Big night out

Min kära vän Sara fyller ju 18 år idag, så det ska firas med utgång. Andra kvällen i rad, och ska det bli en trdje också?
Ja såklart!

Jag funderar starkt att ändra min status på facebook till, Sandra Renman sprider DNA överallt genom att tappa hår. Men det är nog föööör onödig information för alla. Men iaf, jag tappar hår som en gris, hur kul är det när man tappar typ halva håret när man duschar? Jag förstår inte hur jag kan ha hår kvar ens.

I alla fall, Evelina är hemma i sin lilla håla och sminkar sig, och det är nog bara för att jag väntar på henne som jag skriver det här inlägget, hade inget bättre för mig. Så ni får ursäkta om det var tråkigt.. Men det är bara så som jag har det just nu - tråkigt.

jalla hejdå (varför har det uttrycket fastnat i min hjärna?)
-- Sandra --

Ett nej är ett NEJ - men kanske inte i indien?

Jag vet inte ens hur jag ska skriva det här. Det kommer bara blir en enda grötig röra av vad som hände då och då, och sen gjorde han så, och jag gjorde så, och jag sa så osv osv.
Så jag ska formulera mig kortfattat.

Nu vet jag hur det är att ha en läskig stalker på rikt!
Jag svär, ingenting hjälpte, han uppfattade inte diss-signalerna, varken när det gällde dans eller drinkar. Det hjälpte inte ens när min kära vän som "räddade" (jag lovar, jag ska be för dig ikväll - tack så mkt!) mig sa att jag var hans flickvän.
jävla störd alltså. Frimärke hela kvällen, och då överdriver jag inte ens. Eller okej, fick kanske vara ifred den sista halvtimman.

Jag säger då det, ingen kväll på TC är den andre lik, och det här var nog den knäppaste kvällen jag någonsin upplevt där. Och till Karro. Ikväll var det jävligt kul när mina vänner var fulla (eller min vän som var full?). Bara galen, lektioner i popping och nästan en lapdance - vad hände?

Nej, jag ska gå och lägga mig i sängen och vila upp benen inför imorrn, hare gött!
-- Sandra --

Bli inte ovän med hårgudarna

Vem är det egentligen som bestämmer när ens hår ska vara fint och när det ska vara fult?
För inte är det då jag.

Ena dagen är ens hår det snyggaste som finns, nästa dag ser det ut som att någon har bajsat i det.
Moget uttryck där, men det är bara så konstigt - från att varenda hårstrå ligger precis rätt, och gör precis som man vill, till att allt bara blir snett vint och cp.

Idag är inte min hårdag om man säger så.

Och nu till min syster. Jag måste få säga det själv att jag är glad som har en syster som min. Min lilla panda (internt, men vissa fattar). Hon kan nog vara den mest korkade person jag känner ibland, den roligaste jag känner ibland, men ofta den snyltande, svinjobbiga systern också. Precis som det ska vara.
"Men åh, alltså, vad är det för skillnad på cola och fanta egentligen?"
Haha, jaaa, vad är det för skillnad egentligen Petra?


Nu ska jag gå och göra ett sista försök att få till mitt hår.
-- Sandra --

BORT MED FINGRET

Idag var jag med om en nära döden upplevelse, och jag svär att jag ska amputera mitt högra pekfinger.
Det var bara så vidrigt, jag råkade klia rätt på en proppfull fästing som hade sugit fast sig på min hunds hals.
Alltså, det tar emot bara att skriva om det, och jag får rysningar för att jag blir så äcklad.

.. nej det går inte. Bort ska det, jag får typ fantom-känslor  - jag känner hela tiden hur mitt finger glider över något hårt och äckligt. När jag insåg vad det var - jag ville ta livet av mig!

På tal om ta livet av sig, eller depression, jag vet inte vad det var med mig, men jag hittade en gammal skoluppgift, och jag valde av någon konstig anledning att beskriva en kyrkogård?

"Vinden smyger in över den stenbeklädda gräskudden. Kyrkklockorna klämtar ansträngt, precis som en åldrings sista andetag innan härligheten. Gula löv faller då och då ner från de stora ekarna, för att slutligen lugnt slå sig till ro bland de dödas gravar. Himlen är tjock av tunga gråa moln som kväver solens glada strålar, vilket gräset verkar gilla efter sommaren långa torka."

- Hur deprimerande lät inte det där på en skala? Jag blir rädd för mig själv.
Dock så fick jag iaf mvg på uppgiften, så det kom inte bara dåliga saker av min sinnesstämning.

