Det skulle man inte kunna tro...

Här sitter jag. Sandra Renman. 19 år. I mitt alldeles egna kontor.
jajemensan! Fast ingen vet egentligen om jag kommer få vara någon annan stans eller så i framtiden, men just nu njuter jag bara av det hela.

Eller.. för att vara ärlig så är jag rätt trött, det blev rätt mycket på scandic igårkväll ändå..
Och sen måste jag bara få säga, det känns lite tråkigt att jag inte ska jobba så mycket mer i serveringen, för nu har jag ju börjat få igång ett flyt som funkar bra. Plus att jag har äntligen lärt mig att komma ihåg ansikten mycket bättre, så jag kommer ihåg att det var han som skulle ha vatten ja, och det var han som kom från canada, så nu måste jag prata engelska osv.

Hur som helst, jag ska inte skriva en bok för er att läsa, speciellt inte i mitt lite småtrötta tillstånd. Då spårar det bara ur. Nu ska jag fara hem, packa lite smått, åka förbi Evelina i typ 5 min, sen till Scandic för att jobba kvällen där. Sen mina vänner, då blir det utgång för hela slanten!
Vi ses i dimman!
-- Sandra--

Härliga dagar

.. Jag tänker inte kommentera något om solen eller att det typ är vår, för så fort jag gör det har det en tendens att vända och bli skitväder igen.
Så vi låtsas inte om den där meningen dårå.



Annars går det rätt bra för mig nu, pengar rullar in, jag ska snart få mig en egen liten lägenhet, jag har köpt en säng (är inte det här vuxen-poäng eller så säg?).
Ikväll är andra kvällen i mitt jobb-maraton, men det kommer bli nice..! Hoppas jag. Jobbar i princip hela helgen, 11-21.30 kanske... Men ska ändå försöka hinna med lite socialisering i alla fall på fredagkväll.
Imorron är första dagen på mitt nya jobb, spännande spännande! Då ska det läggas schema och jag vet inte vad... Det är ännu lite oklart vad mitt jobb kommer gå ut på, men det kommer bli roligt och intressant!

På ett sätt känns det lite i hjärtat om jag kommer behöva lämna syd, vet inte hur mycket jag kommer jobba här i hörnefors.. Men jag ska ju jobba där i sommar i alla fall låter det som! Så ännu blir ni inte av med mig :D

Jajajajajajajaj.. vet inte riktigt vad jag ville få ut av det här inlägget.. ville bara skryta med att jag har FLYT nu, MOUHAHAH ;D (peppar peppar)

Nu måste jag duscha och get my fresh on innan jag drar till jobbet!
-- Sandra --

Sweet Monday

Mo mo mo monday!

Idag har jag haft en såndär skönt mysig, lugn dag. Jag har glidit runt i min nya kärlek leggings (ja, jag vet att jag är typ hundratusentriljonersmiljoners år efter, men så blir det ibland), lyssnat på mysig musik, vart glad för att det är soligt ute, städat lite smått - putsade min spegelgarderob, vilket verkligen var på tiden! Gosat med hundarna, tittat på en intressant dokumentär om typ djur och hur dom har kunnat "sprida" sig över världen. Bara varit.
Fått ett jobb.

Nu ska jag gå ut i solen och njuta ännu mer av denna härliga dag, tjihoo!
-- Sandra --

Fekkeeeh


Igår var det fredagsmys, ikväll blir det party party.
Vi ses i dimman (som inte kommer vara så dimmig för mig, nykter som jag kommer va)

Ready set go, vi ses!
-- Sandra --

Fredagsmys

Fredagskvällen blev inte riktigt som planerad. Det blev ingen utgång, tv-soffan lockade mer - men jag klagar inte, det var mysigt. Lite film med en sovande mamma i soffan som sällskap under första halvan (ja, jag vet var jag har fått mina somna-av-film-gener ifrån, solklart, 100% av mamma), och en lite piggare Jocke under resterande halvan.

Lite cream cheese chirre på det och icas mörka choklad med tranbär - hur gott som helst ju!
Sen inte att förglömma, törrkötte åkte fram en snabbis också. Underbart!

