Chachaaaa

wazzaaaaaaaa?

Egentligen hinner jag inte blogga nu, men vi vet väl alla att mina prioriteringar är inte de bästa..

Okej, nu börjar alla tjata på att vi är sega... corona it is.

-- sandra --

the big Q

What's up allihopa?
Själv sitter jag i soffan, sneglar på simpsons och väntar på Tess. Vi ska fara till Karrååååw och Åsa är nog också där lät det som. Sen är frågan, vad händer där?

Ska man dra till dancehall-kvällen som är på ashcansakfnkdsf? Eller kanske fara på krogen? Eller bara vara hemma och fetta och snacka skit? vi får väl se, vi får väl se.. egentligen borde jag bara vara hemma och ta det lugnt - jag ska nämligen jobba imorgon. Själv!! :O jag all alone i köket, det är ett stort ansvar fan..Lite läskigt faktiskt, men samtidigt känns det bra att dom litar på mig så pass mycket att dom vågar låta mig jobba själv - det är nice!
Men jaa, jag måste erkänna att jag är lite nervis hehe.. håll tummarna för mig så jag inte fuckar upp allting!


.. Vad händer med mig egentligen? Trodde aldrig jag skulle bli såhääääääääär. Pirripirri. Bara knas breee.

-- Sandra --

Känslomässig roller coaster

.. Det var vad gårdagen var!
Mina ögon tåras fortfarande när man ser alla fina kommentarer folk skriver om dig här och var. Och minnesstunden i kyrkan, ditt foto - det var bara droppen. God bless, hoppas du har det bra i himlen!

Hur som helst, trots det nederlaget så kände jag och Tess att vi ville göra något. Så det blev staden en kväll, först hos Fabian och kolla på lite hemmavideos. Ingen är bäst i början om jag säger så ;) Sen så blev det... barabampampaaaaam! Karaokekväll på krogen krogen! Och tro det eller ej, det var faktiskt jävligt roligt! Dock sjöng jag aldrig uppe på scenen, det är faktiskt någonting jag har lovat mig själv, aldrig ALDRIG att jag kommer sjunga karaoke! Däremot gick det ju inte att hålla käften i vårt lilla vip-bås hehe. Jag och Tess sjöng för fulla muggar, alla låtar! Till och med dom vi inte kunde.. Ja, vilket jävla drag vi hade alltså. Tess och Jose fick ju massa go-drinkar och shots också, jag festade till det på cola och mjölk med isbitar. Chaufför som man är... Men det var riktigt roligt, jag tror till och med att det måste göras om någon gång!

Hur som helst, nu ska jag hoppa in i duschen.. Fundera på utklädningskläder? Palla vara "sexig" jag ska vara någe fult haha.

Förövrigt så har mitt knä daaaaaaaaaamp! Det sitter och rycker och har sig för sig själv, asknas! Jaja, gotta go (hoe, vilket rim hehe)
-- Sandra --

.. Två dog

Jag hatar att säga det här, men nu är det fan på rikt.

Det här var kanske inte den bästa morgonen i mitt liv så att säga, verkligen inte alls. Jag ligger där i min säng och försöker vakna till lite så hör jag Petra ropa från sitt rum, Sandra, Niclas är typ död!
Va?
Ja, Niclas Norgren, han är typ död!
Va?

Jag fattade inte. Jag ville inte fatta. Niclas, lillskiten jag har känt sen barnsben ungefär. Han var alltid den irriterande lilla skitungen som skulle cykla med mig hem från skolan och hålla på att retas med mig. Och jag retades tillbaka ofc, det var nästan som en liten hat-kärlek relation vi hade. Sen blev vi äldre, det blev dags för konfirmationsläger för honom och jag var hans ledare. Vem var det som hela tiden skulle vara tvärt emot? Vem var det som alltid ställde till med bus, snodde våra mobiler och gömde dom i hans säng? Jo, Niclas. Jag kommer så himla väl ihåg just den där stunden - där uppe i deras sovsal, jag och Hanna var typ desperata men icket.

Vi var inte världens bästa kompisar, det var inte så att vi brukade ringa och snacka osv, men när vi väl träffades så kändes det som att du var en person man kunde lita på. Alltid go och glad, och trots dina bus så var du verkligen god rakt igenom. Det känns konstigt. Du har alltid funnits där och liksom kommit och smågnabbat i bitar av mitt liv, men nu är du borta. Du kommer aldrig komma där igen, på cykeln, mitt i natten och vara överglad och.. ja, vara du.

Det är verkligen hemskt det här som har hänt, men jag hoppas du har det bra där du är nu..
Vila i frid!


Jag kommer sakna dig..! (christoffer persson)

http://vk.se/blaljus_artikel.jsp?article=309801&category=700

-- Sandra --

Alla dog

Alla bara slutade höra av sig, jag börjar ju bli orolig. Inte finns det någon rolig inne på msn heller. Faaaan. Jag som känner mig så social just nu!! Bli inte förvånade om ni blir sms-bombade hehehe! hahahohohihihehehöhö.

Det blev lite dramatik när mami och jag var på väg till volvo för att hämta Jocke.

19.45 kom larmet.

Vi körde förbi där typ 19.55 kanshiiii? Min fråga är bara, hur lyckas man? Kolla skylten, helt nermosad mot marken, och hur lyckas man ha precis rätt hastighet så att man inte voltar helt, utan bara så man hamnar på sidan? Skillat minsann. Man kan läsa lite mer om det här.

Nu är det bara softa, chilla, hänga som gäller. Jag tror jag ska måla naglarna i någon fin färg, och sen slå mig ner i soffan och njuta av pirret på läpparna. Jag hittade nämligen det efterlängtade eucalyptus-lypsylet. Eller egentligen var det inte rätt, men bättre än ingenting!
signing out!
-- Sandra --

Godmorning starlight

The earth says hello! :D

Okej, jag har faktiskt vart vaken ett tag nu, men man måste ju göra vissa saker innan man hinner komma till bloggen, t.ex kissa, låta hundarna kissa (vilket tar en jävla tid för dixon på morgnarna), försöka göra sig någon slags frukost, kolla cafeworld... haha nä. Men nu sitter jag här med min kopp av... panodil-te? Jag har sån jävla mensvärk, och de enda värktabletterna vi hade hemma var panodil 125 mg eller nåt, som om dom kommer hjälpa? Jag tror att mamma har snott med sig alla bra till jobbet.. tsss. I alla fall så hade vi något pulver från panodil också, och det var 500 mg - så jag satsar på det istället. Men det luktar lite funky.. nej, men typ läkerol luktar det!! En liten svag doft av mentol har den också som gör att det tåras i ögonen när man luktar på det - ja, jag har inte vågat smaka än. Det är så varmt fortfarande.
Okej nu smakade jag. Det var lite läskigt, typ halstablett i flytande form, men det stod ju att det var svartvinbär- och mentolsmak!

Gud vad jag babblade iväg om det där. I alla fall, jag ska försöka få i mig den här skiten nu så att jag kan börja min lilla spa-treatment. Sen ska jag nog försöka svänga ner på stan en stund också. Så tjips vips, hejdå!
-- Sandra --

Något less.

Idag var en helvetesdag på scandic. Punkt.
Men det hade sina roliga stunder dock - det är dom man får tänka tillbaka på.

"Men alltså.. jag blir inte klok på det där med svarta hål. Jag lovar att hela universum är som en såndär ballong man kan vrida och vända till olika figurer och just i dom där vridningarna är svarta hålen. ÅH!! ÅH!! Och därigenom åker all vår skit och våra dumma handlingar som vi gör och samlas likt en tarm, och det är det som är KARMAN!"

