Solen :D

Egentligen hade jag inte tänkt skriva någonting här nu, för jag har typ inget att säga. Men jag fick så tråkigt så jag gör det ändå - någonting måste man ju kunne skriva om, right?

En sak jag har tänkt på är att typ asmånga har skrivit i sina bloggar typ "RIP Engla", och att dom tycker så synd om henne, och det kan jag ju verkligen förstå! Men jag fattar inte varför det blir så himla mycket skriverier och allt om denna tjej - och att alla tycker synd om henne, när det finns andra barn här i landet - och i andra länder som typ misshandlas, våldtas och annat dagligen! Det är ju också jättemånga barn som dör varje dag på grund av svält, eller kanske någon sjukdom som cancer, så jag skulle vilja ägna det här inlägget till ALLA BARN som har det svårt, eller har dött en ej naturlig död! Vila i frid.
(Och sjävklart så inräknas ju Engla).

Det var allt för mig den här gången, för nu blev jag så pissnödig så jag måste springa och leta upp en ledig toalett!
/ S

Crazy people

Haha, jag tror minsann att det var något fuffens med maten i söndags - Eller är vi alltid sådär?

Sommarn närmar sig med stormsteg känns det som - helt underbart! Dock så kommer jag ju åka till vintern igen på fredag, då blir det hemavan för fulla muggar! Slalom, varm choklad och bullar - Hela köret alltså. Det blir skitmysigt, och sen blir det ännu mer mysigt när man kommer hem och det förhoppningsvis är ännu mer sommar här :)

Nu sitter jag i alla fall här i mina pyjamasbyxor, det är verkligen ett måste - så fort man kommer hem så åker  jeansen av och pyjamasen på - För vem orkar vara fin hemma? Inte för att jag brukar vara uppklädd på skolan, men det är i alla fall mycket skönare jamasen! :D

Nej nu fortsätter Ugly Betty tror jag, skriver kanske emr sen JAO
/ S

Sommarkänslor

image71
Ja, dom bara svämmar över. Sommar är att kunna sitta ute på balkongen med en bok och bara njuta av solen, sommar är när man börjar grilla på helgerna, sommar är när man äter god maräng- och jordgubbstårta till efterrätt, och sommar är när halva umeå sitter på apberget på stan och glassar i solen. Nu är det nästan sommar, även om det ligger lite snö här och var... Men erkänn, det är inte bara jag som får lite vår/sommarkänslor nu?

image70 Förövrigt så så jag nyss en film med Goldie Hawn. Filmen hette tjejen som gjorde lumpen, haha och den rekomnderas starkt - även om det är en rätt så gammal film, jag har sett den flera gånger, men ändå är den lika bra!
Jag tycker förövrigt att hon är en jättebra skådespelare, hon har bra filmer :)

Nej nu känner jag doften av nygrillat kött och potatisklyftor så jag tror jag ska smyga mig ner å kolla om maten är klar nu :) MUMS





/ S

Lördag hela veckan

Hehe förlåt, jag som hade lovat att skriva igår när jag kom hem, men tror ni det blev av? Nej sängen var så lockande - och jag var tvungen att prioritera.
I alla fall så ska jag nu berätta om min bästaste vecka, eftersom att jag har liksom missat att blogga rätt mycket... Men här kommer den i alla fall.

Tisdag
Jag har faktiskt ingen aning vad jag gjorde i tisdags, jag har glömt! Eller nej just det, jag gick i skola till kanske 17.00, Yvonne var snäll och lät oss sluta tidigare. Då mötte jag upp Hanna och vi pallrade oss ner på stan. Inte för att vi hann titta så mycket eller nått - men endå, det var rätt härligt väder i alla fall.
Sen han jag inte göra så mycket mer förutom att titta på Desperate Housewifes! :D

Onsdag
Dagen började med att jag försov mig, jag vaknade en kvart innan bussen gick, men kämpare som jag är så rusade jag upp ur sängen och kastade i massa danskläder och kläder som jag skulle ha hos pappa osv. Sen var det som vanligt skola och efter det dans! :D Den dagen var det dancehall och salsa fusion med Adena, och lite senare balett. Det var riktigt roligt, och vi fick reda på att vi skulle vara typ nå guld-blablabla och rubiner på föreställningen typ :/ Ja temat är i alla fall Trollkarlen från oz, vi får väl se hur detta går.

