Träningsvärk

Den som säger att träningsvärken försvinner om man tränar mer ljuger. Eller det stämmer i alla fall inte på mig, för jag har fått mer träningsvärk! Jag kan inte gå, mina ben bara viker sig - och hur illa är det inte när man inte ens kan dricka upp sin juice på morgonen, för man har för mycket träningsvärk i axlarna?

Men hur som helst så var det väldigt roligt igår också, även fast det gjorde mycket ont, i hela kroppen, hela tiden. Vi fick lussebullar också, och jag bullen, fick vara bullvakt.

Men nu måste jag kämpa mig vidare till cafeterian och möta hanna. gosh det lär väl ta några minuter.
/ S

Torsdag

inte så mycket har hänt sen mitt sista inlägg förutom att min träningsvärk har tilltagit rejält nu, men det är väl så det ska vara?

Synd bara att jag inte kunde komma och vara med igår kväll/natt/imorse? xD Men jag får ta igen det en annan gång ;)

Nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå, jag börjar inte förrän 12.50 idag, och jag som hade tänkt sova länge idag igen, men tror ni det går bra? Nej det gjorde det inte, så nu sitter jag här och har tråkigt. Jag tror nästan jag ska fara till skolan lite tidigare, för Hanna har väl hål som vanligt kanske.
vi får se om det är god mat på skolan.

/ S

Kramp

Jag skulle behöva linement. Är det ingen som har lust att bjuda?
Jag känner redan träningsvärken komma. Haha shit, jag kommer gå helt snett imorrn eller nått.

annars var workshopen bara nice, härliga koreografier, speciellt poppingen - Bara man kunde poppa! xD
Men det var i alla fall jättemysigt, det var ashärligt med en liten grupp! Och fikat gjorde min dag, det var verkligen jättegott.
Jag längtar redan tills imorrn - då blir det mer workshop.
... Men frågan är ju hur det kommer att gå med träningsvärk till tusen i vänstra låret?

/ S


Onsdag

Åh härligaste dagen på länge, jag är ledig så därför tog jag en rejääääl sovmorgon, jag måste ju ladda upp mig inför Dawid och ottos workshop ikväll och imorgon. annars så har jag bara chillat dill. sitter ute och solar, asnice. Det är ungefär 22 grader ute (i solen) så jag ska försöka passa på att få lite färg.

Om ni ville veta så har jag rätt ont i kroppen sen igår också, och jag som inte ens hoppade så mycket. Det var bara en massa galna pojkar som gjorde salto på salto på salto, så jag kände mig rätt utklassad när det bästa tricket jag kunde typ var rumpstuts. eller okej jag kunde göra handvolt också - wohooo. men det var en trevlig dag.
det kanske kommer in lite bilder från gårdagen imorrn - om vårt lilla äventyr - Jakten på sladden, som senare fick uppföljaren - Jakten på Photoshop.

Nej nu tror jag minsann att jag ska ta och göra lite frukost :)
/ S

Hest

Tack så sjuuukt mycket Hanna. Jag älskar att vara hes och ha ont i halsen. Puss på dig.
..... NOT.

Det är i alla fall dans ikväll, och det är väldigt taggat!

.. Haha shit, jag har typ inget att prata om. Det var annorlunda för en gångs skull.
/ S

Kulturnatta

Okej, jag kan erkänna att jag aldrig kan förbättra mig när det gäller bloggfronten. Jag förstår inte hur vissa har tid att skriva typ fem inlägg per dag, det har inte jag i alla fall.

