Ibland..

Ibland när man sitter framför datorn och har tråkigt kan det sluta med att man halvligger/sitter i datastolen med fötterna på databordet och biter sig på knät. Jag kom just på mig själv att göra det nyss. Jag måste även tala om för er att ni skulle nog allt vilja se hur jag sitter nu! Inte normalt, och inte så lätt att skriva, men jag gör mitt bästa!

Första advent var det idag också! Kan ni fatta att det är jul snart? För det kan inte jag... snart börjar årets julkalender och allt, jag har ingen koll på vad det är för kalender i år. Har ni? Jag tror ändå starkt på min favorit i repris, jag undrar bara vad jag ska ta för julkalender detta år.. Ingen vet, ingen vet. Eller jo, jag vet! ;)

Första advent innebär ju också skyltsöndag, julbord och massa saker. På tal om skyltsöndag, det var trevligt trots DÅLIGT UTBUD PÅ STAN. Men vi fick i alla fall glögg och pepparkakor. På tal om julbord, det känns som att vår lilla trio i köket numera börjar kännas som en liten extra-familj. En galen extra familj ;) Jag tror även att jag råkade göra en cranky servitris ännu surare idag HEHEHE. Ingen bry, jag gillar henne INTE hur som helst!
Plus, palla göra allt hennes "jobbiga" jobb när jag har mina egna uppgifter att tänka på? Naaaaaaaaaaaaaaaaaaé skulle inte tro det va.

Sen jaaa, gårdagen vet jag inte om vi ska tala om? Det är i alla fall inte alla som lyckats kravla runt på krogen krogens dansgolv NYKTER!! Hahahaha, litet missöde - men vet ni vad, det bjuder jag på! Jag fick mig i alla fall ett gott skratt, och ja, det kan vi ju konstantera att vissa andra också fick.

Nu är det dags för mig att signa ut, slut.
-- Sandra --

Begravningar är inte min grej...

Jag vet inte vart jag ska börja.
Niclas begravning igår. Den var så fin och så annorlunda från alla andra begravningar jag vart på (det vill säga tre stycken, men bara en av de var begravning av en som jag kände väl). Kyrkan var full med folk, det hade till och med kommit en hel buss med folk från draggen. Allt var så himla fint, musiken, tavlan - hela upplägget.
Men oh gooood säger jag bara, det är inte lönt att ha mascara på begravningar kan jag lova. Tårarna kommer ju typ innan den ens hunnit börja.

Minnesstunden efteråt också. På något sätt var det mysigt. Det brukar alltid kännas bättre efter att man vart i kyrkan och "gråtit ut", då har man som tagit sitt farväl och.. jag vet inte, man börjar tänka på allt roligt och tokigt man gjort med personen i fråga. Så det var trevligt, med chips, geisha, pizza, ananaspaj och cola. I MÄNGD. Trevligt sällskap också, gamla konfirmander! Bildspel och fin musik.. och folk som satt och pratade roliga minnen man fått dela med Niclas.

Jaja. Det hände inte så mycket mer under gårdagen. Jag fixade mat åt hungriga hockey-förlorare heheheh! Jag tror dom mötte björklöven, men kom inte ihåg vad deras lag hette?! I alla fall så hörde man fan inte vad dom sa, gröt i käften typ. Även så åt dom FETT MYCKET!

Sen var jag och Tess lite rastlösa, vi drev runt på stan, fick bullar, åt bullar, drack glögg, åt hamburgare. Och ja just ja, vi blev "uppraggade" av några medelålders fyllon också. Eller uppraggade och uppraggade, dom erbjöd oss typ pengar för.. jaa, ni vet vissa tjänster. Så jävla äckliga. Man blir bara ÄCKLAD.

nananananana. Ikväll blir det i alla fall krogen krogen, high heels och lack for sure!
Vi möts där?
jalla peace!
-- Sandra --

@ Scandic

Har just slutat.. Sitter här och mumsar på en juleskum innan min färd hemåt.
Jag är typ hyper, hur kommer det sig? Jag var jätteseg ända tills nu, men det var bra fan - städade i räserfart! Jag var som värsta blixten som susade runt här i köket! Det var nog knappt man kunde se mig för jag for runt så snabbt!

Iaf! Har ni tänkt på en sak? När man byter om, man byter alltid om i en speciell ordning, och gör man det i en annan ordning blir det helt fel. Och hur kom jag att tänka på det här då? Jo, nyss bytte jag om i fel ordning. HELT FEL ORDNING. Hehehe. I vanliga fall brukar jag oftast ta av mig det jag har upptill, ta på mig det jag ska ha upptill. Sen ta av skorna, av med byxorna, på med byxorna, på med skorna. Men nu ska ni får höra hur jag bytte om nyss. Först, av med skorna, sen av med kockrockishen, sen av med byxorna (?). Sen på med byxor, på med skor?!?! Vad hände där? Det kändes helt fel att stå och knyta skorna men inte ha någon tröja på sig. Då lade min hjärna märke till att det var något som var fel. Men jaja, sen på med resten linne, tisha, kofta, sjal, jacka. Intresseklubben antecknar!
-- Nu blev det en bra låt också! I've got a feeling... nanana --

.. När man kliver upp på morgonen eller nyss har duschat, då börjar man dock alltid med byxorna. eller ja, underkläder först ofc, men sen byxor och sist tröja.
Undra varför jag gör tvärt om när jag byter om till jobb-kläder, dans-kläder osv? Knaaaas.

Förövrigt, jag tror det råkade slinka ner en eller annan juleskum för mycket, jag är helt virrig i huvudet. HöööööööÖÖÖöööG är vad jag är.

Men nej, nu ska jag ta och skriva ut köket och sen tanka lite och sen köra heela vägen hem till pärlan vid havet, det vill säga Hörnefors. Ha det så bra mina vänner!

-- Sandra --

R.I.P my hair :(

Jag är ledsen, de har slutat göra mitt favorit-schampoo. Herbal Essences. utan det schampoot är inte mitt hår mitt hår. Det blir ett helt annat hår, konstigt, torrt, oluktande hår. Det är INTE okej att bara sluta göra ett schampoo sådär. Jag som alltid har fått så många komplimanger för att mitt hår luktar så gott osv - nu är det slut på den tiden!
Vila i frid mitt kära hår, och favoritschampoo.