Om Harry vill jag bara säga..
BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST
Jag ska gifta mig med filmen.
Den har allt, spänning, humor, kärlek, stunder att gråta till, stunder som får en att hoppa till. Allt en film ska ha, den var nästan lika bra som boken till och med.

Jag måste även kommentera dom nya bio-stolarna. Fett sköna! Jag och Tess som hade gratis-biljetter lyxade till det med dom där deluxe-stolarna. Extra stort utrymme vid fötterna + att man kan he bak ryggstödet om man vill. Riktigt nice, men skulle jag betala 20 spänn extra för det varje gång? Nej, det skulle jag inte.

Jag och Evelina hade "spa" hemma hos mig idag, vilket resulterade i att jag har jättemjuka fötter! Kanske för första gången sen... jag var en baby? Ja, så måste det nog vara.

Jag har även städat klart mitt rum, äntligen. Och hallegones ändå vad skönt det känns att ha rensat bort alla jävla grejer som bara ligger!

Det är väldigt varmt här, jag svettas som en gris - men det är då det är bra att man är hemma så att man kan gå omkring i bara hotpants och linne.

Gott med kladdkaka.

Dagens inlägg blev väldigt dåligt, ostrukturerat och flummigt. Men det är ungefär så som jag känner mig idag. Orkar inte engagera mig.

Tänker fortfarande på stackars lilla mannen på tyra show - han såg så ledsen ut :(

Nu borde väl ändå csi börja?

Vi hörs
-- Sandra --

Rensning på Östermalm

Igårkväll när jag skulle sova fick jag ångest.
Mitt rum är väl inte känt för att vara städat precis, men igår fick jag panik - JAG MÅSTE STÄDA!!
Dock vet ni ju hur jag är, jag hann somna. Men idag mina vänner har jag tagit tag i mitt städande. Jag har rensat ur en hel byrå som bara var full med massa skit, saker som jag aldrig använder, men inte har hjärta att kasta bort. Idag struntade jag fullständigt i mitt samvete, jag bara kastade allt. Kollade typ knappt på det, och det enda som klarade sig var konfirmations-presenter och såna där "viktiga" saker.

Dock har jag sparat en sak, ett brev. Jepp, ett brev till mig själv, från mig själv. Jag skrev det när jag var kanske... 13. Jag hade tänkt dela av mig med ett mycket fint stycke:
Det är väldigt modärnt med capri byxor nu och man ska ha benvärmare och färgstarka kläder. Jag längtar väldigt mycket till fredag den 5:te september för då ska jag börja dansa funk. Jag får väl se om jag gör det i nian?
Men jag tror att jag gör det.

för det första, jag hade inget sammanhang i mitt brev alls, men vad kan man förvänta sig av en 12-åring?
Modet måste vart väldigt fint också..
... men nu till det viktigaste, där mina vänner har vi även datumet för när jag började dansa!
Funk..
Jag kommer fortfarande ihåg min första danslektion. Det var med roger i sal tre. Han var vääääääldigt lång tyckte jag, men cool var han.

Nej, jag har inte tid att sitta här om jag vill att det ska bli klart innan sent ikväll -så tjohejs!
-- Sandra --

May the force be with you

Vad är oddsen?

Jag har endast sett en Star Wars film - det var år 1999, jag var 8-9 år, och den enda scenen jag kommer ihåg är när den där lilla killen (jag vet inte ens vad han heter) håller på att flyga med sitt rymdskepp eller var det är. Jag kommer ihåg att jag tyckte det var så himla coolt, och det bästa på filmen. Men nu till det roliga.
Sandra har just kommit hem till hörne, vattnat blommor, sorterat posten osv. Ordnat lite gott mellanmål (läs längre ner) och sätter sig framför TV:n. Då är det precis den filmen, på precis den scenen på filmen. Nästan lite läskigt.

Men nu spolar vi tillbaka tiden lite till då jag skulle göra ett mellanmål. Som man kanske kan räkna ut så är det ganska tomt på mat i mitt hus just nu, eftersom att the family är borta i hemavish, och jag har vart hos pappa.
Trots det så gick jag på mat-jakt - och jag hittade ett riktigt fynd!
En stackars liten (men älskad) burk Hapå stod inträngd och glömd i ett litet hörn i vårt skafferi.
Hapå? Tänker ni säkert. Det mina vänner är ett fenomenaliskt pålägg från norge. Kanske det godaste som finns. Det går inte förklara hur det smakar, men jag ska försöka ändå. Det smakar som lite... kola-aktigt? Ja, det skulle man nog kunna säga, samtidigt som det är lite åt messmörshållet. Det är i alla fall så gott att jag var tvungen att ta lite pics på mitt fika.