Jag kan vara snäll och köra en snabbresumé av min vecka. Skola, hem, jobba med skolarbete + CV. Jag har inte gjort något roligt för jag hade typ utegångsförbud där ett tag. Men sen så blev det fredag!
Det var en väldigt rolig dag, jag slutade klockan 10.20 som vanligt, sen gick vi runt på skolan och chillade tills Ultimate Desperados kom. För ni som inte vet vilka det är så är det en breakdance-grupp från stockholm. Eller alla kommer typ från olika länder och städer och så.. Vissa var i alla fall riktigt trevliga, och vi hängde med dom till stan när dom skulle dansa där. Fett trångt i bilen kan jag lova i alla fall. Vi var sex personer som delade på två säten där bak... Sammanlagt var vi åtta i slakthusbilden :)
Fredagen spenderades alltså mest på stan och avslutades med fest. Riktigt trevligt.

Kulturnatta
Årets 'Big happening' i Umeå. Och jag förstår verkligen varför, man har ALDRIG tråkigt på kulturnatta, i alla fall inte om man hänger med rätt folk. Och det gjorde jag i alla fall, Hanna, Hanna, José och Daniel för det mesta, men även Sara och några från U D. Men jag orkar inte skriva så mycket om Lördagen, utan jag visar med bilder istället, det är lite roligare att titta på. Jag kan i alla fall berätta att vi mest hängde vid Östras lilla hörn, där det var Breakdance och Boxning m.m.
Men nu en liten bildstund. :)



Jag och Hanna hade lite förfest hemma hos mig klockan elva på morgonen. Lägg märke till vår fina studsmatta i bakgrunden som jag inte ens får hoppa på :(




Vi mötte upp Hanna.




Vi åt universums godaste kebab.




Vi träffade Madde och Miranda också.

Och nu kommer en presentation av Ultimate Desperados!

From... Paris, Göteborg, Slowmotion Phax!



All the way from Paris.... Funky Legs!



Och från Peru, Carlito (Carlos)


Och från Chileeee, Christian!


Och sist men inte minst, Leo! (Leonardo)



Sen hade vi massa andra duktiga breakare också här från Umeå.. Flow Latino!





José







Men inte orkar man hålla i gång hela dagen utan vila? Nej..




Daniel eller Vincent eller vad han nu heter... Jag försökte lära mig, men jag tror att jag skulle brunnit upp iom den hade vart tänd.. Ja det hade jag nog.




Khumalo spelade, och jämarns vilket drag! Mycket bättre än Di Leva i alla fall!




Gänget! Fr. Vänster. Sara, José, Hanna, Hanna




Jag kunde inte stå emot, för jag tycker det är så snyggt med röda ögon på kort.
:)


Ja det var typ den kvällen.. Jag har ju till och med några bilder från min och Hannas efterfest, men jag vet inte om dom är till för allmänheten. Jag brukar kunna visa fina skabb-kort, men nu går gränsen tror jag!

Men nu ska jag ta och slita mig från datorn, vi ses!
/ S

Ps. Såg ni Dawid och Otto på glasklart? :) Ds.

Trevlig måndag... Eller vänta?

Jag är helt dagavild just nu känner jag. Jag trodde det var  måndag idag, men det är ju faktiskt onsdag!
... första onsdagen utan dans, och det känns rätt tomt kan jag lova. Men jag TAGGAR STENHÅRT nästa vecka, för då är det WORKSHOP MED OTTO & DAWID :D

Den här dagen har annars flytit på bra, slutade rätt tidigt, men stanna kvar på skolan för att se på Maddes, Mirandas, Karins och Hampus(?) film, Cowindi. Skulle inte förvåna mig om det blir en Oscarsnominering eller två, snyggt jobbat!
Sen skulle jag tydligen vara med på någon affisch som kommer att dyka upp på stan.. Typ om något Break-Jam på Hamnis tror jag, tur att jag bara är i bakgrunden, egentligen gillar jag inte att vara med på kort... Men det var roligt!

Nej nu känner jag kladdkakedoften smyga fram här, det är minsann min lillasyster som bakat kladdkaka! Ska gå ner och ta en bit och sätta mig och räkna matte, peace out så länge, jao!
/ S

Cuz I'm a Beast

Helgen är slut, och så även dansföreställningarna. Så sjuuuuukt roligt har jag inte haft på länge, jag känner att jag har typ fått massa nya vänner under helgen, specielt tre, ni vet nog vilka ni är ;)
Men det mesta gick i alla fall bra, men jag kände att jag lyckades bäst på sista föreställningen, men det är väl så det ska vara?

