Fredagsmys

Ikväll har det minsann spelats spel i massor. Vi hann med upwords, A-Ö, Vem där och othello. Vi hade några fler med oss att välja på, men man kan ju inte spela ihjäl sig heller.

Ville bara säga att jag vann!!!!
I allt förutom vem där en omgång.. Ja, man kan ju inte alltid vara bäst.

Nu är det dags för sömn. På morgondagens schema står det jobb och sen fest. Det kan bli trevligt :)
-- Sandra --

i-lands problem!

Min mun känns helt snedvriden! Varför? Jo jag ska berätta varför, vår bra tandtråd är typ slut, kapooof, borta!
Jag var tvungen att använda en annan tandtråd, och den var typ hur fet som helst, så man fick kämpa jävligt hårt för att ens få den mellan tänderna.. Det resulterade i att jag gav upp efter halva käften, och det känns konstigt.
Typ som att man bara skulle ha borstat halva munnen eller nåt sånt..

Ne, inte fresh - imorron måste jag gå på tandtrådsjakt eller nåt!
Nu, filmtime (vi ser väl hur långt jag kommer)
-- Sandra --

Vår! ... Eller kanske inte?

Reklam inger falska förhoppningar. Att gå runt i affärerna inger falska förhoppningar.
Överallt är det massa finfinfinfinfina vårkläder, men kan man använda dom nu? Nej tyvärr :(
Det som är ännu mer tragiskt är att det är ju flera veckor kvar innan man ens kommer kunna tänka tanken, så nej - bort med h&m reklamen, bort med börsen. Här ska lagras och bunkras med massvis av pengar, så när våren och värmen väl kommer ska jag köpa den där fina jeansjackan, de där söta skorna osv osv.
Jag tror minsann att detta blivit ett inlägg om ett eventuellt köpstopp Sandra?
Ja, må så vara, i alla fall på klädesfronten.. Kanske lika bra!

Hur som helst, idag har det ju nästan vart varmt, det har bara legat runt 7- om jag inte har helt fel? Hur skönt är inte det på en skala? Solen lyser också. Det firas med en låt som jag förknippar sjukt mycket med våren 2009 (dock så vet jag att den är mycket äldre än så, men jag lyssnade på den i princip varje dag när jag traskade från praktiken på scandic syd till dansskolan.. Åh, ljuva minnen när man gick där med solglajjerna över tegsbron med denna låt pumpandes i hörlurarna på högsta volym)


-- Sandra --

hmmm

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?
Vad är det som gör att man, som 30-åring går ut själv och super sig redlös, och sen bjuder på öl till 18-20åringar för att få vänner?

Det är ett solklart potentiellt fall som skulle kunna bli en sån där "få ont i magen av att se" person, men han var bara för... sliskig hela han.
Fast innerst inne tycker jag bara synd om honom, jag hoppas han hittar rätt till slut, och får ett bra liv.

Tillbaka till de underbara spelens värld.
-- Sandra --

Utkast: Feb. 23, 2010



Behöver jag ens säga något?
Seriöst, dom är ju sjukt små, men HUR DUKTIGA SOM HELST! Värsta attityden och jag vet inte vad.
Om man vore så duktig...

Dags att sova.. eller nåt.
-- Sandra --

Typ 1 min på mig!

Grattis Evelina 20 åååååååååååår vafan! :D
23/2

Congratzzzzzzzzzz
-- Sandra --

Ärligt talat?

Jag ser inte ljuset. När ska denna fruktansvärda kyla vika hädan och ge plats åt sommar, sol och värme? Det är till och med kallt inomhus nuförtiden, trots att vi eldar och har elementen på högsta värme.. Jag ligger i min säng och huttrar nu, as I speak (eller ja, snarare as i write).

-30 fucking grader! BRRRRRRRRRRRRRRR. So cold. Jag börjar gråta.
Det är även illa, när vi här uppe i norrland börjar klaga för att det är så kallt nu under vintertid.

Jag hörde även på nyheterna något om att det här var 73:e dagen i rad som vi haft minusgrader. Inser ni hur länge det är?? Typ nästan ett fjärdedels år?? Som det vart jättekallt.. :(

Ja, jag känner av vinterdepressionen.. Jag vill ha sommar nu nu nu nu NU.

Jag lyssnar på Bob Marley för tillfället och får lite nostalgiska minnen från de underbara sommarveckorna på skäret när man låg och stekte som värst på volleyboll-planen och hans musik dånade ut från högtalarna uppe i lägenheten. Det är nästan så man fäller en tår eller två.. Åh, norrbyskär <3


-- Sandra --

Idag har jag... jobbat?

