6 minuter

.. 6 minuter kvar sen är det sportlooooov! :D
Hihi, det ska bli mysigt. Jag ska nämligen börja sportlovet med att gå på en date med Madeleine, vi ska se på bio ikväll!

Igår så var jag riktigt nyfiken på vem vi skulle få ha som vikarie på hiphopen och lockingen. Vi kom ner till danssalen - det första jag såg var att han rätt snygg kropp i alla fall, men sen vände han sig om och bara såg assur ut! Det såg ut som att han inte ville vara här alls. Och så pratade han engelska, vem pratar engelska när man kan svenska? För han kunde nämligen svenska också! Aja, den andra dansen var rätt rolig, så det blev en ganska lyckad danskväll. På modernt så fick vi lyfta varann och hålla på, det var jätteroligt! Jag kanske borde sno några av dom övningarna och köra med gymnasterna! Vi får väl se..

Men nu LOOOV! :D

388177-17
Ps. Det var alldeles vitt ute idag när jag gick till bussen, snö! Ds.

Besvikelsen är stor

Åh, varför var du tvungen att vara sjuk just igår? Du som skulle ge oss skivor och massa, jag hade ju längtat jättemycket. Jag kände redan när jag kom ner till dansskolan att något var fel, det var inte din musik, och det var inte din röst. Jävla skit tänkte jag då, men det blev ju ganska kul ändå. Eller ja, kanske inte eftersom att jag redan kunde dansen som vi fick lära oss igår, för det var nämligen samma dans som Hanna lärde oss för typ aslänge sedan... dock var den lite omgjord, men jag tror jag håller mig till Hannas version av dansen.

Jag känner att det här inlägget blev lite rörigt, men jag börjar min lektion snart och har inte så mycket tid på mig, så det får ni allt stå ut med! Nu hör jag Madz också, kanske ska gå dit och se - "Vad händer?" ;)

tredje gången gillt

Whohoow, tredje gången jag bloggar idag, jag som brukar blogga högst en gång per dag i vanliga fall... Men vad gör man om man är helt ensam på skolan och har pluggat så ögona blöder och inte har någonting annat för sig? Nej just det, man bloggar!

Jag blir lite nyfiken på vad som händer utanför skolans bibliotek, det låter som att det är några tjejer som bråkar, men jag vågar inte gå dit och kolla - För tänk om det visar sig att inte vara någonting speciellt och då får man gå tillbaka som ett eller annat mobboffer. Piiinsamt värre!

Åh idag är det dans också! Jag har längtat hela veckan och idag gäller det, men jag har som ändå inte fattat att det är onsdag än, för jag känner inte samma tagg som jag kände i torsdag när dansen var slut för veckan :( 

Plus att det blir lyxig date med Hanna ikväll på subway, det taggar vi!

Åh nej

Vad händer med världen? Det är ju seriöst världens sämsta låt, och nu sitter den på MIN hjärna, tack, tack så mycket. Man borde få förbjuda vissa låtar, så som dom har förbjudit the voice på skolan. Bajs Bajs Bajs alltihopa.

onsdag

Vi har haft prov idag, som trots allt gick ganska bra även fast jag, klantig som jag är somnade när jag skulle plugga och sov i två timmar! Och det mina vänner är inget att rekomendera, det var knappt så att jag hann läsa igenom allt innan jag skulle gå och lägga mig, plus att jag hade massa annat viktigt att göra, typ som tvätta som jag inte hann med. Way to go... naaat!

Humdidum. igår hade vi en lite konstig idrottslektion förresten, vi fick åka skrana! Man kände sig som sju år igen där man flög nerför backen som en liten vante. Stackars Sofia, hon var så rädd att vi skulle göra illa oss, så hon väntade bara på att lektionen skulle ta slut, bra idrottslärare eller hur! ;)

HAHAHAHA, åh nej vad elak jag är men HAHAHA, gull-Tomas från konfan kom och satte sig här, det är bara så roligt att lyssna på när dom pratar, han och hans kompisar! Och nu så snubblade han i trappen :D Haha.

Nej jag känner att jag börjar bara prata om dryga saker nu så, Hejdå!

Why won't you talk to me?

Helgens bravader

Ja, nu har man då inte vart så aktiv på bloggfronten kan jag erkänna! Men det mina vänner beror på att jag har haft viktigare och roligare saker för mig hela helgen så jag har faktiskt inte haft tid att skriva någonting. Helgen började i alla fall med en spa-kväll på badhuset med massa gymnastikfolk. Det var jättemysigt med goda frukter och lite solning, massage och även lite vattengympa! Haha :)

Lördagen blev trevlig den också, med badtunna och nattbakande med Madeleine och Emelie, MUMS
Jag tror jag slänger in lite bilder längre ner också, fagert mina vänner!