Och för er som inte vet vad törrkött är så är det saltat, torkat älgkött. Det ser inte mycket ut för världen (om jag minns rätt så fick det en inte så smickrande kommentar av t3zz0r häromdan - vad är det DÄR?) men tro mig... det är hur gott som helst!

Nu är jag väldigt trött, men ska försöka plöja mig igenom ett avsnitt av lost innan jag somnar in.. Men vi vet nog alla hur det kommer sluta.
Ja, vi ska inte specifiera oss här..
Godnatt på er alla!
-- Sandra --

Back on Track

Idag är det 15 Mars, och det betyder bara en sak i detta hushåll.
FIKAAAA. Haha nä, men Petra fyller ju år, 15 bast. Grattis grattis grattis! Dock så mår jag typ illa av allt firande - sjukt mätt.

I alla fall, jag skulle vilja dela med mig av två citat som har förgyllt min tid här på jorden.

Det första kom från jobbet i lördags. Jimmy spelade nån finsk dansband/kärleksballader musikaktig kanal typ.. Ganska random, men nu till själva citatet.
"Men finska det är ju så romantiskt.. det är ju som kärlek.... och hästar."

Hästar?

Det andra är från idag, jag såg någon video när dom har intervjuat folk om hörnefors. En liten kille får frågan, vad är det bästa med hörnefors?
- Ja, det är stort.. och man kan cykla.

Där ser ni, ni stadsbor! Tänk för hörnefors är stort, och man kan cykla!

-- Sandra --

EN ÖPPEN URSÄKT

Till alla er som någon gång under de senaste veckorna känt sig bortglömda, dissade, övergivna, FÖRBISEDDA, obeaktade, ignorerade, negligerade - JAG BER OM URSÄKT.

Det har verkligen inte vart med min mening.. Jag har ingen aning om varför det har blivit såhär, men jag har helt enkelt inte haft lust att prata med någon - iaf inte på typ sms eller msn. Den sociala Sandra har typ gått och självdött, och är väl inte helt återfunnen än.. Men halvt.

Det är i alla fall ett stort steg att jag inte längre är inloggad på msn men har statusen på "visa som offline". Så nu vet ni i alla fall att jag är där.

Jag vet inte vad det här blev för flum-inlägg.. Men det är iaf ett försök till en förklaring till varför jag inte svarat på sms osv.

-- Sandra --

Är det en bloggtorka jag upplever just nu?

Uppdatering kommer så småningom när inspirationen har återfunnits!
Håll ut!

-- Sandra --

Även solen har sina fläckar.


Jag tänkte bara ge mig själv tummen upp. En klapp på axeln. Kanske en medalj?
Så oerhört klantigt, oansvarigt, oacceptabelt!
Men sånt händer ibland, och det är tur att det är no hard feelings på scandic i alla fall.

I korta drag, mobilen ringer 07.15 idag
S - Hallå? (Föreställ er att jag måste tänka i ca 10 sek innan jag svarar för jag kom inteihåg vad man säger när man svarar i telefonen, hallå var det bästa jag fick ur mig)
J - Hej, vars är du?
S - Ehh... i sängen?
J - Har du glömt bort att du ska jobba idag?
S - Va, närdå?
J - Jaa, du skulle vart här för 17 minuter sedan..
S - VA?!!? Driveruuu?
J - Nej...
S - Jag kommer så fort jag kan!!

- KLICK -

Tio min senare satt jag i bilen på väg till Scandic.
Okej, nu hade det här kanske inte vart så farligt... OM det inte hade vart så att jag hade spenderat gårkvällen på Olles och kommit hem och var i sängen typ halv fem..
Ni kan ju gissa om jag var trött idag. Eller var, jag ÄR fortfarande TRÖTT.
Men nu när jag tänker efter, det var det värt ändå, jag hade jävligt roligt igår! :D

Sen måste jag ju också passa på att ge creds till mamma som stickat "min" fina mössa. Det är ju faktiskt OS-mössan!! Själv går hon runt en med Norges färger.. jag skulle kunna tänka mig ha båda och växla, beroende för vilka det går bra för ;D (även om OS är slut nu?)
Jajajaja, nu ska jag sluta svammla och koka lite broccoli. Vi höreZ.


-- Sandra --

RSS 2.0