Snö

Det snöar fortfarande, men det är alltid lika roligt, snart slalom!! :D

Förresten så glömde jag nämna i förra inlägget att Sandra har fått lugg. Believe it or not, men Madz gjorde ett bra jobb igår när hon klippte mig. Tror jag ska börja klippa mig hos henne alla gånger om det innebär man får se oth :]

Synd att jag inte får visa bilder, eller i alla fall inte dom vi tog igår, eftersom att de ska vara med i hennes projekt så vill vi ju inte visa något i förväg! Ni får se det IRL istället, vissa kommer göra det redan ikväll, andra får helt enkelt vänta ;D

Nej nu måste jag börja gå och göra mig i ordning, packa, duscha osv.
Peace.

Wazzup?

Det snöar.

Hihi jag känner mig lite busig som sitter kvar i maddes säng och lyssnar på musik och taggar kvällen medans hon och hennes familj är på väg till stan.

Hur som helst var gårdagen hur rolig och bäst som helst. Andra dagen på mässan var faktiskt jättekul, för det kändes som att man hade kommit in i det och vågade prata mycket mer med kunder och så, även fast det kom mycket mindre denna dag... men what the hell, mer tid till oss att springa och smaka på allt som fanns!
Dagens hit idag var nog kaffe latten, ja hör och HÄPNA, jag gillade kaffe latte.
.. Men den största hiten var nog när vi FICK JOBBERBJUDANDE PÅ TVÅ VÅNINGAR! Wohooooo, så jävla nice! Så idag klockan fyra ska vi vara på två våningar och provjobba, jag taggar sönder, och är nervös som bara den, men det kommer säkert bli bra, hoppas på det i alla fall! :)

Nej nu måste jag börja klä mig om jag inte vill missa bussen, uppdaterar senare.
Peace

...

Ibland blir jag bara så himla less.
Kan man inte ta tag i saker själv någon gång istället för att skylla på andra?

Förlåt, men ibland blir man bara... blääääääääääää.

SPAM

Jag lovar, jag tror aldrig jag har vart såhär mätt! Eller okej, kanske någon julafton kommer upp i samma nivå, men det är extremt vad mätt man blir efter en dags jobb på servera-dagarna.
Men kul var det!
Jag orkar inte gå in i detalj, jag drar det snabbt istället: Jag, Karro och Tess kommer till nolia kl. 09.00. Byter om, får finfina förkläden som förmodligen kommer slinka ner i väskan när vi ska hem. Får göra lite sallader (asgod med typ fetaost, mango, mynta, persilja och rostade pumpafrön - min favorit!) och sen resten av dagen får vi prata med massa som kom och smakade på den. Riktigt roligt, hödpunkten var ändå när östras mattanter kom, dom var riktigt trevliga :)
Förutom detta så har vi ätit mat och godsaker i MASSOR!!!
Frukter, kött, korv, ost, kakor, glass, delicatobollar, pommes frites och massa mera. Fick även lite glögg och saffransbullar, julstämning på det!

jaja nu sitter jag här med tre clementiner, en kladdkakemuffin och en fruktsallad som jag fick ta med mig hem, men jag orkar verkligen inte äta upp dem.. Någon som vill ha?

P.s. Stirret, stirret.. Haha hans stirr är typ inbränt på min näthinna, det var fan läskigt! D.s.

Mätt

Just nu är jag för mätt för att göra någonting, återkommer senare.

hade roligft idag i alla fall, och vi håller tummarna på att stirris vågar erkänna sin kärlek till karro imorrn.


Tisdag

Hela dagen har vart seg. Från början till slut.
Jag förstår inte, borde ha haft roligare än vad jag hade på församlings, jag menar, man har ju aldrig tråkigt där egentligen, men jag kände mig så off - det var som att jag bara satt och tittade på allt roligt alla hade, men själv orkade jag ingenting.