Jo det har jag minsann, hela dagen. Så därför var det skönt med lite after work på finaste delen av hela scandic syd!


Lekhörnan. Tänk för det är inte alla som jobbar på en arbetsplats där man har ett playstation 3 som man kan spela på. Det var jävligt roligt i alla fall, jag skrattade så jag grät där ett tag.. Vi provade lite olika spel också. Men lego batman var nog bäst! Mest för att det var det jag var bäst på också HEHE. Men det hör inte till saken ;)


Koncentrerad till max..


Lego Batman!! :D

Jag <3 batman.

-- Sandra --

Vars är världen på väg..?

Ja, när man via facebook får reda på att en nära släkting har haft en farlig sjukdom, men redan är "botad" - då har det väl minsann gått för långt?
Haha, nej men seriöst.. på något sätt i det här tragiska så var det ju lite komiskt. Men allt verkar i alla fall vara bra, ingen skada skedd och ni behöver inte oroa er heller. Dock  hade det ju som vart lite bra att vara medveten av vad som pågick, men på något sätt måste det bara ha flugit iväg i vinden.

Förövrigt så vill jag bara meddela alla som nobbade mitt förslag om film - SYND FÖR ER. Här ligger jag i en varm, go, mjuk skön säng med mysigaste täcket och filten ever. Lite chips, lite choklad, lite gelé-hjärtan  och cola på det... MMM, nu ångrar ni allt att ni tackade nej va? ;)
Så, HA - in your faces!!

Erkänn, irresistable..

En trött Sandra signar ut, slut.
-- Sandra --

JAG ÄR I CHOCK!!

...
Tänk vad vissa "scener" på gymmet kan uppbringa för känslor. Chock, panik, rädsla, lite äckelkänsla.. Eller inte så lite. Evelina vet vad jag pratar om. Jag är rädd, gud vet hur många som går omkring sådär? Vill jag ens veta?
Nu ska vi inte nämna mer om detta, jag ska glömma och låtsas som det aldrig hänt. Sen ska jag gömma minnet - som på något sätt brännts fast vid min hornhinna - nåongstans i en djup vrå i min hjärna och aldrig mer plocka fram det. Aldrig.

Tack och hej, leverpastej.
-- Sandra --

Butter

Cut cut cut, jag mår så dåligt!
Nej det gör jag inte, men jag känner mig på dåligt humör idag. Det var skönt att få ventilera lite tankar, åsikter osv.. Men det var ju knappt så vi fick göra det. BANK BANK BANK. Ursäkta för att vi skrattar?
hmpf... Nej jag ska gräva ner mig i täcket, somna och hoppas på en gladare dag imorron!

-- Sandra --

Confessions

Okej. Ni som känner mig borde ju veta vid det här laget att jag i princip 90 gånger av 100 somnar när jag tittar på film. Så var även fallet idag, så nu har jag plöjt mig igenom en halv film, still half to go! Men det tar vi imorron.

Annars tänkte jag bara säga att det där med slalom och störtlopp kan ju vara lite farligt.. I alla fall om man åker över 100 km/h.. Tur att jag är lite på den lugnare sidan när jag åker i backarna.. Men bara lite lugnare.
Iaf, checka Anjas fall mot slutet av videon, inte nådigt! Hon flyger typ 60 m och jag vet inte vad.. kan inte vara nice!



Nu är det dags att sova. Hare gött.
-- Sandra --

Hot tamaleeee

En sak är säker, Sandra + Guacamole = SANT

Med det sagt så vill jag bara informera er om att jag, Sandra Renman, har rört på mitt fläsk för första gången på ca 42435 år. Nej, men jag har nog inte tränat sen dansen slutade våren 2009. Med andra ord så är jag inte i good shape, men det ska det bli ändring på nu minsann!
Ja, nu ska jag lägga mig i sängen och dö, invänta min träningsvärk och underhålla mig med lite film.
Kanske ta mig ett geléhjärta eller två som jag fick av bästa mamma i alla hjärtans dag present! Särskrivning på mig.

I know you want me..

En trevlig onsdags-kväll med andra ord!
-- Sandra --

FETTISDAGEN

Tro inte att jag har glömt, dagen som man längtar efter hela året - nämligen fettis-dagen. Ja okej okej, jag vet att det heter fet-tisdagen egentligen, men det är mycket roligare att säga FETTISdagen.
För det är ju vad det är, man fetar sig med semlor. MUMMA.