Sen, att vara extra-anställd är som att ha jour hela tiden, minus pengarna man får när man är hemma! Igårmorse blev jag nämligen väckt av att mobilen ringde. Såklart var det från scandic, käre Jimmy är ju tillbaka i Sverige, men han hade tydligen lyckats dra på sig nån förkylning eller nåt så han var tvungen att fara hem. Det var bara att rusa upp ur sängen, klä sig, borsta tänderna och dra. Det kändes lite spontant sådär, jag var typ fortfarande nyvaken när jag kom till scandic, och jag tror inte att jag riktigt fattade vad jag gjorde där - smått förvirrad kan man nog kalla det! Men det var iaf roligt, jag har glömt bort hur roligt det är att jobba lunch!!
Däremot så satt vi djuuuuupt nere i skiten där vid halv tolv - tolv tiden. Det var bokat typ 40 konf, och typ nästan 100 stycken bokat som skulle komma samtidigt och äta dagens!! Det var galet fan, hur roligt är det på en skala att ha bongar hängades hela den där raden - upp emot hundra pers som vill ha maten samtidigt - och alla ska ha olika. Det var väldigt förvirrande, maten tog slut, serveringen var tokstressade och stod typ och stampade i luckan.. ojojoj. Men skönt när det var över fan! Vi hade ändå rätt bra team-work Evelina och jag.

Idag är det verkligen inte roligt väder, men jag är ändå sugen på att göra något roligt. Alla mina vänner, vars är ni? Ska vi hitta på något?

Sen som det känns just nu kan gyyyyyyyyyyy......... hmmmm, ta sig i röven! Pallar inte.

-- Sandra --

Zuup lovers? :D

Hehehe, jag och tessY my friend har lite tråkigt såååååååå - Vi bestämde oss för att fara till media markt! Vi ska kolla på mobiler, kameror och allt sånt där. Det är faktiskt roligt.

Sen måste jag även nämna att jag älskar min mammas uttryck ibland, detta blev sagt vid middagsbordet idag.
"Ja men hon ser ju alltid så förskräckt ut, man kan ju tro att hon har käkat en dödsål!"

Haha jaa, det där var bara vardagsmat jämfört med vad hon brukar säga när hon kommer igång, alltså ni borde höra! Högst underhållande ibland - det är ett faktum!

-- Sandra --

slö - CHECK PÅ DEN!

Frågan är ju vars min inspiration när det gäller bloggning försvann? Jag har ju asmånga ämnen på lager som jag skulle vilja skriva om, men jag har ingen.. inspiration. Om jag skriver om de sakerna nu kommer de verkligen inte komma till sin rätt, så jag håller på de än så länge!
Ni får leva med en trist blogg ett tag tills jag är på G igen!

Vet ni vad, om en vecka är det första advent! Wöwöwöwöwöw! Jag längtar efter julen nu, den lyser upp denna mörka tillvaro lite. I alla fall i det här huset, ljusslingor och ljus överallt. Det är faktiskt väldigt cozyyyyy. Hela december är en mysmånad - och jag gillar den!
Sen även, vad händer på nyår? Jag är jävla taggad, ska gå på stan med Evelinizz på måndag och söka efter någon snygg outfit. Men annars då? Jag har ingen aning vad som händer, om man ens kommer vara här i Umeå? Ska man ta sitt pick och pack och våldgästa en annan stad? Eller ska man dra norrut?
Ingen vet, ingen vet. Hur som helst, är man med rätt personer kan det inte gå fel i alla fall!

SEN är det en sak som jag måste ta upp. Kan facebook sluta plåga mig? Ni vet där på sidan där det står förslag på folk man kanske känner osv. Varför kommer det alltid upp jobbiga saker där, typ som :
Niclas Norgren
Ni har inte haft någon kontakt via Facebook på sistone.
Skriv något i hans logg

Ja, konstigt att vi inte haft kontakt på länge? Sen är det en person till som alltid brukar komma upp där, några av er vet säkert vem jag menar - även om det är en person som kanske inte berör just mig sådär jättemycket, men det är fortfarande jobbigt och hemskt att behöva påminnas om det hela tiden!

Känner facebook av på något sätt att just de personerna inte vart inloggade på länge, eller hur fungerar det? För hur kommer det sig annars att det är just DE 2 som alltid kommer fram, men inte Bertil 47 år som jag inte heller "haft någon kontakt med via facebook på sistone". För det är inte som att jag pratade råmkt med Niclas och denna andra personen förr.
Knepigt knepigt, men kan de inte bara sluta?
Nu ska jag fortsätta med min harry P dag, som förövrigt blev på papper, inte i rutan. Det är mysigt.

-- Sandra --

Firmaferra

Igår var nog första gången i mitt liv (om jag inte misstar mig grovt) som jag var på en firma-fest. Det var faktiskt ganska roligt, god mat, bra underhållning osv...! Riktigt trevligt att vara Evelinas sambo för en dag också, den ni ;)

Efteråt... ja, det blev krogen - ovanligt? NEJ
Nästan pinsamt, men hallååå, dom har ju bäst musik så det blir lätt så.. Även om man får gratis blir det ännu lättare så. That's it.

Sen har jag sovit nanananana. Och skjutsat folk och tjänat storkovan, en hel femhunka!! :O Det vara(n) NAAAJZZ.

Nej, nu ska jag lägga mig i soffan och spendera dagen med Harry P. Frågan är om jag vill ha honom på papper eller i TV-rutan? Ingen vet, ingen vet..

Jag tror förövrigt att jag har hittat världens längsta låttitel.
hyperbolicsyllabicsesquedalymistic

Själva låten är inte så kort den heller...

-- Sandra --

blö

Idag har jag inget roligt att skriva nananananaaaa.
Det var trevligt hos åsa i alla fall. Det är typ det enda roliga som hänt på hela dagen, annars har jag bara jobbat. Det är i och för sig alltid lika spännande, man vet aldrig vad som kan hända på  syd, meeeeeen jag pallar inte dra upp allt här, det blir bara massa intern-skämt hehe.