Det blev mycket tårar också, varför ska jag alltid vara så känslig?
Jag kan bara inte se andra gråta...

Haha men nu ska jag berätta något roligt, jag var på skolan till klockan halv åtta idag, frivilligt! Haha, nä men har en stor yta att dansa på, bra musik och trevligt umgänge så flyger bara tiden förbi. Det var jättetrevligt i alla fall. Helt sjukt att man kan trivas så bra med en person man bara känt i fem dagar.

Förresten så sitter jag här nu och dricker... DAMDIDAM, Coca Cola! Tyvärr José, det här blir nog inte min sista trots allt, det är så himla gott :)
Allt för mig idag, jag ska försöka uppdatera min blogg lite oftare nu också.
/ S

Rep

ja, det gick faktiskt sämre än jag hade hoppats på, så nu blir det träna som gäller. Men men, he få duga!
Haha, lite jobbigt, alla danser får kanske en kvart på sig max att repa, och vi fick 1½ timma med time to funken!

Jaja, jags har kläderna under kontroll, förutom vit klänning! Men det fixar sig.
Nej nu blir det att gå och sova så att man orkar kliva upp imorgon, vi ska samlas klockan åtta på idun, så hejdå till den sovmorgonen.

Ps. jag kanske lägger in lite bilder imorgon ;) Ds.
/ S

Nämen

Titta vad jag hittade :)
"Cuz I'm a rapper"



/ S

Fredag

Trött som ett as, men det är lurre. Sitter på skolan och väntar på min buss, för jag slutar nämligen 10.20 varje fredag. Det är ganska nice.. Nu ska jag bara försöka hitta någon som vill äta lunch med mig, annars får jag väl leka mobbad, för jag är verkligen jättehungrig!

Och vad händer i helgen då? Jo, dans, dans och åter dans. Som jag kanske har berättat förut också.
Haha det var lite roligt igår, det var det enda vi kunde prata om, även när vi försökte undvika det ämnet, hallå, man måste ju ha ett liv också!

Jag lovar, jag ska skaffa ett liv... Efter Dawid och Marios workshop. (sista dansen innan sommarlov :( buhu )

/ S

Dansföreställningar

Nu har jag vart duktig och faktiskt kollat upp vilka tider dansföreställningarna är, så här har ni dom;


Lördag

En sommarsaga kl. 11.00 (balett)

Trollkarlen från OZ kl. 14.00

Trollkarlen från OZ kl. 16.30

Trollkarlen från OZ kl. 19.30


Söndag

En sommarsaga kl. 11.00 (balett)

Trollkarlen från OZ kl. 14.00

Trollkarlen från OZ kl. 17.00

Trollkarlen från OZ kl. 19.00  <---------------- Rekomenderas! :)

Om ni vill komma och kolla alltså. På Idun/Folkets hus, 17 & 18 Maj :)


Hunger

Japp, det ilar i min mage. Nästan så att jag är svimfärdig, men vad gör det för det är ju torsdag idag? :)

Den enda anledningen jag har kommit på med att det är bra att dansen är slut snart, är att jag kanske kan börja gå tillbaka till normala middagsvanor? HEHE. Alltså jag vill inte låta anorektisk på nått vis, men jag GLÖMMER alltid att äta middag på onsdagar. Det gör ont i mig när jag säger det, nämen för det är ju verkligen inte bra att inte äta när man tränar. Men det blir bara så, man blir inte hungrig, och det är ju inte så värst kul att sätta sig ned och äta middag halv elva när man kommit hem, då går man i säng istället.

... Därför har jag vart duktig och tagit med mig en matlåda idag, för vem har råd att äta på stan? Inte jag i alla fall.