Ja, det var väl ungefär det jag ville ha sagt här i min väntan på att bastun ska bli varm. Det är fettisdag idag, ät många semlor och feta jävel. Själv har jag ätit en gratis drömsemla på 7eleven (gratis är gott). Sen så "bakade" jag egna semlor också (ja, kaninöronen fick åka dit för jag köpte färdiga bullar, har bara smetat ihop mandelmassa röran och lagt i ordning dom.. jag vispade inte ens grädden själv, det fick Petra göra). Dom blev också väldigt goda :)

Förövrigt så har Tessy lämnat mig ensam nu, och ingen vet hur länge.. Det är ju lite jobbigt. Men vi hade en god avskedslunch i alla fall, och en rätt så givande tur på stan.

Nu är det dags för bastun, see ya!
-- Sandra --

... Borttappad hjärna sökes. Hittelön.. eller nåt.

Jag är verkligen helt borta. Förvirrad. Okoncentrerad. Trött?
Det här funkar inte, jag är helt mentalt handikappad.. Vad har hänt?

Jag la nyss världens gris-skratt också, det var länge sedan sist. Går jag bakåt i utvecklingen?

Jag vill ha semlor - ja, semlor kanske kan få mig att komma ner på jorden och, ja jag vet inte - bli normala Sandra igen?

-- Sandra --

14/2

Till alla som vill ta åt sig, glad alla hjärtans dag! <3



Själv ska jag spendera dagen i köket på syd. Inget romantiskt här inte, såvida jag inte inleder en affär av något slag med köttet... Eller kanske melonerna. Vi får la se.

Ät många goda geléhjärtan eller nåt.
PUSS
-- Sandra --

Lördag

Gårdagen sög. Punkt. Eller, corona sög.

Nu blir det middag på sofiehem med släkten. Det ska bli trevligt!
Ingen vet vad som händer senare ikväll.
-- Sandra --

Thank god it's friday

Fredag idag. Kajsa fyller 20 år, grattis grattis.
Ni vet väl även vad det innebär va?
Ja men vad annars, fest såklart! Jag hoppas på att det blir lika roligt som senaste gången jag var ute, jag hade träningsvärk i min mage i två dar efter det, I WENT WILD ON THE DANCEFLOOR. För en gångs skull var house riktigt riktigt nice ute, i alla fall när man hade någon att "housa" med!

Nej, jag hinner inte uppdatera så mycket mer än det här - jag ska ut och kriga mot kylan. Det är FÖRJÄVLA kallt ute!! För er som inte märkt det..

-- Sandra --

Torsdag

Varför är det ingen som vill åka skrana med mig? Hmm :(

Fast ja, jag  har en del att ta tag i här inne..

Här har jag ändå typ plockat upp hälften hehe.
Vi ses när jag städat klart, då lär solen redan ha gått ner.. BUHUU

-- Sandra --

Toodelooo



Goddag allihopen!
Jag är pigg pigg pigg, och jag känner mig på bushumör! Jag skulle typ vilja åka skrana eller något sånt roligt, det är ju nästan sol ute.. och inte så kallt heller!
Hmm, tess?

.. Fan, tess är tråkig och hostar.
Jaja, jag har ändå lite grejer att göra, typ handla.. och kolla lite mer på wakeupprojects videos! Läskigt, jag blev typ rädd när jag tittade på det igår..

Annars tänkte jag visa mina kläder idag. Ojojoj, hallegones ändå, kors i taket och jag vet inte vad - är det här på väg att bli min allra första dagens outfit någonsin? Jag antar att det är så det ligger till, och här kommer det iaf.


Jag har tänkt försöka satsa på att få lite mer färg i min garderob, och det har jag väl lyckats med lite i alla fall?
Allt från h&m förutom klockan - från t-shirt store eller vafan det nu heter.. Och sen så är det lila runt min arm "biljetten" till streetstar..

På tal om streetstar, har fått lite videos av Jose, tänkte visa en med ett crew som jag tyckte skulle vinna (dom kom tydligen bara tvåa).


Iaf, killen i gröna adidas hade grymma powermoves! Check it out. Dom var från ryssland, dock kommer jag inte ihåg vad dom kallade sig.. men jaja, ingen bry!
Tjejen var cool också.

Nu måste jag dra mig mot ica.
Have a nice day!
-- Sandra --

Sickness

Jag ligger i min säng, med datorn i knät och jag känner hur huvudvärken kryper på mer och mer. Jag hostar och har ont i halsen också, när jag vaknade imorse var jag förvånad att jag kunde prata överhuvudtaget. Jag känner bara, det här är inte OK. Jag är less på att vara krasslig hela tiden, kan det bara försvinna? Fast ja, egentligen borde man satsa på att få 40 graders feber och vara dödsjuk i nån dag så att det försvinner sedan.