Vi hade djupa disskussioner om karma, sanningar (vem bestämmer att gräset är grönt egentligen? Vem vet, det kanske är rosa) - och universum. I en hel fucking timma satt vi och bara flummade iväg hur mycket som helst, det gjorde min dag.

Men ja.. mensvärk så det bara sjunger om det också, jag gillar att man får extra ont i knäna då också. Jag gillar att ha ont överallt.
- paus för att lägga mig ner på golvet och knäcka ryggen -


Jag var även på stan och storshoppade lite vardagslyx-grejer. Jag kände att det var dags, och när jag ändå har råd så varför inte unna sig lite nya fräscha grejer. Jag är inte en såndär person som orkar ta kort på allt, så jag skriver en liten lista istället om ni vill härmas och köpa samma coola grejer som jag.

¤ Nya rakblad till  min rosa fina hyvel
¤ Skrubbvantar
¤ Foundationborste
¤ Dove's supreme silk lotion
¤ En ansiktscreme från neutrogena
¤ Två olika sorters ansiktsmasker
¤ Nån slags "toner" som ska vara bra mot finnar
¤ Sist men inte minst make up stores lip care mix

Jag tror det var allt, så imorrn kommer jag ha ett litet hemmaspa och det ska bli riktigt jävla skönt!
Skrubba skrubba skrubba skrubba bort din sura min!

Nej, nu ska jag gå ner och tvätta ansiktet, bortsa tänderna osv, sen slå mig ner i soffan och titta på desperate och christine! Antagligen så låter man familjen spela in alla program man missar när man jobbar, hehe!
(men tycker ändå jag har rätt till det, följer i princip bara tre-fyra program i veckan, DH, Greys, Gossip och one tree hill ofc!!)

See yaa babes
-- Sandra --

I väntan på mina äpplen..

... På café world.
Jag har tänkt på en sak - hur orkar alla storbloggare? Seriöst, dom bloggar typ sjuhundratusen inlägg om dagen, själv blir man nöjd om man orkar knåpa ihop ett inlägg. Eller nej, vissa dagar kan man faktiskt få något ryck och typ göra många inlägg, men hur orkar alla storbloggare vara så VARJE DAG? Det är nästan att man blir.. ogillande mot dom, precis som sådanadära människor som är superglada varenda evigaste dag. Varje dag kommer dom med sitt solstrålande leende. Själv går man där trött som ett cp och less som jag vet inte vad - då pallar man inte sådana människor.

Gud vad flum jag blev nu, men ibland undrar man vad dom har för superpowers!

Igår hade jag och mamma myskväll, vi hade tända ljus häruppe och såg på Harry Potter. Eller okej, jag sov väl genom halva filmen som vanligt, men ändå... Det var mysigt med ljusen - jag undrar varför vi inte har dom tända oftare!

... Jag känner att jag hade verkligen inget vettigt alls att skriva idag, men jag kände ändå för att skriva av mig. Så plus i kanten för er som orkat läsa allt! Verkligen, ni är tappra krigare fan. Jalla peace och hej.
-- Sandra --

Hejsan världen

Haha.
Nu är det slut, tut.

Nej. Igår var det riktigt nice på krogen! Det var inte sådär överdrivet mycket folk, så det gick faktiskt att dansa på dansgolvet, och det var vad jag gjorde - all night long! En viss person hade druckit red bull också så han var ju övertaggad till tusen, så det smittade av sig och gjorde mig ännu mer galen, och vi dampade verkligen lös på golvet! det var riktigt riktigt nice, och SKÖNT! Det är skönt i kroppen när man verkligen bara får dansa och släppa lös, ingen bry om det ser fult eller konstigt ut, jag var galen, alla andra var galna - allt var galet!
Sen igår var en såndär dag när allt och alla började prata med en igen, what's up with that? Jag klagar inte, men jag fattar inte hur det går till, vissa dagar finns man inte, andra dagar får man all uppmärksamhet i världen.
Men det gär en glad, iaf när man får fina komplimanger av personer man aldrig ens träffat förut :)

Sen känner jag mig ärad - jag har skjutsat en stor kändis som är signad på "glocalnet". Haha internt, det är inte meningen att ni ska fatta ;P

Jaja, nu ska jag gå och steka några pannkakor så jag kan äta dom till Desperate housewifes!
Vi hööööööres.
-- Sandra --

Kloka ord

Oskar 3 år.
"Vi barn hjälper varandra, vi vet vad vi ska göra."

Det kommer att bli en klok man det där.

.. Förhoppningsvis!

-- Sandra --

lalalal

Uppdatering från där det händer - Scandic!

Tess jobbar och jag softar med mina bananchips - HEHEHEHE. Det är så det ska vara. Nej, jag ska bara lämna mitt romantiska meddelande till jimmy, sen pysa hemåt för att ta hand om lill-brorsan!
Tonight's gonna be a LUGn night.. med lite idol och grejer förhoppningsvis.

 See yaaa
-- Sandra --

.. och så fortsätter vi.

Direkt från det ena till det andra.
Jag har nyss kommit hem från en ganska random, men jävligt rolig och trevlig kväll. Jag och Tess tog vårt pick och pack och drog till stora staden - Umeå. Väl där kirrade vi ut våra biljetter till twilight kvällen (taggaaaaa) och sen drev vi runt, stannade lite på donken. Jag menar, det är ju verkligen the place to be alltså! Softa med alla fjortisar som häller i 3,5 i McDonalds-muggarna och dricker sig fulla, hur coolt är inte det på en skala?!?!
Vi softade lite på Wayne's - men slutligen hamnade vi på den bästa stationen, min bil.
Det är sjukt hur roligt man kan ha i en stillastående (kall) bil om man har en ipod, rosa ballonger och rätt sällskap. Jääääävligt flum. Det ska nog täcka hela upplevelsen, vi sjöng och hade oss, rappade lite, tränade lite boxning.. Tittade på stjärnhimlen (som ej existerade ikväll) och hade det... jävligt roligt helt enkelt!

Men jaja, ingen kommer förstå - det kommer stanna mellan mig och Tezziiieee.

Jag har även hunnit med en liten chit-chat med en gammal.. tja, typ bästa vän var det nog egentligen. Det var väldigt uppskattat, men det är illa när man inte pratat med varandra på så länge att det första han utbrister är.
"Shiiiieeet, din röst! Den har förändrats"
Så mycket kan den väl inte ha förändrats på några månader?
Hur som helst, me miss, kom hem och hälsa på i alla fall?!

Nu tänkte jag avsluta kvällen med en lista som jag snott från Julia!

10 favoriter:
Färg:
lila
Mat: Allt förutom pytt i panna och pulvermos!
Band: Coldplay
Film: UPP!
Bok: Twilight, Harry, Millenium - typ de flesta!
Sport: Dans? Eller ja, friidrott och gymnastik..
Årstid: Summer all year! Och lite vinter/vår och höst också..
Veckodag: Jag har ingen favoritdag, allt beror ju på innehållet i dagen!
Glassmak: eeeeh, tough one! Typ saltlakrits, och vanlig vanilj bara
Tid på dygnet: Beror helt på!

9 för tillfället:
Humör: Glad :D
Smak: Tandkräm
Kläder: Pyjamas 4 life
Bakgrund: ... TV:n?
Nagellack: None, kör naturellt!
Tid: 01:30 (ojoj, sovdags!)
Omgivning: Lite väl stökig...
Irritationsobjekt: Clementinskalen som ligger på skrivbordet

8 första:
Bästa vän:
Mattias
Screen name: eeeh, va?
Husdjur: Nån katt skulle jag tro, men egna, mina råttor! :D
Piercing: Öronen, och enda ;)
Förälskelse: .. Återstår att se?
Musik: Dr Alban! HAHAHAHAH
Bil: Nissan sunny, min älskling ;)
Kyss: snor julias svar, hmm, inget jag vill nämna ;)

6 senaste:
Mat: tacopaj! Eller nej, kladdkakan på waynes..
Dryck: varm chocolateeee
Biltur: Vägen hem med Tessan.
Kyss: Fick en rejäl morgonkyss av dixon imorse!
Spelad låt: Michael Jackson - The way you make me feel
TV-program: criminal minds!