Ah shiiiiiit, dansföreställning nu snart, taggat, men jag har inte hunnit fixa alla kläder! Kommer vara alldeles sne i ryggen imorrn av min tunga väska förmodar jag.
Peace.
/ S

Onsdag

Jag rullar fram med min fikaproppade mage. Vi hade lite tid över idag så vi tänkte, varför inte baka? :) Och det gjorde vi minsann, det blev två kladdkakor (som vi sedan toppade med smält vit och mörk choklad), två sockerkakor med blåbär och jordgubbar, och en massa chokladbollar.
Och vi åt inte ens upp hälften.
Haha, men snäll som vi är så lät vi dom andra klasserna få det som blev över.

Annars så är dagen rätt lugn, dans idag. Jag taggar, men endå inte! Jag har kommit fram till att det är sista dansveckan nu, vilket är väldigt ledsamt. Men jag smyglängtar ändå till dansuppvisningen i helgen. Kom och kolla vettja!
Haha däremot vet jag inte riktigt när dom är, men det är i alla fall fyra föreställningar på lördag, och fyra på söndag. Jag kan återkomma om detta om ni är intresserade! :)

Och just det, svar till "M"- Mysterious man/woman
Nämen jag vet inte vem du är, och du hade ju ingen blogg som jag kunde skriva mitt svar till, men jag har i alla fall köpt min sjal på torget här i umeå. Det var kanske 2 år sen snart, men jag tror att dom säljer dom fortfarande. Det var typ mitt livs bästa köp förövrigt, haha, men den är jättemysig, jag svär!
... Och om du nu inte bor i umeå så får du väl kolla runt på marknader, där brukar det finnas... Och där kan man ibland hitta riktiga fynd kan jag lova!

Peace out.
/ S

Hela året på en och samma dag

Ja vädret idag har ju varit sjukaste - sol, snö, hagel, regn och typ storm om vartannat!
Men lika glad är jag för det! Jag har gått som på moln hela dagen. Jag är så himla glad, det bara brusar och sprätter i hela min kropp, för ALLT går som jag vill idag :D
Fler sådanahär dagar tack.
Svenskan är klar och allt, den blev till och med två och en halv sida ;)
Jag tror bara att det var på grund av alla roliga besked som bara kom som i vågor imorse, som fick mig att ens orka skriva klart den.... HIIIIHIII. Nej jag ska sluta innan jag drygar ihjäl er med min gladhet :)

image78

Typ såhär glad är jag nu :)
(bilden är typ asgammal, eller okej, ett år gammal, tagen i London)

Förresten så vill jag inte tipsa er om att cykla ute på kvällen i bara pyjamasbyxor... som jag jämt gör, det var lite kallt.
/ S

SNÖ

Shit! Det SNÖAR tydligen... Inte mycket dock, men några flingor här och där. Jag som trodde att vi skulle få slippa se snön på ett bra tag nu.. Det röstar jag för i alla fall.

Shooting Dogs

Sitter här på skolan och håller på med ett samhällsarbete om filmen Shooting Dogs. Den handlar om folkmordet i Rwanda, och jag måste bara säga att det är typ den värsta film jag sett i mitt liv! Jättehemskt, jag lider med alla där. Så se den.. Nej nu måste jag fortsätta. HEHE

Ps. JAG ÄR JÄTTEGLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD IDAAAAAAAAAAAAAAAG :D Ds.
/ S

Yes!

Nu funkar det, jag har dött av längtan av att få dela med mig av denna video med mina ögonstenar... Haha nämen, det är Dawe o Ottan!



Nu kan jag somna med ett leende på läpparna. Godnatt alla fans!
/ S

Hej?

Vad hände?
När slutade vi alla säga hej till varandra?
Jag tycker ändå att det hör till hövlighet att åtminstone hälsa till nån som man känner, har känt, eller umgåtts med. Jag blir störd på folk som inte hälsar. Man behöver inte gå in på värsta diskussionen, utan ett snällt och enklet "hej" räcker.