Sen har väl allt flytit på som vanligt, lite grötig i huvudet, men annars prima! Jag och Hanna har även hunnit komma på lite flashiga moves till "slå inte av musiken" - Det kommer bli perfa!

Men nu, mot idrotten! Dam dam daaam!

388177-25

skillz

Jag brukar inte vara den som klagar, men vad har den övre makten emot mig egentligen? Jag har haft världens otur nu i typ två daggar, speciellt med bussar! Jag har tagit fel buss tre gånger på 2 dagar! Och så lyckades jag missa bussen hem till pappa, bara för att jag segade mig för jag trodde att den gick 22.20 och inte 22.10, så jag fick allt sitta där på vasaplan helt ensam i en halvtimma från 22.11 - 22.40. Kul!

Jag har kommit på att jag är typ rädd för att vara på stan på kvällen själv, jag går omkring och tror att alla ska våldta mig, gamla som unga, stora som små. Det är jättejobbigt. Förlåt alla oskyldiga människor som jag tror ska komma och döda mig. Men jag rår inte för det.

Nu ska jag i alla fall bara byta om till bikini, ja hör och häpna, bikini! Jag ska nämeligen till badhuset, vilket var typ tusenhundra år sedan! Men det ska bli roligt.

Jag slänger in en liten rolig video som jag och hanna såg häromdagen, jag diggar han i grönt!

onsdag

Jag tänkte likna min dag med en berg och dalbana idag. Det har verkligenv art så, på toppenhumör en stund, astrött och helt borta en annan. Men alla måste väl ha sina såna dagar också!
Vi hade i alla fall servering idag på skolan och det gick superbra! Jag och Maria var ett bra team och kammade hem hela 60 spänn i dricks! :D sånt blir man glad av.

Den enda saken som är tråkig med att vara i restaurangen är att man hinner inte träffa något roligt folk från skolan, hihi. Ni får komma och äta helt enkelt! Men jag träffade Haaaaaaaana i alla fall. (Förlåt jag råkade fastna på tangenten). Vi åt en gainomax nutritionbar. Vi dansade dancehall. Vi skrattade. Vi dansade salsa fusion. Eller Hanna dansade salsa fusion, jag gick omkring som en zombie! Så jag kände att det blev ingen balett för mig idag, vilket ändå var lika bra för det visade sig att jag och angeliki var dom enda som ens var där från vår balettgrupp. Yippie! haha xD

Förövrigt så har jag haft cp ont i min rygg idag, eller inte hela ryggen, utan bara på en liten punkt precis vid ryggraden, asdrygt för det är precis där man som ska "vara mjuk" när man dansar dancehall, om ni fattar vad jag menar? Jag vet inte vad det är heller, men jag har en aning om att det kan vara är jag råkade knäcka ryggen mot en stol, det gjorde asont.

Nej nu ska jag gå och äta lite morötter med dip med papi, Hejdå! :D


HÄJ

Jag tänkte bara slinka in och skriva några rader, jag känner nämligen att jag inte orkar blogga just nu, för det är så himla mycket som jag vill skriva om (t.ex. helgen) och massa annat - Ja, det är så mycket att jag orkar inte ens försöka börja. Det är som min vän Hanna säger att man har sina bloggperioder. I alla fall så vet ni att jag lever.

Förövrigt så är jag i en Sean Paul period! Det enda som går på min iPod är Sean Paul, seriöst jag älskar hans musik! Jag bjuder på en going! :D

Alla hjärtansdag

Ja det var ett mycket rolig dag, jag tror jag skrattade mig genom hela dagen! Och så hade jag ju min dejt Hanna :) Annars är jag bara allmänt less och trött i kroppen sen all dans igår, men det ska nog gå! Jag taggar Skelefteå i alla fall, men jag måste hem och baka en liten kladdis först som jag och Madde ska dela på på bussen - Det blir FETTA :D                                Vi ses.

tjopalala

Nu sitter jag här på skolans bibliotek och har nyss fått veta att jag har ännu en sen bok. Oj. Hehe. Men det ordnar sig. Jag har sjukaste träningsvärken i mina bakre lår i alla fall om ni ville veta ;) Ingen som vill ställa upp med massage? :]
Jag är i alla fall stolt att jag lyckades hitta Hanna - en liten själ på denna enorma skola, så nu är jag inte så ensam i alla fall :D Och vi taggar dans, så hejdå!

