte att skolan ska sluta för det.



And I'm out

Maxim

Jag säger bara; fyfan vad gott det var!

Det andra jag vill säga är; Dansskoleschemat har kommit ut nu, hurra.

Det tredje jag vill säga är; Jag är för trött för att göra något, så godnatt.

Onsdag

Tjolahopp!
Sista dagen på lovet, och nu ska jag gå ner och duscha för att sen åka in till stora staden och bland annat köpa en bok (antagligen ur twilight-serien, vad annars?) och sen ska vi som var konfaledare i sommras samlas på maxim och käka middag och prata om hur det gick och så.. Mysdag med andra ord!

Förresten så hoppas jag att busskorten funkar idag... Håll tummarna!

hahaha

Tänk vad mycket man kan hitta när man kollar runt på youtube..
 Det här till exempel:


Kommer ni ihåg Hanna och Evelina? xD
Dock är ju inte det här vår grupp, men fyfan vad vi sög :P


Det här däremot är en av mina favoritdansare - hon är så himla cool!
Check it jaoo ;D

YEEES

Äntligen, nu har jag fixat ny (och gammal) musik till bloggen, var så less på de gamla låtarna, så nu kommer det några nuvarande favoriter och gamla goingar.. enjoy!

Och tess, klaga inte om det kommer "gina tricotmusik" ;) House är BRA.


Tjingeling

Tänkte bara titta in en schhhnabbis.

Tjugonda' knut ska julen ut... Eller hur man brukar säga, men vi tog bort den redan idag! Så det är vad vi har sysslat med här hemma, nu är det... tomt. Men man vänjer sig ju, det känns alltid tomt första dagarna när man plockat bort alla julsaker, men det är inte för att det är så lite grejer kvar, utan det är nog bara för att det är proppat med tomtar, ljusstakar, dukar och gud vet vad under julen! I alla fall hemma hos oss, men det är mysigt! :)

Jag tänkte inte babbla på så mycket mer, bara visa lite fler fina bilder från fjällnäs och stugan som jag fick av mamma nyss!




Nu är julen borta för i år..

Nu till nästa expidition, ICA - tjing!

00.21

Någonting säger mig att detta inlägg kommer att ta riktit lång tid att skriva, även fast jag inte kommer skriva något vettigt alls, så alla ni som inte vill bli uttråkade av mitt ordbajsande, jag ger er tillåtelse att sluta läsa nu. Jag föreslår att ni gör det, för ert eget bästa.


Lovet dödar mig!

Jag är less på att ha lov nu, man gör absolut ingenting, det är faktiskt mycket roligare i skolan. Om man hade fått välja hade jag lätt gått i skolan i hela mitt liv, tänk så underbart - inga stora ansvar, träffa sina kompisar varje dag, få lära sig nya saker hela tiden...  nu är ju det inte det möjligt, men drömma kan man!

Nej, jag vill tillbaka till skolan nu, kalla mig crazy om ni vill! :)


Nu ska jag nog gå och lägga mig, men först ska jag vara snäll mot mina fötter och smörja in dom så att dom inte torkar sönder som dom håller på att göra nu.
Det är till och med med en fräsch doft av eukalyptus! Sug på den ni, GOOOOONATT!

Bäbis? Docka? Jag skulle gissa på substitut.

Dokumentärerna på tv4 slutar aldrig fascinera mig.
Den här gången handlade det om folk som köpte väldigt verklighetstrogna dockor, och dom behandlade dom som sina egna barn! Dom gick ut med dom i barnvagnar, de köpte kläder åt dom, pratade med dom, gosade med dom - ja i princip allt som man brukar göra med bäbisar, minus byta blöja och mata-delen!

På ett sätt kan jag förstå vissa som lät göra dockor som såg ut som deras egna barn när dom var små, för att dom saknade den känslan och bla bla bla, men samtidigt, seriöst, en docka?
En docka kommer aldrig kunna fylla platsen som en riktig bäbis skulle kunna göra. En docka säger aldrig några första ord, de tar aldrig sina första steg, de börjar aldrig skolan, de får aldrig en första pojkvän/flickvän, de gifter sig aldrig och dom kommer aldrig få egna barn... Dom kommer inte ens kunna ge dig ett leende.

Men samtidigt dör dom aldrig heller.

Är det därför dom gör det? För att dom är för rädda för att ett riktigt barn inte lever för alltid, och för att de inte kommer behöva ens hjälp för evigt? Eller är det bara helt enkelt att dom inte fick leka av sig tillräckligt när dom var barn, så dom passar på att leka med dockor nu? För det var så det såg ut, 40 åriga gammla tanter som lekte med sina dockor.


Jaja, jag kan verkligen haka upp mig på saker ibland.
Baby, do you wanna be my doll?

Frusna fötter

Om man nu bor i ett rätt så gammalt hus som jag nu gör så händer det ibland att elementena kalkar igen sig. Detta är inte ett roligt fenomen, och olyckligtvis brukar det oftast bara hända i mitt rum.
Ganska ofta faktiskt.
Igår hade det gjort det igen, eller det har vart så ganska länge, men igår blev kylan för outhärdlig, jag lovar er, det kan inte vart mer än 16-17 grader varmt (eller borde jag säga kallt?) i mitt rum. Därav anledningen till min rubrik, men nu är det fixat och jag börjar få normal temperatur i min lilla vrå.