Det är i alla fall i princip det enda jag gjort idag hur som helst, vart på församlings och sen åkte jag till pappa. Tur att det är någon som blir glad när man kommer i alla fall. Haha han är ändå söt den där lilla krabaten. Kan fortfarande inte släppa att han kallade mig för "lilla sandra"  - det säger han som inte ens är en meter hög och väger lika mycket som ett mjölkpaket typ :)

Nej nu ska jag gå och lägga mig för jag måste vara pigg när jag, tess och Karro ska jobba med årets kock :) Kommer bli mucho intressant!

Peace


Kärlek

Jag tror jag är kär.

hur söt får man vara på en skala? :P

Uttråkad

Just nu känner jag mig bara som att mitt humör har fallit platt som en pannkaka ner i en bottenlös brunn typ..
Jag förstår inte varför jag får den här känslan, det känns som att ingenting är värt längre, ingenting är roligt, och det känns som att jag väntar på något. Jag kanske gör det, vem vet?

Haha nu låter jag värsta emo, men det är asjobbigt - Det går över tvärt när man gör något roligt, eller är med vissa personer, men sen när man kommer hem kommer känslan tillbaks.
jaja, jag får fundera ut vad det är och hoppas att dagen på församlingsgården imorgon kan pigga upp mig för ett tag i alla fall.

Tack och hej leverpastej.

Multishow på G

Gaalet!
Multishowen är som sagt på gång, idag hade vi en hel dag till för träning och sånt, inte för att någon fick någonting gjort men.. Vars man än gick så såg folk helt tokiga ut, de hade antingen peruker eller tajta kroppsstrumpor typ.. Hehe tur att man har mobil så man kan FOTA (känn dig fotad Madeleine) :D Om ni har tur kanske det kommer in några fina bilder här på bloggen, men jag ska fundera på det ett tag först, vet inte om det är för "fina" för er smak.

Jag vet i alla fall att flashdance kommer bli en hit, jag känner på mig det redan nu.


Bara jag som helt fastnat på låten?

Känner att hela situationen är bara fnissig - det är lite småkul :)

Söndag

Det är kallt, men jag kom just precis på varför. Smart som jag är har jag lämnat fönstret öppet sen tidigare idag när jag ville vädra när jag skulle städa. Hej iskallt rum ikväll!

Benet var inte så bra som jag trodde, det kändes när man började dansa vill jag lova, men ska vara noga och stretcha ut det nu i veckan!

Annars har jag inte så mycket att säga. Jag sitter och väntar på något, men jag vet inte vad det är.. skum känsla! Eller jo jag vet nog vad det är, kanske.. Eller nej. Förvirrat det blev det här!

Haha Alvin and the chipmunks, sötaste filmen ever eller? xD Theodor var bara för sööt.

peace.

Salsaqueen?

Skulle inte tro det va.
Det blev att fara till stan trots allt och jag hade det väldigt trevligt. Har aldrig vart på något liknande, det var folk i flera åldrar (allt från typ tolv till ja mycket äldre!) - Och till skillnad från x3m så var det så härlig stämning för folk var där för att dansa, inte bara för att dricka sig redlösa, som sagt mycket trevligt, mycket trevligt.
Jag lärde mig ett och annat också, det är alltid lika roligt, även fast salsa inte riktigt var min grej dårå...

förresten så är jag ganska stolt över mig själv just nu för jag har städat rummet! Äntligen wihooo!
Har inte så mycket mer att säga förutom att det är gympa ikväll, vi får se om mitt ben pallar trycket, men jag borde börja kunna dansa och stretcha ut det nu, det har ju ändå gått en vecka!




Peace.

Ska jag, ska jag inte?

Fara ut ikväll. Blev faktiskt riktigt taggad, men jag får se hur det blir. Jag blev nämligen inte så taggad på nattbussens lilla kostnad! Men samtidigt har jag ju en far jag kan sova hos - Vilket dilemma det här blev!

Hjälp mig bestämma.

Lördag

Fett skönt med lov, även om det inte räknas som att det börjat än. Fett skönt att det blivit mycket bättre i mitt ben nu på sista tiden, det enda som krävs nu är att jag ska stretcha ut det igen, sakta sakta. Nu är jag så ovig att jag inte ens kan ta på mig skorna typ. Ovigare än Madde med andra ord, fniss.