5 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:
nope
Badat naken: faktiskt
Varit med på TV: En gång filmade dom mig när jag cyklade till skolan ;D
Kysst någon du inte känner: Hur mycket räknas till känner?
Gjort något du ångrar: inte vad jag kan komma på nu, eller jo! haha

4 saker:
Du gjorde igår kväll:
Dansade på gympan
Du kan höra just nu: babbel från TV:n
Du inte kan leva utan: .. familj, vänner osv osv.. syre?
Du gör när du har tråkigt: galna saker, eller spelar kungen..

3 personer:
Du kan berätta allt för:
Om det ändå vore tre personer.. nej, men mamma osv
Du tycker om: För att ej diskriminera några familjemedlemmar, Tess, Evelina & moii!
Du inte gillar: .. Det finns några, men känns omoget att skriva ut på blogg?

2 val:
Kaffe eller te:
te!
Vår eller höst: Båda, höst = fin och mysig, vår = slalom i stugan!

1 önskan: Att jag kommer få en rolig och random morgondag.

Nu, natti natti!
-- Sandra --

Draft: Okt. 22, 2009

Hahaha, hur söt får man bli?


Ingen bryyyyy! Så känner jag idag. Palla?
Nej. Inget har jag att blogga om heller, men jag tänkte ge det en chans ändå.

Jag och Tess har bokat biljetter till nattvisningen av new moon - HELL YEAH! Det kommer bli bästaste bäst! Först twilight, sen new moon. Vi kommer till och med få se den före alla andra, okej, bara en dag före, men ändå! Jag taggar, vet ni hur länge jag har väntat på den här filmen? Och vänta är ju något vi inte tycker om!

Jag är förövrigt lite besviken på Tyra Banks show, hon har ju typ bara en massa gamla klipp som hon visar och sen - be right back. Detta gillas INTE. Fantasibrist kanske? Inte okej för dom som ska ha en talkshow, hon borde låta sig inspireras lite av Ellen, hon har alltid bra shower även fast hon hållt på i typ tusen år.



Oj, dags att publicera det här inlägget kanske. Jag lyckas alltid glömma skriva klart och publicera ordbasjandet, men nu kommer det - typ hundra år efter!

-- Sandra --

aaaaah shiit!

Alla Dawid-dansare, kommer ni ihåg den här?



Den var galen! Jag satt och bläddrade runt lite hipp som happ på min ipod och då kom den här gamla goingen fram. Jag tror aldrig jag haft en dans som var så jobbig - seriöst. Man var tvungen att använda varenda liten muskel man har i kroppen för att hinna med och inte göra så att det såg allt för cp ut.

Men så är det iofs med alla Dawids koreografier, rätta mig om jag har fel?
Nej just det, skulle inte tro det ;)

Igår så kom jag och Fredrik "ut" på sydan. Det betyder att vi avslöjade att vi har ett gemensamt syskon osv, och Lina blev helt förvirrad, haha - hon är allt bra söt den där lina!

Idag har vart en liten seg dag, så därför ska jag inte dryga något mer, utan jag ska bädda ner mig i sängen och somna till criminal minds. Sena kvällar på kanal fem är fan i mig de bästa! Sådeså.
-- Sandra --

Svettigt värre

Så blir det när man håller på och rör sig ondödigt mycket. Hålla på att flänga runt sådär, shit Sandra. Du kommer ha träningsvärk imorrn. Sandra gillar även att skriva om sig själv i tredje person. Ett ytterst intressant perspektiv.

På tal om det. Undra hur andra ser mig egentligen? Tänker ni samma om mig som jag själv gör? Har vi samma uppfattning om denna underbara, vackra, snälla Sandra. Haha, nej jag skojar bara (eller jag kanske ska skriva, nej jag ssssK). Men det tål ändå att tänkas på, tänk om ni ser på mig på ett helt annat sätt än vad jag själv tänker att andra borde tycka att jag är?

Hur som haver, man blir ju helt yr av att tänka på sådana dära saker, så jag tror jag ska ge mig nu. Just nu skulle jag dock vilja efterlysa min kära internetbank-dosa!! Den är helt borta, dead and gone... :( Jag undrar om den är på scandic? Men det var ju typ år och dar sen jag använde den där? Jag har förmodligen bara lagt den på något ställe som jag tyckte var jäävligt smart just då, "men här kan jag ju ha den, det blir perfekt ju" - men nu är det helt kapooof, borta ur huvudet. Så alla mina vänner, om ni är och chillar hos mig eller något och råkar hitta en såndär dosa, jag är er evigt tacksamma!!

Nu ska jag dock ta och shake my laffy taffy ner för trapporna och hoppa in i duschen, känner mig sjukt äcklig för tillfället.
Och ikväll blire scandic.
-- Sandra --

Check my swaggaaaaaaa

Jag tror jag har en liten thiing med att skriva många likadana bokstäver efter varandra, som att man liksom dröjer på ordet forevaaaaaaaah. Jag hoppas ni läser det som jag tänker det. Eller okej, jag kan erkänna - jag tänker det inte bara, utan sitter typ för mig själv och säger i princip allt jag skriver högt, åtminstone alla dryyyyyg ord hehehe.

Idag var jag på stan med Karro och Tess, och guess what? Sandra is going girly-girly. Eller nej, inte riktigt än, men det är på G. Jag inhandlade i alla fall ett par jäääävligt snygga ankelboots må jag säga. Lite väl höga klackar kanske.. fast nej, ska det va så ska det va!! Och sen är det lite nitar och sånt bak på hälen och på klacken. Grymma! Jag tror Tess blev lite avis, hehe :]

Annars då? Jo lyssna på det här, jag tittar på herkules för tillfället! Hur bra film som helst ju, jag har sagt det förr och säger det igen, disneyfilmer kan ALDRIG gå fel.
Och herkules är ju såklart en stor favorit, den är fan bäst på många sätt.
Sen sitter jag och lanar lite café world på face, jag har dumpat allt det där med farmtown/farmwille nu, det är ju totally ute! Nu är det café world som gäller, punkt slut.

yayaya, nu ska jag forstätta titta på herkules, hane bra hörreni!
-- Sandra --

confessions

Täcket har vart min bästa vän idag. Jag känner mig som en såndär liten unge som har en snuttefilt när jag går runt här, inlindad i mitt underbara täckeeeeeee. Hela dan, varje dag. Varför kan inte alla människor bara skita i allt som har med mode att göra, och istället bara bära kläder som är gjorda av täcken? Vet ni hur tungt det skulle vara. Bra också, för man behöver aldrig frysa benen av sig som man alltid lyckas göra på vintern osv..
I mitt nästa liv ska jag bli ett täcke..

täcke täcke täcke.
Sandra loves her täcke <3
Sandra + täcke = sant
Sandra <3 täcke



Så. Nu tror jag vi är helt på det klara med att jag gillar täcken. Och vet ni vad, nu när jag skrev det där kom jag att tänka på en annan sak. För några dagar sedan pratade dom på vakna med the voice om olika konstiga lukter som folk gillar - och jag har verkligen en sådan lukt. Ni kommer dö när ni läser det här, men skumgummi-madrasser. Sånadära gamla, gula skumgummi-madrasser. Can't get enough av den lukten alltså! Den är helt underbar. Det känns som att hur mycket luft jag än inhalerar genom den där madrassen så skriker hela mitt sinne, hela min kropp bara; MER MER MER!!
Det är som en drog.