Nu ska jag se film, sova och ladda upp för firma-festen imorron. Ja den ni, den kan ni suga på! ;)

-- Sandra --

I'm in heaven

Jag vet inte ens vart jag ska börja?
Twilight + new moon - behöver jag säga något mer egentligen?
SICKASTE BÄST.

.. och jag måste nog erkänna att jag är mer en Jacob, och inte bara för att han är sjukt snygg i filmen, utan för att han är så snäll och go hela han (läs böckerna säger jag bara). Hur kan man inte låta bli att typ bli kär i honom?

That's all I've got to say for today, PZ goodnight!
-- Sandra --

ojojoj

Nu är man med vad som händer i världen igen, efter typ nästan två timmars blogg-läsning.

Men vad har hänt i mitt liv då? Ingen vet, ingen vet.
Några vet.

Till att börja med kan jag ju berätta att jag har gått som på moln hela kvällen, FÖR GISSA VAD JAG SKA GÖRA IMORRN?! Jo, jag ska se TWILIGHT + NEW MOON! <3 Jag taggar som faaaan. Jag, Tess, chips, cola, godis, filt (?) - hela köret, och det kommer bli så bra, och det är så efterlängtat!

På tal om bio, jag har blivit värsta bio-tjejen. Det känns som att jag hänger där var och varannan dag nuförtiden. Senast i söndags, paranormal activity. Jag säger bara FUCKED UP FILM. Gud vad hemsk den var, jag är fortfarande rädd - jag har lyckats skrämma upp mig själv flera gånger för småsaker, det är svårt att somna osv osv.. Jag tror faktiskt på sånt där, och det där var bara så äckligt! Jag tror inte att hela saken blev bättre av att vi fortsatte med skräckfilm efteråt, i alla fall var det inte nyttigt fysiskt sett, för Tess armbågade ju sönder folk och knäade mig ett X antal gånger. Sen så undrar jag (precis som Tess) varför vi hade madrassen åt det håll vi hade? Jag sov tpy med benen utanför.. Sen, tre människor dela på 2 kuddar - inte det bästa när jag brukar ha 4 själv i min egna säng! Hehehehe. Men jaja, den kvällen var lite random, men ändå nice.. Förutom att jag har men för livet ungefär, men annars var det mys!

En annan random filmkväll blev det igårkväll. Jag fick höra att min long-lost friend som kommit tillbaka till umeå tydligen ska flytta tillbaka till stockholm - IDAG!! Så därför blev det som det blev, klockan halv tolv på kvällen - men det var trevligt i alla fall, jag kände att jag behövde träffa na' innan han drog igen. Det är faktiskt inte coolt gjort, bara fara tillbaka sådär!

.. Jag känner att hela det här inlägget gick åt helvete. Undra om någon ens kommer förstå vad det är jag pratar om? Knappast inte, typ en eller två personer :P Ni får ursäkta mig, men jag orkar inte ens fixa det. Nu ska jag bränna Harry Potter så jag har honom vid min sida när jag ska försöka somna ikväll. (Jag hoppas inte Tess kommer bli besatt och gå i sömnen och komma hit och stå och kolla på mig. Hon låg ju trots allt som den där tjejen. Och bara så ni vet, jag får rysningar av att skriva det här, av att ens tänka på det! shit. Skulle aldrig sett filmen jaooo)

-- Sandra --

Vad gör man?

Vad gör man om man inte hunnit sitta vid datorn på flera dagar?
Jo, inte bloggar man i alla fall - där har ni förklaring till den dåliga uppdateringen.

Jag hinner tyvärr inte uppdatera så mycket nu heller, måste dra till scaaaaaaaaandic. Vi hörs kanske ikväll om ni har tur! ;D
-- Sandra --

Nu är det (snart) jul igen!

Tänk om man hade haft kvar all fantasi som man hade när man var liten. Fantasin och lek-glädjen, undra hur världen skulle se ut då?

Det blev i alla fall utgång för min del igår, i hela 30 minuter! Den ni! ;) Och vet ni vad, det var faktiskt precis lagom faktiskt, det var det som saknades från i fredags, så jag fick ta igen det nu. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, det blev värsta julstämningen, vi lyssnade på julmusik och kollade på sunes jul! Det var och kommer säkert förbli bästa julkalendern någonsin. Den, mysteriet på greveholm och Pettson och Findus!! förövrigt så är det ju snart dags för årets julkalender, om två, tre veckor?
Alltså shit, kan ni fatta att det är jul snart? :O gud vad mysigt, julpynt, julmusik, julbak, julkalender, julmat.. Jag längtar faktiskt!

.. Kan inte julen komma typ nu?
(jag är även jävligt sugen på julbord, för min mage ligger och knorrar och har sig, för den är hungrig. Så hur gott skulle det inte vara med ett julbord just nu? Det hade vart bäst i världen)

-- Sandra --

shyrreeeeeee

Jävligt jävligt schysst. Johan har lämnat mig häääääär ensammeeeeeeeeen. Han drog hem och jag måste vänta på att diskmaskinhelvetet ska tömmas.

OJOJOJ, nu blev det glass-time!
Hehe, oj, det blev visst en liten glass till mig också - WOOOPS. Glass och hjortron ;D
Men jajajajajajaj, jag är lite less nu, så jag ska börja bege mig mot diskrummet och skölja av den osv osv, sen får vi se vart kvällen leder!

-- Sandra --

Då gör vi ett nytt försök

Efter ett X antal timmar i soffan känner jag mig mer redo för ett blogginlägg om gårdagen. .. Som var jävligt nice förresten!

Men då är ju frågan, hur ska jag få ner allting här? Det kändes som att det var så mycket som hände. Allt och ingenting, men allt började i alla fall med någon slags förfest hos Åsa. Det var väldigt trevligt med chips och hela köret. Sen drog lasset vidare till krogen krogen - dans. Men faktiskt inte tillräckligt mycket, jag hade lätt kunnat vara där i en, två timmar till! I alla fall så kammade Tess en drink av en snopen kille. Han hade tydligen blivit erbjuden 500 spänn om han lyckades kamma mig?! haha. Någon hade kunnat slå vad om en miljon kronor till den där killen, han måste jobba på sin raggnings-teknik innan han kommer komma någonvart. Iaf för min del! :P

Vad hände mer? Jaa, som sagt, allt och ingenting. Slutligen hamnade vi ju på megazone, jag spelade fan allt! Lazerdome, bilspel, motorcykelspel, stepmania, nåt skjutspel (som jag och tess ägde på förresten), och sist men inte minst biljard. OCH JAG VANN! Haha, jag är fan stolt, jag spelade mot kaxig_pojke_24, och jag vann! ;) Han kan känna sig ägd.. HEHEHE. Pinsamt för honom.