Pratar just nu med störd_pojke_92 som trotsar naturens lagar och aldrig sover. Jag säger då det, jag minns den tiden när man kunde göra allt och inget utan att blir trött, men har nu kommit till underfund med att det är skönare att sova. Mycket skönare.

Förresten så kanske jag ska berätta att jag för ovanlighetens skull var och kollade på Petras innebandymatch! Hon var ju typ duktig, det visste jag inte. Dock så hade dom lite outr på slutet, men det blev i alla fall 4-4.

Nej nu ska jag gå och ta tag i mitt liv = Ostädade rum.
Det ser rent sagt  F Ö R J Ä V L I G T   U T!
Jag tror aldrig det har vart så ostädat som det är nu, och tror ni mig inte? Jag ska typ ta för- och efterbilder så ska ni allt få se! ;D

Hemmakväll

En lugn hemmakväll var det som behövdes, skönt!
Dock så är man lite lätt illamående av lösviktsgodiset - Varje gång man köper det så tänker man, aldrig mer, man blir ju fan illamående efter två godisar, så man har ju minst halva påsen kvar. Jobbigt, men det lär väl bli en lugn kväll imorgon också känner jag.

Nu ska jag i alla fall sova, good night! ;D

Sis!

Snyggare syster får man leta efter jaoo!

MVG

Så jävla skönt. Jag fick MVG på mitt engelska-projekt som jag skrev för ganska länge sen om Jamaica, det gjorde min dag. Var ganska nöjd med det faktiskt, så jag har gått runt och väntat hur länge som helst på att få veta hur det gick, och idag fick jag äntligen svaret! Positivt var det i alla fall, även de andra sakerna han sa om hela kursen, känns skööönt, trodde inte att det gick så bra som det tydligen gör! :O

Något som ligger på min minuslista idag istället är busschauffören som totalt ignorerade mig när jag skulle åka hem, jag säger bara tur att det gick en buss 20 minuter senare.

Jag måste ju ändå avsluta med något positivt, så jag ville bara säga att det var trevligt att fara till Karro och Emma en stund, även fast det inte blev så långvarit, hoppas ni har det kul på x3m i alla fall!

P.s. Jag tycker det är lite fnissigt och småkul sådär. D.s.

Stressigt

Jag tänkte blogga, men jag hinner inte. Så blir det när man är dålig på att planera på morgonen.
Hejs.

23/10

Jag hade ju något riktigt smart att skriva här, men sen glömde jag det.

Var i alla fall på dansskolan idag, även fast jag inte får dansa. Frustrerande, men bättre än att vara hemma, man får ju en liten dos dans i alla fall. Blev förövrigt jättetaggad på dansföreställningen nu, lejonkungen. Kommer bli hur nice som helst - speciellt lyriska, jag diggade låtarna i alla fall, förlåt om jag inte var till så mycket hjälp när vi skulle koreografera, men i jeans och med brustet muskelfäste går det inte så bra att dansa xD

Jaja, vi har åtta svettiga föreställningar att se fram emot, kommer blir slitet!

Trots att vi har världens längsta sovmorgon imorgon så ska jag nog dra mig till sängen snart, känner mig riktigt trött. Om jag vaknar tidigt kanske jag kan försöka städa lite i alla fall, det ser ut som ett bombnedslag på mitt rum, och jag har fett med ångest.... Men jag kan typ inte städa, för jag kan inte böja mig ner och det är ju där allt det stökiga är - Kläder på golvet! Men vi får se, det blir att ladda upp med linement och sen köra.

Men nu blir det sängen!
Godnatt!

22/10

Samhällsprovet gick ju som det gick, jag säger bara, det gjorde ingenting att jag inte hade pluggat, för inga av frågorna hade det minsta att göra med det som Tomas sa att vi skulle plugga på. Men jag klarade kretsloppet så G blir det nog i alla fall.