Jag har i alla fall fått tummen ur nu och köpt mig en ny mobil. Kan vara på tiden, har ju som sagt växlat mellan mina två "backup" mobiler nu ända sen i somras, men nu har den bästa av de lagt av - det där med smsen ni vet.. Så jag tog det som en pik - och nu har jag en fresh telefon. ->

lalalala. Jag sitter och funderar på vad jag ska se för film, är det ingen som har tips? Gärna en som finns på voddler.

Hör av er. Och just ja, har fortfarande samma nummer, orkade inte med nått abonnemang eller så.. bara så ni vet!

-- Sandra --

It's a hard knock life

Jag tror minsann att jag håller på att bli sjuk, det brinner i mitt huvud, mest på öronen. Jag har ont i halsen, ögonen och näsan rinner och jag är helt borta. Jag känner mig HÖG. Hög hög hög. De sista timmarna på jobbet var bara kaos i mitt huvud, men som ett lugnt kaos för allt går så segt i hjärnan när man är i detta tillstånd.
Jag tror inte jag gjorde allt för mycket fel i alla fall...
Hoppas.

Jag vet inte hur många killar det är som läser min blogg, men om det är någon så TITTA HIT. Jag har nämligen ge er ett tips.. Eller ja, det är ett tips på hur man INTE ska bete sig i en kö på väg in till krogen, och hur man INTE ska ragga upp en tjej.
För det första, varför ens försöka ragga upp en tjej när man står i kö på väg in till krogen? Det enda jag, som tjej, tänker på när jag står i kö iaf är: Fyfan vad skönt det ska bli att komma in. Punkt slut. Inget, hmm.. undra om det finns några snygga killar här som man kan börja snacka med eller så.. Så, våra hjärnor är inte inställda på att bli uppraggade i den där situationen.
Om ni nu mot förmodan verkligen vill ragga upp denna snygga tjej som står framför/bakom dig i kön ska du inte gå tillväga på följande sätt:
* Du ska inte börja med att typ krama om henne helt random bakifrån.
* Du ska verkligen inte fortsätta hålla om henne när hon börjar ta bort dina händer.
* Du ska inte börja skryta om hur bra kille du är egentligen när du inser att din "kram" inte gick hem. Ingen bryr sig om du har lägenhet mitt i stan, jobb, bil och körkort.
* Det absolut största No-no:et är ändå att efter att du blivit dissad när du gjort ovanstånde punkter fortfarande inte ge upp, utan försöka vända på tjejen så att hon har ansiktet mot dig och sen typ hålla fast henne och sen ge antydan av att försöka hångla upp henne vilken sekund som helst..

Tro mig killar, det går bara inte hem alltså. Och nu talar jag utav egna erfarenheter.
Det var bara LÄSKIGT.

Men jajajaja, om han hade gjort något hade jag seriöst gett honom en fet smäll.
Nu ska jag se någon tung film och sen sova. Godnatt på er.
-- Sandra --

Söndag

Fan också. Hur sweet väder är det inte på en skala idag?
VARFÖR ÄR INTE JAG UTE I BACKEN OCH ÅKER???
Jo, för här sitter jag på scandic och har inget att göra. Men måste man jobba så måste man! :)

Gårkvällen var nice, det var roligt att se Kelleeeh (kennet?) bli så glaaaaad. Sen hoppas jag att jag har invigt deras krogliv i umeå på ett bra sätt så att dom kanske följer med ut fler gånger!!

Förövrigt, jag ber om ursäkt i förväg om jag råkar dissa er på sms. Jag tyckte att min mobil hade vart ovanligt tyst i några dagar.. Hmm, ja inte så konstigt!! Den är typ trasig, det står aldrig när man fått sms. Jag fick lite hate från olika individer, så till slut när jag skulle bevisa att jag itne fått några fucking sms och gick in i inkorgen sååå.. ja vips så var dom där! Hade typ hur många som helst också. Bland annat från någon random kille som skickat fel, hehe, lite kul faktiskt. Han är min nya sms-kompis. Bara för att alla andra dissar mig nu istället :(

Jaja, nu ska jag inte ockupera datorn något längre, funderar på att ta mig en redbull så att jag får upp tempot lite.
Hejs svejs.
-- Sandra --