- jag tycker att det borde börja säljas i sverige också, det blir som onödigt långt att åka ända till norge.
Fast det är trevligt dock.

Nu tycker jag att alla ska komma hem, jag vill gosa med alla hundar.
Jag kanske borde presentera dom...
eller äsch, det tar vi senare!
-- Sandra --

Paraplyn är för mesar

Regnet står som spön i backen här i umeå, men jag klagar inte. Jag har sagt det förut, och jag säger det igen. Jag gillar regn.
JAG GILLAR REGN.
Punkt slut, och nej jag är inte konstig eller galen för det. (kanske för andra saker, men inte för det)
Den enda dåliga saken med regn är att folk blir lite tråkiga och stannar hemma och flyr regnet. Jag vill gå ut och ha roligt i regnet istället. Ni kan ju prova själv, om man går ut med attityden att - jag vet att det regnar, jag kommer blir blöt, men skit i det vafan! - då slår jag vad om att ni också kommer tycka om regnet.
regn är mysigt, så är det bara.
Speciellt när det är varmt ute också. Då börjar jag tänka på London, inte för att det regnade speciellt mycket när jag var där, men det är samma varma, fuktiga känsla.

Hur som haver, bort från alla regn-samtal nu. Jag, tess och pappa (sitter i ett träd.. - vars fick jag det ifrån, bara äckligt ju?)
Var iaf och såg på Ice Age 3D idag. Fy fasiken vad bra den var, precis som jag förväntat mig. Jag blir nog aldrig för gammal för att se tecknade, eller jag kanske borde säga animerade, filmer. Dom är ju hur roliga som helst ju. Speciellt gamla disney-filmer också, det roliga är att om man tittar på dom nu så upptäcker man massa nya roliga skämt som man inte fattade när man var liten. I alla fall, dom filmerna i mitt hjärta, bredvid bring it on - och nu även Ice age 3.

Det där med 3D är även en ganska fascinerande sak, jag förstår inte hur dom bär sig åt för att få det att se ut som att man vore inne i filmen - jag har aldrig vart speciellt teknisk av mig, men det är tamefan coolt!
Nästan lika coolt som glasögonen man får. Jag förstår inte vars dom har tagit fram måtten för ett "vanligt stort" huvud, men den källan skulle då inte jag lita på. Glasögonen kommer ju bara i one size, såklart, men måste dom göra dom så förbaskat långa? Den som har ett huvud som dom passar perfekt på tycker jag synd om - men trots deras otroliga proportioner så har jag och min kära vän, tess, bestämt oss för att vi ska börja samla på dom, vilket innebär att vi ska se varje 3D film som kommer ut. På bion visade dom trailer (eller ska jag kanske säga thrillers?) för två 3D filmer som verkade väldigt lovande, så det ska nog bli ett sant nöje att samla på sig 3D-glasögon.



Fina i våra glasses. Man ser helt hög ut, för det blir som konstigt flimmer vid ögonen haha.
Plus att Tess är feg och vågar inte visa hela kortet "för det ser konstigt ut", det var inte meningen att det skulle bli skakigt, men hallå - jag blev ju helt till mig för att Tess var så otroligt snygg. Vem skulle inte bli det?

Men så går det när man umgås med folk som inte vågar bju på sig själv.
Den diskussionen tar vi en annan gång.
-- Sandra --

...

Måste bara säga något om den tragiska olyckan som hände tidigt imorse också, jag kan inte låtsas som att jag är oberörd, för det är jag inte. Jag kände inte killen som dog personligen, men några av mina vänner var riktigt bra kompis med honom, och han var inte ett "obekant" ansikte om jag säger så. Vi gick ju trots allt samma skola - och så bor vi ju i umeå, som inte är den största staden precis, om ni kan räkna ut vad jag vill ha sagt med det.

.. nu när det kommer till kritan vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Till alla hans anhöriga och vänner - jag beklagar. Jag kan nog inte riktigt förstå er smärta, för jag har aldrig vart med om något liknande själv. Men till killen själv vill jag bara säga,
vila i frid.