Sen gillar jag ju det gamla vanliga också, nyklippt gräs, nybakade bullar, SKOTER, bensin osv osv. Även den där lukten som kommer när man blåser ut ett ljus.. Lite juligt sådär.

...
Haha ja, det är helt otroligt vad saker det kan komma fram när man sitter lite sådär flummigt trött framför ett nytt "dokument" och med ett tangentbord under sina fingrar. Men nu vet ni i alla fall lite nya saker om mig. Nu är det dock slut för idag, tack för idag med min lilla confessions-stund jag spontant hade här, jag ska sluta innan jag spårar totalt. (För ja, det känns som att jag är i ett sådant tillstånd där jag är kapabel till att göra lite vad som helst för tillfället)
Back to the tandborstning, sen blir det nog lite läsande tills ögonen däckar ihop
Godnatt
-- Sandra --

chilla lään

Lördagen den 17 oktober 2009, vad hände?
Det var ganska random må jag säga.

Jobb 10.00 - 21.00, nådigt less kan jag lova. Speciellt efter att ha haft en ganska dålig nattsömn (jag fick inte somna till någon film, då sover jag aldrig lika bra - det är rätt skummt och sjukt).
Hur som helst så var jag typ zombie när jag kom hem. Pallade ingenting egentligen, men någonstans lyckades jag samla kraft ifrån, då blev det duschen - sen krogen.
DJ jamalde - my kind of music säger jag bara, do me gjorde min kväll! Sen var man ju mer... mottaglig(?) - i brist på bättre ord - när vissa dansade med en än andra. Det är kanske ett minus när man inte har någon tjej-kompis med sig ut på krogen, killar fattar inte när manbehöver "hjälp". You girls know what I'm talking about ;) Men neeej, här fick jag sköta allt själv minsann. Jaja, ingen katastrof.

Men nu till det mest randoma av allt, jag fattar inte hur jag orkar. Jag har kommit hem, chillar vid datorn, har just borstat tänderna osv osv, så får jag ett sms av ensam_pojke_24. Det hela slutar med att jag irrar mig iväg mot umedalen klockan tre på natten - ej normalt, iaf inte med tanke på min dag. Men det var riktigt trevligt faktiskt, måste göras om. Det känns som att jag har massa planerade, men ändå oplanerade filmkvällar och dylikt med lite olika folk hit och dit på lager nu. Man kanske borde ta tag i det här.. hmm, frågan är om man skulle palla två på en helg? Det hade ju vart det ultimata, men det kommer nog inte funka. I alla fall inte för mig som somnar till alla filmer jag ser i princip.

Men jaja, nog om detta.
Nu ska jag förflytta mig till soffan, gärna med täcket också och gråta lite till greys anatomy och one tree hill.. och just det, gossip girl för fan! .. och top model. Det ser ut som att det kommer bli en kväll framför TV:n ikväll.
Peace jaooo
-- Sandra --

Att fara eller icke fara, det är frågan!

Nej, jag vet redan att jag ska fara, men frågan är bara hur jag ska orka lyfta mitt ass från den här stolen och pallra mig in i duschen.

Ingen vet ingen vet.

Nej woopidoo, nu äre dags å duscha!
-- Sandra --

Nu

Jag har sett världens finaste, underbaraste, braigaste, bästaste film idag. UPP!
Jag finner inga ord, den var bäst helt enkelt. Söt, rolig, charmig, spännande - och den hade verkligen en annorlunda handling, ett annorlunda koncept!

Jag säger bara, se den!!

I övrigt så har kvällen vart lite random, körde runt hit och dit, hälsade på både plaza och syd idag (det är ändå skam, enda dagen i veckan man inte jobbar så far man dit och hälsar på haha). Körde runt och utforskade några ställen, dock blev det ett antal missar där ett tag men.. haha ingen bry!
Sen slutade det hela med en chill filmkväll @ fabian.

Jag borde verkligen sova nu.

..

..

Men det enda jag har på huvudet är -- Annaa Ankaaaa -- *snurra på fingret*
Bajs på dig Tess.

EKORRE!

För jag älskar dig.. :D

-- Sandra --

Ännu en dag på syd..

ojojojojojOJ
Jag säger då det. Idag har inte riktigt vart en normal arbetsdag - icket! Det hela börjar med att jag blir supermobbad av jimmy för att jag hade ett för urringat linne enligt honom. Vad vill han, ska jag gå runt med polo-tröja eller? Ursäkta för att jag är tjej och har BRÖST.
Sen så var vi tvugna att städa ur våra skåp - jag fick typ värsta skolavslutningskänslan.
Efter det så blir det stress stress stress, och vi har ingen potatis hit och maizena är slut dit - INGEN BRY! Fast jo, bry - Jag fick ta bilen och köra till plaza för att hämta grejer vi behövde. Men det var trevligt att träffa Magnus igen må jag säga. Dock var det lite nervöst att ha Jimmy i baksätet, jag trodde aldrig jag skulle få ha Jimmy som passagerare... Livet är oväntat.

Hur som helst, när jag kom tillbaka så vet jag inte vad som hände heller, jag tog en fikarast eller något för att langa över musik till Linas dator i typ 20 min, uppskattat? Från vissa håll iaf he he...
I övrigt - Var det kaaaaaaaos! Nej, inte kaos, men det var typ knas. Och JÄÄVLIGT MYCKET ATT GÖRA.
90 kg köttfärslimpa, den ni!

Sen även, ett citat från några poliser idag (som bevis på hur mycket dom äter, det är groteskt! Sjuka mängder!!)
Polis 1 - He he, jag har ätit 75 köttbullar nu minsann..
Polis 2 - A, men jag har ätit 78!
Polis 1 - Men va? Det är ju tre mer än mig!! Hur orkar du?


Ja, hur orkar man? Det är ju frågan. Jag säger bara 40 kg potatis, 20 liter gräddsås och en helvetes massa köttbullar! Inte konstigt poliser har en tendens till att lägga på sig några kilon.

Men ja.. trots att det har vart lite eljest idag så... jaaa, jag vet inte. Vi hade som en mysig stund där mot slutet, alla var samlade och vi chillade lite bara. Det var nice!

Men nu mina vänner ska jag avnjuta min drickyoghurt med miljarder goda bakterier, sen.. ja, vette gudarna vad som händer!

-- Sandra --

P.s. Tess, nu funkar stereon!! D.s.

freezing

It feels like I'm sitting in a fuckin' freezer!

Vad är det med kylan? Det är inte okej att behöva skrapa rutorna på bilen varje dag. Det är inte okej att man ska behöva sitta med tre lager på kroppen - och sen även toppa det med en mössa. Det är inte okej att behöva frysa!!
Ge mig värmeeeeeeeeeee!
Just för tillfället har jag ingenting emot den globala uppvärmningen, sådeså.

Så, vad hände igår?
Jo mina vänner, när jag skulle duscha så slutade vattnet funka!! Bara sådär helt plötsligt. Det var inte så uppskattat och jag fick typ panik, för jag skulle vara på scandic inom en halvtimme, och där stod jag med balsam i håret och utan vatten. Som tur var så hade vi en dunk med vatten som vi sparat sen förut någon gång - dom stängde ju av vattnet hit och dit förut, jag fattar inte vad det är dom håller på med här, men det måste ara en jävla total-renovering eller nåt. Iaf med tanke på hur ofta det kommer in folk hit på dagarna och ska borra, såga, spika och dona.