...Jag säger till och med hej till folk jag inte känner.

/ S

Skolan

Svenska. Jag har ändå lyckats skriva en halv sida om Shakespeare! Den ni! Det trodde ni aldrig ;)
haha nej tillbaka till skolarbetet, ska vara klart imorrn, och minst två sidor långt, så jag har en bit kvar.

/ S


Deja Vu

Oj shit, nu blir det typ tredje blogginlägget på väldigt kort tid, men jag måste bara få skriva det här.
Har ni någonsin fått Deja Vu-känslan? Det har jag fått många gånger, och det är lite creepy, men nu på senaste tiden har jag fått någon mycket äckligare känsla, typ som Deja Vu, fast ändå inte. Det är som att det känns att det har hänt förut, men det är till och med så att jag vet vad som kommer att hända härnäst också. Asläbbigt, och fick så för bara en stund sedan. Det är nästan så att man börjar undra om man typ lever livet om och om igen. Men så kan det ju inte vara? Eller?
/ S

Move

Tänkte bara bjuda på en supermumsig låt för tillfället!


Och vad är oddsen att jag har en likadan t-shirt som han, som jag köpte på en marknad i Arjeplog? Tydligen stora, för vi har likadana t-shirts *stolt* (Den t-shirten har han dock inte i denna video, utan i Jamrockvideon)

image76
Johanna, Bobban & Jag. Jag tänkte, vi kan väl ändå dra hela familjen på en gång.. Eller ja, halva i alla fall.
/ S

Sunny Sunday

Okej, rubriken kanske var lite av en lögn, för det har vart mulet mestadels av dagen, men nu tittar solen fram - och har ni tänkt på hur glad man blir av det? Jag blev så där glatt sprallig i kroppen att jag var tvungen att gå ut och hoppa studsmatta i den fina kvällssolen. Min stora "lilla" hund var också med på ett hörn, han älskar att vara på studsmattan, han kommer typ ta sönder den snart!

Hehe, jag har inte hunnit blogga så mycket i helgen, jag har nästan inte suttit vid datorn ens, så det är inte så konstigt. Det på grund av min lillebror. Haha, det går inte att ha igång en dator när han är i närheten, vilket han är typ 24/7.
Men nu ska jag njuta av den sista kvällssolen och gå och hoppa lite mer studsmatta med mina voffsar. Hejs!
/ S

Det var den fredagen..

Ja, som sagt hade jag ju endå bara planerat en hemmakväll med bara mig själv och lite talang och chips. Men tror ni det går bra? Nej jag somnar klockan sex, och vaknar typ klockan nio, så jag missade nästan hela talang! Typiskt mig, må jag säga.

Annars är det bara bra, endast lite träningsvärk i rumpan efter dansen igår. Shit, jag är typ ledsen, det är endast en vecka kvar av dansen! Vad ska jag sen göra? Vad gör man när man är hemma på veckorna? Någon som kan berätta det för mig, för jag vet typ inte xD

... Men jag taggar ändå dansföreställningen.
/ S

BLÖ

En pizza senare, sitter som en degklump i magen, inte nice, och dessutom fortfarande på dåligt humör, kanske delvis på grund av pluggandet, det är så himla drygt.

Just det, jag var bara tvungen att säga en till sak om bråket innan jag går och lägger mig, jag tycker att media är väldigt orättvis mot Östra faktiskt! Varje gång det blir bråk på skolan är tidningarna och TV jättesnabba dit för att skriva och prata om det, men när vår skola gör någonting roligt och bra - Vilket händer nästan varje fredag ändå skriver dom ingenting. Dom skrev ingenting om vår kulturdag, dom skriver ingenting om alla som har vart och hälsat på på vår skola och så. Det är dåligt tycker jag, för då blir det ju som att dom bara vinklar som att Östra är ett dåligt ställe att vara på - När det är precis tvärt om.