Vilka i-landsproblem jag har.

Hur som haver, i min lilla lovrutin - som nu har börjat pränta in sig ganska bra - ingår det som att titta på tv när man klivit upp på morgnarna, och idag var det ett programm som verkligen verkligen chockade mig och äcklade mig, ja, jag blev till och med illamående!


Brittains worst teeth, behöver jag säga mer? Jag förstår verkligen inte hur folk kan låta det gå så långt, det måste ju göra asont i munnen att ha sådär dåliga tänder. Jag har gett er ett smakprov här till vänster, han hade inte gått till tandläkaren på 10 år, så han fick dra ut nio tänder (dock inte de två längst fram :O ) - och sen fick han löständer.

jihaa - man vill bara ge honom en riktigt kyss!

Not.



Jag tror jag ska gå och borsta tänderna nu.

Frizzy sticky

I wanna hold em' like they do in texas please, fold em', let em' hit me, baby raise it, stay with me!
Ahh, shit vad den fastnar på hjärnan, men det är kanske inte så svårt när ens syrra lyssnar på samma låt om och om igen 24/7!

Lovrutinerna har börjat smyga sig fram igen, känner ni igen det här?
Kliva upp alldeles för sent på morgonen, antalet soltimmar är säkert fler när man sover än när man är vaken. När man väl klivit upp orkar man inte ta på sig ordentliga kläder, utan man går helst runt i pyjamas hela dagen. Maten... ja, maten. Ingen riktigt frukost, ingen riktig lunch, det enda vettiga målet man får i sig är middag... yeeeeeeeeeah man! Det är jag i ett nötskal på lovet det, och för att erkänna är det inte ens speciellt givande, så det var rätt skönt idag faktiskt när jag var tvungen att bryta dessa vanor för det var stenhård träning på gymnastiken idag, 16.00-20.00. Schööönt jaoo! Haha kul att jag typ har glömt bort dansen som jag själv gjort, men nu kommer jag ihåg alla detaljer och sånt igen, och vi är inte så långt ifrån ett slut... vilket faktiskt börjar bli lite paniiik. Det är ju trots allt bara 12 träningar kvar till tävling nu, dock inte så viktigt tävling, men dansen måste ju sitta i alla fall! Jag måste även ta mig mod och ringa, hehe, jag hatar och prata i telefon - men måste man så måste man!

Nä, jag ska ta och lägga mig tidigt idag så jag kanske lyckas bryta lovrutinerna lite grann med att stiga upp i tid för en gångs skull... pfft, som att det skulle hända! Men jag har en plan, jag säger bara, duschen baby, duschen!

Godnatt alla goda.


Nådigt kallt, med coolmössan - peace

10 days away

.. eller fler!

Hur som haver är Sandra back in town! Eller kanske rättare sagt, back in the buschen!
Jag orkar inte gå in på djupa detaljer här, julafton var bra, mysig och mättande. Man går aldrig hungrig i fjällnäs, och trevligt folk var det också. Länge sen vi träffades "stora" feta släkten och firade jul, och någonting säger mig att det kommer dröja ett tag till nästa gång, så jag passade på att njuta!

På annandagen bar det iväg till Hemavan/Tängvattnet till våran underbara lilla stuga.. Där satt vi fast i några dagar, jag tror till och med att det var en vecka eller så, man tappade helt räkningen. Mina nyårsplaner gick i stöpet, medans alla andra var finklädda till tusen och taggade tolvslaget mös jag med familjen i stugan i mjukiskläder och otvättat hår, vänligt för plånisen, minuspoäng på glammlistan! Det var i alla fall skönt, dock höll jag nästan på att missa tolvslaget och alla tio (okej kanske dt var 15-20 st) raketer som nu lyckades skjutas upp i vår lilla stugby - jag hade somnat på soffan, är det ovanligt? NEJ
Hur som helst var det väldigt trevligt, och det goda norska julbordet slutar aldrig att fascinera mig, mölja och ribbe (fråga mig inte hur det stavas, jag har säkert skrivit helt fel.. får be mamma rätta ;P) in my heart <3

Resten av dagarna i stugan då? Jo det blev lite slalom, vi var ju tvungna att testa våra nya skidglasögon och vantar, typ bästa julklapparna! Jihaa, det blev också en del bastande, mycket korsordslösning, jag klarar av dom lite svårare nu jaoo, ni får kalla mig smart om ni vill, mycket spelande av tiotusen, femhundra, rummikub osv osv, men mest av allt blev det nog skoteråkande/körande och läsning av boken Om jag kunde drömma. Lätt bästa boken, och jag är nu officiellt kär i Edward Cullen. My man.

Som sagt, inga djupa detaljer här, det skulle ta mig flera timmar, och nu väntar Edward och Bella, så see yaaa.

Jag vet, jag är beroende.

Snäll som jag är lägger jag in några piczz först faktiskt, sen godnatt jaoo


Fjällnäs - julaftonsmorgonen


Chillin' in tha caaar - på väg till stugan


Vi cruisade ner till sjön


Där det var lite mulet och tråkigt


Kamikazehopp utför stupet, som inte ens syns att det är ett stup. - tråkigt


Petra testade också.


På väg hem..

- peace-

RSS 2.0