Förövrigt så börjar jag bli lite less på poliserna, rena snyltare är vad dom är. Dom säger att dom ska komma typ 170 pers och äta middag - Men nej, då kommer det kanske 250 poliser istället. Inte COOLT. Vi får slut på mat var dag. Dom måste seriöst typ kopiera sina kuponger eller nåt..

Men jag är kissnödig som ett as. Så gotta go, sen är det ju 7th heaven! Jihaaaaaaaaaa
-- Sandra --

word up

Polisen kommer ta mig!
Jag vet inte om jag skrivit om min dröm här i bloggen, drömmen när jag blev tagen av poliserna för att jag bar runt på min knivväska i allmänheten.
I alla fall, den och min dåliga procent på hur "lucky" jag är idag bådar inte gott! Det kryllar nämligen av poliser på scandic syd, närmare runt 200 stycken med full mundering, handklovar - pistoler och hela kittet liksom! När man svänger in på parkeringen är det den här: polisbil, polisbil, polisbil, polisbil, polisbil, polisbil, VANLIG BIL, polisbil, polisbil, polisbil, polisbil, polisbil, VANLIG BIL, polisbil, polisbil, polisbil, polisbil, LASTBIL, BUSS, polisbil, polisbil, polisbil, MIN BIL, polisbil, polisbil... typ så..
Men vad vara alla dessa poliser?
Jo förstår ni, det skedde ett mord på scandic syd i helgen, typ värsta massmordet :O
Neeeeeeejööö, zerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!

Det är tydligen något viktigt blahablaha topp EU-möte här i umeå för er som inte visste det. Så därför måste dom kalla hit en jävla massa poliser, varav alla bor på scandic syd typ... Om jag fattat det hela rätt?
hela veckan ska dom vara här i alla fall, och jag lovar er, det är sjuka mängder mat! Så mycket mat som det gick enbart till poliserna ikväll har vi nog aldrig behövt producera någonsin för en kväll i scandic syd's historia. Så nu vet ni det.

Annars då?
Det var svinit-äckligt-jävla kallt imorse!! Eller till och med hela dagen. Det är INTE OKEJ. Och vet ni vad, bara för det ska jag lägga mig i soffan, täcket på - och strejka! Strejka mot den här fucking kylan som förtär mig innifrån. Den dödar mig hårt och långsamt, jag är frusen ända in i märgen!
Så hejdå datorn, hej soffan, täcket och desperate housewifes!
-- Sandra --

he he

Ja, jag är lite off, jag har asmycket jag vill skriva - men ni får vänta till imorrn helt enkelt. Sandra needs her beauty-sleep!

-- Sandra --

remember my name!

Jag känner att nu är det inte tid för att skriva ett blogginlägg. Det kommer bara bli emo och deprimerande och sånt vill vi inte ha här på min blogg inte. Ingen cut cut emo-blogg här!

Hur som helst så var fame bra bra bra!
I like it.
Se den.

Baby are you down?
-- Sandra --

ciaoo

Gråt, gråt och tårar. Det blir alltid så när jag tittar på one tree hill, jag är en riktig sucker! Antingen glädje-tårar, men för det mesta ledsna tårar.. Hallå, det är ett tv-program! Hahaha, men så går det om man är sådär överdrivet känslig som jag är ibland.

Jag var bara tvungen att säga det, nu ska jag slänga i mig lite mat snart (tror jag iaf, haha) och sen ska jag och Petra fara på bio.. Gissa vilken film? ;)

-- Sandra --

Lördag in my mind.. But thank god it's friday!

Idag har det vart storstädning här på östermalmsgatan. Eller i alla fall för mamma Lilian's del. Hon blev helt crazy och slängde saker hit och dit, inget gick undan hennes "kasta-humör" som hon så fint uttryckte det. En sak kan vara ganska rolig med storstädningar, det är att man hittar gamla grejer som legat och gömt sig i någon bortglömd vrå, som t.ex. idag så hittade vi min *host* fina kavaj *host* som jag sydde på skolan i kanske åttan, nian? Jag var bara tvungen att modella lite med den.

Klaga ej på min sovfrilla - okej?
Och sen kan man ju undra vad som hände med knapparna, men jag kom ihåg att jag tyckte dom var fett coola då - min kavaj var ju helt inne då fo shooo!

Hmm, knasigt. Det var ju massa grejer jag skulle skriva om, men nu komer jag ej ihåg. Vi kan väl börja att prata om mina konstiga drömmar som jag har haft den senaste tiden - då kanske resten kommer tillbaka sen.
Så ja, på senaste tiden har jag haft lite knasiga drömmar, och dom handlar typ alltid om samma sak. Nämligen att jag dansar, senast inatt så drömde jag att jag, Evelina och Otto(?) började dansa i någons vardagsrum på en hemmafest. Jag vet inte riktigt vad som hände där faktiskt haha, vi hoppade som galningar i soffan - alltså det såg helt sjuuukt ut! Men nu till det värsta av ALLT!
I mina drömmar har jag av någon anledning alltid glömt att ta på mig min BH!! Och det kommer jag ju på alldeles för sent förståss, alltså, inte förrän jag börjar dansa. Sen så filmar vi in det i min dröm och jag får bara en såndär jättejobbig känsla. Jag gillar ju nämligen inte när folk dansar utan BH (vilket ni kan läsa mer om här), speciellt inte när jag gör det!
Huuuvaligen.

Nej vet ni vad, det ville inte komma tillbaka till mig, det jag tänkt skriva om alltså. Jag går och tar mig en skål med glass och hjortronsylt istället - eftersom att bakningen inte blev av. Och jag behöver någe söööött!!

Men först!
Två snygga egoliciousa bilder



Mycket mycket söta och fina. Helt seriösa sådär.

I'm out
-- Sandra --

nitton suger

Seriöst, vad är det för mening med att vara nitton år?
Man får inte göra mer än vad man fick när man var 18, man får inte gå på systembolaget, vilket inte gör mig så mycket, men jag kan täkna mig att andra kan tycka att det är drygt. Vi får dricka alkohol, men inte köpa den själv?  Vi får köra bil, köpa snus och cigaretter, men det får man ju när man är arton år också, men det som är sämst - man kommer inte in på några klubbar! I princip alla klubbar här i umeå har 20 år som åldersgräns. För att man ens ska ha en chans att ta sig in någonstans gäller det bara att ha kontakter, och det kan kännas väldigt drygt ibland att behöva hustla sig in överallt.
Men samtidigt suger det att vara på ställen som är 18+ för då är det bara massa "småbarn" där, sånt är inte ens roligt. Varför kan dom inte ha klubbar som har 19 som åldersgräns? Det hade vart det ultimata.

Men jag antar att det inte är tänkt att man ska få ha ett roligt uteliv här när man är under 20 år. Jag ska seriöst starta en egen klubb vafan, den kommer bli den bästa! ;D
Vilka är på?

-- Sandra --

Randooooom

Wow, jag kom in. Bloggen verkar inte vara på min sida idag, men skitsamma.

Idag när jag slutat jobba, eller "jobba" (vi satt mest och kollade på fula videos på youtube, varav en kommer komma nedan.. och så käkade vi chocolateeee) så for jag till shell för att fylla upp min nästan snus-torra tank litegrann. När jag står där och koncentrerar mig som mest så hör jag ett avlägset, "Sandraaaa.." Det var ingen mindre än Evelina!! Vilket roligt sammanträffande, och som grädde på moset så kommer massa andra.. hmm, bekanta (jag kan inte säga vänner, men jag vet vilka de är, och dom vet nog vem jag är - med tanke på alla kvällar på tc i somras). Evelina känner dom iaf.. eller bättre än mig!
Jag vet inte  vart jag ville komma med det här, men det kändes bara wierd, ofta man ska träffa så många man känner på ett sånt random ställe som shell klockan 10 på kvällen?