Sen jaa.. Jag och tess körde home-less style när det stängde, men i vår väntan på bussen slog vi följe med birthday-boy himself, trollkarlen and his friend! Mot umedalen. Sen tillbaka, hehe.
Det var i alla fall ganska trevligt, nästan MAGISKT! ;) ... och sen, vem vet - kanske blir det piteå till helgen? Haha eller ej :P

yayaya. Jag gillar även när man kommer hem efter en fest och ens föräldrar redan har klivit upp och precis är på väg att börja käka frulle-bulle. Jag och mamma borstade tänderna tillsammans, men av helt olika anledningar så att säga, jag för att göra mig redo för sängen, mamma för att göra sig redo för dagen!

HUR SOM HELST.
Jag måste börja klä mig och sånt nu, börjar ju trots allt jobba om 45 min.. Sen får vi se vars kvällen leder! ;)
Ha det så trevligt!

-- Sandra --

Godmorgon

Om vi säger såhär, jag hade sjukt jävla roligt igårkväll - bästa kvällen på länge!
Men ja.. låt mig återkomma, måste vila lite till.

-- Sandra --

Tidsoptimist, javisst!

Hehe, vi ska inte tala om hur seg jag kan vara, i min tro att tiden går mycket saktare än den gör egentligen. Det slutade med att jag sprang runt som en fucking höna på speed tio minuter innan bussen gick till stan. Upp och ner, pp och ner, hämta grejer här och där, kasta ner allt i väskan och sen halvspringa/halta till busshållplatsen i sjöblött hår osv. Det var faktiskt halt ute, och med tio centimeters klackar på det.. ja ni kan ju tönka själva hur det såg ut!
Nu ska jag i alla fall försöka styra upp en bra party-lista, sen sminka klart mig osv osv..

Jag gillar även att vi ska köra partey all night long till klockan 06.00, det kommer bli spännande. Men jag har i alla fall en bra känsla över det hela. Det är nu man skulle kunna säga I got a feeling, that tonights gonna be a good night!!
Det känns faktiskt wunderbaaart!

... Dom klagar på min musik :(

-- Sandra --

Fredag den 13de!!

Wöwöwöwö

Dagens stora fråga är ju när man ska orka ta tag i saker och ting. Just nu känns allt väldigt segt.. Men vad gör man? Någon gång måste ju dagen starta. Jag har i alla fall börjat smygtagga till ikväll, det kommer nog bli awesome!

Ja och just det, på tal om ikväll och allt det där, congraaaatzzz Mange, Jamalde, Magnus - kärt barn har många namn. Ja, grattis iaf.

-- Sandra --

Rumpaaa!



Just chillin' at Tezzies crib. -det kan aldrig gå fel med lite rumpaaa!

-- Sandra --

Chingassssss

Another day on scandic has gone by.. Det var typ roligt, även fast jag fortfarande är helt borta och knas i huvudet! Men det är alltid roligt när man får jobba med Saaaamueeeeeel haha.
Sen så kom Magnus och hälsade på! Ni anar inte hur glad jag blev att se honom, han var, är och förblir den bästa. Seriöst. Jag vet inte vad det är, men något gör att man.. hmm, man kan prata med honom om allt, även fast man inte känner honom jättebra (har ju som bara pratat med honom på scandic, det vill säga under mina sju veckor i trean ungefär). Han får en att säga saker man inte inte ens själv visste att man kände/tyckte/tänkte typ. Efter att ha vart ensam med honom i en minut höll jag nästan på börja gråta, en enda liten fråga, som man alltid får - men han fick mig att verkligen känna efter. Och tro mig, till och med jag blev chockad när ögonen började tåras.. pinsaaaamt! Men inget gråt här inte, vi biter ihop och med lite "tröst" och stöttande från bästa Magnus känns allt bättre!

Ni får inte tro att det här var värsta grejen nu, det var nog mest bara att han drog fram känslor och tankar som jag egentligen vetat om, men gömt långt inne i något skrymsle i mig och försökt glömma bort!

jajaja... Jag sitter och försöker hitta ny nice musik!! Det går dock inte så jättebra, jag är på reggaeton-humör - har ni något tips? Den bästa jag hittat hittills är nog denna


-- Sandra --

Kallt?

Det ser sådär härligt kallt och friskt ut ute! Vad skönt, det känns som att det här skulle vart en perfekt dag med slalom och skoter.. Men nu när det bara ligger någon millimeter snö på marken så är ju det ute ur bilden.

Men nu till allvarligare saker, kan jag bara bli sjuk någon gång?
Jag har gått omkring i typ två veckor nu med någon slags.. förkylning? Men det är som för lite för att vara en förkylning, men det känns hela tiden som att jag kommer bli jättesjuk snart. Ni vet, ont i huvudet, täppt i näsan när man vaknar + ont i halsen? Sen är man bara allmänt trött och seg, man är som i sin egen lilla bubbla. Jag vill bara bli sjuk snart så jag kan bli frisk så att allt släpper! VAFAN. Hehe, men ja... jag ska nog inte säga för mycket än, jag kan bli sjuk på lördag! Det skulle vara bra, peeerfekt - check på den!

Aja, time to get dressed, jobb ikväll igen.
-- Sandra --

10/11

Jag sitter här och har hurvens som efterföljd av mina grova knäckar i ryggen. Bara jag som får typ frossa och så om man verkligen knäckt ryggen hårt? Eller typ om man har fått massage (eller masserat sig själv som man måste göra ibland, fötter och ben!).
Jag sitter även och förbarmar mig över min klantighet - hur kunde du glömma ta ut lypsylet ur förklädet innan du kastade den i tvättluckan SANDRA??????? Klant.
.. Men shit happens, jag får köpa ett nytt imorrn när jag ändå drar förbi maxi.

