Svettigt värre

Så blir det när man håller på och rör sig ondödigt mycket. Hålla på att flänga runt sådär, shit Sandra. Du kommer ha träningsvärk imorrn. Sandra gillar även att skriva om sig själv i tredje person. Ett ytterst intressant perspektiv.

På tal om det. Undra hur andra ser mig egentligen? Tänker ni samma om mig som jag själv gör? Har vi samma uppfattning om denna underbara, vackra, snälla Sandra. Haha, nej jag skojar bara (eller jag kanske ska skriva, nej jag ssssK). Men det tål ändå att tänkas på, tänk om ni ser på mig på ett helt annat sätt än vad jag själv tänker att andra borde tycka att jag är?

Hur som haver, man blir ju helt yr av att tänka på sådana dära saker, så jag tror jag ska ge mig nu. Just nu skulle jag dock vilja efterlysa min kära internetbank-dosa!! Den är helt borta, dead and gone... :( Jag undrar om den är på scandic? Men det var ju typ år och dar sen jag använde den där? Jag har förmodligen bara lagt den på något ställe som jag tyckte var jäävligt smart just då, "men här kan jag ju ha den, det blir perfekt ju" - men nu är det helt kapooof, borta ur huvudet. Så alla mina vänner, om ni är och chillar hos mig eller något och råkar hitta en såndär dosa, jag är er evigt tacksamma!!

Nu ska jag dock ta och shake my laffy taffy ner för trapporna och hoppa in i duschen, känner mig sjukt äcklig för tillfället.
Och ikväll blire scandic.
-- Sandra --

Kommentarer
Postat av: Olivia

tack! :D från colorez

2009-10-21 @ 09:13:08
URL: http://ulivia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0