Hat-Tisdag

Ja, jag hatar verkligen tisdagar, för dom är så dryga - Skola från 8.20 till 17.20, iofs så brukar vi få sluta tidigare, idag fick vi sluta 16.45 så jag hann hem med fem bussen! YES det finns en gud ändå!
Men seriöst, jag tror jag somnade på serveringen, och jag är inte den som brukar somna på lektioner - Så trött är jag nu! Nej jag tror jag ska gå och se lite Greys anatomy :) Jag slänger in en låt här som ni kan lyssna på - Det är den första låten som jag dansade dancehall till, åh ljuva minnen Hanna <3 Mitt hjärta bankar typ i takt när jag hör den här låten.. Eller nån slags mix av den som helst, det finns typ tusen, jag själv har fyra versioner i alla fall!

dagen har vart drygare än nyaste yes

Ja, jag har inte så mycket att säga förutom att den här dagen har vart bajs. Jag har haft astråkigt, vart på dåligt humör och vart trött hela dagen. Det enda som lyste upp min dag var dansträningen med gymnasterna.Men den här videon får mig på lite bättre humör i alla fall :


Det är min gamla danslärare som dansar... Det finns en bättre video här om ni vill kolla.

Våra medaljer luktar i alla fall inte fisk

Ja, inget guld blev det, men silver i alla fall! Vi kämpade på asbra, ni var asduktiga allihopa, och vi vet alla att guldet egentligen var vårt. Det känns ju lite tråkigt att veta att det egentligen skulle vart vi som skulle få fara till Hultsfred för att tavla i riksmästerskapet, speciellt om det bara beror på pappersarbete! Det hade vart mycket lättare att acceptera om det inte hade blivit fel. Men men, vi får ta igen det nästa år! Då kanske vi tävlar i tumbling? Det kommer bli spännande!
Förresten, är det bara jag som är allmänt ofräsh och trött idag? Jag sitter här med glittersmink som jag har haft på mig i ungefär 32 timmar nu - Ja, jag var för trött för att tvätta bort det igår när vi kom hem, och jag har inte orkat tvätta bort det än (Vi klev upp klockan 5.20 och sminkade oss och sånt och nu är klockan 17.30, dagen efter). Inte har jag gjort skolarbete än, jag har två prov och en engelskainlämning imorrn.. Yippie! -NOT

Haha, jag kan inte sluta tänka på stackars busschauffören som råkade backa in i staketet xD Han var ändå söt och jag tyckte verkligen synd om honom när den där surgubben kom ut och började skälla på honom - Jag ville bara grina. Tänk att det finns så arga männiksor, det var ju lite överdrivet, för det hände ju typ ingenting med staketet, det var ju värre med bussen! Plus att det blir ju bara negativt för båda två, man mår ju inte bra av att vara sådär arg heller.
Ja jag säger då det, intensiv helg är vad man kan kalla det med ton av känslor, glädje, spänning, nervositet, trötthet och ledsamhet(?). Nej det blir nog en tidig kväll ikväll också.. Om jag kommer igång med skolarbetet någon gång vill säga.

Hejdå.

goddag träningsvärk

Ja som sagt, fyra nya dansstilar igår och det tar på kroppen vill jag lova! Lockingen och hip hopen är nog de största bovarna som har gjort att jag har träningsvärk typ på insidan av låret allra allra längst upp till rumpan typ... Hmm lite svårt att förklara xD Men i alla fall så gick det inte så bra igår! Eller det började sämst, och då menar jag verkligen S Ä M S T. Men sen gick det bara bättre och bättre, lockingen var askul, men jag trodde jag skulle dö där ett tag så jobbigt som det blev i armarna och vaderna xD Jag älskar mina danslärare, Dawid är asbra.. Och den där tjejen som var där var också super! Haha och Linda-Marie är typ härligast! :D "Jag vet nog hur ni gör med era pojkvänner! Men nu ska vi tänka lesbiskt!"  Sagt och gjort, jag och Hanna blev ett lesbiskt par, och jag brände mig på foten genom mina sockar! (?) Men det var i alla fall askul, men nu ska jag inte vara så nördig, så nu ska jag sluta prata om dans!