BRAAAAP

Vad gör alla?
Jag har suttit och installerat och kollat runt på voddler. Tänk för jag har blivit med voddler <3
Haha nej, men det var riktigt schysst att skicka en invite, bless på det!
Annars har denna lördag vart rätt lugn, men så kommer den inte fortsätta. Dock kan jag inte avslöja här vad som händer, för man vet aldrig vem som läser... HE HE, och nej, mamma du behöver inte vara orolig, det var inte dig jag menade. Eller var det? ;)

Haha jag är på dryyyg-humör. Iaf, gårdagen var NAAJZ. Som fan. Punkt slut. Glömt stretcha har jag gjort också, vadslagningen kommer gå åt h-vete. Illuminati finns överallt, läskigt. Yes we can - thank you satan? RIP Michael Jackson.

Lite tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu.

hmm, thinking mode.

...

peace

-- Sandra --

Tänk för vi har evakuerat.

Ja ni läste rätt. Jag och min fader har blivit tvugna att evakuera våran lägenhet!
Okejdå, nu får ni inte tro att det är något dramatiskt, katastrofalt som har hänt, vi har vetat om det rätt länge, de ska nämligen renovera om HEEEEEELA lägenheten (och inte bara vår heller). Så ja, nu sitter jag här i en barack som ska bli vårt hem i några veckor framåt. Undra om det finns någon oboy i denna barack? Fick ett sjukt sug efter det.

Hur som haver, baracken är rätt så mysig ändå. Dock så får den ett litet minus - när man duschar och sen är klar så är det världens sjö i hela badrummet, förutom den lilla plätten som just är duschen. Haha, det var lite jobbigt att stå och försöka moppa tillbaka allt vatten, vi får väl se hur blött det är imorron. Däremot så är det ju kingvard, dom har handdukshållare med värme!! Hur coolt är inte det på en skala? Jävligt nice skulle jag vilja påstå.

Nej, nu ska jag gå på oboy-jakt och sen däcka i sängen, börjar ju trots allt att jobba om 6½ timma.. Taggat? Naaaaaae. Extra otaggat när jag vet att jag skulle kunna börja fucking klockan halv tio och ändå hinna allt jag ska göra, men vad gör man? Jag har ju en 50-årig gubbe till praktikant att ta hand om imorron så.
I'm the BOSS.
Peace out mafakkaaaas.
-- Sandra --

Streetstar

När jag satt där på McDonalds i solna centrum och käkade min tredje middag klockan tio på måndag morgon så började jag tänka tillbaka på helgen och hur nice den har vart!

Vars ska jag börja? Det var sjukt många grymma dansare, det var nice musik - det var stämning bara! Alla battles var grymma (speciellt voguing haha). Man satt där som ett litet barn och bara tittade, fascinerades och njöt av all talang som bokstavligen talat typ kokade därinne. Nej, men förutom alla battles så var det ju open dancefloor och sånt emellan, vilket var riktigt roligt, man gick runt och softade, kollade in olika ringar, dansade lite själv - framför allt vilade rumpan som typ dog!!
Träffade på några riktigt grymma dansare.. Alla har väl hört talas om Mr. Wiggles? Och sen slick dogg och Tempo. Jag tror jag stod och kollade på dom i seriöst en halvtimme, dom bara bytte av varandra och ouuuuuuff, satan så grymma!!

Sen var det ju inte bara själva tävlingen som var rolig, allt runt omkring också, hänga med alla som jag åkte dit med. Vissa sjuka grejer hände, orkar inte ta upp dom här, men kan säga att det är bland annat typ falska pengar och väktare osv som var inblandade i olika situationer ibland haha. Helgens bästa går i alla fall till Jimmy, jag säger bara HAAAAA HAAA HAAAA HAAAA HAHAHAHAHAHAHHA AAHAHAHAHAHHA.
Så kan det gå när man är trött, kabooom.

Vi ses nästa år på streetstar hoppas jag?

Inspirationskälla till 1000 i alla fall. Nu är jag taggad på att bli bra jag med.

 

-- Sandra --


SlitN

Så fort jag har återhämtat mig ordentligt, dvs, sovit och duschat ska jag lägga ett blogginlägg om hur streetstar var för er. Tillsvidare får ni titta på den här bilden, och inse hur slitet det vart.


Tog den igår när jag kommit hem. Så blir det när man inte sovit på ca 29-30 timmar i sträck, och bara sovit ett par ynka timmar innan dess.

Ska chilla med film nu, att komma tillbaka till verkligheten får vänta lite till.
-- Sandra --

RSS 2.0