Men nu ska jag se Christine, Godnatt - och jag hoppas att jag vaknar på en bättre sida imorrn.
/ S

Sug-Tisdag

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!
Jag känner mig bara så arg, och på så dåligt humör, och det känns som att inget kommer att hjälpa. Den här dagen som började så bra till och med, jag var inte ens trött när jag klev ur sängen, men sen går jag och läser VK, om det så omtalade bråket. Det var väl endå en rätt så okej artikel, men om jag fattade det rätt så kommer typ hela IVIK tas bort från skolan? Det om något tycker jag är jättetråkigt, det är ju dom som förgyller vår skola tycker jag, det är dom som gör att den blir annorlunda från draggen och midgård och dom skolorna, det är ju roligt med andra kulturer.
I alla fall så släppte jag det där bakom mig, men sen såklart så börjas ju disskutionerna om bråket redan på första lektionen, och självklart så är typ alla jättesura över att dom har bråkat... Men då undrar jag varför? Det är ju ändå inte vi som tar skada av det, det är ju dom som bråkar som tar skada, aldrig i hela mitt liv att jag tror att dom skulle komma och slå på någon svensk om denne inte har förtjänat det. Men anledningen till varför dom är sura över att dom där "svartskallarna" på vår skola har bråkat och ger vår skola dåligt rykte. Men vad fan! Jag skiter väl ifall vår skola får dåligt rykte - Jag tycker bara synd om dom som bråkat, för jag vill, men kan verkligen inte förstå varför dom bråkar - men antagligen så är det för att dom kanske inte mår toppen, och det tycker jag att man ska se hänsyn till!

Men nu säger inte jag heller att jag vet vad som händer i deras skallar och så - Men jag tror inte att dom bara bråkar för någon småsak.

En annan sak är att egentligen så är det inget fel med Östra, det är inte som att man bråkar bara för att man går på östra som många tror - Det här bråket skulle bryta ut hur som helst, och nu hände det ju på skolan, men det är väl bättre än att dom börjar bråka ute på gatorna? För då skulle det till exempel ta mycket längre tid för polisen att komma dit etc.

Nej nu känner jag ilskan stiga upp igen så jag ska ge mig nu, men snälla, ge dom en chans.. Och ge Östra en chans!
Det var allt för mig, nu ska jag gå och köpa pizza, det kanske får mig på bättre humör.
/ S

Måndag

Dagen turned out to be good, mot alla förutsättningar! Jag är faktiskt riktigt glad att jag pallrade mig upp ur sängen för lyssna på det här, jag och min supergrupp, Micke, Kristoffer och Tobias kammade hem 1500 kronor att dela på! Inte helt dumt, och det var typ det jag hade gruvat mig för hela helgen, den där redovisningen. Men vi fick till och med ett stort + på den för att den var så bra!

Matteprovet gick också bra, till min förvåning, och en stor sten släppte från mitt bröst när jag fick veta att vi inte har nationella provet förrän vecka 21. Tack gud för att du gjort min dag så bra! :D

Sen har jag faktiskt bara sovit, ibland blir jag förundrad över hur SKÖÖÖÖÖÖN min säng kan vara. Och lyssna på det här; jag var tvungen att snooza, ja snooza klockan halv fem på eftermiddagen. Hur långt kan det gå egentligen? Jag tror jag måste lägga av med det nu innan jag blir för beroende av snoozning. För man kan tydligen bli det.

Jaja annars har jag bara vart och promenerat med Hanna, och gjort lite akrobatiska övningar och dreglat henne mellan benen och sådär.. det där sista lät lite nasty, men jag lovar att det var inget snuskigt vi höll på med.

Nej nu ska jag sova, godnatt allihopa! :)
/ S

Cheezy crisps

Jag har fått mina bilder! Eller jag har kanske inte ens berättat att jag har framkallat massa bilder, men det har jag i alla fall, så nu ska jag fixa mitt fotoalbum. Men! Innan kanske jag ska berätta lite om gårdagen. Det var nämligen "Emelies födelsedag" igår - Dock väldigt många veckor försent, men vi firade henne i alla fall, med lite tjejkväll, tacos, bastu, filmer, och massa exotiska frukter. Gott gott!