.. Och låt oss hoppas att sånt här inte ska behöva inträffa mer.

med det säger jag godnatt
-- Sandra --

Alla dansare - Check this out!

Otto Blücker is back.
Och det med besked, kolla in balettakademiens hemsida för vidare information.
You better be there, det ska jag i alla fall ;)

tjingelingens!
-- Sandra --

regnet det bara øser ner!

Och jag blir bløt om både ... lalalla, vad dom nu sjunger!

Idag har jag tænkt ta upp ett ytterst intressant och aktuellt æmne (før min del)
att sova hela familjen i samma rum

Detta kan vara lite fascinerande, i alla fall med våran familj. Ljudnivån ær otroligt høg om man tænker efter, ja, næstan høgre æn vad den ær ute i vardagsrummet just nu.
Ungefær såhær går det till: Mamma ær alltid den som går och lægger sig først, men sen drøjer det inte allt før många minuter innan Jocke "føljer det goda exemplet". Sjælvklart så tar de med sig alla hundarna då också.
Om dom ær krigare så ligger dom och læser nær jag och petra kommer, om inte så ligger dom och snarkar. Alla fem. eller nej, kanske bara fyra, før Rocky brukar inte snarka så værst. (observera att hundar snarkar, och inte lite heller!)
Jag lægger mig och læser, ett måste innan jag ska sova - det ær omøjligt att somna annars! Petra lægger sig och smsar.. Så dær ligger vi, fyra mænniskor och tre hundar. Fyra av oss snarkar som satan, den femte ligger och knapprar på telefonen så att man blir galen, den sjætte och sjunde av oss (det vill sæga Rocky och jag) ær nog de enda som ær någorlunda tysta.
Det ær næstan otroligt att man ens kan somna i allt detta ljud.
Fast som vi vet sen tidigare så brukar jag inte ha så stora problem med att somna, hur mycket liv det æn ær runt omkring mig.. en av mina bæsta, och sæmsta egenskaper kanske.

Ja, nu vet ni ænnu en... ska vi sæga intressant, sak om mig och min familj, lucky you wohoo!
Imorrn så åker vi vidare till lagboda, dær finns det varken rinnande vatten, eller - ænnu mindre internet, så førvænta er ingen uppdatering førræn på søndag!
(okej, det finns både rinnande vatten och el, men det skulle vart roligare om det hade vart helt primitivt, det ær i alla fall underbart att vara dær - huvudsaken!)
Nu ska jag ploga lite..
Hejs svejs!
-- Sandra --


congraaaaaatzzz

sæger vi idag till mormor som fyller 60 år!
Grattis grattis grattis

det blev kanske lite før mycket bullar och tårta før min del, men det ær inte varje dag man får æta gofika till både lunch och middag.

I alla fall så var jag och min syster ute på "upptæcktsfærd" idag. Vi kom fram till att det finns jævligt mycket sniglar hær (ni ska få se ett klipp nær jag kommer hem) - men vi kom æven fram till att kvarteren som mormor bor i påminner læskigt mycket om Desperate housewifes!
Okej, nu får ni inte tro att det ær værldens flottaste hus hær, men det ær inga ruckel om man sæger så. Sen har alla jættegrøna, nyklippta græsmattor, perfekta rabatter med massa fina blommor, nytvættade bilar som står ute på uppfarten (inte minst grannens, han tvættar den seriøst minst en gång om dagen).
Jag hinner inte skriva så mycket mer, imorrn blir i alla fall den sista dagen hær innan vi åker vidare till lagboda.

Jag ska bara bjussa på några fina bilder som jag hittade på datorn :)

Konfa - 05 , jag och min syster.
Hon har på sig en norsk folkdrækt av något slag (min moster och extra-mormor hade också), och  jag kom ihåg att hon tyckte att det var så pinsamt før alla tyckte att hon var så gullig och frågade massa om den osv osv.. Dock kan jag førstå om hon tyckte att det var varmt!
Jag hittade æven en till bild från min konfirmation, på pappa, mig och mamma

haha :)

Nu proppar dom på mig nycklar och massa annat (= pik att jag ska gå och lægga mig, vilket jag ska nu)
sååå piiiiiz yaaaaaaao!
Læmnar efter mig en till sak bara, en tunguzz låt som jag har fastnat før helt. Originalet ær bra, och så æven denna version!!
 
heeeeey yaaaaa, heeey yaaa!
Godnatt
-- Sandra --

Æntligen framme!!