Det var värsta söta gubben på scandic idag, han var så glad för att vi hade kålpudding på buffén, det var nämligen hans favoriträtt! Sedär, sedär!
Sen så är det något rysk idrottslag som bor på scandic just nu (jag vettefan vad för idrott dom håller på med, och jag vettefan om det är tjejer eller killar). Hur som helst så är dom helt stormförtjusta i lingonsylt!! Ni kommer ihåg att jag nämnde att vi hade kålpudding på buffén, till det brukar man ju ha lingonsylt, men ryssarna - dom hade en helt annan buffé med pasta carbonara och så hade dom något med fläskfilé.. Men det hindrade inte dom från att smyga sig till den andra buffén och sno åt sig "lite" (läs mycket) lingonsylt. Den tog slut hela tiden, haha.
Tänk att något som vi verkligen tar för givet kan vara så förtjusande för andra människor. Lingonsylt, vem kunde tro det?

Time to splish splash!
-- Sandra --

GRATTIS ÅSAAAAA :D

Till att börja med, 19 år - nu är du gammtant som jag! He he...

Jag har en känsla av att det inte kommer bli så mycket uppdatering på den här bloggen idag, jag är trött som ett sick-O och om någon timma måste jag börja dra mig till scandic för att jobba.
men what the hell, vem försöker jag lura? Jag brukar ju inte vara den som uppdaterar 24/7 heller, så ni lär nog inte märka någon skillnad!

-- Sandra --

Kvällen är räddad!

Titta vad jag hittade i vårt kylskåp


Firkløvekake!! :D
En norsk goding, nu är min kväll räddad. Pyjamasbyxorna på, en bit kaka + mjölk med is, lite film till det. Jag har ett vinnande koncept här alltså.



den där sista bilden kan ni ju klura på..
Nu är det dags för mysstund!!

-- Sandra --

Ordbajsning på östermalm..

Det kanske är dags för mig att skriva ett litet blogginlägg här dårå. Däremot har jag inte så mycket att skriva om, för en gångs skull är mitt huvud tomt på tankar och funderingar. Eller ja, just nu funderar jag på om det är något bra eller dåligt, men utöver det är det ganska tomt.

Tupac funkar i alla fall i alla lägen!
Även, jag förstår inte hur man kan.. använda munnen sådär snabbt (jag hade tänkt skriva prata, men dom pratar ju inte, dom rappar ju). Hur fan? Det måste ju vara omöjligt, men det det kanske bara är jag som inte är född med rapper-skills. Även förstår jag inte hur vissa personer kan lära sig typ alla låtar (inse, det är många ord man måste hålla reda på!!), och sen även hinna med och rappa till dom. Fascinerande, indeed, indeed!

... Alltså, det riktigt susar i öronen, korsdrag henom hela huvudet - för det är tomt! Jag sitter här och stirrar på skärmen.
Jag tror jag ska spela lite kungen, fast det kommer gå åt helvete, för då måste man tänka. Och ja, vi har ju redan konstaterat att min hjärna är ute på promenad eller nåt, för inte är den då här!
Någon som har tips på bra film kanske?

-- Sandra --

ice ice baby!

Här sitter jag och fryser, det är kallt!
I alla fall om fossingarna och händerna!

Jag hittade även en gammal video på en mysig danslektion vi hade med den coola Sara G. Me wan't back :(


-- Sandra --

Snö

Jag kom på att jag har glömt berätta för er, alla mina exotiska, icke ume-bor- läsare att det har kommit snö hit till min hemstad. Snö. Snart är det dags för slalomskidorna att bindas fast på mina fötter och ta en åktur nerför backarna i hemavan. Och snart är det dags för skogen runt vår stuga att leva farligt när jag och petra går lös med skotern (gärna med tolk-lina och slalom efter). Hoppas jag i alla fall. Men jag, jag välkomnar iaf vintern med öppna armar! (till skillnad från vissa)

Idag blev det en spontan utgång. Jag låg där, i pyjamas, äckelhår, äckel hela jag och käkade cream cheese och marabou. Tittade på TV gjorde jag också. Då får jag ett samtal, "Hej! Vi hade tänkt dra på krogen, är du down?"
Okej, lite retusch där då, jag hörde kanske vart tredje ord för min mobil är cp, men ungefär sådär var det (tror jag). Jag kanske bör nämna att det här var typ kvart över nio, vid den tiden någonting - så det var ju bara att rusa in i duschen, ringa en jävla massa samtal, men ungefär en timma senare var det klart och betalt med nyduschat hår, biljetterna i handen och dansskorna på fötterna. Det blev ännu en kväll på krogen krogen. Dock kom min cp-huvudvärk tillbaka, det söööööhÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖg! Men jag hade det nice. Det känns som att hela världen var där idag, old friends, men även de nya som vi fick förra veckan. En av dom verkade glad att se mig i alla fall, därför var jag snäll och delade med mig av mitt tuggummi. MJYMMYYY.

Sen kan man ju undra, har jag inga tjejkompisar? Det här är typ tredje gången jag går ut med bara killar :O

Hur som haver, det är dags att suuuuuuva. Jag vet jag vet, ni gråter - ni vill läsa mer, men det kommer imorrn, sväääär!
Hade gött (mos)
-- Sandra --

Lördag

Fy fan vilken seg dag det här har varit alltså. Jag sov typ väldigt länge, eller först vaknade jag men huvudvärken var kvar - FUCK IT! Somnade om och nu är den borta! Men som sagt, jag känner mig fortfarande väldigt seg. Jag har legat framför TV:n hela dagen och tittat på MTV.. allt det här med EMA och så. Jag måste bara säga att Beyonce är AMAZING. Om man kunde sjunga som henne, dansa som henne och se ut som henne. Tssssss.

Jag känner mig lite kluven inför denna lördagskväll. Jag vet verkligen inte vad jag vill göra. Vill jag vara hemma och bara dö lite till? Vill jag softa med någon kompis? Vill jag dra en fika, eller kanske en bio? Eller vill jag fara ut och dansa? Ingen vet, ingen vet!
Om ni vet, ring - 070267736.... hehe, sista siffran får ni gissaaaaaa! ;D

Nej, jag ska nog börja med att bada lite och skämma bort mig med en mask.. ja, ansiktsmask alltså.

-- Sandra --

OoooOoooOooooOOoo

You spin my head right round right round - like a record baby right round, round round!