Förresten så är det söndag idag, och just den här söndagen hatar jag, för imorrn är det skola, och den där jävla redovisningen + matteprov. Andragradsfunktioner kan suga min röv.

        
/ S

KORV

Jag sitter vid datorn och så hör jag något knastra och smaska bredvid mig.. Jag tittar dit och då är det Hanna som sitter och tuggar på en korv. Haha.

Mm, chokladfingrar!
/ S

Jag har inte dött

Nej, jag har bara tagit det lugnt på bloggfronten ett tag, jag har faktiskt inte haft tid att blogga helt enkelt, datorn har vart min sista prioritering denna vecka! Men jag har hunnit göra mycket annat roligt, så jag tror jag tar det i korta drag. Jag har hunnit:

*Träffa söta Otto igen, vi börjar bli lur på att det kanske vankas att han blir danslärare till höst? :O Men jag vill ändå ha kvar Dawid och Adena.

* Åka slalom i Hemavan, och allt som det hör till.. T.ex. bli röd som en kräfta, även ögonen blev solbrända, väldigt konstigt. Men all färg som jag fick är typ borta nu :(

* Gå i skola i två dagar - Det var väldigt skönt att det var en sån kort skolvecka.

* Sen så var det ju onsdag - Vilket vill säga Valborg! Jag började dagen med att fara till dansskolan och dansade... Kanske från kvart i tolv tillfyra någon gång tror jag, sen bar det av till pappa - Snabbducsha och sen iväg till Rebecka. Vi grillade och hade riktigt trevligt i det fina vädret. Typ första gången det inte regnar på valborg, utan det var ashärligt väder hela tiden. Jag behövde inte ens en jacka, utan jag gick i bara kofta hela kvällen. Jäkligt nice, speciellt promenaderna med Hanna till och från stan typ tusen gånger onsdag och torsdag, och killen med cykeln var typ dagens höjdpunkt - Och finrösterna med finaste ögonen :)
Och att jag såg Yvonne och henne kavaljer på campus var ju bara roligt, vad fint att hon har någon att vara med i alla fall. Cooling.

* Torsdagen var ju också bara råhärlig (och svettig) hela dagen igenom. Jag tycker det var lite roligt att Dawid var bakis. Haha det var askul - Men det var lika jobbigt ändå. Jaja som ni kanske förstod så pratar jag naturligtvis om min danslärare nu. Nästan hela dagen spenderades på dansskolan: Dans från tolv till halv sju känns i kroppen idag i alla fall, men det var jättehärligt - och superkul! som vanligt.. Det roligaste var nästan när Dawid hade gått iväg och vi stannade kvar några stycken och bara dampade lös som fan till Ease on down the road, om någon råkar ha den låten så skicka till mig please! Härligaste låten kan jag lova, man blir så glad.
Jaja, sen blev det en snabb middag på Subway (ovanligt - not!) och sen hem och snabbduscha igen, för att senare dra vidare tillJonas och Emelies nya fina lägenhet. Det var jättemysigt, men dock sämsta filmen ever! Men det var trevligt att få träffa alla igen...

Ja och nu sitter jag här, jag har kanske hållt på med det här blogginlägget i flera timmar nu, för jag har gått iväg och grejsat titt som tätt, jag har hunnit äta middag, vart på affären och allt möjligt! Men nu är jag i alla fall klar, och snart ska jag möta Hanna typ.. Och fara till Hanna. Men ha en trevlig kväll!
/ S
image72
Jag bjuder på en bild på Otto bara för att också. Vad är sannolikheten att man hittar det här på stadium typ dagen efter man haft honom som dansvikarie? Jag tyckte jag kände igen honom.. Men det var ju som sagt ett tag sen.

RSS 2.0