Sen så var det massa snyggingar på syd idag. Vi har nämligen en grej som heter sportmål på scandic. Alla i köket hatar det, jag älskar det! Det är alltid massa snygga idrottskillar i restaurangen, ikväll var det till och med två lag - så massa hotties! Haha, det är sådana tillfällen man önskar att man vore servitris istället.
Jag måste faktiskt få erkänna att det kan vara lite tråkigt att man aldrig får träffa kunderna, eller gästerna kanske är ett mer passande ord, när man jobbar i köket. Det är därför jag mer än gärna alltid erbjuder mig att plocka in buffén osv, det är så roligt när man får prata med gästerna. Sen gjorde jag även ett stort steg idag och svarade i telefonen!! Jag med min telefon-fobi, det var hemskt! Men jajajaja.. Jag måste verkligen försöka träna bort det där, det är inte som att det bits precis, eller?

Men nu till videon jag tänkte lägga ut!
Det här mina vänner är uppföljaren till fågel fågel! Det är lite mera fågel, men även KATT (uttalas; keeatt!)

Det är roligast på slutet när han kallar sig själv för fågel-turken, hahahaha

Nu är det puss och godnatt för min del
-- Sandra --

My goodies


Här ligger jag i min säng och filosoferar. Varför fick inte jag större bröst för?
Kolla själva, det är ju extremt snyggt och sexigt. Jag vill också få pris för att ha big boobies..



Nej dryg morgon-humor, eller snarare förmiddags-humor!

Vad händer idag då? Något rologt? Spännande?
Själv ska jag bara slappa, som varje dag, he he.. Men jag ska även jobba på syd ikväll. Undra med vem dock.. äsch, ingen bry!

Det här blev kanske det sämsta blogginlägget i världshistorien, men vad gör man inte om man är på dryg-humör
 och har slut på fantasi för tillfället?

Jag kan i alla fall säga att det blir utgång på lördag, det är efterlängtat. Jag börjar komma igång igen - jihaaa! :D
Nej, ni får ursäkta mig för att jag är dryg.
Peace peace peace

-- Sandra --


Photoshopparn på G

Jag har ont i nacken. Jag känner att jag har en knöl där, men jag är osäker på om det är en knut eller om det är en kota. Haha, så himla sämst att jag inte ens kan känna skillnad på dom!
Men men, en fet sjal på det här ska nog lösa det hela!

Jag tror att min syrra satsar på att bli sveriges nästa storbloggare! Hon bloggar typ 24/7 nu när hon har startat sin blogg, sväääär typ 400 inlägg per dag. Nej men typ fem-sex?
Ni kan ju kika in själva här.

I lördags så var jag ju som sagt ute, och jag må säga att jag fick mig en syn!
Det var en tjej som hade rakat bort nästan hela ögonbryna, för att sen rita dit det extreeeeeemt knas! Men hela hon verkade lite, ursäkta mitt ordval, äcklig? Får man säga sånt? Jag har ingen aning vem människan var, hon är säkert trevlig.. eller nåt. Men jag var tvungen att göra en liten illustration ungefär hur hon såg ut, så här kommer den.



Ja, jag orkade inte göra så noga, men ungefär sådär. Överdos av foundation och brunpuder, sen de där ditritade ögonbryna som pricken över i:et!
Det värsta är att jag överdriver inte när jag ritade ögonbrynen sådär "uppåt" - de var så, svääär!
Det är konstigt vad folk kan tycka vara snyggt ibland, speciellt när det gäller ögonbryn.
Själv tycker jag att det är snyggast att vara helt utan, bort med skiten bara..


Nej, nu är det dags.
-- Sandra --

.

blö.

Blogg-time

jag känner att den här tiden på dygnet har som blivit min blogg-stund. Det är den stunden på dagen jag skriver lite djupare inlägg, för på kvällen blir jag som det. Lite sådär djup, ibland överdrivet emotional och man börjar tänka värsta mycket! Iaf jag..

Men jag tänkte börja med något icke-djupt! Workshopen - jag överlevde!! Det var verkligen inte alls så farligt som jag trodde att det skulle vara, det var lite flummigt dock. Vi fick typ para ihop oss två och två och så stod vi på varandra, och typ klättrade på varandra och shit. Eller dom andra klättrade, jag vet inte vad som hände egentligen, vad hände, Sara?
Sen var det en "lita-på-varann-övning". Ena personen skulle blunda och den andra skulle leda den "blinda". Det var också intressant, det var typ skönt att blunda och bara bli styrd så länge! Seriöst typ 20 minuter kändes det som att man gick runt och blundade. Det var väldigt avslappnande, typ meditation! Man var inte tvungen att tänka alls själv, för det var ju en annan som styrde en. Coolish.

Nu till the deep shit. Nej det är inte så djupt, inte alls egentligen. Jag hade bara tänkt ge er alla sömnlösa människor ett tips!
Det känns som att alla klagar nuförtiden att dom aldrig kan somna, att dom alltid sover dåligt osv. När jag har svårt att sova så brukar jag lyssna på musik. Det ska vara lugn, bra musik - som gärna betyder något för dig, kanske musik som påminner om en speciell vän, eller musik som får dig att tänka tillbaka på en härlig sommardag 2007. Ja ni fattar. Det är hur bra som helst, för då är det så lätt att tankarna bara glider iväg och till slut så somnar man. Istället för att ligga där och tänka, shit shit shit, klockan är värsta mycket, jag borde sova nu. Sov sov SOV då. Plus att, även om man inte somnar på ett tag så får man njuta av bra musik i alla fall.

jajajaja, jag hade tänkt sova nu. Plugga in ipoden i öronen och somna till coldplay --> min bästa sov-musik, gråta-till musik, vara glad-till musik. De är bäst bara, och they bring back some pretty good memories! That's fo shooo!

You might be a big fish
In a little pond
Doesn't mean you've won
'Cause along may come
A bigger one



-- Sandra --


Har jag tappat hjärnan?

Vad har jag gett mig in på egentligen?
Workshop i dansakrobatik?? Sandra, du kommer dö. Du kommer dö så jävla hårt. Men jag lär väl dö lycklig i alla fall, i en danssal.
Om jag inte dör så kommer jag att dansa för Otto ikväll också, det är efterlängtat!

Det var ungefär allt jag hade att säga idag. Haha.
Shiit, jag är nervös!
ni fattar inte hur nervös jag är och hur åt helvete det kommer gå hahahahahaha.
Det är ett skämt, ett SKÄMT. Det står att man ska "vara i god fysisk form" - och den lilla goda fysiska formen jag hade försvann ju waaaay back i typ maj/juni. Hahaha.

Men man måste kriga.

jag har fått för mig att jag ska ta åtminstone ett kort per dag - men vi ser väl hur länge det håller.
jag satt nämligen och tittade igenom mitt (ej fullbordade) fotoalbum igår och inser att jag har typ inte tagit några kort sen 2007-början på 2008 ungefär. Det är ändå skandal. Dock hade det ju vart roligare om man hade en bättre kamera, men det är ingen ursäkt! Så ett kort om dagen från och med nu. Be prepared typ Sara och alla ni, vi måste ta kort och dokumentera misslyckandet.

Nu ska jag flumma vidare denna eftermmiddag, jag lär nog kika in ikväll och lägga en rapportering om hur dåligt det gick.
(jag gillar att jag har självförtroende, haha)

-- Sandra --

Dedicated to all my friends!