Jag har just konstaterat att jag har en hjärntumör. Eller någonting, en mask som kryper omkring och skapar ofrid i min hjärna. Eller massa flugor som har disco därinne. JAG HAR ONT I HUVUDET. Jag brukar aldrig ha ont i huvudet, nu har jag haft det flera dagar i rad. Det är inte så jag, jag blir fan orolig. Jag kan typ räkna alla gånger jag haft ont i huvudet tidigare i mitt liv på mina två händer. Det vill säga, inte många gånger!

Men nog om det (även fast det är det enda som finns i min hjärna nu, skulle gärna ta loss mitt huvud och bajsa på det eller något, bajsa bort smärtan). Det blev fan ingen disney ikväll, det verkar som att gudarna har något emot just denna kombination. Jobb som kommer ivägen och video-spelare som pajar. Någon gång får vi ta tag i det hela, det ska fan bli av!
Istället låg jag och dog på ålidhem.
I love you man, den måste jag se klart, pax på det!

Annars känner jag mig bara allmänt dryg, så jag funderar på att knyta ihop säcken och lägga mig och sova. Vi hörs imorgon!
-- Sandra --

Hjemme

Det är alltid lika roligt att prata med en yrvaken Petra.

"VA, nej jag sov inte."
"jo, du sov"
"Nej det gjorde jag inte ALLS"
"jo, jag ropade typ hundra gånger men du svarade inte"
"Har du varit och handlat?"
"Petra, jag tror det är dags för dig att gå i säng, godnatt"
"zZzZzzzZzz"

Nu till allvarligare saker. Jag har fortfarande inte fattat att Niclas är död. Bara att skriva det känns fel, för det känns inte som att det är sant. Det känns fel. Det känns fel när man läser sin kompis namn i tidningen där han nämns som en av dom som dog. Det känns fel att höra dom prata om Niclas på radion. Det känns fel när jag går förbi apberget och kollar på bilder på dig (varje gång, god bless). Varför har dom bilder på Niclas där? Varför skriver dom om honom, varför pratar alla om honom?
Igår när jag var på ica var det någon som lät precis som Niclas - för ett tag kändes det som att allt var normalt, jag visste väl att det bara var ett skämt - det kan ju inte ha hänt! Men när jag vände mig om var det inte hans glada ögon jag mötte, det var någon främlings.
Jag kan verkligen inte förstå hur jobbigt det är för Niclas familj och närmaste vänner just nu, men ni ska veta att mina tankar vilar på er, kämpa och kom ihåg att det kommer komma ljusare tider. Tider när ni kan tänka tillbaka på Niclas och le, le av alla goda minnen ni har fått dela med honom och le för att ni är tacksamma för den tiden ni fick med honom.

Men jag förstår er, det hela känns som ett stort skämt. Vars gömmer du dig Niclas?
I hope you have it even better in heaven.

deep shit, jag vet - men jag var bara tvungen att få ur mig det. Nu är jag även väldigt trött så tanken på min mjuka sköna säng börjar locka mer och mer..... Mmmmmmmmmm, täckeeeeeeeeee, kuddaaaaaaaaaar.... snart även en sandra. Godnatt!
-- Sandra --

update från syd.

Jag har nu vart här all alone i snart två timmar, och det går ju fan bra (peppar, peppar).
Det är fan chill, jag styr, I'm the boss! Jag bestämmer musik också så här pumpas det tupac, demarco och annan bra hip hop och dancehall. Riktigt nice. Samtidigt springer man runt och käkar pommes, dricker lite cola. Tar kanske ett jordnötshjärta (hur länge sedan var det inte man åt sånna btw, typ nian?). Ja, nostalgikänsla på jordnötshjärtan, man tänker bara caffan i högstadiet, och då tänker jag på mina underbara vänner jag hade då. Why, varför är inte vi mycket med varandra längre?
Vissa har ju farit helt åt helvete långt ifrån en osv, både fysisk men vissa "psykiskt" eller vad man ska säga, men dom som jag har kvar i hörne? Vi måste ta och göra något snart girlzzzzz!

PAAAAAAAAAAUS, det kommer minsann en bong! Vi håller tummarna på tipset!

-------

wow, tack för att ni trodde på mig, det var tipset, så nu sitter jag här igen med en pommes i munnen mmmMMmm. Man får fucked up matvanor när man jobbar inom restaurangbranschen förresten. T.ex. så äter jag lunch halv två, efter det så pallar man ju inte äta middag, för om man vill det så har man bara tid mellan fyra och fem i princip. Det leder alltid till att man småäter, pommes, jordnötshjärtan, bananchips, morotskaka - you name it. Det är ju oftast man inte hittar nyttiga saker heller utan det är alltid nåt sött eller fett.
Jaja, skitsamma, jag tror jag måste gå och slå en disk nu, sen börja plasta allt i smyg så jag kan gitta snabbt efter att restaurangen stänger!
jalla peace!
-- Sandra --

hard work work

Jag är typ nervös, så önska mig lycka till och håll tummar och tår.

Och kom inte och ät. Så, bra. Klart och betalt!

Nej, Ellen, here I come!

-- Sandra --

You sexy thing!

Ja, ibland känner man sig riktigt sexig - typ när man springer runt hemma i trosor, mys t-shirt, fuckat hår i knut och sockar som är uppdragna till max. I'm a hot mama.

Ni skulle förövrigt se ställningen jag har just nu, benen på skrivbordet, lite krångligt med tanke på att tangentbordet hamnade som under mina ben! Men det var soft, ni borde testa det!

För er som undrar, jag lyckades städa rummet till slut. Nu är det fint där igen, beboeligt i alla fall!

Jag tittade på fråga olle dokumentären ikväll och ibland kan sånt få en att tänka saker. T.ex så nämnde dom att det är ganska vanligt med misshandel av homosexuella. Varför?
Vad är det som driver folk till att misshandla en helt vanlig person som säkerligen inte gjort dig någonting alls förutom att finnas till och ha en "avvikande sexualitet". Är det på grund av rädsla, för att den personen känner för saker som du som misshandlare inte ens kan tänka dig känna? Eller är det för att man är så osäker i sig själv att man känner sig hotad av dom som verkligen är säkra i sig själv, som vet vad dom vill, tycker och känner. För något måste det ju vara, jag går inte på allt snack om att "han är bög" - därför ska han misshandlas. Gay, bisexuell, straight - alla är vi människor! Ingen ska behandlas annorlunda bara för att man inte följer normen.