Ja, efter nio timmar i bilen så kom vi fram. Jag hade vældigt ont i rumpan kan jag lova. Ni skulle ha sett vissa stællningar jag hade ibland. Føtterna upp i taket och ryggen i en halvmånesvæng før att kunna se filmen och ja, gud vet hur jag såg ut. Men på ett sætt ær det rætt mysigt att åka bil också. Jag gillar mina och Petras moments vi får nær båda blir helt galna och sitter och har typ disco i baksætet..
Dock gillade jag inte våran lilla benstræckare vi hade i væsterås. Vi var nog fortfarande lite galna, sprang runt och hade oss medans vi lyssnade på Bob Marley. Jag fick den briljanta idèn att jag ska lura petra att jag ska hoppa på henne, men nær jag gør det så knuffar hon bort mig så jag trampar på hennes fot, och trampar snett. Så jag har typ stukat foten eller nåt sånt shit. Inte bekvæmt i alla fall!

Jaja, det ær såna småsaker som førgyller resan!

En annan sak som jag måste sæga ær att det luktar vældigt gott hær! Mormor ær væl lite utav ett trædgårdsfreak, så det luktar verkligen jættegott ute, før det ær blommor øverallt :) Plus att mamma min bakar bullar før tillfællet, æven det ger ju av sig en ljuvlig doft.

Och sen, bara så att alla vet - nej jag ær inte i norge, før min mormor har flyttat till Sverige, så ni vågar skicka sms, ringa osv osv.
Ni får æven inte luras av alla norksa bokstæver heller, det ær bara så att mormors dator fortfarande ær på norska..
Så var det ur værlden!
Nu tror jag vi ska fara och utforska det som hænder på samhællet.
Be back!
-- Sandra --

Ett sista

Jag har ju glömt visa hur det blev när jag klippte mig.
Resultat:


Nä skoja bara, så kort blev det inte..

Nu måste jag springa för alla är helt plötsligt så stressade!
Hejs svejs!
-- Sandra --

Jag bju


Tänkte bara visa en "söt" bild.

Sweet sunday

vars är min ipod?
Inte hemma hos mig i alla fall.. åh, min lilla ögonsten, du är saknad! Hur ska jag nu klara mig? Bil i... ja, många timmar.
Och inga nya filmer har vi heller!

Alla som har tråk ikväll, var inte rädd att skicka ett sms eller två, och ni som inte har tråk. Ja, var beredd på att få ett sms ändå haha! ;D

Ja, för er som inte vet, jag ska bort till min kära mormor för hon fyller 60 år på.. onsdag tror jag att det är. Eller torsdag?
I alla fall ska vi fara ner dit och gratta henne.. och käka lefser! Mumma!
Efter det så blir det lagboda, och förhoppningsvis gröna lund, jag tänker inte ge upp på den fronten alltså!

Jag gillar även att jag har blivit den personen som alla vänder sig till när de behöver prata.. alltså, även folk som är lite halv-randoms. Men ja, jag hoppas det ger er någonting - jag vet inte riktigt om jag är så bra på såna samtal egentligen.. Men en sak vet jag att jag är bra på i alla fall, och det är att hålla en hemlighet. eller ja, i såna här sammanhang blir det väl inte som en hemlighet, men jag är inte en sån som går runt och pratar om det med andra. Kan vara bra för er att veta, om ni nu ens läser detta. Det som sägs till Sandra, stays with Sandra.. (haha, så otroligt fult det där lät)

Nej nu ska jag bara bädda sängen här hos pappa, och sen ta mitt pick och pack till Hörnefors för att pick-packa lite mer så att vi kan åka iväg någon gång!
Ha en bra dag
-- Sandra --

blablabla

Sista arbetsdagen på TC idag (som jag vet tills vidare).
Det är nästan med sorg jag säger detta faktiskt, jag började ha riktigt kul där, jag har även börjat "lära känna" alla... och med det menar jag att.. ja. Jag känner igen alla, men dom börjar faktiskt känna igen mig nu också, haha!
Det kan verkligen löna sig ibland för, ja, nu måste jag få skryta lite - man får ju som grejer lite gratis sådär ibland, man får alltid beställa i baren på en gång även om det är fett med folk, man kan bara glida in utan att behöva visa leg (ja, det är status, och man kan dra med sig sina polare som också är för små egentligen).. Det är nice i alla fall!
Så, tummen upp till TC.. och all personal där. Det skulle bara vara bättre om alla andra kunde inse att det är ganska nice där, uteservering om man vill chilla, dansgolv om man vill dansa - plus att det är gratis!