Hihi, om en timma så far vi iväg till Luleå förresten, på gymnastiktävling, det är typ distriktsmästerskap nu, och om man vinner där går man vidare till riksmästerskapet (SM). Men shit, det kändes som att det var jättelänge kvar tills vi skulle iväg men det var ju idag! :O Nu måste jag gå och packa..
Men jag bloggar imorrn om hur det går. Önska oss lycka till! (eller jag ska ju inte ens tävla men ändå :) )

Jag bjuder på en gammal goding så länge :)

hej


taggad på dans

Taggad på livet!
Åh, jag har nyss kommit ut ur duschen efter dagens dans, och jag känner bara hur glad jag är!
Och det tack vare dansen, man blir bara så lycklig, speciellt efteråt när man har hunnit duscha och tagga ner lite, då får man värsta känslan som att man är nöjd och allt är frid och fröjd. Plus att Adena är en superbra lärare, jag avgudar henne, och jag svär, om jag var lesbisk skulle hon typ vara "the one" Haha xD Nej, men hon är rätt snygg, och rolig och jättetrevlig, så jag tänkte bjuda på ett bildcollage på henne, som jag dock inte gjort själv

388177-20
Åh, en annan sak som hände idag var att när vi hade servering så var det en gammal gubbe som blev jättesjuk och blev tvungen att åka iväg med ambulans och hela tjofadderittan. Men det var ashemskt, för man såg verkligen att han inte mådde bra, han var jätteblek och orkade knappt titta.... Och han som var så trevlig (jag hade nämligen serverat honom) och så skulle det hända. Det är ändå sjukt, dom kan typ dö när som helst liksom, man ska uppskatta livet!
Jag som redan var rädd för att bli gammal och döden... Eller jag är väl inte rädd för döden, men tänk vad tråkigt. Att vara död. Men man vet aldrig, i himlen kanske det är världens party? Man får ju alltid hoppas.

Fettisdagen

Detta är en mycket underlig dag. Jag tycker att man borde uttala det "fettis-dagen" istället för "fet-tisdag", för för det första så är det mycket lättare att säga, man måste inte pausa i huvudet (som jag egentligen är rätt bra på men), och det stämmer ju bättre, för det är inte själva dagen som är fet, utan det är ju bara en allmän fettardag :)
Jag har i alla fall tjyvstartat med hela 2 semlor igår! :O Fast den första var inte ens så god.. Hehe men det lär ju bli en till idag i alla fall, för jag fick pengar av mamma för att gå till butiken och köpa, SMARRIGT! :)

... Hihih. Nu kan jag inte sluta tänka på semlan som väntar nere i kylen. Det bästa är att jag behöver inte "få dåligt samvete" över den, eftersom att jag är lite småsjuk, och då får man unna sig lite fettbomber och jag kommer ju
ändå dansa bort allt imorrn och på torsdag!           388177-18                  


..Och så är det ju faktiskt "fettis-dagen" *fnizz*
                                                  

Peace out.

Åka bob

Ja vilken helg. Det känns som att det är söndag, fast ännu är det ju bara lördag.
Jag kanske har den där jobbiga söndagskänslan bara för att jag fick febran i torsdags, så då fick jag ju stanna hemma på fredagen, men det hindrade mig inte från att vara med Madeleine och Emelie. Det enda som var lite synd att jag kunde inte prata så mycket för jag hade typ ingen röst... Så dom fick sköta snacket! Det var i alla fall trevligt tyckte jag med lite let's dance och film och sånt... Fast ja, JAG SOMNADE. Men jag antar att ni inte blir så förvånade längre.

Men det där är faktiskt en sak som jag har funderat på länge, varför somnar man alltid när man ser en film, eller rättare sagt varför somnar alltid jag när jag ser film med mina kompisar? Vad är det som gör att man somnar så himla lätt just då? Det är dom bra filmerna som har mest sövande effekt också, om det är en tråkig film så somnar man inte lika lätt, det har jag aldrig heller förstått mig på. Är det typ att man har längtat så mycket efter att få se en film så då när man äntligen får se den så slappnar man av och så blir man jättetrött och somnar, eller vad är det? Kan det vara genetiskt? För jag har lagt märke till att min mor också har en förmåga att somna framför tv:n. Ja, klura på det här det kan man göra länge, jag tycker att detta är något man borde forska om, jag är nyfiken på varför det är såhär! Då kanske man kan komma fram med ett sätt att förhindra detta, för det känns som att jag jättemånga halvsedda filmer på grund av det här.

Ja det var väl allt jag hade på hjärtat för den här gången i alla fall. Eller nej just det! Jag fick ju faktiskt tag i en av H&M´s fashion against aidströjor, Timbalands design.... Men inte i tjejmodell, fast det ville jag inte heller för jag ville ha den i svart och det fick jag, plus att det fanns kanske 3 linnen sammanlagt kvar av alla designer i tjejmodeller kvar när jag hade lyckats pallra mig till stan. Men jag är i alla fall nöjd med mitt inköp, och pengarna går ju till en bra sak, så nu kan jag känna mig duktig när jag går till sängs.

RSS 2.0