Sen så pratade dom med nån minister eller politiker eller vad det nu heter, fattar inte ens skillnaden typ - men då kom jag också fram till en sak. VARFÖR måste alla politiker/ministrar låta så TRÅKIGA när dom pratar?
Det är verkligen en ton all the time, alla ord blandas typ ihop och blir ett enda surr i öronen och man somnar ju efter 10 sek. Nej, det ska vara någon som Obama, han orkar man lyssna på.


Nu ska jag göra en lista igen, denna gången snodd av Tess. Lite bra tidsfördriv såhär :)

Lever du med något som du ångrar?
Neee, inte vad jag kan komma ihåg.

Vart ser du dig själv om ett år?
Förhoppningsvis på något roligt ställe, kanske inte här?

Vad betyder mest för dig?
Friends and family - klassiska. Sen typ.. dans

Singel eller upptagen?
Singel

Vill du ha ett förhållande?
Njaa, allt beror ju på, träffar man rätt person så självklart!

Redo att gifta dig?
Nope

Vill du ha barn?
Senare i livet ja!

Är du religiös?
Njaa, typ. Man vill ju tro på något högre och gott iaf.

Vad tycker du om homosexuellt giftemål?
Wow, sammanträffandet. Som sagt, människor är människor - folk får gifta sig med vem dom vill tycker jag!

Rasism?
Är något fult, äckligt och dåligt.

Abort?
En knepig fråga, okej om det inte "missbrukas" så att säga..

Krig?
Worldpeace mannen, varför kan vi inte ha det?

Slåss?
Ont i magen! Sluta slåss :(

Om du fick välja vilken bil som hellst, vilken skulle det bli?
Någon liten, snygg och snabb - hehe

Vad tycker du är avtändande?
Kommer inte på något speciellt, vissa personer är bara väldigt.. avtändande!

Vad attraherar dig?
Ögon - wooosh. Ett plus om man kan dansa bra också! ;)

Vad tror du gör ett bra förhållande?
Tillit, respekt, ömsesidig kärlek. - Tess hade redan svarat så bra på den frågan

Vad tror du förstör ett förhållande?
Brist på engagemang.. och otrohet

Ett minne som du saknar mycket?
Det finns ju tusentals!

Bästa händelsen under veckan?
Hmm.. vet faktiskt inte. Har typ inte hänt något speciellt.

Fölåter du för lätt?
Ja ibland.. ibland inte haha

Favorit dricka?
Cola, chokladmjölk, mjölk med IS

Festar du mycket?
.. hehe. Jaaa, men jag dricker ju inte när jag väl är ute osv

Vad tycker du om droger?
Har aldrig provat, lika bra - det verkar inte komma mycket gott ur det.

Hur mycket fyller du nästa gång du fyller?
20 baby

Saknar du någon?
Ja. Många.

Är du kär eller tycker du om någon just nu?
Jag tycker om många just nu!

Är pengar nyckeln till lycka?
Nej, men det kan vara en bidragande faktor, dock inte ett måste.

Senaste missade samtalet?
MJ - nej inte Michael, det var ju bara Mange

Sista personen som du ringde?
Mamma.

Vad står det i ditt senaste meddelande?
"...Står på allstar och blev utstirrad av kurder eller araber ;]"

Har du kysst någon den senaste veckan?
Nej

Vad lyssnar du på?
Demarco!

Vad har du för planer för kvällen?
Nu, tvätta ansiktet, bortsa tänderna, läsa harry p.

Vad irriterar dig?
Drygt internettttttttt!!

5 personer som betyder mycket för dig?
Ni vet vilka ni är. Eller. Vissa kanske inte gör det, hehe.

-- Sandra --

This is it!

.. Att man inte ska kunna lämna sin godispåse framme. Okej, det gör väl ingenting om någon tar några godisar, men hur kul är det när man kommer hem till en godispåse där det är typ fyra godisar kvar - och det är inte ens dom godaste! alla center var slut - och jag som hade SPARAT dom för att dom är godast. Jag vet inte om det bara är jag, men jag har värsta systemet när jag äter godis, man sparar dom godaste till sist, sen så ser man till att ha ungefär lika många av varje sort också - så äter man dom i en speciell ordning också, från minst god till godast!

Den som åt mitt godis hustlade hela mitt system. Jäkla godistjuv.

Sen måste jag bara få säga att.. ja, this is it. Michael - vilken man han var! Snäll, ödmjuk, begåvad. Hans konsert hade vart grym.. Jag älskade i alla fall filmen, det kändes som att man fick vara med, det kändes som att man var där i hans lilla crew. Man kan ju drömma om att vara hans dansare eller något.
Kan ni tänka er det? Att få dansa för Michael Jackson, att få dansa med honom. Det hade vart grymt, jag hade dött lycklig.

jaja, ni måste se filmen - rysningsfaktor 110 på vissa ställen!
Nu är det godnatt för min del. Jag kommer dock inte kunna sova - är så j'vla nervös inför torsdag, det är sjukt! jag får en stor klump i magen av jobbighet när jag tänker på det!
Andas sandra... ANDAS!
-- Sandra --

KOMMENTERA!!!! (A)

Vad vill du göra med
mig innan 2009 tar slut?


1. myskväll
2. strul ;*
3. sex (;
4. dag på stan
5. godis
6. bio
7. förhållande <3
8. allt
9. festa 8))
10. sova med mig i din säng? (a)
11. bli kompis/bättre kompis (:


In my own bubble

jag tror jag håller på att bli sjuk. Huvudet sprängs snart, jag har lite ont i halsen och börjar bli snuvig. Lite ont i kroppen har jag också, shit svininfluensan är på väg! Jag som har snackat så mycket om att jag inte vill ta det där vaccinet och att "om man inte fått det än så kommer man ju typ inte få det".. Ojoj, karma sandra, karma. Jag kommer vara död inom några dagar, bye bye världen.
Det roliga är att jag driver typ om det här med min syrra (som också är lite småsjuk) och hon blir typ rädd på riktigt. Jag ska sluta, jag jinxar mig själv som fan, så nu bara för att kommer allt det här bli sanning!