På tal om TC... hmm.. jag kanske råkade lova att jag skulle följa med på någon fotbollsturnering(?). Det är tydligen massa restauranger som tävlar mot varandra, och de sa att de behövde mitt stöd. De vet inte riktigt vad de ger sig in på då kan jag ju säga.. mina fotbollstalanger har nog aldrig riktigt vågat visa sig, och jag tror inte dom kommer dyka upp inom de närmsta åren heller, om ens i denna livstid.
Men man vet aldrig, jag kanske kan vara cheerleader. Det hade vart nåt. Det verkar i alla fall lockande, dom skulle ha DJ och allt...
Om jag slapp vara med dom ensam bara, så väl känner jag dom inte!
Å N G E S T..
Nej..
Jag borde sova nu..
Dock har jag svårt att slita mig från datorn.
Jag har som en konstig känsla i magen.
Jag är som glad, men jag vet inte varför.
Jag är det bara.
Trött är jag också.
Evelina är sms-tokig.
som vanligt.
Nu ska jag ge mig.
Godnatt.
-- Sandra --

Onsdag?

Jag vet knappt vad det är för dag idag... nu när jag tänker efter så kommer jag ju på att det är torsdag, men jag orkar inte ändra.

I alla fall, en sak som jag vill prata om nu är... DAMDADADAM!
Spontana komplimanger!
Man blir så himla glad när man får en komplimang sådär helt oväntat, som idag - jag kom till jobbet och börjar den vanliga hälsningsstunden. Hej hej, hallå, tjabba tjena, ja ni vet vad jag menar. Då säger ena kocken, nä men vad fin och sommarfräsh du var idag då!
Det är verkligen uppskattat, och man blir glad i hjärtat :) Det gör ens dag helt enkelt.. Så jag ska faktiskt försöka bli bättre själv på att ge komplimanger till folk, för jag vet hur glad man blir! Jag tycker ni borde göra detsamma!

En annan sak som gjorde min dag, även detta hände på TC, var att jag stod där och filosoferade som mest, la några burgare osv osv, sen hör jag ett väldigt välbekant piano-intro som är inpräntat i min hjärna, och som troligtvis aldrig kommer att försvinna därifrån tack vare Johan. De spelar Anna-Lisa Ingemansson - Stockholm, nordens venedig.. TROR NI JAG DOG ELLER? Jag som trodde att det bara var en sedan länge bortglömd låt som någon råkat snubbla över och tagit med till skäret.. Där vi har skrattat och gråtit åt den.
tydligen så finns den på TC också.. men ja. Dom har inte den bästa musiken där heller, så jag är faktiskt inte förvånad.

...

Imorrn ska jag klippa mig! Dock har jag ingen aning om hur.. ska nog bara klippa bort allt slitet (vilket är i princip halva håret kanske, lika bra att satsa på page direkt).

nu ska jag i alla fall försöka få ordning på min förbannade bakgrundsbild någon gång, sen städa sen chilla dill i sängen med lite paris new bff.. bara för att det är så fult ;D
I alla fall, peacein the middle-east!
-- Sandra --

Vad är det med solen?

Jag hade nästan smygtaggat att fara till umelagun, men tydligen så är inte det för oss som är lite äldre. Fuck that shit säger jag bara, när blir man för gammal för vattenrutschkanor och andra roliga vattenlekar egentligen? Jag blir nog aldrig det..
Men i alla fall, det var ett bra andra alternativ, så jag gav med mig och det blev bettnäs istället..
Vilken besvikelse?
När vi har legat där kanske en kvart, max 20 minuter känner vi regndropparna komma.. och komma.. Till slut öser det ner, och folk flyr som om det vore pesten som kom. Även vi. Ändrade planer. Vi tog flykten till Evelinas crib, bytte lite kläder, tvätta håret - sen drog vi ner på stan och Evelina blev lite smyg-ganstah! Hon köpte en cool keps, shuttershades, men det coolaste hon köpte idag var nog tungus-grod-bling-bling-ganstah-halsbandet. Som även jag köpte en likadan, hehe!
Min jakt på nya skor och jeansshorts går förövrigt inte så bra..

Och ugnen på TC var trasig idag.. det var ju en upplevelse det med, tur att det inte var så överdrivet mycket folk idag bara!


Nu ska jag... gå och va cool.. eller nått. Ni borde göra detsamma!
-- Sandra --

RSS 2.0