Igår skrev Tess en mening i sin blogg som.. ja, jag blev nästan rörd!
Hur som helst så fick den mig att tänka hur lyckligt lottad jag är. Jag har världens bästa vänner. Ni är hur fina och bra som helst. Vissa är riktigt begåvade, rena talanger. Andra är folk som jag verkligen ser upp till, dock har jag kanske inte vart så bra på att säga det - men det ska bli bättring. Vissa har upplevt saker som jag får ont i magen av bara av att tänka tanken - tänk om det hände mig? Därför blir jag så stolt när jag möter er och ni har ett leende på läpparna, ni låter ingenting dra er ner i mörkret.

Ja, jag är så lyckligt lottad att jag får ha så många olika, fina personer  runt omkring mig. Och jag menar verkligen varenda en av er - ni som jag har känt i princip hela mitt liv, ni som har hängt med några år till er som jag bara känt några månader - alla har ni en plats i mitt hjärta.

Sen vill jag bara säga att jag kan vara lite dålig på att höra av mig osv osv ibland, men ni är ej bortglömda, och vissa är EXTREMT SAKNADE!

Så ja, till alla mina vänner - ta åt er, ni är helt underbara!
Puss puss på jé!
Ni är värd en plats i himlen!
(eller något annat paradis om man nu inte tror på himlen)

-- Sandra --

Draft: Okt. 5, 2009

Jag har länge suttit och funderat på om jag skulle göra ett blogginlägg - och nu tar jag tag i saken!

Evelina är back in town! Och det känns som att hon aldrig åkt, skönt! Det är samma Evelina som är tillbaka bara lite (bajs)brunare.

Vi bestämde att ha våran lilla reunion på folkets hus, det var en dansföreställning där. The last battle eller något sånt hette den. Den var helt okej faktiskt, eller ja, den var naaaajz! Det var typ våran street-kultur vs kung fu? Nått china-shit i alla fall, och det var grymt när han spelade trummor! Man kände det i hela kroppen, jag älskar sånt! Jag har kommit på  mig själv att alltid dras till högtalarna när jag är ute och så. Det är så himla härligt när man liksom känner musiken bara pumpa rakt igenom en (eller okej, egentligen runt en? men det känns som igenom)

Oj gud vad jag gled in på ett helt annat spår där - men dansföreställningen var i alla fall bra. Punkt slut.
Sen fikade vi och snackade lite skit också, vi var ju tvungna att hinna ikapp lite med varandras liv, det har fan hunnit hända mycket på en månad! Fast ja, det känns som att vi inte ens hunnit prata om hälften av vad som har hänt. Speciellt inte Evelina.
Men det ska det bli ändring påååå!!

Nej shit, nu måste jag gå och fortsätta städa.. tssss, finns det något tråkigare?
-- Sandra --

Till dissaren TESS

Här är låten jag pratade om



-- Sandra --

Deg + klet = Bulle!

Idag är det minsann kanelbullens dag. Bullens dag, alltså min dag.
Nej men ni måste hålla med, kanelbullar är det bästa som finns? Visst? I alla fall om dom är stora och mjuka med mycket kanel och grejs - inga törr-bullar ska det vara!

Gud vad jag blev sugen på en bulle nu, ska nog gå ner och rota i frysen, jag tror vi ska ha kvar lite sen mitt födelsedags-fika!


Bara för att jag har tråkigt så snodde jag en sånhär dryg lista från Julia som jag hade tänkt göra nu. Ni måste ej läsa om det känns drygt, jag ger er tillåtelse att sluta läsa NU!

Dagens humör: äcklad - men överreagera inte nu!
Dagens måste: tanka!
Dagens vill hända: Att min bilstereo ska fixa sig själv och funka
Dagens frisyr: Gårdagens, fläta på ena sidan, utsläppt på andra.
Dagens outfit: jag skämms.. gårdagens! All black - I'm a black woman!
Dagens person/er: Evelina skulle jag tro
Dagens dryck: Mjölk med is!
Dagens dåliga: Hemlis :]
Dagens bra: Dansföreställningen hoppas jag!
Dagens planer: äta bulle, dansföreställning, träffa evelina!!
Dagens längtan: Mat för tillfället
Dagens vill ha: KUL!
Dagens saknad: Känslan man har på dansgolvet en perfekt kväll!

Nu måste jag fara! Hejs svejs!!
-- Sandra --

Random

Ja, precis som min rubrik så fint uttrycker det så har den här kvällen vart ganska random. Jag är i alla fall invigd i krogen  krogen - det var första, men inte sista gången jag var där i höst iaf! Sjukt bra musik, det är det allra viktigaste, nice folk och sånt kan man ju styra mer eller mindre. jag hade i alla fall jävligt roligt och dansade i princip hela kvällen, det vill säga, den tiden jag var där. Jag tog nämligen en paus mitt i allt för att skjutsa hem mamma och jocke.. Men sen, i ilfart tillbaka med Tess som sällskap. Dock var det lite synd för hon verkade inte ha en lika trevlig kväll som mig, det var typ värsta drama runt henne hela kvällen! :O Hade hon någon förbannelse över sig?

Även, jag är en passiv hasch-rökare jag tror.

Inte nice, det luktade bajs. Haha rim på mig!
Men ja, nu ska jag avrunda detta inlägg lite, jag själv tycker det är väldigt drygt att läsa alla detaljer om vad en person har gjort i en blogg, så om ni vill veta mer om denna galna, undera kväll (för min del iaf) så får ni ta och fråga eller någe!

Dock måste jag bara säga att våran fyrmannatryckare var naaaajz.
Godnatt min skatt
-- Sandra --

Money money money

Idag när jag duschade råkade jag göra något klantigt som jag inte har gjort på många år. Jag råkade få jättemycket tvål i ögat, och satan vad det sved! Jag hade glömt bort den brännande, svidande, outhärdliga känslan men idag fick jag mig minsann en reminder.

På mtv så har dom haft my sweet sexteen maraton hela dagen, och slö som jag har varit så tittade jag på det. Inte alla avsnitt förstås, men ganska många. Jag kom fram till att dom där ungarna är så sjuuuukt bortskämda att det finns inte! Visst, jag förstår att dom vill ha årets coolaste fest osv, vem vill inte det? Men när dom blir sur för att dom bara får en helikopter istället för tre, och när dom blir helt crazy för att klänningen dom beställt inte ser ut som den gjorde på bilden kan man ju undra vart det gick snett? Glömde föräldrarna att ge dom lite ödmjukhet och lära dom att uppskatta alla saker dom får?
Något som gjorde mig riktigt "upprörd" var också att de verkar inte ta sina kompisar det minsta seriöst. Om kompisarna inte gjorde som dom ville så var det bye bye, du får inte komma på min fest. Dock vet jag inte om jag blir mest upprörd för att dom byter vänner som om det vore sockar, eller av det faktum att vännerna så gärna vill vara just det, vänner till dessa bortskämda snorungar! Men ja, jag antar att pengarna och populariteten kan locka mycket - men sen när blev det bättre än riktig vänskap?

Sen måste jag säga att hon som skulle dansa breakdance på sin fest var ganska underhållande att titta på. HAHA

Nu ska jag fixa till mig lite, sen bär det av in till stan, hur länge jag stannar där återstår att se!
-- Sandra --

Det traditionella "efter-utgång-inlägget"

Ja, så nu var jag då hemma. Jag vet inte hur jag ska summera kvällen, om man kunde klippa bort vissa bitar så skulle den vart toppen!
Dock, det är inte samma corona som jag kommer ihåg det, annan musik, annat folk osv - men jag är glad att iaf musiken styrdes upp till slut, jag var tvungen att få släppa lös lite på dansgolvet, men som vi alla vet så är jag inte så bra på att släppa lös till typ schlager-låtar osv.. Tur att dom öppnade ett till dansgolv med andra ord.