Dock kanske jag får skylla mig själv lite, fucked up sov-rutiner, fucked up matvanor - sämre immunförsvar?

- For the record -
Jag knäckte typ sönder min rygg just. Svanken hoppade typ ur led, eller så hoppade den tillbaka i led. Det var en jävla knäck i alla fall! .. Och nu även höften. Det här är illa, jag kommer gå sönder, mina ben kommer lossna från varandra, sen så kommer jag ligga där som en degklump. Jag får äta mycket mat (eller låta Jimmy bli min feeder, det är ju hans fetisch) - så jag kan glida/smälta/rulla fram. Tänk er en stor, fet, seg, fettklump som glider fram längs gatan som en snigel. Det är jag. Sandra snigel.

Även så måste jag få proppa in lite jobb-snack här nu för jag är nervös! På torsdag ska jag jobba själv igen, på kvällen och jag ska stänga köket och hela kittet! Bara för att jag ska jobba själv kommer det komma fucked up många bongar, hälst med lax-helvetet, tapas eller grönsaksfritataaaaaaaa... Peppar peppar...

Och hela världen skulle äta räkmackor idag.
Samuel ska bjuda in oss på tv-spel, world of warcraft.
Samuel är störd och smittar folk med herpes genom att slicka en i nacken.
jag börjar bli lite dizzyy nu, trött, sjuk och.. trött. Flumma på i era drömmar, det ska jag göra!

-- Sandra --

Vi är som magneter

Jag och tessy har fan jobbat på bra i helgen, vi har fått asmånga nya kompisar! fast frågan är ju hur många som kommer att komma ihåg det, haha. Men ja, det har vart trevligt.. fick beroöm för mina driving-skills också, då måste jag ju få SKRYTA lite :D

.. Sen, svääär - har typ träningsvärk i mina kinder för jag skrattade så mycket igår, helt sjukt. blir glad när jag tänker på det :)

nej, vet ni vad, jag är egentligen fortfarande hur trött som helst, men nu måste jag klä mig och rusa iväg - ska nämligen jobba ikväll. Och vet ni, det känns jääääävligt jobbigt, men vad gör man?

-- Sandra --

Tillbaka

Nu med en Ben & Jerry's phish food i handen (och i munnen såklart). En vacker dag ska jag lära mig hur man gör glass - vet ni hur mycket man skulle kunna exprimentera då!

Men back till mina kraaazi days.
Det var ju halloween igår = maskerader i mängder. Jag suger dock på att klä ut mig osv, så för min del blev det typ ballerina/dansare. Jävligt soft, skönt för man är rörlig och man slipper dö av värme! Kändes lite fel dock.. skaka rumpa i trikåer och dansdräkt. Hur som helst, jag kom in gratis på corona, punkt slut. Det var kvällens mission. Corona var nice, det var bättre än förra gången i alla fall, mer ansikten man kände igen och musiken var en klar förbättring - när det andra dansgolvet öppnade! Det bästa med gårdagen måste nästan ha vart vägen till stan och Mackedonken, för vet ni vad? VI FICK GRATIS MAT :D
Är inte det det bästa på denna jord? Hungrig som ett cp efter en lång dag och en väldigt dansig utekväll och sen bli bjuden på mat. Så jävla jävla gott det var, kanske det godaste jag ätit. Det var roligt att få lite random sällskap också,jag vet inte vad som flög i oss när vi skulle åka ner till stan, men det var lätt värt att plocka småpojkarna som såg så vilsna ut. Hehe.
dock så blev det ju typ bråk och grejer.. eller jaa, massa tjaffs - så vi hann knappt tacka för maten, förutom till vår trogna krigare som satt kvar med oss och åt istället. Way to go, det är så man ska glra! Donät worry, be happy och ät.

Nej, jag känner att jag har spritt lite för mycket ordbajsande om min helg för er nu. Egentligen gillar jag inte att skriva varenda grej jag har gjort, (dock är det här typ knappt en femtedel av allt som hänt) men jag vet inte. Det känns som att hela helgen har vart så intensiv att man knappt har hunnit bearbeta den själv, inte hunnit diskutera den med dom som var med heller, för man har bara malt på och inte stannat upp. Då blir det såhär, då går det ut över er läsare hehe. Det är inte meningen att vara dryg. Och sen vill jag även ge en eloge för alla som orkat läsa allt det här.. knappt så att jag skulle göra det och jag brukar vara ganska trogen när det gäller blogg-läsande.

Nej.. kanske dags att klä på sig?
Eller inte.
-- Sandra --

Two kraaaazi dais

Vars ska man börja?
I fredags var jag på Aschanska för första gången i mitt liv, och vem stöter man på där om inte Y? Lite smått chockad osv dansade jag lös i mörkret (he he). Det var faktiskt ganska härligt, typ litet och jaa, det kändes typ som en hemmafest eller något haha - Men musiken var inget jag kunde klaga på, i alla fall inte förrän på slutet när det var african i typ fyrahundra år.

- Rolig händelse 1
En kille kom fram till partypinglorna (det vill säga jag, tess, karro och åsa) och klagade på att vi inte dansade. Utstött som jag är säger alla de andra, DANSA MED HENNE, HON KAN DANSA! Jag blir ivägsläpad (ville inte dansa med honom egentligen) till dansgolvet, bokstavligen. Väl där kommer en ghetto-bitch och slår isär våra händer och börjar dansa med honom istället. Tack - faktiskt.

- Rolig händelse 2
Efter att ha chillat i baren och druckit lite vatten så blev jag dragen mot dansgolvet igen, men denna gång av lionel, halvvägs till dansgolvet tar snubben från "rolig händelse 1" tag i min andra arm och håller fast mig och jag bokstavligen talas dras typ fram och tillbaka mellan de två pojkarna. Hehe, till råga på allt så kommer Y förbi just i den stunden och ba, wtf? Vad händer?
Ja, vad hände? Jag är glad att L "vann" i alla fall. HAHA

OMG! Jag kom just på att jag har Ben & Jerrys i frysen
- Paus för att springa ner att hämta lite + sked -

-- Sandra --

RSS 2.0