Hål i fyrtio-tusen timmar, men det var nice, bara massa chill, kortspel och massagetåg med Tess och Julia. Tur att vi har en egen liten hörna som typ ingen annan känner till, förutom vissa då, ganska skönt där vill jag lova, tv, soffor med kuddar och filtar - Ja hela köret, mysigt som sagt! :)

Det blir bara bättre och bättre i benet också, jag kan nästan gå normalt nu i alla fall, dock inte i uppförsbacke och när man ska gå snabbt, men annars. Trappor gillar jag speciellt för då kan man gå helt normalt, i alla fall nerför! Så jihaa för den!
Däremot känns det förjävla jobbigt och tråkigt att inte kunna dansa, det är inte alls lika roligt att bara sitta och titta på, dock är det ganska roligt att psyka alla som dansar. Ni borde testa, det är bara att söka ögonkontakt och vips så tappar dom bort sig! ;D Hehe jag är evil!

Nej det här som bara skulle bli ett kort inlägg blev ju typ långt, men nu ska jag sova och läka lite till! (Gud vad äckligt det lät xD)
Godnatt.


Saknar det redan... Men efter lovet, då blir det dans för fulla muggar!

Fred.

Godnatt

Och så hoppas vi på att jag kan gå imorrn, och att det går bra på provet.
Cya!

Tillåt mig presentera..

.. Min officiella svans. Rocky.


Bilder från i somras, men han ser likadan ut nu, jag lovar. :)

Plugg-tisdag

Gick till skolsköterskan idag för att höra vad hon hade att säga om min lilla skada. hon sa att det antagligen bara är en rejäl sträckning eller att muskelfästet brustit. Precis vad jag inte ville höra, men hon sa att det skulle nog bli bra om jag vilade, så det ska jag göra nu! Ingen dans eller något annat på två veckor! Jag säger bara tur att det är lov snart!

Haha skoldagen var lite jobbig, jag förstår inte varför östra måste ha så många korridorer och trappor, har haltat runt som en tok, och folk på skolan måste tro att jag är cp, men den bjuder jag på! Jag börjar nästan anta att dom är van snart efter alla lektioner med Dawid osv och jag lovar er, den träningsvärken = Inte nådig!

Frågan är om man ska ta tag i livet och plugga lite inför samhälls imorrn. Hade ju religionsprov idag som jag inte pluggat alls mycket till idag, men svarade på allt så vi får väl se hur det går. Tror dock inte att samhällsprovet kommer vara lika lätt, Tomas verkar vara alldeles för flummig för det, plus att man kan ju som inte komma med egna åsikter eller argumentera i ämnet Ekonomi, eller?

Nej jag antar att det jag försöker göra är bara att dryga ut tiden för att slippa plugga, men jag måste ju så, allt för mig.
Fred.

Burnin Up

Har inte lyckats dra mig från datorn ännu, men nyss gick vår älskade favoritlåt på tv:n - då blev jag glad och tänkte att jag var tvungen att lägga ut den här.

Fick även veta att jag, Karro och Tess ska få jobbe med årets kock på sportlovet :O Gaaah, nervöst, men kul kommer det bli! Jag taggar.. Här kommer låten :)



Kärlek

Monday

Det blev att stanna hemma från skolan trots allt, hade tänkt försöka men smärtan var för olidlig redan innan jag klivit upp ur sängen, det känns inte bra det här. Är bara så himla orolig att jag inte kommer kunna dansa på länge, mamma pratar om att det kan vara muskelfästet som har bristit, låter ej bra. Ska kolla upp det imorrn i alla fall, hoppas på det bästa, håll tummarna för mig!

Nej nu ska jag försöka plugga lite mer till religionsprovet jag har imorrn, det går inte så bra - plugga är verkligen tråkigt, men det måste göras!

Peace ouuuut

Kraaaaas bak i benet!

Blandade känslor för denna dag, började hur bra som helst med workshop i modernt med en av dansarna i norrdans, tror hon hette Karen. Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuur kul som helst, var verkligen helt annorlunda mot för vad jag har dansat förut och verkligen jätte jätteroligt.