Torsdag
Dagen började perfekt med lite sovmorgon och massa sol, sen flöt det bara på på skolan och sen blev den ännu mer perfekt med lite glass och mer sol på torget. Sen blev den perfektast när vi kom till dansskolan, för gissa vilka som kom precis samtidigt som mig och Hanna? Jo Mario och Dawid! :D
image68
 Kan det ha vart mer stämning på dansen eller? Nej, plus att duktiga som jag och Hanna är så lyckas vi ju "skämma ut oss", eller haha jag tycker inte att det är pinsamt bara roligt, men om det var någon annan kanske skulle tycka att det var pinsamt... För det var nämligen så här vi satt i den rosa soffan på dansskolan och jag skulle fläta Hannas hår, samtidigt som hon skulle dricka loka. Och vi vet ju alla hur bra Hanna går ihop med vattenflaskor, eller i alla fall jag. I alla fall så satt vi där och jag hörde bara hur det sprutade vatten och Hanna skrek som en dåre och typ började åla runt som en liten jag vet inte vad! Haha och jag kan ju inte precis hålla mig för skratt då, så jag dog också och började typ halvt rulla runt... ja som man gör när man skrattar! Just precis då så kommer Mario och Dawid igen för dom hade typ bytt om eller någonting - och jag måste säga att dom tittade lite konstigt på oss, typ halvt skrattade när dom hälsade.
Ja, det är ganska svårt att förklara, men det var asroligt i alla fall. Och jag tror dom kom ihåg det för dom typ skrattade varje gång dom såg oss sen :(  Haha nej men det var chill.

Fredag
Fredagen gjorde jag inte så mycket kändes det som, jag hade endast en lektion, så jag kom hem rätt tidigt och då somnade jag på soffan och sov till typ klockan fem!! Sen så städade jag och åt lite middag, och efter det for jag till Johanna ( Hanna var också där ), och vi lirade lite Guitarr Hero - jag var fan bra med tanke på att jag har spelat kanske en låt förut, men vi vet ju alla om mina otroliga skillz på dataspel.

Lördag
Japp och nu var det då lördag och jag har nästan lite dåligt samvete, för det började med att jag vaknade klockan tolv!! Inte bra, och jag har fortfarande inte lyckats pallra mig ut än...
Nej nu måste jag skärpa mig! Jag ska ta och gå ut nu snart tror jag - Bara duscha först!

Oj shit, det här blev ett låångt inlägg, men det har ju hänt så mycket så jag var ju tvungen att berätta, men nu ska jag ge mig. Ha en bra fortsättning på denna vackra lördag.
/ S
image69
Hihi, visst är han ganska söt? ;)

Hej

Jag vet att jag har vart dålig på att blogga den senaste tiden, men jag har liksom inte haft tid, men nu ska det blir bättre tider!
Jag har ju som något väldigt roligt att berätta, men ni kommer bara tycka att jag är nörd, men det skiter jag i. Men ni får allt vänta nu faktiskt för jag ska fara ut hade jag tänkt, så jag bloggar när jag kommer hem, då ska ni få veta vad jag har gjort i veckan, och anledning till att jag är så glad idag :D
Ses.
/ S

If you talk to me like a warm wind

Nu sitter man här på skolan, dyngtrött och med gammalt, utsmetat glittersmink, men är endå väldigt nöjd. Vi kom ju TREA HELL YEAAAAAAAAAAAAAAH! :D Det var superduperroligt och alla var jätteduktiga och jag har haft en toppenhelg. En helg blandat med pinsamma små stunder och många snyggingar på tåg m.m. Jag skulle kunna sitta här och babbla på i tusen år om vad vi har gjort och så, men ni kommer inte att förstå hur vi hade det, för det är så internt, så jag sparar er  från den informationen.... Plus att min lektion börjar om typ fem minuter så jag måste raska på, men jag har ju redan missat massa skola idag pga. tåget och så.
Förresten, har jag nämt att jag är TRÖTT eller? Kanske, men jag säger det igen, jag är trött som fan. Jag tror till och med att jag somnade där ett tag på min svenskalektion - det syns när jag har skrivit haha xD
Nej så det första jag ska göra när jag kommer hem är nog att bädda ner mig i soffan och titta på So you think you can dance sen i torsdags och fredags, fast jag vet att Mario åker ut! FAN FAN FAN! :(
Jaja måste tjingelinga nu, men ha en riktigt trött dag på er allesammans! Det ska jag ha.
/ S

Ps. Jag hörde att Chrille har kommet hem nu, välkommen till snön.. Vänta det gäller till och med mig också, så komiskt. Ds.

Hultsfred

Hejdå.

Nam Myoho Renge Kyo

Har det på hjärnan, lät precis som fatal frame wtf! Men roligt var det, asbra koreografi, MEN varför vill youtube fucka upp sig just nu när jag skulle lyssna på den bra låten :( Tur att Hanna har den på sin blogg bara!