Men en sak, har studenter inte råd med deoderant? Eller vad är PROBLEMET? För er som tror att kroppslukt (stank) är något smickrande så har ni FEL. Väldigt väldigt fel. visst man behöver inte lukta som att man har sprayat på sig tre liter axe, men svettlukt är aldrig uppskattat. Det var typ killar i flock som hade bestämt sig för att inte använda deoderant, det var som stora dimmoln runt omkring dom, och det slog en som en vägg i ansiktet när man kom nära vissa grupper. Det luktade förjävligt!!! Jag blev bara äcklad och var tvungen att fly fältet, mer än en gång.

Sen hände det en massa mer roliga, knäppa grejer - men what happens on corona, stays on corona!
Nu ska jag sova, godnatt
POSS POSS
-- Sandra --

Alla vet, alla vet

Tess says:

jag vet, ingen vet

I say:

alla vet

Tess says:

mamma vet

I say:

och pappa vet

Tess says:

livmodern vet

I say:

och äggstockarna vet

Tess says:

och det där ägget som vandrar neråt vet

I say:

och mensen vet

Tess says:

och tampongen, ja den vet mest av alla

I say:

punkt slut.




Gud vad fjortis att visa sin msn konversation. Men jag är nog fjortisen nr 1 så jag var bara tvungen.
Nu är jag iaf ett steg närmare utgång, duschad och klädd. Det där med att välja kläder är en ganska jobbig process, jag är glad att det gick smärtfritt denna gång.
Mitt hår luktar gott nu.

"Varför ser du så flum ut?"
-- Sandra --

Taggish

Ja, jag är jävligt taggad, corona för fulla muggar ikväll! I'm gonna dance all night loooong, ses vi på dansgolvet?

Idag var jag och maaaaaaama ute på en lång höstpromenad med hundarna. Ca 8 kilometers höstnjutning.
På tal om höst så har det börjat bli väldigt kallt. Igår när jag skulle köra hem var hela min bil täckt av frost, så det var ju bara att börja skrapa. Mycket roligt när det kanske är +3 grader ute, men med musik i öronen går allting bra.
Men ja nu sitter jag här och fryser asset av mig. Jag funderar starkt på att lägga mig lite under räcket (faaaaail), täcket och titta lite på TV innan jag börjar göra mig i ordning för kvällen.

Eller bättre upp, jag går nog ner och tar en varm lång dusch och sen kan jag fortsätta tagga. Ja, så får det nog bli - duschen, here i come!

I've got a feeling, that tonight's gonna be a good night

-- Sandra --

glowwwwyyyglow

Jag behövde inte ens ha tanken av pengamakandet i mitt bakhuvud, det var hur roligt som helst att jobba idag!
Jag tror det är Linas förtjänst, det första hon sa när jag kom in i köket var, Sandraaaa *puppy eyes*. Jag vill ju ha din musik, vad är det för musik?
Jag blev glad, det är någon som uppskattar min musiksmak i alla fall! Så näst-nästa vecka ska jag ta med mig min hårddisk och ge henne massa bra musik och hon verkade väldigt väldigt glad över det, helt uppspelt!
Jag gillar Lina.

I övrigt har arbetsdagen vart jävla flumm också, Jimmy var på nått himla konstigt humör i alla fall, han var typ övertrött så han drygade utav satan, och jag måste erkänna det - han ägde mig några gånger. Den mannen har inte vanliga tankegångar i alla fall - det är en sak som är säkert! Sen så fick jag en blod-drink av Samuel, japp oxblod med is och en citronskiva! jag har till och med bild på den, den var så fin så jag vågade inte dricka något... Och just det! Jag blev typ halvt uppraggad av någon som satt i baren också. Så här gick det till...
Jag gick ut och skulle ta en buffén, och då ser jag tre killar 20-25 års åldern sitta i baren. ena killen typ tittar på mig hela tiden, men ingen bry för min del, jag plockar ju bara in buffén!
Sen när det var klart så tvingade Samuel ut mig för att hämta lite vatten och då gick ju den där killen såklart igång så fort han såg mig. Men han kom fram till att jag var lite för ung, han trodde att jag var 88:a! haha det skulle ju vara något, då kommer man i alla fall in på dom ställen man vill ut och dansa på!

Men ja, en galen och rolig kväll i alla fall. Jag antar att bara Tess kan tänka sig in i min situation, hon är den enda som upplevt scanducs syds känsla - den är något speciell, men ack så underbar ibland! Och ikväll var den verkligen guld.

-- Sandra --


seeeeeeg-ish

Jag har börjat få massa random förslag på vänner på facebook, jag har ingen aning om vilka det är - och vi har inte ens några gemensamma vänner!
knasigt.

Tess är här. Vi ligger som två strandade valar i vår soffa och väntar på 7th heaven vilket börjar när som helst nu snart. Lite sega är vi också, men vad gör man inte? Tess blev utkickad ur sitt hus så snäll som jag är välkomnar jag henne med öppna armar in till vårt hus. Eller, iaf med höga skällningar av hundarna, men det är ju en annan femma...

Ikväll så blir det jobb och jag känner mig inte ens lite taggad just nu. Inte det minsta.
Men det är pengar, det är det man får ha i bakhuvet när man jobbar - money money money.

...
...

-- Sandra --

What to say, what to say?

What theee F??
Jag säger bara, fråga Olle dokumentären.
onanimaraton? Tanten? Det var bara gross!

Den här dagen har faktiskt stått ut lite i mitt eget lilla blurr av vardagar som bara flyger förbi (eller kanske kryper?). Jag har som en liten rutin jag brukar hålla mig till, men inte idag minsann! Idag bar det av till stora ica maxi för att storhandla med storvagnen och stortess. Det var ganska roligt, med blippern och allt som jag så fint kallar den. Dock fick vi lite problem med pant-kvittomaskinen, den ville inte ta emot vårt pantkvitto! I alla fall inte när vi stoppade in den haha...

Jag lyckades även inhandla lite underwear finally! Och ett coolt linne, det skulle vara nice att ha på fredag om vi lyckas komma ut över huvudtaget!

Nu har jag tänkt prata lite om en person vid namn Petra. Som de flesta av er vet så är det min syster, iaf så verkar hon tro att hon är lite "ganstah"!
Alltid när vi går ut på promenad med hundarna så har hon min XL-hoodie, går med händerna i fickorna, luvan på huvet, "cool" attityd och så går hon runt och spottar. Haha, vart tog min syster, fjortisen, vägen? Borta borta borta
Men ja, nu när vi ändå är inne på ämnet min syster så måste jag tillägga att jag älskar henne, trots att hon snor mina sockar, min ipod, alla mina andra kläder och mina tuggummin hela tiden. På sista tiden har vi nog kommit varandra ännu närmare också tror jag. Vi kan "hälsa på" varandra på kvällarna - Det vill säga att man kommer in till den andras rum för att dryga lite, men det slutar alltid med att vi ligger bredvid varandra på sängen och lyssnar på musik och snackar skit. Eller annan deep shit.

Det är i alla fall härligt.

Jag har blivit beroende av kungen! Patiensen alltså, ni vet den som finns på alla datorer, men som ingen spelar. Jag har suttit i min säng hela kvällen och lagt patiens efter patiens - jag börjar bli damn good! Men nu ska jag ta mitt uttråkade ass till sängen och försöka sova.. eller så ska jag fortsätta lyssna igenom min musim på min ipod. Jag har så mycket musik som jag aldrig ens lyssnat på en gång ens - det är coolt när man hittar massa nya små guldkorn i den där lilla apparaten! :D
men peace out broh!
-- Sandra --


RSS 2.0