Sen kommer nu det tråkiga då. Klant-arsel ja lyckas ju sträcka mig!! Inte lite heller, det var typ det äckligaste jag vart med om. Jag satt i spagat (med mitt fela ben) och helst plötsligt kände jag bara hur det krasa till bak i vänstra låret nå så jävulskt och jag dunsade typ ner med rumpan i golvet. Först visste jag inte om jag hade sträckt mig eller om det bara var min höft eller något som hoppade till (har typ alltid haft som en låsning den där sista biten) men efter ett tag började jag känna att det var nog trots allt en sträckning. Det äckligaste som var då var att jag höll på svimma av det - för det tog typ på någon nerv också. Det började med att jag tappade nästan all hörsel, jag kom som i min egen bubbla och sen började det svartna framför ögonen på mig, men som tur var svimmade jag inte helt i alla fall! Men äckligt var det och nu haltar jag omkring som jag vet inte vad, och det lär inte bli någon dans för mig på ett tag, DET SUGER!

Bjuder på några bilder från norrdans-föreställningen från igår:



Inte skulle jag glömma dig cool-niklas! ;)

Wazzup?

Here we go again, har inte ens orkat tänka på min blogg den senaste veckan, har haft fullt upp med annat kul!

Tänkte bara slinka in och säga att jag gjorde något väldigt kulturellt idag (heter det så?) - Jag och Hanna gick nämligen på norrlandsoperan idag och tittade på Norrdans! Visst var dom bra, men jag hade nästan högre förhoppningar så man blev lite besviken. Men jag taggar fortfarande workshopen imorrn - Taggen är alltid framme i högsta hugg när det gäller dans.

Nej nu ska jag krypa tillbaka till soffan och mitt varma duntäcke känner jag, det var verkligen kallt här.

Och just det, hej Niklas.

Umeås nästa bästa breakare?

Är nu hemma efter två galna dagar, men ska snart till kyrkan och hjälpa till med massa grejs. Väntar bara på Madde som håller på att fixa sig, sånt där orkar jag aldrig bry mig om xD
Men så länge kan ni ju titta på det vi spelade in igår, Linus 9 år.


Radar

Igår var kanske den bästa dagen på lääänge! Jag tror det syntes också för inom loppet av kanske en kvart sa tre helt oberoende personer att jag tydligen såg bra ut igår... Sånt är kul :)

Vi hade prov i köket också! Var typ hur nervös som helst, och när jag sen såg vad vi skulle göra blev jag ännu mer nervös och tänkte, hur fan ska jag kunna veta hur man gör det här? Men det blev ju asbra till slut, han sa i alla fall att allt smakade gott och att det skulle bli ett bra betyg :D yay!

Sen blev det dansskolan för hela slanten, satt först och chillade med Hanna, Evelina, Elin, och inte att förglömma Otto som "koreograferade" - yeah right, han sov! xD Men sen kom Ghanis och vi färgade mitt hår, blev bra till slut, men när vi började undrade jag verkligen vad jag hade gett mig in på "Det blir ju grööönt!"  Jaja, men nu är jag mörkbrun igen! ;D

Dansen var också jävligt rolig igår, speciellt lyriska när Otto fick en att ta fram massa roliga minnen - Ja, det var så att jag var tvungen att torka tårarna, jag dog av garv! Så jäkulst.... Men streetjazzen var också hur rolig som helst, har förut haft jättesvårt för den dansen, men nu när det klickar är det hur kul som helst! Då kan man spela mer också - då blir det ännu roligare!

Nu borde jag nog ta mig i kragen och städa klart på mitt rum så det blir fint när Molly kommer, ska inte tvinga henne att leva i min röra. Synd bara att jag inte är hemma dock xD Men det kommer nog bli kul på x3m också, ses vi där eller? ;)

Just det!
Vill bara passa på att gratta Hanna som blir arton idaaaaaaag! GRATTIS :D

18-åringen :)

Tut tuut!

Jag känner att det går framåt med min körning, sakta men säkert, jag har kört TVÅ gånger nu på TVÅ dagar, förut har det vart typ en gång varannan månad! Så det är bra med framsteg.

Jag har inte så mycket mer att säga förutom att det ska bli skönt med dans idag ;D

Puss, kram och nyp i stjärten.

RSS 2.0