Haha allting har gått bra idag, gainomax recovery bar kan göra under!
Men däremot så glömde jag äta middag, när jag kom hem (typ vid nio) så rusade jag upp till top model, dock med kisspaus före, som alltid, jaja och sen satt jag där och allt var frid och fröjd, sen ser jag att Heather typ kollapsar för att hon inte har ätit på hela dagen och då kom jag på att jag inte heller hade ätit! så då rusade jag ner och värmde lite middag, och tog ett stort fett glas med cola! Yum Yum!

Nu tror jag minsann att jag inte kommer att hinna skriva några fler blogginlägg innan vi far, det skulle vara på skolan imorrn i såna fall, så ni får önska oss lycka till! Jag har till och med packat allt, det känns skönt! Annars ha det så bra mina underbara vänner och läsare! Nu får jag tacka för mig, GODNATT :D
/ S

Mums

Kök för första gången på länge idag, riktigt slappt kan jag lova! Förresten så svider det på min arm, (nyopererad på armar och mage) Haha, nej jag känner att jag ska inte skriva nu för jag är bara så dryg. Jag tror jag ska pallra mig till stan istället och kanske köpa nått fint.

/ S
Ps. Imorrn far vi :D

Goood morning starlight, the earth says hello!

Vad hände med packningen? Jo, So you think you can dance hände. Är det bara jag som sitter bänkad framför TV:n när det börjar? Nej jag vet åtminstone en till :) Men det är så roligt att se, speciellt när man känner igen massa, till exempel min danslärare Dawid, m.m. Om jag hörde rätt så ska tydligen min andra danslärare, Adena, typ koreografera för dom senare i tävlingen, det ska bli kul att se! :)
Åh Adena! Haha, nu blev jag astaggad tills imorrn när vi ska dansa med henne :D Dancehall och salsafusion. Inte riktigt min specialité det där sista, men ack så kul. Plus att man får ju lite träning med att dansa i klackar!

Dagens fundering:
Utvecklas jag bakåt eller?
Har gud bestämt att, nej Sandra hon ska inte utvecklas framåt, hon ska utvecklas bakåt, bara glömma mer och mer.. För idag så skulle jag vara duktig och handtvätta alla mina sjalar och trikåer m.m. Men sen när jag skulle börja hade jag typ helt glömt bort hur man gjorde. Typ vilket tvättmedel osv, men det löste sig till slut. Fast mitt handfat blev helt grönt. Men det löste sig också till slut. Jag kanske utvecklas framåt ändå.
388177-20
Söta Adena
/ S

HELLABUCK YEAH

Jag lever... Nästan.
Idag är en sån där dag som man bara vill dra täcket över huvudet och somna om. Trött och bajsväder. Plus att Hanna är hemma och sover gör ju inte det hela bättre. Men nu hinner jag inte skriva mer för nu ska vi gå och äta! Hejdå.

Natt Natt

Stardust var en konstigt mysig bra film. Godnatt :)

Must have been something you said

Tjohooohoppalala!
Man blir så glad när man är klar med att städa, vilket jag nyss har gjort.
Dagarna bara rinner iväg i alla fall, det är ju för fasen dags för hultsfred snart! Torsdag klockan 21.34 går tåget från Umeå. Tåg ska alltid ha så konstiga avgångstider. Hjälp, jag måste börja packa också, imorgon helst, för på onsdag är det dans, så även på torsdag så då har jag inte tid att packa! Och nu kommer denna ångest över VAD man ska packa. Är det ingen nere i hultsfred som har lite insidertips på vad det kommer vara för väder nu till helgen? :) För sist vi for iväg, till Halmstad så var det typ sommar, och vi hade bara vinterkläder med oss.
Detta påminner mig - Jag har tvätt i maskinen. Fasen.
/ S

Claiming that jesus

Jag kollade nyss på bloggkoll, och där var det fyra inlägg i rad som hade rubriken "måndag" så därför tänke jag vara lite ovanlig av mig och döpa mitt blogginlägg till något annat, och då blev det en låttitel, haha så otippat!
Redovisningen på svenskan gick, till min förvåning, bra! Jag brukar typ vara aservös och så men det var ju chiiiill. Däremot så måste jag tydligen försöka "Leva ut mer" enligt Elin-Sofia.

Dagens fundering:
Det är inte ofta man använder "j" när man skriver på datorn. Och hur kan jag ha kommit på det nu kan ni kanske tänka? Jo, det är så här att jag sitter vid en dator på skolan och j-tangenten är helt fucked up, men den går att trycka på. Ändå lite konstigt tycker jag att just j-knappen är så nött och konstig nu är man inte ens använder den så mycket.
/ S

Söndag

388177-67  Woho, en ny dag.
Jag hade en "mardröm" inatt. Det har jag inte haft på länge fakitkst. Men den var väl inte så hemsk, men den var inte trevlig heller! Den handlade om att vi for till hultsfred (bara fem dagar kvar förresten!), ja och det började med att jag glömde alla mina pengar hemma, så jag skulle typ få svälta hela resan... Och sen så när vi skulle tävla med vårt fristående så blev allt helt cp, två typ skadade sig mitt i dansen, och alla for och flängde överallt, och det gick så sämst det kunde gå! Så hoppas vi inte att det blir.
Jag längtar efter sommaren nu också, så därför lägger jag ut en sommarbild, hihi :)
/ S


Lördag

Idag kände jag för att göra någonting roligt.. Men det enda jag har gjort är att städa i min garderob typ. Och sprungit upp och ner för trappan typ hundra gånger (alltså inte på en gång), och det har bara vart jobbigt! Min träningsvärk är typ värre idag, så jag kan fortfarande inte gå. Speciellt inte ner för trappor. Jaja, nu ser jag på film, haha, Lizzie McGuire eller vad hon nu heter. Jag hoppas på att jag kan hitta någon som vill göra något senare ikväll kanske :) Men så länge så får jag väl nöja mig med att titta på den här videon och drömma mig tillbaka till i torsdags när vi dansade krump till den här låten. Någon som vet vad den heter eller har den förresten? Säg gärna till i såna fall :)

/ S

Fredag

388177-35Jaha nu sitter man här på skolan. Jag slutade för en timme sen Wohoo!

Jag måste bara få säga att JAG HAR FETT ONT I HELA KROPPEN! Speciellt i magen, armarna, benen och höfterna. Och KNÄT, ajajaj. Och här har ni mannen som plågat mig till denna smärta, men fasen vad roligt det var :)




/ S


Wazzup? *peacetecken*

Ja nu sitter jag här och njuter av en.. tja ganska så sen middag framför gårdagens so you think you can dance! haha det känns lite konstigt att se personen som nyss var och plågade oss på TV:n, men det är ändå kul! :) Hihi, jag passade på att blogg nu för det blev reklam i deninspelade SYTYCD, men jag är för mör i kroppen så jag orkar inte ens räcka mig för att ta fjärrkontrollen och spola. Då är man less!
Förresten, jag har äntligen fått min ramlösa Persimon & Grape! Asgod, rekomenderas starkt.

HMM, Jag har många tankar som far runt i mitt huvud nu också, som;

Varför vill inte sommaren komma nu?

Varför ska par alltid passa på att hångla på bussen?

Varför har tjejer fett på rumpan så att dom kan dunsa ner i golvet, och inte stackars lilla Dawid som bara får ont i rumpan då, jag citerar "Ja men tjejer har ju liksom lite mer att landa på, j ag har ju så liten rumpa och det gör ju så ont"

Varför har jag ett stort fett blåmärke på knät?

Eller förresten, det vet jag ju redan.

Nej nu börjar programmet igen! Jag lär nog inte blogga mer ikväll, men imorrn, då ni! Natt Natt!
/ S



 


Hej Hej Otto!

HAHAAHA :D Ändå en chans på miljonen.

Förresten hanna, vi var ganska dåliga när vi skulle göra det här igår, men vi får väll skylla på att vi var för hypade pga, Snygg-Benke och lite head top! xD
/ S

KYLA

Kul att blogg.se inte funkar - fast det funkar! Ni andra bloggare kanske fattar :)
Haha, första april idag och jag har blivit utsatt 3 gånger för bus, men ingen gång har riktigt gått som det var tänkt tror jag - Synd Petra ;)
Däremot har jag typ lurat mig själv på något sätt, jag trodde att jag skulle klara av att skriva den där jävla CV:n idag, men går det? NEJ. Hur gör man egentligen? Är det ingen som har några tips, för jag är verkligen dålig på det här!

Nej nu ska jag fara till Hanna. Vi ska se so you think you can dance, nice nice!
Fast jag fick lust att fara ut och springa också, det är ju typ perfekta vädret för det nu ju, kallt och friskt som! Och så är det dimma så då är det inte så många som ser en, perfekt! Fast jag har ju redan ansträngt mig idag - på body pumpen, någon måtta får det vara, man kan ju inte träna ihjäl sig precis! Jag tror jag går och gör en kladdkaka istället.
Skämt åsido, nu far jag.
/ S

RSS 2.0